Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

res tinka?

srečno..pa ne več?

če lohk vprašam...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pa zihr ni biu lev...ali pač?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne vec x;)x

je bilo pa srecno, ja!

(ko ni bilo vec srecno in ko je postalo jasno, da ne bo vec moglo bit srecno, sem/sva bila pa kaj kmalu spet neporocena xnckrivx x;)x )

oven xsrcx :2src:

( se vedno velik fan ovnov, vkljucno z njim x;)x )

se zgodi - boljse, da sva narazen in se imava zelo rada, kot, da bi se pozrla vzajemno x:Dx

on ima zdaj eno bikico, je boljse zanj... pa dve hcerki skorpijonski ... ga bodo ze ukrotili x:Dx x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

No, fajn tinka. Sm se že bala, da mi boš skos za vratom visela :att: KDAJ BO OHCET? :vragec: x:Dx

No, sej če je blo enkrat, to še ne pomen, da ta drugič ne more bit za vedno srečno, a ne? Sploh pa, če se boš istočasno, kt jest oženla. Pol bo res ta prav žegen zate! x:Dx x:Dx x:Dx

tinka :palec: :palec: :palec:

svaka ti taka...res

morš bit res zreu člouk, da te stvari tko vidš

jaz sm enakega mnenja (bolje da nisi skupaj, če nisi več srečen), ampak dvomim, da bi bla sposobna tko lepo sprejet

sm se res zamislila

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Tinka, zmenjen. Sam mislm, da me boš mogla dolg čakat!  x;)x

Ebor, jst sm na ta zadni kuro igrala, k se nben tipo ni ojunačil za petelina, da bi čas kikirikal. Zdej si me pa zamisl, kako se nažgana vsako uro sprehodm do mikrofona in zakikirikam. Pa še vsi so me celo noč klical KURA! Ti povem, smeha polna hiša. Da ne govorim, da sm šopek spizdila.  :inocent:  x:Dx

Hja si te kar predstavljam... ekhmm no bomo vidl kako boš na svoji ohceti (spet mislim na gostilniški del) uživala, hehehehehheehe

<{POST_SNAPBACK}>Ebor= gleda okoli ali se bo prikazala kaka levinja/lev, (Rabim pomoč, teledve me bosta sesekljali...)

Itak... levi smo širokosrčni in lahko odpuščamo... smo nezamerljivi, ponosni in stojimo na tleh...torej, v resnici smo zadnja inkarnacije... bolj popolnega med nami NI! :inocent: (Baje...)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>... ne nepremičninska ''pička''.  x:)x :lol:

Nepremičninska pička... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx za ostali dve sem slišala... tale mi je pa full všeč... kaj pa jahtaška pička... tut obstajajo, ne?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tinka... zakaj bi bili... saj smo že... x:Dx :vragec: sploh pa ljudje letate za nami... x^x

(joke)

valjda, nam paše laskanje... v vseh pomenih... ampak raj kot na še enga leva naletim na škorpiona... ponavadi so mi usojeni... imajo nek power, ne vem, kako lahko v prostor mirno in neopaženo pride, pa ga vsi vidijo...sco, namreč... pri nas levih je tako, da pridemo glasno in pompozno, pa še to ne zaleže vedno, sco, se pa prikradejo, pa vsi v gruči utihnejo... (to je figurativno rečeno..., ne?)

Še najraje imam take, ki se mi pred 'božanjem' poklonijo z Mylady... in poprosijo za mojo bližino...pa se jim včasih milostno pridružim... x:o)x nej jim bo... podanikom... x:Dx x:o)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tinka... zakaj bi bili... saj smo že... x:Dx  :vragec:  sploh pa ljudje letate za nami... x^x

(joke)

valjda, nam paše laskanje... v vseh pomenih... ampak raj kot na še enga leva naletim na škorpiona... ponavadi so mi usojeni... imajo nek power, ne vem, kako lahko v prostor mirno in neopaženo pride, pa ga vsi vidijo...sco, namreč... pri nas levih je tako, da pridemo glasno in pompozno, pa še to ne zaleže vedno, sco, se pa prikradejo, pa vsi v gruči utihnejo... (to je figurativno rečeno..., ne?)

Še najraje imam take, ki se mi pred 'božanjem' poklonijo z Mylady... in poprosijo za mojo bližino...pa se jim včasih milostno pridružim... x:o)x nej jim bo... podanikom... x:Dx  x:o)x  x;)x

Ooo Majlejdi Majcica, kako si kaj?

Ebor xsrcx ... ne sekiraj se... od daleč v zavetju se vsak upa dražit leva... naj pride bližje... :vragec:

Ebor...prav kraljevsko se počutim danes... :vtz: med drugimi... :fool: xsurprisex :^: :party: jokerji...

<{POST_SNAPBACK}>Hja si te kar predstavljam... ekhmm no bomo vidl kako boš na svoji ohceti (spet mislim na gostilniški del) uživala, hehehehehheehe

Takrat gre šopek v sef! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Nepremičninska pička...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  za ostali dve sem slišala... tale mi je pa full všeč... kaj pa jahtaška pička... tut obstajajo, ne?

Najbrž tud. Se bom prelevila vanjo! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Takrat gre šopek v sef!  x;)x

Najbrž tud. Se bom prelevila vanjo!  x:Dx

Opa... :sniky: levinje nismo keš-jaht-pleh-vikend pičke... vse to nam ponujajo za malce pozornosti... prosim, vzemi besedo nazaj... :o|o:

x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...