Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Audente... Odločilnih korakov ni. So samo koraki...Majhni, veliki, kratki, dolgi... Ni pomembno kakšni, pomembno je da SO! Da se pot ne konča... Korakaj dalje... morda ne razumeš,odločiti se moram, da zadevo zaključim da me ne bo iz trenutka v trenutek obremenjevala da sprejmem tako kot je in nič drugače in da odkorakam in korakam naprej z dvignjeno glavo Boriti se, iskati, najti in ne popustiti hvala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sploh ne morem niti glasu spustit ..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Kaj se ti je zgodilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sm napisu tam 'kako se pouutim' al neki tazga....... sam če probam kej pogoltnt k bi mel žiletko v grlu pa pluča me bolijo; točno vem pa čutim, kje so vsi kanali in kako so povezani od ušesa, nosa, grla :xx!: pa vročina je tud pršla na obisk Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sm napisu tam 'kako se pouutim' al neki tazga.......sam če probam kej pogoltnt k bi mel žiletko v grlu pa pluča me bolijo; točno vem pa čutim, kje so vsi kanali in kako so povezani od ušesa, nosa, grla :xx!: pa vročina je tud pršla na obisk sva že dva ... pa sem cel dan mislila, da je pritisk ... in evo ti še vse dodatno sranje z večerom ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 sva že dva ... pa sem cel dan mislila, da je pritisk ... in evo ti še vse dodatno sranje z večerom ...Ja pa vrtilne momente mam tud Sm pa lačen, pa ne morem jest to mi tud ne všeči Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 meni je pa slabo .. prav voda se mi nabira v ustih, točno tako kot takrat, preden bruhaš. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pol je najbolš, da daš to ven ....k men pol tist filing mal pomaga, da je šlo neki slabga ven iz telesa, pa da je plac za kej goody ......čeprav se zdej ne morem tega občutka spomnt oz. priklicat :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 na silo bruhat??? pa to že na anoreksijo meji! ne. jaz se trudim dobit kile, ne zgubit. če bom bruhala, pač bom, silila pa se k temu definitivno ne bom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ne ne ne sej nisem mislil na silo, sploh pa tko ne k vse boli pa pluča pa to....sam tako, če pride, da bi, da se ne zadržuješ, to sem mislil...na silo pa sploh ne to za nč ni dobr, kej na silo delat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 uh, zadržujem se pa nikoli ne, če moram bruhat ... se pa spomnim enkrat, ko smo taborili na bohinju in se peljali domov .. pa je ena bruhala ... in se en "ta pameten" zadere za njo, ko je laufala z avtobusa: "Hilda, pa zobe skup drži, da bo redko odteklo, ostalo pa boš lahko požrla". :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 bogi Trudi, en popih in nočko vsem............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 morda ne razumeš,odločiti se moram, da zadevo zaključim da me ne bo iz trenutka v trenutek obremenjevala da sprejmem tako kot je in nič drugače in da odkorakam in korakam naprej z dvignjeno glavo Boriti se, iskati, najti in ne popustiti hvala Razumem.Ampak vedi da ta odločitev, ta korak, ni nič drugega kot samo še en korak na tvoji poti.Ne bolj ne manj pomemben od drugih, ampak samo eden od njih.In naredila ga boš ko bo prišel na vrsto, ko bo čas zanj.Ne prej.In ko bo čas da ga storiš, boš vedela.Življenje je pot, zaporedje korakov.Eden za drugim. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Razumem.Ampak vedi da ta odločitev, ta korak, ni nič drugega kot samo še en korak na tvoji poti.Ne bolj ne manj pomemben od drugih, ampak samo eden od njih.In naredila ga boš ko bo prišel na vrsto, ko bo čas zanj.Ne prej.In ko bo čas da ga storiš, boš vedela.Življenje je pot, zaporedje korakov.Eden za drugim. Saj ti pravim, da čutim, da je točno zdaj tisti čas. Da je tako daleč In da sem pripravljena in ne bo obžalovanja in da zmorem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mucke spet spijo.. kaj sem pa jaz, a a ? megla? porkafix. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mucke spet spijo.. In da je daleč od tega, da bi spale Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 včasih je treba tudi pustit veselje Itak da jih čez leve in škorpijone ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Saj ti pravim, da čutim, da je točno zdaj tisti čas. Da je tako daleč In da sem pripravljena in ne bo obžalovanja in da zmorem Srečno in pogumno! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Srečno in pogumno! Sreča je na strani pogumnih A je pogum tudi na strani srečnih Kva se mi danes ne spi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sreča je na strani pogumnih A je pogum tudi na strani srečnih Kva se mi danes ne spi Veš kaj je sreča?Definicija sreče po ameriškoLuck - sreča LabourUnderCorrectKnowledge Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Trudim se iz dneva v dan.In ugotavljam, da ne zaman.In danes sama lepa presenečenja.Kar pomeni, da sem na pravi poti in to korak naprej. Yes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 vsem skupaj eno sladko nočko,polno lepih sanj zdaj vem zakaj se mi ne spi ki mi je en levček tko na srček pihal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Juterček sam na hitro..bežim delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Levčki, mucke, mački... Dobro jutro! Vstanite in naredite sonce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sonček bo in jaz bom skuštrana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.