Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

dobro jutro, zaspanci!

da smo prave lenobe zadnje čase ... sploh se noben ne oglasi.

no, včeraj seveda ni bilo nič z branjem knjig, sem imela neke obiske, pa celo stanovanje sem si malo pospravila in posodo umila. pa v trgovino šla po nov višmop (tista palica z gobo za čiščenje tal). mi je uspelo prejšnjega tako specialno zlomit, da sem morala kar celo mašinerijo novo kupit, ne samo palice ali nastavka. s prejšnjo verzijo nisem bila povsem zadovoljna, zato sem zdaj kupila malo drugačno, pa pride zvečer kolega in mi pove, da je njim ta goba razpadla v roku enega meseca. kot da bi jo miši pojedle. no, super. vsaj vem, kdaj bo treba spet v trgovino.

danes me za kosilo spet časa solata, jutri pa bova z mojim slivove knedle z omako .. mmm... komaj čakam.

nekaj pozno se zbujam zadnje čase. dobro, da imam službo ob 10 h komaj, drugače bi menda bila kriza.

užasno desno roko imam. čisto z vsakim prstom je nekaj narobe. palec mi je maček popraskal in še se mi zdaj ni zacelilo, kazalec in prstanec sem nekje opekla in imam opekline oz. tisto rjavo, kar potem ostane še kakni 2 leti. na sredincu sem si členek pohoblala in je ves krastav. na mezincu na nohtu pa imam kar dve beli pikici. xrolleyesx

ok, žvrkljam olje, grem to zdaj ven pljunit.

lep dan vsem skupaj.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Večer je že.......zverinjak x^x

99 x:Xx vsem levčkom in ostalim hišnim ali divjim živalim x:Xx

Sonček je bil..prekrasen dan.....in toplo morje in naj živi ljubezen x:Ix

Zato nobene ajcije in popolna tišina med zverinami x;)x

A noč ima svojo moč in morda bi sedajle malo zarohneli......grrrrrrrrrrr x^x

No kako ste preživeli vikend? xcivx

jou!

evo mene!

ma dobro smo, očitno malo maj naspidirani, kot ti .. x:Dx x:Dx x:Dx smo eni danes čistili namesto se na morju sončili ... (mater sem ti fauš)

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ne mi bit fouš...........saj nisem bila danes na morju :o|o: včeraj :vio:

danes tudi jaz čistila x:Dx avto x:px ker grem jutri v Lj in mora biti tip top x:px

pa uredila sem si nov image x:)x nohtke, frizurco, nego obraza, depilacijo, epilacijo...vse kar hočeš :vio: dobila nove podnajemnike v stanovanje :eek: eno mlado družinico, ki jim je treba pomagat xsrcx tako, da mi je takoj bolj toplo pri srčku x^x

No, pol pa sem ti še za včeraj fauš.

Moj največji včerajšnji dosežek je nakup novega višmopa za pucanje. Ti pa na morju ... uh ...

Zakaj pa greš v LJ? A imaš kak sestanek?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

gremo spat ...

Audente, dobro jutro! Že vem, da boš jutri prva tukaj ... Aja .. Mogoče pa ne, če greš v LJ ... xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Dobro jutro Girly, zverinice in nežni bikec :inocent:

Tale bikec prav pomirja in prinaša sonček v naš zverinjak x:)x

Ja ja, sedajle grem še do kolegice na kavico.........potem v LJ, ker imam res z enim lepotcem sestanek in snemanje :inocent:

Popoldan pa še mal v šoping po Lj x:px :2src: kake specialne čevlje si moram kupit x:Dx

Saj sedaj bom skoraj vsak dan v Lj.........to bo še pestro :eek:

Tukaj dežuje, a v moji duši je sonček x:)x

Imejte se skrajno xsrcx

Girly, danes si pa čisto zasedena........

Jaz naredila spet hudo dober vtis, tudi pri predsedniku, tako, da z vso paro naprej :palec:

Potem imela izvrsten šoping :vio: samo malo preveč zapravila :vragec: a bo škorpijo kaj zraven dal x:Xx

Sedaj ima še doma par stvari za uredit ,zvečer pa spet akcija x:)x

Aha, jutri sem v Lj, če hočeš greva lahko na čvek in kavico x:px x;)x

In imejte se lepo xsrcx

:o|o: ja saj tudi mene ne čaka princ x:Dx samo moj dragi x8Dx ki danes nevem, kdaj se vrne x:)x a še vedno je prišel x^x

veš kaj, tudi v moji hiški bi bila dobrodošla sirkova krtača :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx danes sem prebrala nekje x:Dx

Blagor neumnim, zakaj njih je nebeško kraljestvo na zemlji x;)x

najprej uporabnica nje .....njo si res želim spoznati........

in ne bi nič kaj preveč pospravljali ampak bi ga žurali in se zabavali......

delo vedno počaka, umazano tudi ni toliko x;)x

in kaj ima kraljevsko opraviti z neumnostjo :eek:

In še nekaj sem prebrala:

Svoboda- najlepši trenutek v zlitju dveh teles xsrcx

Levčkiiiiiiiiiiiiiiiii.............kje ste :eek:

kukuc x:Xx x;)x nism levček sicer :inocent: sam pomoje sm kar v redu x^x :inocent: x:px

kukuku.......grrrrrrrrrrrrr :vio:

seveda, ti si sonček in nas tudi malo ogreješ x^x

kako je ško x:px vse pod kontrolo xcivx xcivx

a kaj skačeš :2src: jaz danes čisto :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: x:Ix

spet je bilo točno tako..........kot sem si želela :fiju: :onfire: :onfire: :onfire: xnckrivx

kukuku.......grrrrrrrrrrrrr :vio:

seveda, ti si sonček in nas tudi malo ogreješ x^x

kako je ško x:px vse pod kontrolo xcivx xcivx

a kaj skačeš :2src: jaz danes čisto :2src: :2src: :2src: :2src: x:Ix

spet je bilo točno tako..........kot sem si želela :fiju: :onfire: :onfire: xnckrivx

:flowerface: :palec: the best x:px tko je treba x^x

uživam, skačem ... bluzim mal ... jutr akcija x:px :onfire: v sredo izletek na šihtu :2src: četrtek koncert xsingx :hepko: petek je pa itak že vikend x:px Jeeeeeeeeeeeeee :hepko: :flower: tole bo čist teden po mojem okusu x:px xsrcx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

the best tko je treba

uživam, skačem ... bluzim mal ... jutr akcija x:px :onfire: v sredo izletek na šihtu četrtek koncert xsingx :hepko: petek je pa itak že vikend Jeeeeeeeeeeeeee :hepko: :flower: tole bo čist teden po mojem okusu

no pol pa mal skakat :onfire: :onfire: :onfire: in uživat x:px x:px x:px

vau jutri in v četrtek fax :eek: :eek: :eek: petek obisk Dalmatinske kuhinje x;)x x;)x x;)x

vikend pa trgatev v Prekmurju :2src: :2src: :2src:

In spet bo Girly faušarijo zganjala :vio:

Ampak, sem jo povabila na kavico ona pa nič :vragec: :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

Tole sem nekje prebrala ( napisano 28.5.1981; ob02.16 :vio: )

Od tebe dalje štejem svoje dni.

In vseeno mi je, če živim samo toliko,

kot je dano metulju: Glej, svet je pisan, nebo je prostrano, poldan je...

sonček sveti, daje mi občutek toplote.........................in dolgo je še, dolgo še do noči x:Xx

In še vedno sveti sonček xsrcx

Evo mene. Cel dan kaj za delat. Zjutraj na šiht, potem sva z mojim slivove knedle delala - kar z maso iz škatle, ki so samo z vodo in jajcem zmešaš. Je presenetljivo dobro izpadlo, takšni fajn mehki. Sicer gor piše, da bi naj 10 knedlov ven dobil, midva sva pa 4. Je Mrcina komentiral, da če so si oni mislili, da ljudje eno gozdno jagodo notri dajo ali kaj, ker okoli 10 sliv res ne bi mogel tiste mase ovit. x:Dx

No, potem sem ugotovila, da z mene spet ne bo nič, če se ne spravim v knjižnico in glej glej ... samo eno mesto fraj, pa še to nasproti tistega mladička ... hehe ... si je bilo fajn spet okice spočit :2src:

Prišla domov pred 15 min, zdaj pa v pečici pečem čokoladne rogljičke, še malo, pa bo pridišalo iz kuhinje ... x:px

Girly, danes si pa čisto zasedena........

Jaz naredila spet hudo dober vtis, tudi pri predsedniku, tako, da z vso paro naprej :palec:

Potem imela izvrsten šoping :vio: samo malo preveč zapravila :vragec: a bo škorpijo kaj zraven dal x:Xx

Sedaj ima še doma par stvari za uredit ,zvečer pa spet akcija x:)x

Aha, jutri sem v Lj, če hočeš greva lahko na čvek in kavico x:px x;)x

In imejte se lepo xsrcx

Uh, Audente, pa ravno jutri si si izbrala, ko mama pride v LJ. Že vidim, da se je 100 let ne bom rešila, doker mi razloži, kaj vse še je treba sčistit po stanovanju. Kaj šele, ko bo videla, da mi pol stene v kopalnici fali (je bila lesena, pa malo namočena in je cel čas nekaj pokalo, pa jo je Mrcina enostavno ven spulil, ker mu je šla na živce - zdaj pa se en kup cevi vidi x:Dx )

A nisi rekla, da boš cel teden v LJ? Ti bom na OS napisala moj GSM, pa pokliči, ko boš, mogoče pa se hitro mame znebim. Aja ... pa če me boš slučajno klicala, ko bo tukaj, ne bom dvignila, ker ne ve, da imam GSM (že na stacionarca me kliče 10x na dan, ko je vedela za GSM je pa bil itak cel suffer). Tako da bi mogoče bilo boljše SMS poslat, kdaj okvirno boš fraj ... Ali pa kar tukaj napiši, če že veš.

Hehe .. Jaz pa imam takšno taktiko glede shoppinga ... Skapiram, da nekaj rabim, recimo šalco za kakav, ker sem jo zlomila, pa si eno kjut nagledam nekje in pridem domov in že mjavkam, če bi mi on slučajno tisto lepo šalco za jurja tam in tam kupil, ker je res lepa (itak, da ne reče ne). Hehe ... Pa mi potem keš za vse nepotrebne stvari ostane x:Dx x:Dx Je pa res, da traja, dokler se on spravi v trgovino in se do takrat ponavadi že za celo vrečko stvari nabere. Mogoče pa je to njegova taktika ... čaka en cajt, da se nabere, da ne rabi vedno znova hodit xnckrivx

vikend pa trgatev v Prekmurju :2src: :2src: :2src:

In spet bo Girly faušarijo zganjala :vio:

Ampak, sem jo povabila na kavico ona pa nič :vragec: :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

No, za trgatev definitivno ne bom faušije zganjala. Če si s Štajerske je to prej preklestvo kot užitek. Smo se z našimi domačimi (imata babi in dedi vikend pa gorico zadaj - ne glih kaj veliko trsov, samo za lastne potrebe) že pred leti zmenili, da mi ni treba več na nobeno trgatev nikoli ... bomo vsi bolj zadovoljni. x:Dx Sem jim vsako leto znova povedala, da grozdja ne jem, vina ne pijem, ne maram, da nek mrčes po meni hodi in da me zebe (je obvezno vsako leto deževalo) in res ne vem, kej oni vidijo pravico v tem, da moram bit tam. Pa seveda sem se obvezno mulila in razen jamranja nič z nobenim govorila. No, par let vztrajnosti, pa mi je ratalo. x:Dx x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ti si mi faca x:)x res..kar se mame tiče :vio: bo treba mojo luftarko vprašat če ji tudi tolk težim :o|o:

glej, jaz bom prosta šele po 20.00 uri x;)x prej bo treba se še mal mučit xDDx

naslednjič sem v Lj naslednji torek, ker v četrtek sem že dogovorjena :vragec:

Ah, saj to je šele jesenski začetek, veš. Ni toliko trpel moj proračun, to bo že zmogel x:Dx

se mi obeta še Graz in Italija x:)x tja me pelej moj Repek in obenem še sponzorira x^x

takrat si potem privoščim kaj bolj "otmenega"...ej povej mi slovenski izraz,

za tako robo xnckrivx

v glavnem da je vse pod kontrolo....po levje x:Ix

in zdaj se grem razvajat x:px

in zakaj pri nas nič še ne diši po rogljičkih :inocent: :eek:

PS: ti kar pošlji na Os GSM število ( bo samo za interno uporabo) xsrcx

Oj!

Ja če je po 20 h, pol pa ni panike. Mati se ponoči itak noče vozit domov, tako da bo že tekom dneva šla, računam da najkasneje do 18 h (bom še pred spanjem eno zmolila, da bo pomagalo). Tako da zvečer definitivno imam čas. :palec:

In razen, če si conrol freak kot moja mama, te nima kaj skrbet. Jaz sem ji cel čas govorila, da mi tu mač gnjavi, da ne rabi cel čas vedet kje sem in kaj delam itd., pa naj me več ne kliče vsak dan 15-krat, potem pa sem spremenila cifro na GSM-u in rekla, da ga več nimam. Se ji ni dalo normalno dopovedat, pa je pač bilo treba po drastičnih ukrepih poseči ... Tako da imam zdaj mir. Pač stacionarca ne dvignem, ko mi ni.

Kako pa to, da v Graz hodiš v shopping? A ni to malo daleč za vas?

Kaj pri bogu bi lahko bilo "otmeno", pa se mi še sanja ne. Konkretno mogoče? Bi se dalo sklepat iz konteksta ... Mi drugače ne uporabljamo te besede, pa prvič jo slišim. xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...