Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Pa ne ob 7h zjutrej ej ...aaaaaaaaaaa....kavica hehe....meybe se pustim presenetiti Lahko ob 8h zjutrej......če je ob sedmih prezgodaj.Pijem pravi čaj Ej, pa kje si ti doma? V mestu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Oj, mucke in mucki... Pri men je tako lep in topel sonček... Pa nebo skoraj brez oblačka... Je kar fletno zunaj, čeprav je mal hladno.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 se pustim presenetiti Lahko ob 8h zjutrej......če je ob sedmih prezgodaj.Pijem pravi čaj Ej, pa kje si ti doma? V mestu? Ja mal vn.Britof Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ja mal vn.Britofmen se pa zdiš še mal preveč živ, da bi bil prebivalc tega kraja sicer se bomo pa nekoč vsi preselil tja. brez izjeme Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 danes veliko dela in popoldan Lj......po pol osmi imam kako uro časa začvek in kakšne palačinke v Romeo No Girly in Mel a gremo JAZ SEM ABSOLUTNO ZA! Zmenjeno. Pa da mi slučajno ne odpoveste, ker se bom zdaj že cel dan tega veselila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Zverince tud pozdravit v brlogu itak skoz sonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ja mal vn.Britof Pismo, a se ti hecaš ali kaj v življenju te nisem srečala V Britofu. A ne Cashy.......fajn ime in najboljša vas na svetu...Britof........ga pogrešam vsake tolk časa. JAZ SEM ABSOLUTNO ZA! Zmenjeno. Pa da mi slučajno ne odpoveste, ker se bom zdaj že cel dan tega veselila. Se slišiva.........a se nama še kdo pridruži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 madonca tuki pa prav dražite mojga bikca , pa glih dons se Francoza poslavljata ,že gruntam scenarije , sam nazdravit, pol pa zvizzzzzz Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 men se pa zdiš še mal preveč živ, da bi bil prebivalc tega kraja sicer se bomo pa nekoč vsi preselil tja. brez izjeme Ja jebat ga tak ime vasi je.Mal zgodovinske podlage ; vas je dobila tako ime ker so v srednjem veku na to mesto spavljali trupla iz Kranja in okolice ki jih je kuga dobila. ...zaenkrat še nism duhov vidu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Obstaja še en kraj podobnega imena Vremski britof , sem mel svoje cajtepar službenih klicev od tam, pa sem prvič zinil, da to pa ne vem kje je , pa mi jebejba vse razložila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Pismo, a se ti hecaš ali kaj v življenju te nisem srečala V Britofu. Ja vidm sva se dlih zgrešila .Jest sm se zdej preselu(prej sm živel na Planin v Kranju) ti si pa zdej drugje.Jebat ga, ni nama usojen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 a lahko pridem k Romeu? (Saj bi k Juliji, pa ni nobene zraven )se danes že preselim v Lj in začnem študentariat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ja jebat ga tak ime vasi je.Mal zgodovinske podlage ; vas je dobila tako ime ker so v srednjem veku na to mesto spavljali trupla iz Kranja in okolice ki jih je kuga dobila. ...zaenkrat še nism duhov vidu SORRY, napaka, tuki kjer je zdaj Britof, je bilo včasih Konjsko pokopališče. Pazi da ne začneš rezgetat........... Ja vidm sva se dlih zgrešila .Jest sm se zdej preselu(prej sm živel na Planin v Kranju) ti si pa zdej drugje.Jebat ga, ni nama usojen itak bi mi lahko bil sin jaz sem pravi čas ušla in ne rezgetam in kje imate potem hišico? Ali stanovanje nad igriščem?Ker sem velikokrat "doma"..........edino sprehajam po vasi se pa res ne a lahko pridem k Romeu? (Saj bi k Juliji, pa ni nobene zraven )se danes že preselim v Lj in začnem študentariat SEVEDA vedno dobrodošel...........a povabim še vodnarko, ali kaj??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 SORRY, napaka, tuki kjer je zdaj Britof, je bilo včasih Konjsko pokopališče. Pazi da ne začneš rezgetat........... itak bi mi lahko bil sin jaz sem pravi čas ušla in ne rezgetam in kje imate potem hišico? Ali stanovanje nad igriščem?Ker sem velikokrat "doma"..........edino sprehajam po vasi se pa res ne E slab pozaš zgodovino.To da je bil Britof plac za trupla ki jih je pokončala kuga sm slišov od zgodovinarke iz Kranjskega muzeja . Drgač sm pa tle u najemu u eni bajti zraven pekarne Maček.Sej poznaš ta konc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Trupla so trupla. Saj je vseeno, kateremu bitju so prej pripadala. Ne se zdaj kregat. Nekaj moram nujno pojest, ker bom shirala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 E slab pozaš zgodovino.To da je bil Britof plac za trupla ki jih je pokončala kuga sm slišov od zgodovinarke iz Kranjskega muzeja . Drgač sm pa tle u najemu u eni bajti zraven pekarne Maček.Sej poznaš ta konc. Sorry meni so pa to povedali domorodci poznam dobro . v tisti konec k Mačku pridem vsako jutro po štrukelj in po polnozrnate štručke,da pocrkljam svoje sodelavke............pazi, da te kako jutro ne povozim aja, pa saj ti nisi tako zgodnji ena kava v mišmašu nama ne uide........enkrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Trupla so trupla. Saj je vseeno, kateremu bitju so prej pripadala. Ne se zdaj kregat. Nekaj moram nujno pojest, ker bom shirala. Pojdi jest, da ne boš truplo do zvečer. Te lahko pridem iskat????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 evo bikec vse zrihtal , Romeo vabiiiiiiii , zdej pa končno malca, da ne podležem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ojla! Hja itak se bova morali nekje dobit, ker se mi sanja ne, kje je Romeo (kljub tvoji natančni razlagi). A se še spomniš, kako prit do mene? Janif kaj zdaj a prideš ali ne? Saj ni mogoče razbrat iz tvojih postov ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ker sem velikokrat "doma"..........edino sprehajam po vasi se pa res ne SEVEDA vedno dobrodošel...........a povabim še vodnarko, ali kaj???če jo pripelješ zraven, vama vso večerjo častim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ojla! Hja itak se bova morali nekje dobit, ker se mi sanja ne, kje je Romeo (kljub tvoji natančni razlagi). A se še spomniš, kako prit do mene? Janif kaj zdaj a prideš ali ne? Saj ni mogoče razbrat iz tvojih postov ... pridem seveda , dons je pa ja ta prav dan Glih z malce, pa sončka Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 saj je dogovorjeno ob pol osmih zvečer? in kje je ta Romeo v stari ljubljani? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 saj je dogovorjeno ob pol osmih zvečer? in kje je ta Romeo v stari ljubljani? Evo vse zmenjeno , Romeo je v stari Ljubljani, na Starem trgu zraven Julije , mi trije pridemo skupaj, ti pa boš verjetno tam nekje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 če jo pripelješ zraven, vama vso večerjo častim mah, saj veš da ni treba nič častit.ne bo jo.ima badminton. saj je dogovorjeno ob pol osmih zvečer? in kje je ta Romeo v stari ljubljani? se dobimo na Kongresnem trgu ob pol osmih???? škoda ker ne moremo kakega tigra dobit, da bi šel z nami Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 badminton praviš to je eden mojih boljših disciplin...poleg odbojke in pinkponka jo z veseljem izzovem kdaj seveda, če igra intenzivno, pravo igro...ne samo podajanje v visokem loku Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.