majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 lasišče ni pomembno... važna je energija... loh si plešast, pa strašansko privlačen...loh si debel, karkoli... loh si pa lep, pa medel kot megla... fuj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 a ni teater levja zadeva, itak?imam nekje v spominu... odrske deske in alkohol (ter razvrat vseh vrst) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lasišče ni pomembno... važna je energija... loh si plešast, pa strašansko privlačen...loh si debel, karkoli... loh si pa lep, pa medel kot megla... fuj... Ja energije imam pa velik (a se to bere kot samohvala... sej se ne , kajne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni teater levja zadeva, itak?imam nekje v spominu... odrske deske in alkohol (ter razvrat vseh vrst) Dobr glede alkohola, jaz nimam nekih izkušenj.... Ekhmm a si imela v mislih kak poseben razvrat Tinka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ne, splosno...hedonisti pac... pa teater, igralci...rib je tudi dosti, ampak razni hoffmani, penni, serbedzije...to so levi(serbedzija ima se celo ribico za zeno, baletko ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni teater levja zadeva, itak?imam nekje v spominu... odrske deske in alkohol (ter razvrat vseh vrst)Cc, razvrat je stvar Strelcev! To so ponavadi tisti, ki se jebejo vsepovprek in žerejo in so hitro fetkani! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cc, razvrat je stvar Strelcev! To so ponavadi tisti, ki se jebejo vsepovprek in žerejo in so hitro fetkani! Mačona, da nisi ti slučajno strelka, k tko hvaleš strelce.....???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 o hvala, macona :OO!: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 a to je bilo hvaljenje...? pa ce bi mi eno crto med strelci in strelkicami potegnili...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o hvala, macona :OO!: O tiiii razvratnica tiiiii....... ekhmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a to je bilo hvaljenje...?pa ce bi mi eno crto med strelci in strelkicami potegnili...? Men se je zdelo, da je bilo hvaljenje... a ni bilo.... sej kaj pa je to kej tazga... a ni fino..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Res mačona Hvala lepa.Zdaj vem več. Med drugim tudi razvrat(tista jebačina vsepovprek mi še glih ni najbolj jasna...ampak celo življenje se učimo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res mačona Hvala lepa.Zdaj vem več. Med drugim tudi razvrat(tista jebačina vsepovprek mi še glih ni najbolj jasna...ampak celo življenje se učimo Pismo tale Mačona me kr mal.... nardi, da se začnem presedat kle.... pride vrže kost, pol pa flegma odpeketa v neznano..... ena taka nagajivka se men zdi, sam je uredu.... Nataly, hmm kaj čmo rečt, mislem sej je še čas tole z razvratom ni slabo, kajne....mal prečekiri kako in kaj.... lahko, da se bo še kaj razvilo, kajne.... jest ne vem, ker nisem strelc niti strelk ne poznam tko en face... tko, da .... skratka, če bo kej novega pa le poročaj, kajne... me pa une pikantne podrobnosti zelo firbcajo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Razvrat.....pih! jak razvrat, se boste moral pa mal bolj potrudit... K levom sicer pristevamo tele dionizicne zadeve (ceprav je res, da so tudi jupitru bliz),... Mater... sploh se ne morem vklopit..aja se lohk, ker sem itak veter, torej lohk mal vmes pa sem pa tja pa tko.Fino. je fajn bit enkrat veter. Kwa je zdej Levi? je se Silvy uletel vidim, mal za 'pomoc' pa to... sam vidim da je tud Tinka nekam soft ratala, ste jo z levjim sarmom cist prepariral, se dobr da sme nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 tale tema pa cist ozivela teater, ja... razvrat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 levji razvrat - če na nekaj oseb pomislim - ma kake mrtve leve jst pol to poznam.... ampak z leti sem pridobila znanje - znam poskrbet, da čisto krotke mucke postanejo... pa kuga jst tule delam? aja, po dozo smeha pridem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 jaz tud. Je res simpaticno tule v levih zadnje cajte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razvrat.....pih! jak razvrat, se boste moral pa mal bolj potrudit... K levom sicer pristevamo tele dionizicne zadeve (ceprav je res, da so tudi jupitru bliz),... Mater... sploh se ne morem vklopit..aja se lohk, ker sem itak veter, torej lohk mal vmes pa sem pa tja pa tko.Fino. je fajn bit enkrat veter. Kwa je zdej Levi? je se Silvy uletel vidim, mal za 'pomoc' pa to... sam vidim da je tud Tinka nekam soft ratala, ste jo z levjim sarmom cist prepariral, se dobr da sme nazaj. Ahhh Marsa, pa kje si ti. Sem poskušal tole temo dvignit na višji nivo, omenjal sem gledališče, pa poglej kam nas je tole pripeljalo, sam razvrat, samo to gre ženskam po glavi, presneto. Tudi eno tako "nobel" vlogo (Dulcineje) sem ti "šparal", samo levinje čakajo v zasedi, takoj so planile in ti odredile stransko vlogo vetriča (samo, da nebi bila bolj nobel od njih)... nevem, res ne vem kam to pelje.... Obupanega Eborja tožba.... (By Kosovel - Goriška brda) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 malo sem pozna za flekanje, ampak vseeno imam sonce in merkur v levu, ter 11. hiso :-)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem poskušal tole temo dvignit na višji nivo, omenjal sem gledališče Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ej eni levi ste pa res Tooooolk duhoviti in zabavni, se posebej ebor v zadnjem cajtu (fajn popestritev foruma ), pa silvy (ki ima eno bolj umaknjeno obdobje kot kaze), pa tud babe niste slabe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 to je to, ja...smeh! koga bomo zdaj secirali...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sreča.....resnična sreča, da nimam čisto nič v levu...ker že itak baje nagnjena k razvratu....če bi še pa kaj levjega mela pol pa bi najebali vsi.. Ocky Ebor bom videla kaj bodo leta prinesla Aja - moj ober glavni šef je levček, podšef pa tudi..kaj naj rečem na tole? Gladi nat dlakica...v pravo smer..preslišaj kadar sta polna samega sebe, prikimaj in se umakni ko tulijo lavovi...... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sreča.....resnična sreča, da nimam čisto nič v levu...ker že itak baje nagnjena k razvratu....če bi še pa kaj levjega mela pol pa bi najebali vsi.. Ocky Ebor bom videla kaj bodo leta prinesla Aja - moj ober glavni šef je levček, podšef pa tudi..kaj naj rečem na tole? Gladi nat dlakica...v pravo smer..preslišaj kadar sta polna samega sebe, prikimaj in se umakni ko tulijo lavovi...... Čak levi nismo razvratni... a ni blo rečeno, da so strelci.. tko, da ne ns zdej kle not tlačet, jest sem samo napisu, da če bo kej pikantnih zgodbic od tvojga razvrata, da jim bom z veseljem prisluhnil, kajne.... Šefovstvo to pa itak...hmm ne vem katero delovno mesto razen šefovstva sploh je primerno za leva..... (čeprov levinje so pa menda zoprne šefice... no to ne vem, kajne, samo slišal sem tako...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je to, ja...smeh!koga bomo zdaj secirali...? Eh Tinka a res mormo koga.. dejmo neki konstruktivnga raj... mislem leve zmer žene neka potreba neki ustvart (samo ne mi tukaj spet razvrata omenjat zraven)... da se potem lahko postavi s tistim... a veš... dejmo neki resnga narest, neki tazga, da bodo ostali .. a veš kaj mislm, da bodo frapirani, da bodo zevnuli in imeli še tri dni usta odprta.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.