Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 res tinka? srečno..pa ne več? če lohk vprašam... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 pa zihr ni biu lev...ali pač? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ne vec je bilo pa srecno, ja!(ko ni bilo vec srecno in ko je postalo jasno, da ne bo vec moglo bit srecno, sem/sva bila pa kaj kmalu spet neporocena ) oven ( se vedno velik fan ovnov, vkljucno z njim )se zgodi - boljse, da sva narazen in se imava zelo rada, kot, da bi se pozrla vzajemno on ima zdaj eno bikico, je boljse zanj... pa dve hcerki skorpijonski ... ga bodo ze ukrotili Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 No, fajn tinka. Sm se že bala, da mi boš skos za vratom visela KDAJ BO OHCET? No, sej če je blo enkrat, to še ne pomen, da ta drugič ne more bit za vedno srečno, a ne? Sploh pa, če se boš istočasno, kt jest oženla. Pol bo res ta prav žegen zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 tinka svaka ti taka...res morš bit res zreu člouk, da te stvari tko vidšjaz sm enakega mnenja (bolje da nisi skupaj, če nisi več srečen), ampak dvomim, da bi bla sposobna tko lepo sprejet sm se res zamislila Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinka, zmenjen. Sam mislm, da me boš mogla dolg čakat! Ebor, jst sm na ta zadni kuro igrala, k se nben tipo ni ojunačil za petelina, da bi čas kikirikal. Zdej si me pa zamisl, kako se nažgana vsako uro sprehodm do mikrofona in zakikirikam. Pa še vsi so me celo noč klical KURA! Ti povem, smeha polna hiša. Da ne govorim, da sm šopek spizdila. Hja si te kar predstavljam... ekhmm no bomo vidl kako boš na svoji ohceti (spet mislim na gostilniški del) uživala, hehehehehheehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa zihr ni biu lev...ali pač? Mana a maš ti kej proti levom... grrrrrrr..hehehehehehee....Ja sej videš, da je bil oni bik..... hočem rečt oven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja tako pac cutim.ko sem ego poslala spat, je bilo hitro jasno.pa saj to ni bilo cez noc, sem prebavljala nekaj casa, seveda...tudi, ko ze ves, se vedno rabis sprejet, predelat...rastemo pac Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tako pac cutim.ko sem ego poslala spat, je bilo hitro jasno.pa saj to ni bilo cez noc, sem prebavljala nekaj casa, seveda...tudi, ko ze ves, se vedno rabis sprejet, predelat...rastemo pac Jap Tinka.... dobra si.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Levi, danes je dan, za počitek, kajne..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor= gleda okoli ali se bo prikazala kaka levinja/lev, (Rabim pomoč, teledve me bosta sesekljali...) Itak... levi smo širokosrčni in lahko odpuščamo... smo nezamerljivi, ponosni in stojimo na tleh...torej, v resnici smo zadnja inkarnacije... bolj popolnega med nami NI! (Baje...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ja saj - ce levi ne bi rabili toliko zunanje hvale in bozanja v vseh pomenih, bi bili morda se res samozadostni... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ne nepremičninska ''pička''. Nepremičninska pička... za ostali dve sem slišala... tale mi je pa full všeč... kaj pa jahtaška pička... tut obstajajo, ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja saj - ce levi ne bi rabili toliko zunanje hvale in bozanja v vseh pomenih, bi bili morda se res samozadostni... seck seck - ze brusim nozhe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Tinka... zakaj bi bili... saj smo že... sploh pa ljudje letate za nami... (joke) valjda, nam paše laskanje... v vseh pomenih... ampak raj kot na še enga leva naletim na škorpiona... ponavadi so mi usojeni... imajo nek power, ne vem, kako lahko v prostor mirno in neopaženo pride, pa ga vsi vidijo...sco, namreč... pri nas levih je tako, da pridemo glasno in pompozno, pa še to ne zaleže vedno, sco, se pa prikradejo, pa vsi v gruči utihnejo... (to je figurativno rečeno..., ne?) Še najraje imam take, ki se mi pred 'božanjem' poklonijo z Mylady... in poprosijo za mojo bližino...pa se jim včasih milostno pridružim... nej jim bo... podanikom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> seck seck - ze brusim nozhe. Noo zdaj smo pa tam..... Marsa je pršla.... Ejj Marsa za koline še ni čas... običajno smo to delali tam za 29 november, sam zdaj, ko so nam te praznike skenslali je bolj žalost, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinka... zakaj bi bili... saj smo že... sploh pa ljudje letate za nami... (joke) valjda, nam paše laskanje... v vseh pomenih... ampak raj kot na še enga leva naletim na škorpiona... ponavadi so mi usojeni... imajo nek power, ne vem, kako lahko v prostor mirno in neopaženo pride, pa ga vsi vidijo...sco, namreč... pri nas levih je tako, da pridemo glasno in pompozno, pa še to ne zaleže vedno, sco, se pa prikradejo, pa vsi v gruči utihnejo... (to je figurativno rečeno..., ne?) Še najraje imam take, ki se mi pred 'božanjem' poklonijo z Mylady... in poprosijo za mojo bližino...pa se jim včasih milostno pridružim... nej jim bo... podanikom... Ooo Majlejdi Majcica, kako si kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ebor ... ne sekiraj se... od daleč v zavetju se vsak upa dražit leva... naj pride bližje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nepremičninska pička... za ostali dve sem slišala... tale mi je pa full všeč... kaj pa jahtaška pička... tut obstajajo, ne? Meni so všeč vindaške.... hehehehehehe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor ... ne sekiraj se... od daleč v zavetju se vsak upa dražit leva... naj pride bližje... Se strinjam Majica... na Marsa kost je vržena... prid bliže če si upaš, da si podava roke (By Martin Krpan).... Evo jaz sem izbral kij in mesarico... pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ebor...prav kraljevsko se počutim danes... med drugimi... jokerji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 evo še mene v krdelo mam tud 2 prijateljici levinji in se dbest štekamo. verjetn zato k sm jest od obeh tok starejša (strahospoštovanje) http://www.indianastrology2000.com/image/leo.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja si te kar predstavljam... ekhmm no bomo vidl kako boš na svoji ohceti (spet mislim na gostilniški del) uživala, hehehehehheehe Takrat gre šopek v sef! <{POST_SNAPBACK}>Nepremičninska pička... za ostali dve sem slišala... tale mi je pa full všeč... kaj pa jahtaška pička... tut obstajajo, ne? Najbrž tud. Se bom prelevila vanjo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 smotkoti smesni macji Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takrat gre šopek v sef! Najbrž tud. Se bom prelevila vanjo! Opa... levinje nismo keš-jaht-pleh-vikend pičke... vse to nam ponujajo za malce pozornosti... prosim, vzemi besedo nazaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.