Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

sonček bo in jaz bom skuštrana :2src: :2src: :2src: :2src:

:palec: :palec: x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

evo še mene malo danes ...

kot sem (pravilno) sklepala, se je mrcina res že navsezgodaj pojavil. pojedla odličen zajtrk skupaj, potem pa oba bila pozna v službo.

no, zdaj sem pristopicljala domov in grem kar v knjižnico .. hehe :vragec: x:Dx x;)x da si malo oči spočijem ... x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

evo, tu pa imam izkušnje iz prve roke.

predvsem je hudo veliko kreganja, že glede povsem banalnih stvari kot npr. ali bi parkiral v pritličju garažne hiše ali v 2. nadstropju.

seks je blazno dober. ne ravno nežen.

cartanje pa ... ma kaj jaz vem. ta ni bil glih k temu nagnjen kaj pretirano. posebej, ko je šel spat. se je v steno obrnil in that's it.

ampak ni bil tipičen lev, to je še treba poudarit. ga je bilo treba šlepat skozi življenje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mucice ja xrolleyesx Pol jim pa nekej ni prov te pa raztrgajo x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Jp, če ma kdo kake slabe namene sploh x:Dx morš bit previden :inocent: :vragec: x:Dx x:Dx

joj me res zanima kako se ev in levinja crkljata x:Dx

a samo praskata in grizeta.....ali tudi predeta x:Xx

Sej sem ti že enkrat povedal, da moreš enostavno probat x:Dx x:px x:px into s pravim levom za pravo doživetje x^x

evo, tu pa imam izkušnje iz prve roke.

predvsem je hudo veliko kreganja, že glede povsem banalnih stvari kot npr. ali bi parkiral v pritličju garažne hiše ali v 2. nadstropju.

seks je blazno dober. ne ravno nežen.

cartanje pa ... ma kaj jaz vem. ta ni bil glih k temu nagnjen kaj pretirano. posebej, ko je šel spat. se je v steno obrnil in that's it.

ampak ni bil tipičen lev, to je še treba poudarit. ga je bilo treba šlepat skozi življenje.

No in glih sem hotel dodat, da sem siguren, da ni bil pravi Lev :vio: ....ker s pravim Levom je v igri tudi cartanje, sex je lahko tudi blazno nežen, jasno pa je da je blazno dober in najbolšejši x:px x:px x:Dx x:px

No kreganje pa ni treba omenja, če je že je tako kot vse zadevice; nič ni na pol; vse je orng in strastno....predvsem pa tudi bučno in glasno x:Dx x:Dx

Ampak je pa res sex ne more bit boljši kot je Lev pa Levinja x:px x:px x:Dx x:Xx x;)x

Leeon in Indigo..........a zgledamo tko divje ali kaj x:)x

Uf še hujš k zagusti xrolleyesx ...sam crta magla takrat....sploh jest boga boga ribca :inocent:

jaz ne x:)x samo rjovem bolj na glas x:)x

sicer samo božam, crkljam in .............. x:px

ja ja.....zej reč da še predeš...sej si bol k hišni maček x:Dx x:Dx x:Dx

kdor me zna ukrotit x:)x sem čisto ubogljiva mačkica x:Dx samo takih sko-RAj , da ni x^x

...da nam poču od smeha...

kuko gre že un pregovor....dober bič seže v deveto vas.... x:Dx x:Dx x:Dx ..rabiš krotilca x;)x

..za vsakega leva nekje bič čaka če ni priden x:)x

Ampak je pa res sex ne more bit boljši kot je Lev pa Levinja x:px x:px x:Dx x:Xx x;)x

Ma za ene moje bivše se sploh ne spomnim, kaj so bili po horoskopu. Tako da bi težko primerjavo naredila. Ampak tega leva bi se dalo izpostavit, definitivno.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx a si že vseh 12 znakov sprobal? x:Dx x:Dx

kako pa kaj tvoje zdravje?

jaz sem že boljše. sicer se še mi je danes vrtelo, slabo mi pa več ni. pa samo zjutraj me je glava bolela, grlo pa je že čisto okay (tkam na les).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...