ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Levinje pa tolk zmrznjene a vas ne greje vročekrvnost jst pa komi čakam petek (pa upam, da bo sonček zuni ) ... sem frej popoldne in grem na doooooooolgo šetnjo in tko kt hitr šibajo dnevi, bo petek prav kmalu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Plaža ... 35 stopinj sonce nabija ... pa ena nogica v vodo visi ... pa sadje v košarici, pa liter vode. Ma kaki sneg in mraz. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Plaža ... 35 stopinj sonce nabija ... pa ena nogica v vodo visi ... pa sadje v košarici, pa liter vode. Ma kaki sneg in mraz. :xx!: pa smo spet pri morju , počas bom pa res začel odštevat do pomladi ,1. marec , sam sonček naj pa zdejle še kr drži do novga leta No, pa da ne pozabim, še palačink včeri pohvalit , nutella pa skuta , pa fajn družbica inambient , še bom prišel tam čekirat , je cel list v meniju posvečen palačinkam Zdej pa počas hladilnik prečekirat , če še stoji na svojem mestu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 pa smo spet pri morju , počas bom pa res začel odštevat do pomladi ,1. marec , sam sonček naj pa zdejle še kr drži do novga leta a še ni pomlad Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Zdej pa počas hladilnik prečekirat , če še stoji na svojem mestu Hehe ... tudi jaz razmišljam v tej smeri ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Heeej cukrčki! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Dobro jutro zverinice in bikci in repkice Včeraj zvečer mi niti malo ni bilo mraz Je bilo zelo živahno Predvsem v mojem OS nabiralniku Hvala Vse vas imam rada a danes bo naporen dan Nisem vedela, da znajo levčki biti tudi tako hudo užaljeni in ignoranski To je meni neznano Jih bo treba čez koleno :xx!: No no vsem vsaj 99 in sonček je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Dobro jutro mucke... Al pa dober dan, kakor kdo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jeeeeeee, spet malo svežega lufta v zverinjaku Pri nas je sonček...........zunaj hladno v srčku toplo...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jeeeeeee, spet malo svežega lufta v zverinjaku Pri nas je sonček...........zunaj hladno v srčku toplo...... +101 Pri nas pa sonček nekam sramežljiv danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 spet jih imava 200 kako kaj vodnarji prenašate luno v raku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 spet jih imava 200 kako kaj vodnarji prenašate luno v raku Nimam pojma... Ker ne vem kdaj je luna v raku... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Nimam pojma... Ker ne vem kdaj je luna v raku... ja te dni no...........ta teden mene tokrat kar malo crklja.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ja te dni no...........ta teden mene tokrat kar malo crklja.......... Aja? Lepo da te crklja... Jaz imam po horoskopu z LN že tako luno v raku... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Aja? Lepo da te crklja... Jaz imam po horoskopu z LN že tako luno v raku... Luna v raku me crkljaaaaaaaaaaaa nisem žalostna kot me je že nekajkrat vrgla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 še tuki pozdravim, ni še v luna v raku , še slabi dve uri, smo še kr v dvojčkih , pol je pa trebaklepetat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Muce pa mačkoni seveda vidim, da je brlog že poln sončka in tako je prav še tuki pozdravim, ni še v luna v raku , še slabi dve uri, smo še kr v dvojčkih , pol je pa trebaklepetat Pa si me prehitu si povedal tist, kar sm jst hotla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 u madonca, kot vedno prehitevam..tokrat samo za dve uri jaz bi fulll rada klepetala z nekom a sem zamudila priložnost se bom skrajno potrudila, da dobim še eno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 evo še jaz se na hitro javim, pa že letim dalje ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 kako kaj vodnarji prenašate luno v raku jaz poznam samo raka v loncu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Končno prišla s šihta, zdaj imam genau 2 urei, da pridem k sebi, se najem, o tem če si naj operem lase, še razmišljam (verjetno ne), ob 8 h pa sem že dalje zmenjena. Žurat. Jutri pa spet služba na polno. Pa faks. Čez vikend pa bom tako počivala, da mi bodo k postelji vse nosili, ker sploh ne mislim mignit iz ležečega položaja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sploh ne mislim mignit iz ležečega položaja. hmm....tole razumem, da IZ lezhechega polozhaja ne mislish mignt...ampak:kaj pa V lezhechem polozhaju?tam je pa treba skos migat.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 o Akutek, danes vidim si pa razpoložen a veš kam jo mislim mahnit z uno kolegico v soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 o Akutek, danes vidim si pa razpoložen a veš kam jo mislim mahnit z uno kolegico v soboto jah.... razpolozhenje na vishku... a mahnt mislsh kero?.... hmm... in to kr s kolegico... kam jo pa bosh, pa nimam pojma... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.