Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 o Girly, na Urgenco bo res še kaj treba it je bil kar multi simpatico tisti reševalec, mar ne in svaka jim čast, so me presenetili vsi zaposleni tam, prijazni do konca, pripravljeni poslušat..razložit..... presenečena res Prosim, ne me hvalit preveč, čeprav je 1000% res, kar si napisala. Tudi jaz bi se vsepovsod "postavljala" z takšno hčero. Priznam, da ti je moja pikica kar malo podobna, le morda malo manj samozavestna a tudi to še pride Ti samo tako naprej Zdaj pa delat Imejte se skrajno fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Jutro Kako težko sem vstala danes dež pada in presneto toplo je Varno prispela domov in hitro prazna cesta ScorpioGirl in Janif..................upam , da sta občutila vso sladkobo včeraj,sva jedli sadni TIRA MISU še za vaju. ni dvoma , še dons se pozna , sem kr poletel iz postlje zjutraj , nč men podobno Tko da hvala, pa vsaki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hvala za bilo je res prijetno mogoče kakega bikca naslednjič povabiva zraven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Levčki in.............. a se gremo malo crkljat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hvala za bilo je res prijetno mogoče kakega bikca naslednjič povabiva zraven takega povabila se pa ta prav bikec ne bi branil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 takega povabila se pa ta prav bikec ne bi branil deal očitno sem napačnega oz. nepravega bikca vabila na sladoled in kavico ker se ni odzval vabilu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 deal očitno sem napačnega oz. nepravega bikca vabila na sladoled in kavico ker se ni odzval vabilu dbest, enga tazga bikca tut jst poznam , smo ga že na društvu obravnal, če si sploh zasluži članstvo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 jaz mislim, da ga mirne duše lahko fliknete ven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Me je kolega prepričal, ga greva laufat. Cirka 2 km. Jaz pa še po stopnicah komaj pridem. Umrla bom. Bolita me nogici v kompletu (celo krče dobivam), glava, ušesa in pluča. Pa vidim od sile skoraj nič. Sem se šla tuširat in ugotovila, da sta mi nogici direkt otekli od sile. Popoldan pa se dobro najedla, šla v kitajsko na pečene rezance z zelenjavo in je bilo ! Kljub temu, da sicer ne maram rezancov ... Bova še šla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Aja .. Audente, jutri zvečer se z Melody dobiva, pa mogoče pe se Aiwa prikaže. Če boš hitro fertik, se nam pridruži. Upam, da bom tokrat slišala GSM Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Zverince Audi pa Girly še posebej za vso sladkobo včeraj dobr je blo zdej pa samo še spat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Aja .. Audente, jutri zvečer se z Melody dobiva, pa mogoče pe se Aiwa prikaže. Če boš hitro fertik, se nam pridruži. Upam, da bom tokrat slišala GSM Dobro jutro uf danes sem se vsaj naspala Punce uživajte naslednjič danes sem že povabljena na kremšnito Vsem 99 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Nogice me bolijo kot satan. Posebej ta spodnja bedrca. Ostalo me bo verjetno šele jutri začelo. Joj, kako bom sploh danes šla ven? Upam, da se do službe malo razhodim in bo boljše. Moja mrcina prišla na zajtrk in jutranje cartanje, zdaj pa se počasi vsak v svojo službo odpravljava. Po službi se dobim z enim kolegom iz Štajerske, zvečer pa pijača z Melody in če bo vse po sreči Aiwo. Vmes pa bo treba nekaj maznit, razmišljam v smeri gob ... Joj, pa v trgovino moram. Takšen spisek imam, da bom menda morala 2x vrečke nest :xx!: Audi, kako je z babico? Letim zdaj na šiht, da ne zamudim. Pozdrav vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Girly po pravici povedano, ne vem.Nisem bila včeraj nič pri njej. Grem jutri. In sporočim. Klicala tudi nisem nič na številko, ki si mi jo dala enostavno sem imela včeraj pospravljalno-likalni dan, da se malo zamotim.Si dobila moj OS? Danes grem malo na lepše, čeprav bi bil čvek s teboj boljši a biznis je biznis in hočem zmago čez 14 dni in potem je treba izrabiti vse nasvete Grem gledat kaj mi govorijo in sporočajo angelčki danes Aja, tigerčka pogrešam že dva dni le kam se je skril ljubezen.......morda Ah..........sonček za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 a kozo pa nič a?mislem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 tudi fullllllll a nočem razglašat na glas ker tuki imajo še stene ušesa in strani viruse pa pogrešam enga škorpijončka, k sem mu bila včasih pri srcu pa enga levčka, ki se mi nič ne javi pa luftar je tudi zatajil tako me zanima kako presenečenje me čaka danes še 3/4 ure Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 me zanima kako presenečenje me čaka danes še 3/4 ure Kva pa...zadeva u črnih ledr tangah, z lisicam in bičem v roki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 tudi fullllllll a nočem razglašat na glas ker tuki imajo še stene ušesa in strani viruse pa pogrešam enga škorpijončka, k sem mu bila včasih pri srcu pa enga levčka, ki se mi nič ne javi pa luftar je tudi zatajil tako me zanima kako presenečenje me čaka danes še 3/4 ure En luftar se javlja... Če drugih ni... Živjo muca... In ostali mački... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 <3...aLaLaLa..usi u moji famiLiJi so LEwćKii..to je poLJooM hehehehehe Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Kukuc zverinice tud ena škorpija se javlja v brlogu pršla pogledat mal, če kej dogaja pa mal lušte nardit s koncertom zdej pa pod tuš pa šibat na koncert uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Zverinjak pozdravljen Pismo, nikjer nikogar tiger se je v tla vdrl, luftar spi, ribica je kle nekje, škorpija skače No bil spet fajn večer v Kavalu Cashy, Melody.....full sta faci...........Girly, ti si pa itak carica, te vzamem za hčero, ko boš rabla Aja bil en odštekan dan. Delala do petih, potem na Bled na kremšnito in spotoma naj bi bil še en napolslužben date a je leva slovenska rezerva tolk skurla, da je kar v gozdu ostla :xx!: pa bedak nič javil kot da nimam bolj pametnega dela, kot njega čakat od jeze sem se potem kar v Lj odpeljala še na eno soltako z facami iz lnf ej krasni ste ste mi polepšali "pokvarjen" večer ki se je prevesil v zanimivo debato. Upam le, da vam jaz nisem preveč utrujala Vsem 99 Kva pa...zadeva u črnih ledr tangah, z lisicam in bičem v roki ej ko bi vsaj bilo to je bil pa od dima megla jebesh ti tako rezervno slovensko vojsko jih naslednjič dobi po riti En luftar se javlja... Če drugih ni... Živjo muca... In ostali mački... luftareček.......zdajle prišla domov doma pa samo zrak in nikogar drugega :xx!: Kukuc zverinice tud ena škorpija se javlja v brlogu pršla pogledat mal, če kej dogaja pa mal lušte nardit s koncertom zdej pa pod tuša šibat na koncert uživajte Škorpija uživaš to mi delaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 AUDENTE, tudi tebe je bilo zelo lepo spoznat. Res je bil prijeten večer... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jutrooooooooooo Petek je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Levčki še spijo jaz grem delat..........da bom šla lahko prej v Lj imejte se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ne še iiiiiit Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.