girly 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 haaaaaloooooooooooooooooo a ste vsi pomrli??? že en čas nič od nikogar. no, jaz sem zdaj oddelala, se najedla, nacartala in seveda so se spremenili plani, ker mi je crknil GSM in bo treba po novega. damn. pa sami grdi so. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Girly.........maš eno full dobro Nokio.......tako sexy ne vem kak se ji reče pa šibam jaz.....ker me mojster posteljnih aktivnosti čaka ob 18.00 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 hm ob ob 18 čaki da na uro pogledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Girly.........maš eno full dobro Nokio.......tako sexy ne vem kak se ji reče pa šibam jaz.....ker me mojster posteljnih aktivnosti čaka ob 18.00 ta čas, ko si ti uživala, sem se jaz mučil na vajah s pevcem solidarnost pa taka upam, da si uživala maximalno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 evo mene z novim telefonom ... mater je grd. čeprav je bil najmanj grd med vso ostalo grdobijo. ma ti telefoni so vedno hujši. včasih je bilo kul, ko sta bila reglja in čuk in nisi imel kaj za izbirat. pa še slušalko sem si zraven omislila, da me ne bo kakšen policaj uhvatil, je kazen ziher dražja od nakupa te slušalke. zdaj pa grem žalovat za starim telefonom ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ta čas, ko si ti uživala, sem se jaz mučil na vajah s pevcem solidarnost pa taka upam, da si uživala maximalno čudno. kdor se ukvarja z glasbo, ponavadi dela to iz srca in z vsem srcem, dušo in telesom ter zanj to ni neko "mučenje". ggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 čudno. kdor se ukvarja z glasbo, ponavadi dela to iz srca in z vsem srcem, dušo in telesom ter zanj to ni neko "mučenje". ggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne jemlji mojih besed tako resno, no sem užival v vajah seveda najbrž pa ne toliko, kot je audente pri svojem početju pa še glas me ni tako ubogal, kot bi želel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 prejšnjo soboto, ko sem bila doma pri starših ... doma se nič ne dogaja ... sem se šla furat naokoli z avtom ... skoz pela ... doma plesala in pela v sobi ... ampak ker sem še isti dan šla zjutraj turo s kolesom pomanjkljivo oblečena in me je sprepihalo po vratu in še preveč sem skadila teden poprej ... me je zagrabila rahla angina ... in sem bila vsa nesrečna, ker v nedeljo nisem mogla peti, samo hreščeče glasove sem izdavljala iz sebe ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ne jemlji mojih besed tako resno, no sem užival v vajah seveda najbrž pa ne toliko, kot je audente pri svojem početju pa še glas me ni tako ubogal, kot bi želel pa če bi še vedel s kom zverinjak nočko uživajte dokler ste mladi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pa če bi še vedel s kom zverinjak nočko uživajte dokler ste mladi predvidevam, da s škorpijonom no, je pa s tvojega posta čutit, da ti je nadvse sedlo njegovo špikanje sorry me mal meče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ljubezen je vedno zastonj in če je zmoreš dovolj, je lahko daš brez da zahtevaš povračilo Lev gor ali dol ljubezen je zastonj...vidim da nisem samo jst takšnega mnenja Kje sem napisal, da želim povračilo za ljubezen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Zverinice in ostale živalice sonček bo in zato uživajte uživajmo in imejmo se radi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 danes pa je kar mrtvo ... prišla do polovice korektur, očitno bom v knjižnici kar do večera. vmes pa sendviči. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 danes pa je kar mrtvo ... Ja v ozračju....lektrika prišla do polovice korektur, očitno bom v knjižnici kar do večera. Hm...cel dan vmes pa sendviči. Sam, da bojo potešil lakoto Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 http://i39.photobucket.com/albums/e199/ktbug32982/penis.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Zverine eno lepo popoldne ŽIVLJENJE "Ne poznam spodbudnejše resnice, kot je nedvomna sposobnost človeka, da z zavestnim trudom oplemeniti svoje življenje." - Henry David Thoreau Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tko brlogec, gre Ksenija počas k zdravniku mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Drži se držim xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 hvala, grem jutri spet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ksenia, najmočnejše ostanem o in gremo dalje Boljše, močnejše, bogatejše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 zverineeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 In vse tiho je bilo ........................ Zverine mal akcije Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 PRVA!!! ... pa mi je le uspelo enkrat prehitet vse, ki vstajajo že - kar normalni ljudje pojmujejo - sredi noči. no, zdaj pa grem nazaj spat. kar z mokrimi lasmi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 PRVA!!! ... pa mi je le uspelo enkrat prehitet vse, ki vstajajo že - kar normalni ljudje pojmujejo - sredi noči. no, zdaj pa grem nazaj spat. kar z mokrimi lasmi. Drugiiiiiiiihehehee, dobro jutro zverine, kako ste kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.