ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Zverine vau, sva se z ško našportale, načvekale in nabrale energije je blo prov sončno, ja tisto vaše jezerce je čist za uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jao dama je prošla domov, naužita avstralskega zraka ji tale tukaj ni kaj prav preveč všeč nekaj je v zraku se bo morala privadit nazaj uf škorpija, zdaj pa v akcijo , noč je še mlada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zverinice in ostali prijateljčki Levom današnji sonček namenja takole: Ne dopustite, da se vaše poslovno življenje prepleta z ljubezenskim. Ta nevarna kombinacija bi vam lahko povzročila resne spore in težave. xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zelo pameten nasvet brjutr zverinice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jutro kozica Se je včasih treba tudi takšnih nasvetov držat, ane Pri tebi vse oki?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 am situacija ni rožnata, pojavile so se še druge podrobnosti, trenutno čakam na rezultate preiskav, ampak dans je petek pa se bom razvajala čez vikend in skrbela za pravilni vnos železa in ursinega čaja (sam to dvoje se mal izključuje krucenal )pa še nekaj od mene za lep dan (tole se je včeraj, ko sem se družila z našo študijsko skupinico zapisala)NOBEN OD NAS NI NEPOMEMBEN! Vsi skupaj kot kamenček tvorimo mozaik človeštva. Brez enege samega kamenčka je mozaik nepopoln.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Mucki in ostali... Lep dan bo... Pri meni že sonček kuka izza hriba... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ti si samo privošči Vikend: uživaški in predvsem razvajanje same sebe Mene zopet morje kliče, tamala je tako ali tako vsa v luftu da ne bo mamice nič pogrešala In vsi smo pomembni tudi tigerčki Mucki in ostali... Lep dan bo... Pri meni že sonček kuka izza hriba... Po jutru se dan pozna,po dobrih delih se človek razlikuje od človeka Pri meni je sonček že zdavnaj izza Krvavca.............ne lep, čudovit dan bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zverince Čudovit dan JE pa tolk lepih misli dons že v zverinjaku Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Res da smo zverine, a smo mehkega srca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ne vpit mi smo same po sebi rožice med rožicami........ sploh ob levčku in dveh škorpijah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kaj nisi vpil.....in z preveč ali z premalo zraka...... ........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 muce moje lep pozdrav...jaz sem ful dobre volje,ker mi je moj mucek poslal ful lepi sms....lupčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Muce še mal sončka v zverinjak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 mater ste trmasti in v svoj prav prepričani levi... halooo, včasih se motite tud vi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 mater ste trmasti in v svoj prav prepričani levi... halooo, včasih se motite tud vi mi??? mi pa že ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 mater ste trmasti in v svoj prav prepričani levi... halooo, včasih se motite tud vi Nope NE bo držalo ...morbit ti narobe zastopiš, ampak MI se NE motmo No in danes je bil The D Day Začelo se je ob 15*00 in končalo ob 21*30 AMPAK Yess In Did I Done IT naredu sm in zdej imam še eno stopno izobrazbe, pa NPK Certifikat , če čem možnosti takega delovnega mesta povsod v EU Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ja čisto fancy! čestitke! (malo lahko sicer razložiš, za kaj se gre, ker mi nič ni jasno) zdaj pa grem spat. blesav sir sem jedla in me že cel večer žeja nenormalno Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jah naredil sem en izpit s potrdilom in mednarodnim EU certifikatom, ua moj Job (tako na kratko povedano) zato si me ene parkrat tlele pogrešala, kljub mojmu 24urnemu priklopu ...k sem se za to mogu prpravlat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 bravo Trudi levčke še polupčkat pol pa počas spat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jutro levčki, levinje.....in ostalo živalsko carstvo Življenje je labirint, v katerem lahko izberemo napačno pot, še preden smo se naučili hoditi. Mi levi pa ne.....nas je sama samozavest in vedno gremo po pravi poti.Imejte se radi in skrajno fajn dan naj se vam naredi, eni nežni duši, ki kdaj pa kdaj pokuka sem noter, še posebej Trudi Vsem najmanj 99 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Mucki dobro jutro... Trudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 evo še mene, da vam zaželim dobro jutro ... ta vikend pa bom preživela med knjigami ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 evo še mene, da vam zaželim dobro jutro ... ta vikend pa bom preživela med knjigami ... Jest pa ne za neki časa Jutar Tak sem še Prasički zrihtal net ..tak očitno tud to vorka ...no goody se kasnej kej pisnemo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 zverince en sončen dan vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.