Sreda 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 še dobro, da je moj predragi pozabil levčku registrirat avto tko, da sem v tej džungli odvisna od kolesa...hahaha Ko sem pršla nazaj sem se odločla, da ga niti ne bom registrirala za 20 dni, ker greva za 2 meseca se potikat po Tajski in Aziji...Vidim, da je kar nekaj novih levčkov...prav pogrešala sem tam v nirvani računalnik in civilizacijo...ko pa sem doživela prvi hladen tuš sem začela pogrešat tisti mir, ki ga sicer res najdeš sam v sebi le okoliščine so bolj prijazne... lep dan vsem...jaz sem še v fazi aklimatiziranja Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Sreda, sem te pogrešala in se spraševala...kje hodiš. In v planu Tajska??? Ful super. Uživaj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ja v bistvu mava en tak plan, čeprav me zdaj po tej iozkušnji itak vleče Indija...pa vsi tisti ašrami in joga na vsakem koraku...jaaaaaaaaaaaaaaa sam moj ni glih najbl navdušen...hehehe Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Se strinjam z vsem ...razen tistim o mesu. Imam rada kaj drugega umazanega Hehehehe Girly, toooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mhmmmmmmmmm jutro Levinja je v svoji duši sentimentalna, je pa tudi preveč priljubljena in do njenega srca si bo treba utirati pot skozi horde oboževalcev. Danes bo lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mhmmmmmmmmm jutro Levinja je v svoji duši sentimentalna, je pa tudi preveč priljubljena in do njenega srca si bo treba utirati pot skozi horde oboževalcev. Danes bo lep dan Levinja je družinska, bog ne daj napadat njeno družino/potomce, pol te bo raztrgala na kosce.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mrjau mucek in zverinice Držite me,danes mi grejo neumnosti po glavi Mucke in mačoni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mrjau mucek in zverinice Držite me,danes mi grejo neumnosti po glavi sva že dva , čeprav meni ne gredo samo danes Zdaj pred tabo je pot in sreča ima drugje nastopnasloni se na srce nocoj pove ti ne kam gre Mucke in mačoni... mucke smo nabrusle kremplje.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Zverince da vas spet mal počoham, k skrbite za to, da se nasmejem krempeljce le spedenejte, če jih bo slučajno treba uporabt en levji dan vsem ... pa brez neprijetno stresnih situacij prijetnostresnezmerprovpridejo.press Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Za moje mucke JJ se pa itak izteka čas Pri slovenščini, zadnjo uro v petek pride v razred šolski minister MilanZver in vpraša učiteljico, kaj se učijo. Učiteljica pravi, da se učijozložene stavke, priredje, podredje itd.Milan Zver vpraša Janezka: No, Janezek, poglejmo, kaj si se danes naučil.Povej mi en zložen stavek in to naj bo priredje!"Janezek odgovori:" Naša mačka je skotila sedem muckov in vsi sosimpatizerji Janeza Janše !" Milan Zver popeni, v tem trenutku pa zvoni konec pouka. V ponedeljek jespet prvo uro slovenščina in učiteljica nahruli Janezka:" Kakšno sramoto sinaredil meni, ravnatelju, šoli, neverjetno, le kako si si lahko izmislil stavek, naša mačka je skotila sedem muckov in vsi so simpatizerji JanezaJanše ??!?"Pa pravi Janezek:" Gospa učiteljica, samo trije mucki so še Janševisimpatizerji!"Učiteljica ponori:" Janezek, a ti mene zajebavaš? Zadnjič sedem muckov, danes trije mucki Janševi simpatizerji, kaj se to pravi?"Janezek:" Gospa učiteljica, ostali so včeraj spregledali!" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ha ha ha ........ levi umremo od dolgočasja......... Djeca u školi dobili zadatak da napišu domaću zadaću s temom 'Kakoprovodim dan kod kuće'. Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svojuzadaću.- Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom... - Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš"intenzivnim seksualnim životom"?- Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita:- Ivice, jesi li oprao zube?- Nisam mama.- Odi operi zube!- Izađem iz kupaone s opranim zubima, a tata pita:- Ivice, jesi li se umio?- Nisam tata.- 'Ajmo na umivanje!- Izađem iz kupaone umiven, a mama pita:- Ivice, jesi li uredio svoju sobu? - Nisam mama.- Hajde Ivice, uredi sobu!- Završim s uređivanjem sobice, a tata pita:- Ivice, jesi li napisao zadaću?- Nisam tata.- Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću!- I tako me jebu cijeli dan! no tako se jaz ne pustim je..t Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Se pogovarjajo gozdne živali,da si bodo govorile vice in če se živali ne bodo vse smejale,bodo tisto žival ko je vic povedala pojedli. in začne pravit prvo lisica, vsi so se smejali razen medveda, zato lisico pojejo, potem začne pravit vic osel,vsi se smejijo razn medveda spet ne in osla pojejo,potem pa še pove vic lev,vsi so tiho,samo medo se smeji,in ga ostale živali vprašajo ka je tak smešnega pa reče da je bil vic od lisice tak smešn!!!!! ja ja tko to je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ha ha ...Audente vam vošči dobro jutro....in niti slučajno ni bila doma...domov je prav zdajle prišla in kaj je počela Big secret :2src: :2src: Sladke sanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Morgen mucke... x:Xx In mačkoni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Poljubček in pozdravček luftarčku Mucki in mucke....mene pa malo glava boli, ampak eno dobro kosilo v fajn družbi bi mi teknilo ))) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Muca ima res tigra in še mačka Sem bila na Ljubljanskem gradu na enem koncertu je bilo res lepo Ampak res mi ni jasno, kako ima šlovek lahko oda kakava tigra Aja Merlin 6....tista tvoja fotka tam nekje...je po levjeseksi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 če bi bila ta dva leva..se že nebi tkole pregovarjala.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 To se tudi jaz sprašujem? Ampak, očitno se ni dobro počutil v mojem teleščku in jo je pobrisal v divji svet. Zdaj čakam, da se spet vrne. Ampak se bo moral zelo potruditi, da mi pride blizu..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 V življenju je treba izbrati: ali denar služimoali pa ga zapravljamo. Za oboje ni časa. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 HEJ...jaz mam čas za zapravljanje.... Sej nisem policaj Policaj ustavi voznika: »Psa ne smete peljati na sprednjem sedežu! « Voznik: »Ampak to je plišasti pes!« Policaj: »Pasma ni pomembna...« Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 aaaaaaaaahhhhhh tale luna me prav daje..pa še cepit sem se šla proti vsem unim hepatitisom in mrzlicam in sem sam še za med rjuhe....pa sploh ne dojemam ljubljansko stresnega življenja...folk je čist preveč živčen...za piko na i pa še polna luna...grem med vrstice dobre knjige..tam se mi ne more nič hudega zgodit danes.... fajn se zverinčkajte Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Morgen Lepemu vikendu nasproti, levi in levinje in vsi simpatizerji. V atomski vojni umrejo vsi ljudje in vecina zivali. Preziveli sta le dve opici. Sedita na veji, se cohata, gledata naokrog, pa ena pravi: "Hja, izgleda da bo treba vse zaceti znova..." Tko imejte se radi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Zabluzili do pol šestih zjutraj. Do malo prej spala, pojedla zajtrk, šla na en kakav, zdaj pa še grem par kitic potegnit ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Dobro jutro mucki in muce http://fauvesdumonde.free.fr/lion_fichier/lion_blanc.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.