Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Če bi mi zmanjkalo zraka ne bi gorel.. ..........goriš zato ker si pokrit s kapo ni še zima preresen je rekla ha! mi bo pa takale kategorizacija čist OK glavno, da nekje sem pa to ni kategorizacija to je res ja, mogoče je tako še najbolje...če bi postal njen sinček, bi bila bolj kriza kaj imet z njeno vodnarko že tako ne vem, kako naj se zadeve lotim. Najbolje, da za začetek pridobim avstralsko državljanstvo to bo zihr palilo vidve bi bili lahko sestrici, a ne menda celo enojajčni dvojčici joj joj kozorogec...............z mojo vodnarko ne bo nič...........več samozavesti bo treba čeprav avstralsko državljanstvo ni slaba fora midve pa dvojajčni dvojčici , ne moreš verjet Dober dan, mačje dame in gospodje...Luftarski za vse... hvala za sveži luft Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pa ena je mal zamrznila jajčece se mi zdi glede na vodnarko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uh, sem se naspala če me ne bi še zmeraj bolele noge, bi bila kot xrosex zdaj pa malo pospravit, da spet ne dobim štale iz tega brloga, potem pa še ne vem. jooooooj, pa nov tepih za v kopalnico sem kupila (sicer se mi te volnene stvari kopalnici gravžajo, ampak ta pa je res bil simpatičen). takšen živo roza iz črvekov, ti prav zmasira podplate, ko gor hodiš. no, zdaj pa od besed k dejanjem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 joj, girly, to so resice črvi masirajo kaj drugega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 joj, girly, to so resice črvi masirajo kaj drugega aha. resice. nisem našla prave besede. glavno, da veš, kaj sem mislila ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Eh.Telefon ne dela.Sploh se mi ne ukvarjat z njim.Vrgla ga bom nekam.Resno. Agrrrh.Raje si kupim še kakšne Miu Miu čeveljčke kot pa telefon.Od zdaj naprej me dobite na stacionarnem. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 tudi meni je crknil 2 tedna nazaj. tega novega pa nikoli ne slišim. je tudi moj za v smeti direkt. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kdo sploh rabi telefon. Čez kakšen mesec greva na shopping, ok? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a po telefon? ti že kar zdaj povem, da so sami grdi. :xx!: po moje je boljše počakat na novo leto, takrat bodo verjetno kakšne nove ven dali. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ah kakšen telefon! Po čeveljčke! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 huh, ženski šopingi samo preč od vas, ko vas kaj takega prime drugač pa rad na lasten šoping kakšno punco povabim, da mi svetuje, kaj mi paše itd...zame je tako težko karkoli primernega dobit se mi pa zdi, da ima melody ogromno tovrstnih izkušenj in bi znala zelo prefinjeno svetovat tko, da če ne zameriš, bi te kdaj prav rad za kaj takega ponucal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jaaa seveda! Jaz sem takoj za! Greva skupaj na shopping! (Imam v Emporiumu 10% popusta , razprodaje se pa vedno zame začnejo že en teden prej!) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 huh, ženski šopingi samo preč od vas, ko vas kaj takega prime drugač pa rad na lasten šoping kakšno punco povabim, da mi svetuje, kaj mi paše itd...zame je tako težko karkoli primernega dobit pih, vidiš, ne bi bila za skupaj. jaz pa hočem tipa, ki bi šel vsaj tu in tam z mano v šoping po cunjice ... če bi plačal, še toliko bolj. jaz bi bila modni svetovalec. baje mam filing za barve in za modo sploh. nekdo mi je v eni astro temi svetoval celo, naj bom modna oblikovalka. no ja, raje bi bila samo svetovalka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Čeveljce??? Joj, to pa bo treba z nekom drugim it, ker jaz zmeraj v depresijo padem, ko jih grem kupovat. Mi jih je ful všeč, pa nobeni prav, ker imam ful ozko nogo, pa nizek nart. Tako da imam na vsaki strani stopala in zgoraj nad nartom še za en prst placa zmeraj Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Boga Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jaaa seveda! Jaz sem takoj za! Greva skupaj na shopping! (Imam v Emporiumu 10% popusta , razprodaje se pa vedno zame začnejo že en teden prej!)hmmm Emporium praviš let me see : Hugo Boss kavbojke 30k .... 10% popusta - 27k ... ne rečem, če bi vsak teden igral kako ohcet z bendom, da bi si tole lahko privoščil so zame kake New Yorker in H&M variante bolj prizanesljive...Že Sportina in Celio sta na robu mojih zmogljivosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 No bova šla pa v Zaro Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma ja .. ne vprašaj, kakšen suffer je japonke poleti dobit, ki bi mi bile prav. mi je enkrat ene na morju nek pes scefral na prafaktorje, ko sem bila v vodi in sem potem 100 let s kolegom plazila po mestu, da bi nove našla (tisti paski so zmeraj previsoko). itak, da jih nisva. no, potem sva kar ene kupila, najbolj cheap, pa šla v hotel, ob strani paske odrezala, skrajšala in jih potem s spenjačem spet nazaj pritrdila. vsak dan znova, ker ni ne vem kako držalo ... mi pa ful pašejo od mangota čevlji, se mi zdi, da bolj ozke modele delajo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 No vidiš, vsaj neki. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sem tam lani kupila ene čeveljce, ki bi ful pasali k tvoji včerajšnjo "opravi" bom pofotkala. čeprav tvoji čevlji so bili tudi hudi. pa peta .. uh Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 o bejbike kolk sem jaz nocoj uživala Čevlji so moj fetiš Lep vikend V nedeljo pa v MB komi čakam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ohh... Čeveljčki.... Še moja 12cm visoka ljubezen in ponos:http://img227.imageshack.us/img227/563/slika183tr1.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Zgodaj se zbujaš. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 No da enkrat za spremembo se levcke pozdravim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.