girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Pozdrav tudi tebi, Natrix. In vsem ostalim. Danes pa gre Audente na trgatev. Tega ji prav nič nisem fauš. Pa ša takšen mraz, kot je. :xx!: Jaz bom raje doma ždela in kaj dobrega za popapcat spekla, skutinih kruhkov že dolgo nisem. Pa upam, da mi bo pečica malo stanovanje segrela, še si zdaj nisem radiatorja privlekla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kako imate pa temperaturo? Tukaj pade ponoci na prijetnih 23 C... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kako imate pa temperaturo? Tukaj pade ponoci na prijetnih 23 C... Pri nas še čez dan ni več tolk...Zjutraj pod deset stopinj...brrr Čez dan sedemnajst, osemnajst... :xx!: Dobro jutro kraljevske zverine... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kako imate pa temperaturo? Tukaj pade ponoci na prijetnih 23 C... boljše, da si tiho, ker bom se drugače takoj za cimro povabila ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mel, kje se pa ti že cel dan potepaš? Jutri pečem skutine palačinke. A se prideš zvečer malo posladkat? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Še tuki pozdravim , tolk dogaja zadnje čase , da še en bikec firbčen ratal Mel, kje se pa ti že cel dan potepaš? Jutri pečem skutine palačinke. A se prideš zvečer malo posladkat? ufff, ti pa samo dobre stvari propagiraš , zadnjič slivovi cmoki, vmes tiramisu ,zdej smo pa spet pri skutnih palačinkah Grem rajš mal na zrak , da ne bom prevečsanjal Čeveljce??? Joj, to pa bo treba z nekom drugim it, ker jaz zmeraj v depresijo padem, ko jih grem kupovat. Mi jih je ful všeč, pa nobeni prav, ker imam ful ozko nogo, pa nizek nart. Tako da imam na vsaki strani stopala in zgoraj nad nartom še za en prst placa zmeraj vidim, da le nisem edini z ozko nogo Sem skoraj čist obupal nad trgovinami, si delam kar čevlje po naročilu, mal več pridejo, so mi pa vsaj prav , še dobr da ima Adidas ožje modele superg, pa tut pri gojzarjih se najdejo kakšno ožji modeli, tko da vsaj pri športu gre Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 joj, Girly kake lušte zbujaš res, res, res ful močno upam, da pridem spet v Lj. študirat je pa fotr včeraj palačinke delal...krompirjeve palačinke, ki so bile takoooo debele, da se je po petih ustavilo ...pa jih drugače lahko 20 maznem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ufff, ti pa samo dobre stvari propagiraš , zadnjič slivovi cmoki, vmes tiramisu ,zdej smo pa spet pri skutnih palačinkah Grem rajš mal na zrak , da ne bom prevečsanjal vidim, da le nisem edini z ozko nogo Sem skoraj čist obupal nad trgovinami, si delam kar čevlje po naročilu, mal več pridejo, so mi pa vsaj prav , še dobr da ima Adidas ožje modele superg, pa tut pri gojzarjih se najdejo kakšno ožji modeli, tko da vsaj pri športu gre Hja, meni je hrana ena najpomembnejših stvari, kar jih sploh je. Brez dobre hrane ni nič. Mogoče so mi zato bolj všeč buckasti tipi ... Se jim takoj vidi, da radi dobro jejo ... Hvala glede Adidas informacije Bo mi prav prišla. je pa fotr včeraj palačinke delal...krompirjeve palačinke, Le napiši recept, se sliši. Pa ne improvizirat, kar fotra pojdi vprašat, si mi že povedal, da sam ne znaš kuhat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 kar fotra pojdi vprašat, si mi že povedal, da sam ne znaš kuhat. ni kuhanje edino, za kar mora fotra sprashvat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ni kuhanje edino, za kar mora fotra sprashvat... zlomk...tralala he he he pa še res je Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Hvala glede Adidas informacije Bo mi prav prišla. Le napiši recept, se sliši. Pa ne improvizirat, kar fotra pojdi vprašat, si mi že povedal, da sam ne znaš kuhat. sem našel recept, iz katerega jih je pripravil : 1/4 kg moke20 dag kuhanega pretlačenega krompirja1/2 l mleka1 žlica sladkorja1 jajcesol Iz beljaka napraivmo sneg, vse druge sestavine dobro pregnetemo. Nazadnje primešamo še sneg beljakov in spečemo debelejše palačinke. V bistvu je precej preprosto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 U, super, hvala! Bomo probali. Ni mi pa čisto jasno, kaj tisti cuker vmes dela ... A to potem sladko ven pride? Bom v tem primeru cuker kar eliminirala ... Aakhut, Trudi, da vaju je ena živa hudobija zadnje čase. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aakhut je ena živa hudobija zadnje čase. jst sm to skos.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aakhut, Trudi, da vaju je ena živa hudobija zadnje čase. A me nimaš na ignor Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Tebe? Od kod pa si na to idejo prišel???? Aakhut, nisi, ne. Ko dobiš obisk si par dni dokaj za zdržat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Tebe? Od kod pa si na to idejo prišel???? Aakhut, nisi, ne. Ko dobiš obisk si par dni dokaj za zdržat ... zdej je konc z obiski....pa si ga najebala zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 eh ... ta "konec" je že bil enkrat ... pa ništa z njega. tako da zdaj tudi ne bo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 eh ... ta "konec" je že bil enkrat ... pa ništa z njega. tako da zdaj tudi ne bo. najebala si ga v vsakem primeru... zate se bom she posebi potrudu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 hehe ... no, ti kar, če imaš veselje ... da se ti za koga potrudiš, ni kar tako se že veselim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mel, kje se pa ti že cel dan potepaš? Ah, povsod po malem. Malo po trgovinah, malo na kosilu, malo za knjigami, malo drugje... Zdaj sem ravno prišla domov (sem delala celi dve uri ), ob pol osmih grem pa s prijateljem kupit karte za Devil wears Prada za danes zvečer. Jutri... Palačninke... Sounds delišs, čeprav ne jem skute. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Joj, crap, sem čisto pozabila. Pa palačink menda tudi ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Joj, crap, sem čisto pozabila. Pa palačink menda tudi ne. Res je. Občasno samo palačinke v Romeu, pa še to samo zaradi ''zapolnjevanja čustvene praznine''. (Tako so me poučili prijatelji. ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 a z drugimi pa ne? se mi zdi, da je kar veliko ljudi rojenih na ta dan ... no, jaz sem pa opazila (takrat kot to, da tvoje oko mežika), da si se na forum vpisala en dan po mojem rojstnem dnevu Res je. Občasno samo palačinke v Romeu, pa še to samo zaradi ''zapolnjevanja čustvene praznine''. (Tako so me poučili prijatelji. ) Kje pa je Romeo? Hm .. ja če se čez noč slučajno začneš počutit čustveno prazno, kar prišibaj ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 a z drugimi pa ne? se mi zdi, da je kar veliko ljudi rojenih na ta dan ... no, jaz sem pa opazila (takrat kot to, da tvoje oko mežika), da si se na forum vpisala en dan po mojem rojstnem dnevu Kje pa je Romeo? Hm .. ja če se čez noč slučajno začneš počutit čustveno prazno, kar prišibaj ... Romeo je v stari Ljubljani. Drugače pa velja! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mel, zmenjeno! z večino ne Hm. Jaz pa ne morem nobenega znaka izpostavit, s katerim se ne bi razumela. Je pa res, da ponavadi ljudi niti ne vprašam, kaj so po horoskopu. Ali mi sedejo ali pa ne. Tista pripadnost nekemu določenemu znamenju itak ničesar ne bo spremenila. Pa tudi nisem take sorte človek, da bi razmišljala v stilu "tak je, ker je to in to po horoskopu in je to pač treba vzet v zakup). Za svojega naj kolega sploh ne vem, kaj je po horoskopu, recimo. Devica, se mi zdi. No, v realnem življenju hudo daleč od tega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.