Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 blablabla, spokaj, če ti kaj ne paše, sploh ne vem, kaj ena uboga Riba išče v Levih. te raztrgamo preden boš pisnu "a". da si navš še ti kej nardila ....a nis ti devica sem čisto ukrotljiva mačkica samo sko-RAJ ga ni----ki bi to omogočil in znal Itak.To se teb sam zdi k še zmer rasteš pa dobr naj ti bo ks dlih rekla skorej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Audi, a izzivaš pazi se, se bo najdu kakšen krotilec, k te bo hotel ukrotit Sam pol se bo pa skrivala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 da si navš še ti kej nardila ....a nis ti devica Itak.To se teb sam zdi k še zmer rasteš Trudi, mene so do zdaj na seksualnem področju najbolj pozitivno presenetili lev, škorpijon in devica. hm. mogoče bi bila malo večja cifra potrebna, da bi lahko neko povprečje jemal ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 da si navš še ti kej nardila ....a nis ti devica Itak.To se teb sam zdi k še zmer rastešDevica razkurljive sorte, ker mam v Levu kar 3 planete, in to osebne (in ne neke izvanzemeljce, malefike), in sicer Luno, Venero in Marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Devica razkurljive sorte, ker mam v Levu kar 3 planete, in to osebne (in ne neke izvanzemeljce, malefike), in sicer Luno, Venero in Marsa. Ja ja ti se kr tulaž...duša more bit lev...to je sončno znamenje šad ap devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Trudi, mene so do zdaj na seksualnem področju najbolj pozitivno presenetili lev, škorpijon in devica. hm. mogoče bi bila malo večja cifra potrebna, da bi lahko neko povprečje jemal ...ja no ... o povprečju al pa kakšnem reprezentativnem vzorcu bi težko govorili za leve ne bi vedla jst najbolj navdušena nad bikci pa škorpijoni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja ja ti se kr tulaž...duša more bit lev...to je sončno znamenje šad ap devica pojma nimaš o astrologiji. Luna pomeni način čustvovanja, Venera način, kako oseba ljubi in Mars, koliko energije ima oseba ... in Mars v ognjenem znamenju ni švoh, je eksploziven, aktiven, energičen, aktiven, agresiven, če je potrebno ... v svojem bistvu pa sem itak Devica. to je itak najboljše znamenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ja no ... o povprečju al pa kakšnem reprezentativnem vzorcu bi težko govorili za leve ne bi vedla jst najbolj navdušena nad bikci pa škorpijoni Kva pa vem.Jest sm pa probov že švašta i svačega.Pa mij blo posod nekej isto v končni fazi.Nekaj ful gud nekej mal mn.Pa če sm zanalizirov ta znak na konc kej blo konc je blo zmer isto . Pa kozorogenje me ne pustijo pr mir...fak of...prov vsaka tadruga...kvaj sploh fora ...pa ne pravm da se mi ne zdi a ne pojma nimaš o astrologiji. Luna pomeni način čustvovanja, Venera način, kako oseba ljubi in Mars, koliko energije ima oseba ... in Mars v ognjenem znamenju ni švoh, je eksploziven, aktiven, energičen, aktiven, agresiven, če je potrebno ... v svojem bistvu pa sem itak Devica. to je itak najboljše znamenje. kva nimam....sončno znamenje kakšna si na not, kakšno dušo maš, ascident kako se kažeš na vn, luna kakp kažeš svoja čustva ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kva pa vem.Jest sm pa probov že švašta i svačega.Pa mij blo posod nekej isto v končni fazi.Nekaj ful gud nekej mal mn.Pa če sm zanalizirov ta znak na konc kej blo konc je blo zmer isto . Pa kozorigenje me ne pustijo pr mir...fak of...prov vsaka tadruga...kvaj sploh fora očitno smo taki, da kar privlačimo določena znamenja jst sm mela obdobje, k so bli vsi okol mene škorpije, zdej je pa en kup dvojčkov računam, da se to prov kmal spremeni pozabla ... rakci so fajn tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Trudi, mene so do zdaj na seksualnem področju najbolj pozitivno presenetili lev, škorpijon in devica. hm. mogoče bi bila malo večja cifra potrebna, da bi lahko neko povprečje jemal ... Če si mislila na svojo malo večjo cifro....razumem Če pa na mojo....pa nevem, če misliš prav; skoraj siguren sem da ne......... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kako oseba ljubi in Mars, koliko energije ima oseba ... in Mars v ognjenem znamenju ni švoh, je eksploziven, aktiven, energičen, aktiven, agresiven, če je potrebno Ga mam v Raku.Očitno sm faked up poj sej sm ti že omenu...moja bejba je devica pa luna v devici pa škorpion asc...opasna ona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Hehe .. tvoje ne poznam, lahko pa jo komot deliš z nami, sploh ni problema. Teh škorpijonov pa se mi ne zdi, da po svetu veliko miga z repki ... Dokler nisem spoznala svojega tipa, jih sploh nič nisem poznala. Tudi kolegov nimam škorpijonov Ful čudno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To zverinjak to..da dogaja Itak.To se teb sam zdi k še zmer rastešpa dobr naj ti bo ks dlih rekla skorej..... rastem ke k ne bi blo treba Sam pol se bo pa skrivala nič se ne bom skrivala Trudi, mene so do zdaj na seksualnem področju najbolj pozitivno presenetili lev, škorpijon in devica. hm. mogoče bi bila malo večja cifra potrebna, da bi lahko neko povprečje jemal ... ŠKORPIJONI so definitivno najboljši ljubimci ostalih ni vredno omenjat bikci samo obljubljajo..levi pa to much govorijo in se hvaljo od akcije pa pol Josipa Lisac: MAGLA Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To zverinjak to..da dogaja rastem ke k ne bi blo treba nič se ne bom skrivala ŠKORPIJONI so definitivno najboljši ljubimci moram potrdit. s svojim trenutno hudo zadovoljna. pa ravno prav seksi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ŠKORPIJONI so definitivno najboljši ljubimci ostalih ni vredno omenjat bikci samo obljubljajo..levi pa to much govorijo in se hvaljo od akcije pa pol Josipa Lisac: MAGLA itak ...pojma nimaš kvaj dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ga mam v Raku.Očitno sm faked up poj sej sm ti že omenu...moja bejba je devica pa luna v devici pa škorpion asc...opasna ona aja, v Raku. to ma ena moja frendica in pravi, da ji vse zjebe. če ma kaj v Ško, je itak opasna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 itak ...pojma nimaš kvaj dobr dobr jaz vem kaj je dobro sem levinja in zame je samo najboljše komi dost dobr ej tamal a ne držimo mi ta domač skup ka me zdaj zezaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ŠKORPIJONI so definitivno najboljši ljubimci ostalih ni vredno omenjat bikci samo obljubljajo..levi pa to much govorijo in se hvaljo od akcije pa pol Josipa Lisac: MAGLA hahahahaha....ne moreš trdit, ker še nisi probala tipi škorpjoni so prave puussyice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 hahahahaha....ne moreš trdit, ker še nisi probala tipi škorpjoni so prave puussyice ja kva pa ti veš, kaj sem jaz probala madonca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Po tem kar si napisala, z Levom še Nisi .....so You Can't soditi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 oki probala pa nam ali never say never Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Never Say Never Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ja saj sem potem ugotovila, da je boljš tko rečt Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 grem še nekaj snest, potem pa spat. lepe sanje vsem! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 enako bejba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.