Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

lasišče ni pomembno... važna je energija... loh si plešast, pa strašansko privlačen...loh si debel, karkoli... loh si pa lep, pa medel kot megla... fuj... :V:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>a ni teater levja zadeva, itak?

imam nekje v spominu... odrske deske in alkohol  x:Dx  x:Dx

(ter razvrat vseh vrst)

Cc, razvrat je stvar Strelcev! To so ponavadi tisti, ki se jebejo vsepovprek in žerejo in so hitro fetkani! x:Dx

Res mačona Hvala lepa.

Zdaj vem več. Med drugim tudi razvrat(tista jebačina vsepovprek mi še glih ni najbolj jasna...ampak celo življenje se učimo x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Res mačona Hvala lepa.

Zdaj vem več. Med drugim tudi razvrat(tista jebačina vsepovprek mi še glih ni najbolj jasna...ampak celo življenje se učimo x:px

Pismo tale Mačona me kr mal.... nardi, da se začnem presedat kle.... pride vrže kost, pol pa flegma odpeketa v neznano..... ena taka nagajivka se men zdi, sam je uredu....

Nataly, hmm kaj čmo rečt, mislem sej je še čas tole z razvratom ni slabo, kajne....mal prečekiri kako in kaj.... lahko, da se bo še kaj razvilo, kajne.... jest ne vem, ker nisem strelc niti strelk ne poznam tko en face... tko, da .... skratka, če bo kej novega pa le poročaj, kajne... me pa une pikantne podrobnosti zelo firbcajo.....

Razvrat.....

pih! xrolleyesx jak razvrat, se boste moral pa mal bolj potrudit... ;)

K levom sicer pristevamo tele dionizicne zadeve (ceprav je res, da so tudi jupitru bliz),...

Mater... sploh se ne morem vklopit..

aja se lohk, ker sem itak veter, torej lohk mal vmes pa sem pa tja pa tko.

Fino. je fajn bit enkrat veter. xyesx

Kwa je zdej Levi? :irs:

je se Silvy uletel vidim, mal za 'pomoc' pa to...

sam vidim da je tud Tinka nekam soft ratala, ste jo z levjim sarmom cist prepariral, se dobr da sme nazaj. :switz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Razvrat.....

pih! xrolleyesx jak razvrat, se boste moral pa mal bolj potrudit... ;)

K levom sicer pristevamo tele dionizicne zadeve (ceprav je res, da so tudi jupitru bliz),...

Mater... sploh se ne morem vklopit..

aja se lohk, ker sem itak veter, torej lohk mal vmes pa sem pa tja pa tko.

Fino. je fajn bit enkrat veter. xyesx

Kwa je zdej Levi? :irs:

je se Silvy uletel vidim, mal za 'pomoc' pa to...

sam vidim da je tud Tinka nekam soft ratala, ste jo z levjim sarmom cist prepariral, se dobr da sme nazaj. :switz:

Ahhh Marsa, pa kje si ti. Sem poskušal tole temo dvignit na višji nivo, omenjal sem gledališče, pa poglej kam nas je tole pripeljalo, sam razvrat, samo to gre ženskam po glavi, presneto. Tudi eno tako "nobel" vlogo (Dulcineje) sem ti "šparal", samo levinje čakajo v zasedi, takoj so planile in ti odredile stransko vlogo vetriča (samo, da nebi bila bolj nobel od njih)... nevem, res ne vem kam to pelje....

Obupanega Eborja tožba.... (By Kosovel - Goriška brda)

ej eni levi ste pa res Tooooolk duhoviti in zabavni, se posebej ebor v zadnjem cajtu (fajn popestritev foruma x:Xx :palec:), pa silvy (ki ima eno bolj umaknjeno obdobje kot kaze), pa tud babe niste slabe. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx :vragec: Sreča.....resnična sreča, da nimam čisto nič v levu...ker že itak baje nagnjena k razvratu....če bi še pa kaj levjega mela pol pa bi najebali vsi.. x:px x:px

Ocky Ebor bom videla kaj bodo leta prinesla x:Dx

Aja - moj ober glavni šef je levček, podšef pa tudi..kaj naj rečem na tole? Gladi nat dlakica...v pravo smer..preslišaj kadar sta polna samega sebe, prikimaj in se umakni ko tulijo lavovi......

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec:  Sreča.....resnična sreča, da nimam čisto nič v levu...ker že itak baje nagnjena k razvratu....če bi še pa kaj levjega mela pol pa bi  najebali vsi.. x:px  x:px

Ocky Ebor bom videla kaj bodo leta prinesla x:Dx

Aja - moj ober glavni šef je levček, podšef pa tudi..kaj naj rečem na tole? Gladi nat dlakica...v pravo smer..preslišaj kadar sta polna samega sebe, prikimaj in se umakni ko tulijo lavovi......

Čak levi nismo razvratni... a ni blo rečeno, da so strelci.. tko, da ne ns zdej kle not tlačet, jest sem samo napisu, da če bo kej pikantnih zgodbic od tvojga razvrata, da jim bom z veseljem prisluhnil, kajne....

Šefovstvo to pa itak...hmm ne vem katero delovno mesto razen šefovstva sploh je primerno za leva..... (čeprov levinje so pa menda zoprne šefice... no to ne vem, kajne, samo slišal sem tako...)

<{POST_SNAPBACK}>xsuperx

to je to, ja...smeh!

koga bomo zdaj secirali...? :icon1_blush:

Eh Tinka a res mormo koga.. dejmo neki konstruktivnga raj... mislem leve zmer žene neka potreba neki ustvart (samo ne mi tukaj spet razvrata omenjat zraven)

... da se potem lahko postavi s tistim... a veš... dejmo neki resnga narest, neki tazga, da bodo ostali .. a veš kaj mislm, da bodo frapirani, da bodo zevnuli in imeli še tri dni usta odprta....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...