Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Oj mucki... x:Xx x:Xx xsrcx

Lep dan... xsrcx

Ven na sončka, dremat... x:px x:)x

Al pa kaj drugega... :palec: x:Dx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

UČENJAKI NEKI PRAVJO DA SO OZVEZDJA ŠLA MAU PO SVOJE IN DA LEVI NISMO VEČ LEVI TEMVEČ NEKI ZA NJIMI...

Pozdravljena, Matilda! Novo ime tukaj x:Dx Kul, ne bomo več tako osamljeni, nekam malo nas je (levov) na LF.

Vidim, da danes še nobenega od "stalnih"...

Včeraj bila na naknadnih pogajanjih za službo in na "primopredaji" materiala, ampak tipa, ki bi z materialom moral prit, sploh ni bilo. Satan. Je pa tip, s katerim sem imela sestanek, bil tako kul, da sva uradni del rešila v 20 min, potem pa še eno uro čvekala o potovanjih. Ful je faca.

In ravno včeraj med sestankom sem seveda spet fasala alergijo, ki se še vleče v danes. Se probam spomnit, če sem pojedla tableto ali ne. Ker lahko samo eno na 24 ur, mi je zadnjič zdravnica strogo zabičala, da ne več, ko je ugotovila, da mojih nekam prehitro zmanjkuje. No, potem je sklenila, da sem povsem kritičen primer, če mi tableta ne drži cel dan in se odločila, da moram takoj, ko bom imela čas, na dodatne raziskave. juhej. xrolleyesx

Zdaj se grem pogajat, kaj bo za kosilo, potem letim v knjižnico, sledi kuhanj in crkljanje, potem pa moram končno ta brlog sčistit. in od tega bo odvisno, če grem na štajersko že danes zvečer ali jutri zjutraj. xnckrivx

Kaj pa vi? Kakšni so plani za čez vikend? Audente je nekaj morje omenjala, da sem ji kar fauš ... Čeprav ni tako toplo, kot bi si to človek želel ... Letošnjo poletje je pa bilo res zanič. Sem se že nad lanskim pritoževala, ko je vse vikende deževalo (jaz pa čez teden delala), to letos je pa bilo absolutno tu mač.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
Carja ni, Girly ma posle, Audente bog ve kje je, mene pa itak noben ne šljivi v tej temi, ker mi ne dajo statusa vsaj na četrt Levinje in si mislijo, spokaj med Device. x:Dx

Mucke dober dan... x:Xx xsrcx

Naj vas sonček greje... x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
Po soncu sem bik, imam pa zelo močen vpliv leva.. x;)x

Tangic nimaš nobenih tigrastih ? :inocent: Vse tigrasto je zame.. :2src:

kakšne vpliv? a Marsa maš v Levu? x:px x:px ali imaš pač močan vpliv leva kar tako .... :inocent:

mela sem tangice in korzet z leopardjim vzorcem, pa sem dala prat tangice z "napačnimi" cunjami skupaj ... zdaj so sive. x:Dx

Zdaj sem pa še jaz tukaj. Hvala za pozdrave Girly xokkx , tudi meni je všeč v mačji družbi. Sicer sem pa danes najbolj srečno bitje na svetu, ker sem naredila pogoje za 3. letnik na faksu :hepko: :hepko: :hepko: . Kaj bo čez vikend, ne vem in moram priznati, da sem preveč srečna, da bi me to motilo. Skoraj zagotovo pa se bom spokala ven iz Ljubljane, kjer sem bila pripopana cel september in še precej avgusta. Ne me narobe razumet, Lj. obožujem, ampak vsake toliko mora pa človek vdihniti tudi malo drugačen zrak. Pozdravčki vsem. x:Dx x:Dx x:Dx
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

Te povsem razumem, Matilda. Jaz LJ ravno ne obožujem, sem pa žal prikovana nanjo zaradi šole, službe, ljubezni .. Uh. Zato pa kadar se le da skočim na Štajersko ali Primorsko, da se malo od-ljubljanim ... x:Dx x:Dx

Kaj pa študiraš?

Ma jaz sem se letos ful zafrknila, sem šla na en (pogojni) zpit en dan prepozno (prepričana, da je tisti dan) in je bilo vsega že 31. avgusta fertik (na FDV-ju si cifra in profesorje gladko boli, bi jih menda ubilo, če bi te vprašali izven roka, pa četudi en dan kasneje). Je pa zato september bil bolj na easy, ki bi drugače bil čista norišnica. x:)x Vse slabo je za nekaj dobro, pravijo. No, jaz še na dobro čakam (s tega vidika gledano) ... x;)x

Malo igram enko računalniško igrico, malo pospravljam, malo se pravkar skapirala, da sem zamudila Seinfelda ... crap. :C:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Živjo Girly! Študiram primerjalno književnost, pa ti? Zoprna tista z zamujenim rokom. Meni se je nekaj podobnega zgodilo samo, da sem falila uro in ne datuma, pa mi je profesorica dovolila iti na drugi rok, kot da grem prvič. Vsaj nekaj, mi je pa zadeve za dva tedna premaknilo. Je pa res grozno, če ti gre zaradi take pomote letnik. Pri nas se še kar trudijo razumeti, da smo tudi mi ljudje in torej zmotljivi :hepko: , sem bila pa prej na faksu, kjer se o tem še sanjati ni dalo. :sniky:
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

jaz imam pa politologijo (FDV) in slovenščino (FF). menda kar nekaj istih predmetov na FF kot ti .. pa da te kar ponucam ... hehe ... mislim it novembra na svetovno književnost, pa je Vrečko namesto ustnih uvedel kar pisne (tako da sta zdaj 2 pisna - kolokvij in izpit). A imaš slučajno kakšne zapiske? Za ustnega si namreč prej moral znat samo obnove knjig, zdaj pa so 3 eseistična in to kar komplicirana ... recimo elementi tega in tega obdobja v tem in tem delu ... pa primerjava ahil in gilgameša npr. ... in podobno. jaz obnove del imam, tega pa nikjer ... vlečenja vzporednic.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

joj, je dolgčas ...

zakaj se je pa Trudi tistega interneta doma tako blazno veselil, pa mi tudi ni jasno, če ga ni nič gor ... xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Čau Girly!

Ravno njega sem imela danes, ampak mi smo ga imeli namesto ene naše profesorice, ki je trenutno bolna in pri njej smo imeli na ustnem samo književnosti do antike in srednji vek. Za to imam zapiske od ene sošolke, ki so kar dobri, ampak ne vem, kaj Vrečko zahteva od slovenistov. Lahko ti to posodim, če ti kaj pomaga, sicer pa mislim, da če prebereš knjigo od Kosa in malo razmišljaš, ti ne more iti nič narobe. Je pa dobro, da čimveč knjig tudi zares preberš, ker ti potem postane marsikaj kar samo od sebe jasno. Ali imate določeno literaturo, ali lahko to izbirate po občutku?

hehe ... Scorpio, pa ti si prava faca .... x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Matilda, mi imamo za prebrat cca 70 knjig (leposlovja) in mi na kraj pameti ne pade, da bi šla vse brat. Saj nekatere sem, ene so pa čisto kr neki.

Ja, o Kosu sem že tudi sama razmišljala ... No, je ostalo pri razmišljanju. x:Dx A vi torej Vrečkota sploh nimate? :eek: To pa se mi dokaj čudno zdi.

Ma tudi zapiski iz antike bodo super, on je namreč čisto mahnjen na antiko in je ziher eno vprašanje od tam. A mi lahko to plz pustiš v knjižnici enkrat, ko se boš motala okrog faksa? Lahko pa se tudi na kakšnem drinku dobiva, glede na to, da sva obe iz LJ ... Jaz sem stacionirana v Zupančičevi jami, to je takoj za železniško, smer Bežigrad. Imam pa avto, tako da mi tudi ni problem kam prit (če le vem, kje to je).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

kakšen dolgčas :eek: če se v zverinjaku nč ne dogaja :o|o: še ni nujno dolgčas :vragec: x;)x

girly, ti si kar sama žurko tle nared x:px ti lohk tud pomagam x;)x xDDx mal zaropotat, pa je boljš xbendx xbendx xbendx xvokx xbendx xsuperx xmusicx xsuperx

tis čist divja x:Dx :hepko: :hepko: xsuperx xmusicx xsmx xbendx xsmx :hepko: :hepko: prov sede, če že ne morm vn x:px :palec: xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal

:huh: :(

evo ena :flowerface: , pa :sorcerer: da se hitro pozdraviš.

jaz imam pa vročino nonstop, vsak dan, tam nekje od 37.1 do 37.3. pa se čisto kul počutim. me začne skrbet, ko se mi nad 37.5 dvigne xnckrivx

neke čudne fore, ampak če telesu tako paše ...

mogoče pa me zato tako hitro zazebe ... x:)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...