girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 uh, to je že čez 2 uri! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Posladkana s palačinko z nutelo in ananasom, pa velika porcija smetane zraven (Mel, lahko ti je žal, ker te ni bilo). Imeli smo se luštno, naslednjič se dobimo pri meni, zdaj ko vsi vejo, kjer sem doma večer, bomo ponovili. Tableto sem že pojedla, zdaj še samo pod tuš in spat. Jutri spet zgodaj na šiht. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Moje palačinke s skuto in nutelo so bile božanske.Se je bilo vredno pregrešiti, mar ne Girly,naslednjič povabiva še tvojo škorpijo,da nama kaj dobrega skuha. Kaj morskega Lepo spite in kaj lepega sanjajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 zverince lupčka tud za vas, čeprav sm skor mal huda tolk se menijo za ene palačinkice tle, jst pa po faksu šibam direkt domov drugič se vam tud jst prštulim zravn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ahhhh saj mi je žal, pa še kako. Danes niti za martini nisem imela časa. Eh.Bo že boljše.Naslednji teden upam. Je bilo pa zato na faksu zelo lepo! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 SORRY, napaka, tuki kjer je zdaj Britof, je bilo včasih Konjsko pokopališče. Pazi da ne začneš rezgetat........... E slab pozaš zgodovino.To da je bil Britof plac za trupla ki jih je pokončala kuga sm slišov od zgodovinarke iz Kranjskega muzeja . Kar se Britofa tiče, imata oba prav. Tudi slišal od "domorodcev"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jutro Danes sem jaz kot truplo Upam da me sonček predrami in kaka lepa misel od Lep dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 muce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Dobro jutro!!! Joj, prav fajn se počutim po sinočnjih palačinkah, mater so pasale. Nujno treba ponovit as soon as possible! No, tokrat upam še na družbo Melody in Scorpie. Čakam, da me pokliče mrcina, potem pa na šiht. Včeraj sva se nekaj pogovarjala o bajtah in sem prišla do zaključka, da je nujno treba ta faks čimprej sfiniširat in se preselit na morje (itak, da ima on komentarje na to, pa na tistih 7 (kasneje pa 10) mačk, ki jih bova imela, tudi). Tako da se bom danes kljub sklepu, da imam enoletno pavzo od faksa, ker so me hudo razjezili na zadnjem izpitu, vseeno podala na to po mojem mnenju še vedno nekoristno in od časa povoženo ustanovo, ki te vsekakor ne napolni z relevantnim znanjem in začela malo migat. :xx!: Evo. Pravkar dobila klic. Ni mu kupil buče, ker je baje totalni kič. Se mulim. Grem zdaj nekaj pojest, potem pa v službo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 repkica upam da si danes malo manj prehlajena Ti levinja se pa malo umiri. Kaj se muliš zdaj, ko ni dobil buče.bodi vesela, da ti ni kupil kakega kiča a potem bi bila pa bolj vesela te bo treba dati na koleno in par po ta zadnji :xx!: Aja a deset mašk boš imela. In kako boš prenesla mijavkanje in cviljenje? Morje, to pa ja in takoj Meni je moj ško obljubil vikend razvajanja ( šoping ...on vse plača.in potem še en fajn piknik).......tako da MB definitivno odpade. ga ni tigra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tiger bereš pa hitro smo te pogrešali včeraj, ko smo šli na palačinke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Moraš verjet.......res. Škoda ker je že mraz, pa ne bi mogel z motorjem priti Še prenočišče bi ti uredili. Pismo same pohvale o tigru je bilo slišat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 pazi, da ti ne bodo zobki ven padl od tako gromkega smeha pričakujem, da se nam pridružiš naslednjič in kako boš potem palačinke jedel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Dobro jutro mucke... Mene že sonček greje... Sicer je samo 10 stopinj... Še kakšno urco pa bo bolje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ponavadi..............ne vedno Imaš izkušnje s tem razočaranjem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 a si lačen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 tako ni bojazni da dobiš sladkorno ali holesterol.......ti ne bi niti Sale pomagala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ti levinja se pa malo umiri. Kaj se muliš zdaj, ko ni dobil buče.bodi vesela, da ti ni kupil kakega kiča a potem bi bila pa bolj vesela te bo treba dati na koleno in par po ta zadnji :xx!: Aja a deset mašk boš imela. In kako boš prenesla mijavkanje in cviljenje? Seveda bi lahko dobil bučo, saj si sama bila zraven, ko je klical, katero mora kupit. Takrat je zraven teh buč stal v trgovini in jih gledal. In nič ni rekel, da so kič. Se je potem kar samo to odločil. Ja, 10 mačk bom imela, vse iz zavetišča, ali pa če bo katera kar sama prišla, no, bom jo tudi posvojila. Pa mrcina ima da naredi hišico vsaki posebej, da bo imela domek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Uf, bo mrcina imela veliko dela In noben domek ne bo kičast, ker ima izbran okus Bučo pojdita skupaj iskat sem prepričana, da ima izbran okus glede na darila, ki ti jih je prinesel Si videla bikec si ne upa z nami na palačinke Se boji, da bomo razočarni nad njim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 On že ve, kako je Ga ne bomo silili, bo že prišel, ko mu bo. Danes imam tako zabasan dan, da se mi bo zmešalo. Trenutno sem na šihtu, tako sem že utrujena, da se direkt moram malo spočit. Po šihtu letim na faks, potem pa kolegica pride k meni, ki sva se v Grčiji spoznali lani. Potem bom pa menda tako v posteljo padla, da mi nič ne bo jasno. Pa še nekaj bi morala pojest enkrat vmes, da ne bom shirala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ja ja Tigerček že ve silimo nikogar ne Pazi da ne shiraš Uf, kolk sem jaz utrujena danes. res komaj čakam da pridem domov pa sami leni so okoli mene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Zverince nujno treba v brlog prinest sončka preden šibam na faks Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 hvala za sončka nikoli ga ni dovolj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Girly, upam da te ni mraz uničil danes jaz šibam na mraz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 AHOJ! Sem imela kolegico na obisku, sva malo čvekali. Mora večkrat prit, drugače kar ni in ni konec Mraza se pa izogibam v kompletu, ven grem samo tisto, kar je nujno potrebno, drugače pa nekje notri ždim in čakam na poletje. Uh, to bo še dolga ... A je danes kaj pametnega po TV? Joj, jutri moram nujno v knjižnico ... Po moje sem že čez rok. V LJ lahko imaš knjige 2 ali 3 tedne, na Štajerskem pa 1 mesec ... In je blazno težko prešaltat, ko si enkrat na boljšo varianto navajen ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.