Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ne še iiiiiit joj Mel....tolk imam dela.....še v Lj moram danes, saj veš morda nisem včeraj dovolj jasno povedala, ko tako čvekam.....res si lepa punčka, topla , nežna....in tista izjava o mamici..........mi je sedla v srce... ti samo tako naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 No potem pa lepo delaj. (Jaz tudi ''delam''. Grem raje malo brat muzikologijo. ) Hvala za lepe besede... Tudi ti si cel sonček! (Ampak a si opazila, da smo popolnoma pozabili na tiramisu ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Tira misu od čveka pozabili No če imaš danes čas okoli 16.00 ure pa v Lj lahko skočiva na Tira misu in Martini Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jaaaa Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hehe, Audente, očitno boš dobila 2 novi hčeri Sem prepričan, da jih bo tvoja taprava zelo vesela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ja Cashy, če ne gre tako kot sem včeraj razlagala...........se ti dogodi takole Girly je itak sonček Mel pa nežna dušica moji lepotički gre pa samo delo in biznis po glavi No in kam ti spadaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Med sinove? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uf madonca, pol bi res morala zgodaj začet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 glej ti njih. še tukaj so se čisto razpisali. pa kaj vi ljudje božji ne rabite spat? če me ne bi moja mrcina zbudila (mi je hotdog za zajtrk pripravil, tega že od osnovne šole menda nisem jedla) bi še zdaj tako spala, da bi se drla zraven. joj, joj, moje nogice. moram si it lase oprat. smrdijo po cigaretih kot šus, pa še polni mandljevega olja. juapjdijada. Mel, evo, pa si našla brlogec, kjer lahko čvekaš ... te bomo vzeli medse, ker si tako fajn grem zdaj pod tuš. pa mrcino pripravit do tega, da mi nogice zmasira. sem komaj do kopalnice prikolovratila prej od bolečin. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Girly, ti božica naj te tvoj dobro spedena, da boš na tiramisuju spet cvetoča, kot rožica huh, audente, nimam pojma kam spadam. Se ne zmorem popredalčkati v kakšno izmed kategorij, ker sem preveč "malo mešano" kam bi me ti uvrstila? med sinove? ali bi bil čist ok med nečaki? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ja itak, da sem že na šihtu. jebela cesta ... me je šofer s tiskarne gor vrgel, da pa on res ne ve, koliko revij mora no pošto peljat. jaz pa tudi ne. sem direkt morala it pogledat. satan. zdaj pa čakam, da prostanek sem pripelje. pa novo knjigo. namesto da bi doma lepo ležala in okrevala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Girly darling Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Leonček honey Dobro jutro Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ja Cashy, če ne gre tako kot sem včeraj razlagala...........se ti dogodi takole Girly je itak sonček Mel pa nežna dušica moji lepotički gre pa samo delo in biznis po glavi No in kam ti spadaš in potem si se spraševala kakšen naraščaj omenjajo Angelske karte in kakšno druženje z mladimi ahoj brlog... pa tiger ;)Xx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ja, zdaj sem, ker sta me AUDENTE in girly sprejeli zraven. (Nisi prebral? ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Leonček, kdaj prideš v Ljubljano, da te peljem na martini? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 :lol: Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 huh, audente, nimam pojma kam spadam. Se ne zmorem popredalčkati v kakšno izmed kategorij, ker sem preveč "malo mešano" kam bi me ti uvrstila? med sinove? ali bi bil čist ok med nečaki? joj ne, za sinčka si "prestar" in preresen.....za nečaka pa sploh......bova naredila kompromis,spadaš v segment mojih mlajših frendov......v redu Jutro mucke.. Tigerček je vstal od mrvih in potem si se spraševala kakšen naraščaj omenjajo Angelske karte in kakšno druženje z mladimi ahoj brlog... pa tiger ;)Xx ha ha evo sedaj pa vem........prirastka kolikor češ Ne bi vedel.. zopet eden ki nič ne ve Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 vem vem.........samo zraka ti je zmanjkalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Zverince (tud tiste "pridobljene" ) je tud treba pocmokat naskakala čist tale škorpija je včer skor Tivoli podrla še mal sončka pa energije v brlog uživajte v vikendu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 joj ne, za sinčka si "prestar" in preresen.....za nečaka pa sploh......bova naredila kompromis,spadaš v segment mojih mlajših frendov......v redu preresen je rekla ha! mi bo pa takale kategorizacija čist OK glavno, da nekje sem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 lejga če si pa kozu... jst verjetno tud ne bi spadala v kriterij hčerk... pa še prestara sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ja, mogoče je tako še najbolje...če bi postal njen sinček, bi bila bolj kriza kaj imet z njeno vodnarko že tako ne vem, kako naj se zadeve lotim. Najbolje, da za začetek pridobim avstralsko državljanstvo to bo zihr palilo lejga če si pa kozu... jst verjetno tud ne bi spadala v kriterij hčerk... pa še prestara sem vidve bi bili lahko sestrici, a ne menda celo enojajčni dvojčici Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Dober dan, mačje dame in gospodje...Luftarski za vse... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 vidve bi bili lahko sestrici, a ne menda celo enojajčni dvojčici jp ok pozabiva malenkosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.