Ebor 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ful je lufta v zraku! Mijaav! Oj Marsič, pa kje si ti..... mijav ... hmmm a ribe znajo tudi mjavkat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še mal morjo zdržat zverine, pol pa spet ognjena luna , to jim je bolj domače ,drugač pa dbest napisan tko je jim pomoje tale luna v sco sam v pozitivo "škodi" Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tko je jim pomoje tale luna v sco sam v pozitivo "škodi" kako je zadnjič rekel Bele, pa dejmo zdej en bljuzzzz Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kako je zadnjič rekel Bele, pa dejmo zdej en bljuzzzz sej ti si pa tud še čist pod vplivom bljuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 sej ti si pa tud še čist pod vplivom bljuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sej lohk tuk tko zabluzim: Zašto si jeo moju majku Nisem znao, nisam znao Kaj naredigoveja juhca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ali pa 5moških.com Bikec......kolk lepo te je srečat v zverinjaku Zverine tole vam moram takoj priznat ... šokirat pa znate ampak v brlogu dons en kup bluza tale luna vam že skor mal "škodi" a veš da tuki se moram popolnoma strinjat s teboj sem bila prepričana, da so levi vsaj malo podobni levinjam, pa sem ga v kamen očitno ga res ne bo čez ško itak pa dedi so dedi..............naprej ne bom komentirala, ker nima smisla še mal morjo zdržat zverine, pol pa spet ognjena luna , to jim je bolj domače ,drugač pa dbest napisan komi čakam komi čakam............kva če bi kozu mal pogledal, kaj mi prinaša politična jesen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ali pa 5moških.com Bikec......kolk lepo te je srečat v zverinjaku aja hvala , me je mal zaneslo , šibammmmmmm zdejle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 prišla s sestanka. utrujena do nezavesti. morala bi v trgovino. grem spat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 a še ne spiš pa kdo bo spal, ko je tako fajn sonček jaz pa čakam, da pride scorpia in greva na en čvek in okol jezera Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ma sem nekako prišla k sebi. v stanovanje nad mano se je preselila nova familija in vsak dan od 16 do 18 h vrtajo v steno. nemogoče zaspat. ali karkoli drugega delat. še televizije ne slišim. upam, da bo kmalu konec. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 v stanovanje nad mano se je preselila nova familija in vsak dan od 16 do 18 h vrtajo v steno. nemogoče zaspat. ali karkoli drugega delat. še televizije ne slišim. upam, da bo kmalu konec. to se da rešiti ... gresta se s fantom igrat in jih pregasita od samega ugodja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ma sem nekako prišla k sebi. v stanovanje nad mano se je preselila nova familija in vsak dan od 16 do 18 h vrtajo v steno. nemogoče zaspat. ali karkoli drugega delat. še televizije ne slišim. upam, da bo kmalu konec. vau, sva se z ško našportale, načvekale in nabrale energije ti pa še vedno tu vedriš?Pridan, pridna.........ko boš utrujena naslednjič, kar k meni na kavico in boš uživala v popolnem miru in brez ropota sosedov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 našportali in nabrali energije?? jaz sem zadnjič šla čez dedkovo gorico .. dol še je šlo. na poti nazaj (gor v hrib) pa sem mislila umret (pa še vrečo orehov v roki). sem bila prepričana, da mi zadnje sekunde bijejo. da nimam absolutno nič kondicije. sem se prav vprašala, kako sploh seksat zmorem. je pa dobra ideja za zaspat. enkrat laufat okrog bloka, pa me vrtanje ne bo prav nič več motilo. pa saj so listek pustili na oglasni deski in se že vnaprej opravičili, se nič ne jezim. hehe ... hvala za povabilo, ampak ni 2x za rečt, da se ne bodo tvoji sosedje ravno takrat česa hrupnega lotili. enkrat pred maturo smo šli k nam na vikend, ker je bilo tam okolje z najmanj motečimi faktorji, pa se je od nekod vzel en mulec in začel travo kosit si ni dal rečt, da imamo čez 3 dni maturo in naj pri bogu neha. od kod pa sploh si? iz LJ ne, pa z našega konca tudi ne, sklepam. mi ne hodimo na relaxiranje na dolenjsko ... hehe nekaj me hoče glava bolet. v TV že bulim cel dan, pa tu pa tam na comp poškilim. grem malo flat pospravit, da mi ga spet cel vikend ne bo treba, sem prav ponosna, da mi ga je skoraj cel teden uspelo ohranjat v zadovoljivem stanju. gledam Dirko .. mater je to en beden show. "moj" je še vedno v igri. back then je bil pravi žganc, menda toliko kil, kot jaz, zdaj pa ves nabildan. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 našportali in nabrali energije?? hehe ... hvala za povabilo, ampak ni 2x za rečt, da se ne bodo tvoji sosedje ravno takrat česa hrupnega lotili. enkrat pred maturo smo šli k nam na vikend, ker je bilo tam okolje z najmanj motečimi faktorji, pa se je od nekod vzel en mulec in začel travo kosit si ni dal rečt, da imamo čez 3 dni maturo in naj pri bogu neha. od kod pa sploh si? iz LJ ne, pa z našega konca tudi ne, sklepam. mi ne hodimo na relaxiranje na dolenjsko ... hehe gledam Dirko .. mater je to en beden show. "moj" je še vedno v igri. back then je bil pravi žganc, menda toliko kil, kot jaz, zdaj pa ves nabildan. :xx!: ja ja načvekali in našportali moji sosedje ne bodo nič delal k majo vse narejen sem iz Gorenjskeeeeeeeeee Dirka........... smo še mi sponzorji....Dunlop ne kritizirat Kje maš pa ško danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ne kritiziram Dunlopa, kritiziram show. Preden so ga začeli predvajat itak nikomur ni bilo jasno, za kaj gre, zdaj pa nam je še manj. Mogoče pa nisem dovolj vneto spremljala Se mi zdi, da sem jaz imela Dunlop lopar. A to je ali tega sploh ni? Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje tenis igrala ... Pa prav nič ne pogrešam. Tudi lopar ne vem, kje je. Menda med marelami. Mrcina pa se je danes prikazala samo zjutraj na zajtrk, potem pa sva bila oba cel dan na polno zaposlena. Sicer pa se ponavadi za več kot 2 ali 3 ure na dan ne vidiva, da lahko vsak svoje življenje lepo dalje fura. Se naučiš bolj cenit in do maksimuma izkoristit trenutke, ko si skupaj. No, SMS-i cel dan sem in tja letijo A je hčerka že doma? Ali še kar down under? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Dunlop so sicer avtomobilske pnevmatike Show je itak mimi, ne smem preveč kritizirat ampak tudi tenis loparji so nekoč bili in si bil kar faca, če si ga imel.Namesto med marele, ga daj v hodnik na steno Dobro vidva tole furata vsak zase in skupaj koliko je šele lufta v zraku, ko prideta skupaj moja Pikica pride v PETEK, sedajle je nekje nad oceanom priznam, zdaj jo že komaj pričakujeva in fax se začne v ponedeljek sicer pravi, da je čist broke-nila zanjo in še zate lepo spi in kaj lepega sanjaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 komi čakam komi čakam............kva če bi kozu mal pogledal, kaj mi prinaša politična jesen Nič bat, kar na sceno stopit , vzeti si svojih 15 minut , no tko se reče, edino z nogami probat ostat na realnih tleh, topa za naprej velja , da te preveč pol ne odnese, sej veš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 torej sem bila faca!!! no, ali pa bi bila, če bi ga dejansko uporabljala .. ampak moje švoh rokice ... saj nisem imela niti moči žogice čez mrežo poslat. lopar pa ti dam, če ga najdem, ga kar pribij na steno, jaz bom sosedom raje prišparala hrup. (v stenah imamo železo, ki ga je ful težko prevrtat, tako da dolgo traja, pa še blazno glasno je). uh, tega leta pa hčerki prav nič ne privoščim. no, jaz sem zdaj pogruntala sistem, kako se izognit mučenju: pred tem 2 dni skupaj žurat, pa te na avionu tako pobere, da ti nič ni jasno. te stevardese zbudijo, ko se moraš pripet za pristanek. no, mrcina se dolgočasju izogne tako, da se pred dolgimi leti zmeraj napije. vsakemu svoje. ko naša mama pride s potovanj, jo doma zmeraj pričaka njena najljubša hrana - pohan piščanec. a boste tudi vi kaj ekstra kuhali? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Loparja ne rabim edino če bi koga po buč Ja ko je potovala dol.........je bilo kot v luksuzu...tako je rekla kako bo , ko pride, ti povem Kuhali? Ma kaj jaz vem? Če bodo posebne želje ( morda ajdovi žganci)....potem že........sicer pa čvek in žur do jutranjih ur Pa saj veš, da cela žlahta pride po darila Nič bat, kar na sceno stopit , vzeti si svojih 15 minut , no tko se reče, edino z nogami probat ostat na realnih tleh, topa za naprej velja , da te preveč pol ne odnese, sej veš težka bo.ostat na tleh, me že sedaj pogled tiste modrine odnese pol metra od tal a se spomniš onega tretjega v tvoji obnovi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 težka bo.ostat na tleh, me že sedaj pogled tiste modrine odnese pol metra od tal a se spomniš onega tretjega v tvoji obnovi se spomnim ja , vsaj trudiš se pa lohk, da bo pol lažje, saj to pol se ne bo takoj pokazal Zdej moram pa še tle težit s hrano , grem v naskok , hladilnikkkkkkkkk Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kolegici se je enkrat sanjalo, da je svojega soseda z rolko po buči. me je nekaj razjezil (bil je moj sošolec), ona pa čez par dni imela rojstni dan. sem ji kar rolko podarila ... tako da ko boš jezna, kar povej ... dobiš lopar po express pošti. grem zdaj ajat. čimlepše snidenje v petek, če se do takrat več ne slišimo. jutri lenuharim. greva z mrcino na izlet. oba rabiva. pa še en pozdravček trudiju, če se bo kaj prikazal. papa Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Jutro zverine in ostali predragi obiskovalci........bikci luftarji in tiger Danes booooooo ogromna nežnega lufta v zraku Pride Luftarka in Strelka....končno domov, v brlog In jo bo treba pocartat.....takole to znamo levinje http://www.roychaffin.com/paws2004/images/bletsis1.jpg Imejte se radi in vsem 99 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Jutro zverine in ostali predragi obiskovalci........bikci luftarji in tiger Danes booooooo ogromna nežnega lufta v zraku Pride Luftarka in Strelka....končno domov, v brlog In jo bo treba pocartat.....takole to znamo levinje Imejte se radi in vsem 99 ...jutroo... Pozdravček od enga luftarskega Tigra(po kitajskem... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Akcija bo še par minut grem po mojga mladička Pol pa ne odgovarjam več za nič slikce itak v živo pa še lepše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 (popravljeno) levi ste najbolj seksi in najboljše orgazme povzročate... Popravljeno 28. september 2006 -> lubenica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.