Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ali pa 5moških.com :vragec:

Bikec......kolk lepo te je srečat v zverinjaku x:Xx x:Xx x:Xx

Zverine x:Xx :2src:

tole vam moram takoj priznat ... šokirat pa znate xcivx x:px x:o)x x;)x

ampak v brlogu dons en kup bluza :eek: x:px tale luna vam že skor mal "škodi" x:Dx x;)x

a veš da tuki se moram popolnoma strinjat s teboj :palec: sem bila prepričana, da so levi vsaj malo podobni levinjam, pa sem ga v kamen x:Dx očitno ga res ne bo čez ško :sori: :2src: :2src: itak pa dedi so dedi..............naprej ne bom komentirala, ker nima smisla x:px

x:Dx še mal morjo zdržat zverine, pol pa spet ognjena luna :inocent:, to jim je bolj domače x;)x,

drugač pa dbest napisan x^x :palec:

komi čakam komi čakam............kva če bi kozu mal pogledal, kaj mi prinaša politična jesen :o|o: x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

ma sem nekako prišla k sebi.

v stanovanje nad mano se je preselila nova familija in vsak dan od 16 do 18 h vrtajo v steno. nemogoče zaspat. ali karkoli drugega delat. še televizije ne slišim. upam, da bo kmalu konec. :sori:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
v stanovanje nad mano se je preselila nova familija in vsak dan od 16 do 18 h vrtajo v steno. nemogoče zaspat. ali karkoli drugega delat. še televizije ne slišim. upam, da bo kmalu konec. :sori:

to se da rešiti ... gresta se s fantom igrat in jih pregasita od samega ugodja ... x:px x:px x:Dx :inocent:

ma sem nekako prišla k sebi.

vau, sva se z ško našportale, načvekale in nabrale energije x^x

ti pa še vedno tu vedriš?

Pridan, pridna.........ko boš utrujena naslednjič, kar k meni na kavico in boš uživala v popolnem miru in brez ropota sosedov x:Xx xsrcx

našportali in nabrali energije??

jaz sem zadnjič šla čez dedkovo gorico .. dol še je šlo. na poti nazaj (gor v hrib) pa sem mislila umret (pa še vrečo orehov v roki). sem bila prepričana, da mi zadnje sekunde bijejo. da nimam absolutno nič kondicije. sem se prav vprašala, kako sploh seksat zmorem. je pa dobra ideja za zaspat. enkrat laufat okrog bloka, pa me vrtanje ne bo prav nič več motilo. x;)x pa saj so listek pustili na oglasni deski in se že vnaprej opravičili, se nič ne jezim.

hehe ... hvala za povabilo, ampak ni 2x za rečt, da se ne bodo tvoji sosedje ravno takrat česa hrupnega lotili. enkrat pred maturo smo šli k nam na vikend, ker je bilo tam okolje z najmanj motečimi faktorji, pa se je od nekod vzel en mulec in začel travo kosit si ni dal rečt, da imamo čez 3 dni maturo in naj pri bogu neha.

od kod pa sploh si? iz LJ ne, pa z našega konca tudi ne, sklepam. mi ne hodimo na relaxiranje na dolenjsko ... hehe x:Dx

nekaj me hoče glava bolet. v TV že bulim cel dan, pa tu pa tam na comp poškilim. grem malo flat pospravit, da mi ga spet cel vikend ne bo treba, sem prav ponosna, da mi ga je skoraj cel teden uspelo ohranjat v zadovoljivem stanju. x:Dx

gledam Dirko .. mater je to en beden show. "moj" je še vedno v igri. back then je bil pravi žganc, menda toliko kil, kot jaz, zdaj pa ves nabildan. :xx!:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

našportali in nabrali energije??

hehe ... hvala za povabilo, ampak ni 2x za rečt, da se ne bodo tvoji sosedje ravno takrat česa hrupnega lotili. enkrat pred maturo smo šli k nam na vikend, ker je bilo tam okolje z najmanj motečimi faktorji, pa se je od nekod vzel en mulec in začel travo kosit si ni dal rečt, da imamo čez 3 dni maturo in naj pri bogu neha.

od kod pa sploh si? iz LJ ne, pa z našega konca tudi ne, sklepam. mi ne hodimo na relaxiranje na dolenjsko ... hehe x:Dx

gledam Dirko .. mater je to en beden show. "moj" je še vedno v igri. back then je bil pravi žganc, menda toliko kil, kot jaz, zdaj pa ves nabildan. :xx!:

ja ja načvekali in našportali :vio:

moji sosedje ne bodo nič delal x:Dx k majo vse narejen x;)x

sem iz Gorenjskeeeeeeeeee x:Xx

Dirka........... x:Dx x:Dx x:Dx smo še mi sponzorji....Dunlop x:Ix ne kritizirat x:px

Kje maš pa ško danes x^x

Ne kritiziram Dunlopa, kritiziram show. Preden so ga začeli predvajat itak nikomur ni bilo jasno, za kaj gre, zdaj pa nam je še manj. Mogoče pa nisem dovolj vneto spremljala xnckrivx

Se mi zdi, da sem jaz imela Dunlop lopar. A to je ali tega sploh ni? Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje tenis igrala ... Pa prav nič ne pogrešam. Tudi lopar ne vem, kje je. Menda med marelami.

Mrcina pa se je danes prikazala samo zjutraj na zajtrk, potem pa sva bila oba cel dan na polno zaposlena. Sicer pa se ponavadi za več kot 2 ali 3 ure na dan ne vidiva, da lahko vsak svoje življenje lepo dalje fura. Se naučiš bolj cenit in do maksimuma izkoristit trenutke, ko si skupaj. No, SMS-i cel dan sem in tja letijo x:Dx

A je hčerka že doma? Ali še kar down under?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Dunlop so sicer avtomobilske pnevmatike x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Show je itak mimi, ne smem preveč kritizirat :vio: :vio: :vio:

ampak tudi tenis loparji so nekoč bili in si bil kar faca, če si ga imel.

Namesto med marele, ga daj v hodnik na steno x:)x

Dobro vidva tole furata x8Dx vsak zase in skupaj x:Ix

koliko je šele lufta v zraku, ko prideta skupaj x:px x:px x:px

moja Pikica pride v PETEK, sedajle je nekje nad oceanom xrolleyesx :o|o:

priznam, zdaj jo že komaj pričakujeva xsrcx

in fax se začne v ponedeljek x^x

x:Dx x:Dx sicer pravi, da je čist broke-nila x:Ix

zanjo x:Xx in še zate x:Xx x:Xx

lepo spi in kaj lepega sanjaj x:px

komi čakam komi čakam............kva če bi kozu mal pogledal, kaj mi prinaša politična jesen :o|o: x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx x:Xx

Nič bat, kar na sceno stopit x^x, vzeti si svojih 15 minut x:px, no tko se reče, edino z nogami probat ostat na realnih tleh, to

pa za naprej velja x;)x, da te preveč pol ne odnese, sej veš x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx x:Dx torej sem bila faca!!! x:Dx x:Dx x:Dx no, ali pa bi bila, če bi ga dejansko uporabljala .. ampak moje švoh rokice ... :switz: saj nisem imela niti moči žogice čez mrežo poslat.

lopar pa ti dam, če ga najdem, ga kar pribij na steno, jaz bom sosedom raje prišparala hrup. x:Dx (v stenah imamo železo, ki ga je ful težko prevrtat, tako da dolgo traja, pa še blazno glasno je).

uh, tega leta pa hčerki prav nič ne privoščim. no, jaz sem zdaj pogruntala sistem, kako se izognit mučenju: pred tem 2 dni skupaj žurat, pa te na avionu tako pobere, da ti nič ni jasno. te stevardese zbudijo, ko se moraš pripet za pristanek. no, mrcina se dolgočasju izogne tako, da se pred dolgimi leti zmeraj napije. xnckrivx vsakemu svoje. x:Dx

ko naša mama pride s potovanj, jo doma zmeraj pričaka njena najljubša hrana - pohan piščanec. a boste tudi vi kaj ekstra kuhali?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Loparja ne rabim :vio: edino če bi koga po buč :inocent:

Ja ko je potovala dol.........je bilo kot v luksuzu...tako je rekla x:Ix

kako bo , ko pride, ti povem x:)x

Kuhali? Ma kaj jaz vem? Če bodo posebne želje ( morda ajdovi žganci)....potem že........

sicer pa čvek in žur do jutranjih ur x:Dx x:Dx

Pa saj veš, da cela žlahta pride po darila x:px x:px

Nič bat, kar na sceno stopit x^x, vzeti si svojih 15 minut x:px, no tko se reče, edino z nogami probat ostat na realnih tleh, to

pa za naprej velja x;)x, da te preveč pol ne odnese, sej veš x:)x

:fiju: :switz: težka bo.ostat na tleh, me že sedaj pogled tiste modrine odnese pol metra od tal x:px xnckrivx a se spomniš onega tretjega v tvoji obnovi xrolleyesx x:Xx xsrcx

:fiju: :switz: težka bo.ostat na tleh, me že sedaj pogled tiste modrine odnese pol metra od tal x:px xnckrivx a se spomniš onega tretjega v tvoji obnovi xrolleyesx x:Xx xsrcx

:wOOt: se spomnim ja :fiju:, vsaj trudiš se pa lohk, da bo pol lažje, saj to pol se ne bo takoj pokazal x;)x

Zdej moram pa še tle težit s hrano xcivx, grem v naskok x:Dx, hladilnikkkkkkkkk :wOOt:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx x:Dx kolegici se je enkrat sanjalo, da je svojega soseda z rolko po buči. me je nekaj razjezil (bil je moj sošolec), ona pa čez par dni imela rojstni dan. sem ji kar rolko podarila ... x:Dx x:Dx x:Dx tako da ko boš jezna, kar povej ... dobiš lopar po express pošti. x:Dx

grem zdaj ajat.

čimlepše snidenje v petek, če se do takrat več ne slišimo. jutri lenuharim. greva z mrcino na izlet. oba rabiva.

pa še en pozdravček trudiju, če se bo kaj prikazal. x:)x

papa

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jutro zverine x:Xx in ostali predragi obiskovalci........bikci x:Xx luftarji x:Xx x:Xx in tiger x:Xx x:Xx

Danes booooooo ogromna nežnega lufta v zraku xsrcx

Pride Luftarka in Strelka....končno domov, v brlog x:)x

In jo bo treba pocartat.....takole to znamo levinje xsrcx

http://www.roychaffin.com/paws2004/images/bletsis1.jpg

Imejte se radi in vsem 99 x:Xx

Jutro zverine x:Xx in ostali predragi obiskovalci........bikci x:Xx luftarji x:Xx x:Xx in tiger x:Xx x:Xx

Danes booooooo ogromna nežnega lufta v zraku xsrcx

Pride Luftarka in Strelka....končno domov, v brlog x:)x

In jo bo treba pocartat.....takole to znamo levinje xsrcx

Imejte se radi in vsem 99 x:Xx

...jutroo... x:Xx x:Xx xsrcx

Pozdravček od enga luftarskega Tigra(po kitajskem... x^x )

x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...