Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pujsa sem napisala kar parkrat komentar a ga ne objavi mi ene otročke obljublajo...........da ne bo kak vnuček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2006 Avtor Prijavi Deli 17. september 2006 Moram JST potrdit, grem pogledat Nikjer se ne zgubijo , potrdit jih moram Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 zdaj jaz to capito grem kavico skuhat in se še mal po levje crkljat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 zdaj jaz to capito grem kavico skuhat in se še mal po levje crkljat O. gle jo! Vidim da si že malo boljše volje! Mucice dobro jutro Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2006 Avtor Prijavi Deli 17. september 2006 Morgeeeeeeeeeeeeeeen Jaz sem itak vedno svinjsko fajn volje , no zadnjih nekaj mesecev sem se naučila spet jezo občutit, pa moram priznat, da sploh ni švoh, poživi krvni obtok , jst pa z angleškim zajtrkovalnim čajem čajčkam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 O. gle jo! Vidim da si že malo boljše volje! Mucice dobro jutro mal bol sem res dobro še ne a prihaja tudi to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dobro jutro!!! uh, danes ste pa aktivni. jaz sem pa kar malo potegnila s spanjem, sem včerej dlje bedela. sem ravno gledala, da vas en kup misli it laufat ... hmm ... mah. bom jaz kar raje lenarila in kaj dobrega popapala pa likanje me čaka, še tisto od včeraj. in menjava garderobe v omarah. pa menda kakšen nakup, ker me je moj čez poletje prav fajn poredil in mi polno lanskih hlač več ni prav. zdaj si bom menda lahko kupila celo kakšne, ki mi bodo dejansko všeč in ne gledala samo na to, da so dovolj dolge in v pasu prav. grem napast palačinke. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mal bol sem res dobro še ne a prihaja tudi to OK! Podpis...tvoj Preberi ga večkrat, pa tudi ostalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ahoj... končno je prišla na vrsto kopalnica potem pa filmček pa mal joge, pa še nekaj likanja se je spet nabralo.... od jutri naprej pa pride spet uživancija v naravi na vrsto...brlogec, lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 alef, a se danes že kaj bolj "likajoče" počutiš? meni je še vse od včeraj ostalo ... če slučajno ne veš, kaj s sabo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 alef, a se danes že kaj bolj "likajoče" počutiš? meni je še vse od včeraj ostalo ... če slučajno ne veš, kaj s sabo ... :xx!: Malo morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 eh, si anti ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 eh, si anti ... Anti... Antitalent za peglanje sigurno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Grrrrrrrrrrr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Anti... Antitalent za peglanje sigurno... ni problema ... ena ura uvajanja, pa boš vse znal. vključno s srajcami. no, teh na srečo nimam (razen ene), ker jih sovražim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ni problema ... ena ura uvajanja, pa boš vse znal. vključno s srajcami. no, teh na srečo nimam (razen ene), ker jih sovražim. Moja sposobnost učenja česarkoli sploh ni vprašljiva... Tu je bolj problem VOLJE... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pritisk padel, niti tablete ne pomagajo ... že cel dan se mi vrti hja kaj čem druga kot it spat ... spet ne bo nič z likanjem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jaz pa danes zlikala že ta frišno rundo, pa kopalnico nulo pomila, zmetala stran kup stvari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pritisk padel, niti tablete ne pomagajo ... že cel dan se mi vrti hja kaj čem druga kot it spat ... spet ne bo nič z likanjem Nič se sekirat, saj te bo vse počakalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 enga fejst v zverinjak kakšna akcija tuki dons kolk ste pridni, kar eno likanje spet pa ponoči je blo ful akcije Pikica, fajn slikce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 grozzzzza, kakšna tema je zuni, grem v savno, tam so vsaj lučke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Nič se sekirat, saj te bo vse počakalo... hja, bo še kar en čas čakalo ... dala novo rundo perila prat. ne bom več hodila na pijače, ker zmeraj povsem po cigaretih prismrdim domov in imam potem 2x več pranja, kot je potrebno. sama sem, pa 4 stroje na teden operem. saj to ni normalno. zdaj moram dat počasi kaj pečt, da bo moja mrcina imela zjutraj kaj za zajtrk, se mi nekako dozdeva, da se bo še pred službo prikazal ... potem bom pa gledala Kako se znebit fanta v 10 dneh na Popu ... Tip je na morju 14 dni jedel pizzo, tako da je letos več noče videt... SKlepam, da v to kategorijo spadajo tudi picete Pa sem se tako veselila ... Se mi že spet vrti. Pa saj to ni res. A kdo jemlje Ditamin? A lahko 2 na dan (nimam pojma, kje je listek)? Ma vsi v familiji imajo previsok pritisk, samo jaz prenizkega ... Tu mač. Grem še malo mignit. Še bo treba preoblečt posteljo, pa kaj za večerjo omislit. No, vsaj posoda je umita. Do 3/4. Kar je že napredek ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hja, bo še kar en čas čakalo ... dala novo rundo perila prat. ne bom več hodila na pijače, ker zmeraj povsem po cigaretih prismrdim domov in imam potem 2x več pranja, kot je potrebno. sama sem, pa 4 stroje na teden operem. saj to ni normalno. zdaj moram dat počasi kaj pečt, da bo moja mrcina imela zjutraj kaj za zajtrk, se mi nekako dozdeva, da se bo še pred službo prikazal ... potem bom pa gledala Kako se znebit fanta v 10 dneh na Popu ... Tip je na morju 14 dni jedel pizzo, tako da je letos več noče videt... SKlepam, da v to kategorijo spadajo tudi picete Pa sem se tako veselila ... Se mi že spet vrti. Pa saj to ni res. A kdo jemlje Ditamin? A lahko 2 na dan (nimam pojma, kje je listek)? Ma vsi v familiji imajo previsok pritisk, samo jaz prenizkega ... Tu mač. Grem še malo mignit. Še bo treba preoblečt posteljo, pa kaj za večerjo omislit. No, vsaj posoda je umita. Do 3/4. Kar je že napredek ... Da se ti bo še mal bolj vrtel... Hecam se...Ditamin...je to za zviševanje pritiska?Mislim da je bila v Zdravju ena tema o krvnem tlaku... Poglej... Pazi se... Pa pozanimaj se za kakšna dopolnila k prehrani...Omega 3 npr.In na prehrano glej. Drži se! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 OK! Podpis...tvoj Preberi ga večkrat, pa tudi ostalo... Alef zato sem ga pa dala v podpis da si non stop to prebiram,samo še odločilni korak naredim, tudi na to sem že pripravljena jaz pa danes zlikala že ta frišno rundo, pa kopalnico nulo pomila, zmetala stran kup stvari... Ksenia,a te lahko povabim za en teden na obisk Girly,ti si tudi ena pridna levinja, kje maš asc in luno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Alef zato sem ga pa dala v podpis da si non stop to prebiram,samo še odločilni korak naredim, tudi na to sem že pripravljena Audente... Odločilnih korakov ni. So samo koraki...Majhni, veliki, kratki, dolgi... Ni pomembno kakšni, pomembno je da SO! Da se pot ne konča... Korakaj dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.