Ksenia 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hehe na Kum maham pa glih ne okrog sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hehe na Kum maham pa glih ne okrog sebe no.....ampak, che vama po kakem chudnem nakljuchju rata na vrh primahat....mi lohk dol pomahatapa upam, de nausta na pomahaje klicale zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ja menda se ja ne bom izgubila tam se ja ne moreš izgubit itak ti bom poljubček dol vrgla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 itak ti bom poljubček dol vrgla ooooooooooooooooo......kok kjuuuut.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hmm....tole razumem, da IZ lezhechega polozhaja ne mislish mignt...ampak:kaj pa V lezhechem polozhaju?tam je pa treba skos migat.... zlomk...tralala ma po moje da mi tudi do miganja v ležečem položaju ne bo. čisto brezvezna bom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ma po moje da mi tudi do miganja v ležečem položaju ne bo. čisto brezvezna bom. poosebljen dolgchas... :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 poosebljen dolgchas... :xx!: zlomk...tralala in to namerno! joj, pa nujno moram extra radiator nabavit, ker je za crknit mrzlo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 in to namerno! joj, pa nujno moram extra radiator nabavit, ker je za crknit mrzlo ... hehesej sm vedu, de bosh migalache drgach ne, pa ko se bosh tresla od mraza zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hehesej sm vedu, de bosh migalache drgach ne, pa ko se bosh tresla od mraza zlomk...tralala hehe .. bom tako pod odeje zakopana, da ne bo mraz prišel do mene. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hehe .. bom tako pod odeje zakopana, da ne bo mraz prišel do mene. polagam jst vse upe v tale mraz....de te bo do onemoglostri tresu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ti svetujem, da greš raje kaj drugega položit kot upe v mraz Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ti svetujem, da greš raje kaj drugega položit kot upe v mraz to je itaQ samoumevno... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hja ne vem, nekam nasajen si zadnje čase ... moj kolega bi to diagnosticiral kot underfucked ... pa da te še hitro ponucam, če si se že v naš brlog uturil ... kaj se danes zunaj pametnega dogaja? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ... moj kolega bi to diagnosticiral kot underfucked ... pa da te še hitro ponucam, če si se že v naš brlog uturil ... kaj se danes zunaj pametnega dogaja? itaQ de under... spodi bit pa uzhivatdrgach pa dons v garazhi VUK vrti (metelkova) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 hm .. bomo videli ... po moje se nikomur ne bo dalo do metelkove plazit čez 23 minut moram bit na prešercu ... mater se mi ne da ... po moje bom glih edina tam, me jih je 3/4 klicalo, da bodo pozni. da vsaj ne bi bilo tako mrzlooooooooooo :xx!: nič, bo treba it ... dokler parkirplac najdem, bo glih 20 min mimo. če bom imela srečo. jutri bo sonce zašlo ob 18. uri in 20 min sem pravkar slišala. če bi se komu slučajno zdelo zanimivo. lep večer vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Zverine mraz je Tam se ni prav nič pametnega dogajalo..........o lepotcu ne duha in ne sluha In sem jo hitro pobrisala domov, tukaj je vsaj malo bolj toplo........ Včasih me matra.........ej kaka levinja sem jaz to tale Saturn naj že izgine in Neptun tudi prav nič ju ne maram Ampak saj jutri bo spet sonček Girly uživaj Oh pa dva nova obiskovalca Imejte se radi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zebeeeeeeeeeeeeee pa utrujena do nezavesti. spoznala ful fajnih ljudi, joj, res je bilo fino. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 zebeeeeeeeeeeeeee hehe trese jo... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Zverinice zebe vas mene pa ne in danes je petek 13 to bo pestro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 z Luno v raku dobro jutro zverine... še 6 ur pa uživancija... jeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 z Luno v raku dobro jutro zverine... še 6 ur pa uživancija... jeeeee ti, a me bo tale luna danes spet v slabo voljo spravila, ali kaj a ni rekle, oz. napisal eden, da se je treba takrat pogovarjat in pogovarjat najboljš bo, da danes spet malo pokličem, saj več kot ne oglasit se tako ali tako ni možno je pa petek in dan za metek pa dober vikend se obeta spet bom v Mb Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Vpliv Lune v Rakuna nase razpolozenje Kako vpliva na nase razpolozenjeLuna je naravni vladar znamenja Raka, tukaj je v svojem sediscu, doma, zato v tem ozvezdju deluje se posebej mocno. Obcutljivi smo na vsak impulz iz okolja, prepuscamo se, radi pojokamo na rami kaksnega prijaznega poslusalca, se pritozujemo, nergamo, izbruhnemo, potem se zasmilimo sami sebi, zajokamo, in se ga vcasih, iz samega obupa, na koncu tudi napijemo. To je dan, ko smo vecinoma nepredvidljivega in spremenljivega razpolozenja in nihamo iz ene skrajnosti v drugo; vsaka najmanjsa, kdaj drugic nepomembna stvar, nas lahko v trenutku vrze iz custvene stabilnosti in sploh moramo uporabiti vec volje, da tudi razumsko dojamemo vse vtise iz okolja, ki nas silijo k spontanemu reagiranju.Vracanje v preteklostLuna v Raku pribliza nase zavedne in nezavedne spomine k povrsju. Zato se pogosto ne zavedamo pravega vzroka svojih dejanj - ce pa ga prepoznamo, lahko sprevidimo in tudi presezemo frustracije iz, recimo, nasega zgodnjega zivljenjskega obdobja. Luna v Raku obudi preteklost in z romanticnimi misli se spominjamo minulih dogodkov; morda ob prebiranju pisem ali listanju albuma s fotografijami, ki ga ze mesece nismo odprli. Ali pa na podstresju najdemo kak spominek ali zbirko iz otrostva, ki nas za trenutek vrne v preteklost.Zelo smo obcutljiviV teh dneh vsi nekako cutimo potrebo po pozornosti in neznosti. Vendar pa ponavadi svet ostaja enako nervozen, poln skrbi, odrekanja in zatiranja zelja... in ni cudno, da se, kadar se Luna zadrzuje v tem znamenju, umaknemo v svoj svet, kjer iscemo mir in tisino (kar potrebujemo za zdravo zivljenje prav tako kot zrak, vodo ali hrano). Vcasih imamo takega dne povsem nenavadne ideje, odstekane izlive in poseben smisel za humor. V Luni v Raku mocno sprejemamo vtise iz okolja in si zapomnimo veliko podrobnosti. Se pa zato hitro, najveckrat nezavedno, prilagodimo ali odzovemo na pozitivno in negativno razpolozenje okolice. Poglobite se vase, poslusajte svojo intuicijo in ji sledite. Ne zatirajte svojih custev in povejte tistim, ki jih ljubite, koliko vam pomenijo. Zavedajte se, da smo vsi bolj ranljivi kot obicajno, sploh pa bolj, kot to kazemo. Zato bodite neznejsi in pazljivejsi v odnosih z drugimi.Doma se boste najbolj sprostiliNajbolje se pocutimo doma, v prijetnem okolju druzinskega kroga, v domacem svetu, ki ga zelo dobro poznamo. Poskrbite za prijetno vzdusje, polepsajte si dom, popravite, kar je treba popraviti, operite avto... Pripravite si okusno kosilo ali vecerjo; jejte zelenjavo, solate, ribe in morske sadeze, zraven pa vam bo prijalo suho belo vino.Nekaj nasvetovDanes je dan za meditacijo, umiritev in sirjenje ljubezni. Oblecite pastelne barve, veliko lila in zelene. Ce se hocete napolniti z energijo, se oblecite v oblacila oranzne barve. Ce pa se hocete zascititi, se obdajte s crno barvo. Nadenite si lunin kamen, biser, smaragd, akvamarin ali rozevec. Za meditacijo pa uporabite kristal kamene strele v kombinaciji s smaragdom ali luninim kamnom. Na dneve, ko je Luna v znamenju Raka, je primerno in priporocljivo za disavno lucko v prostoru etericno olje vrtnice, jasmina in vijolice, pa tudi rozmarina. Dober dan za: meditacijo, umiritev, zblizanje z dragimi, obisk zdravnika ali svetovalca, delo z ljudmi, investicije in vlaganja, delo v hisi in na vrtu, dojenje, porod, ljubezenski sestanek. Slab dan za: zabavo, razgovore, timsko delo, poslovni obisk, racunalnistvo, tekmovanja, sport, potovanje in javni nastop (z izjemo politicnega). jst sev teh dneh umaknem vase, meditiram, razvajam sebe in svoje telo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 muce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Evo še nekoga s soncem v levu, z ascedentom v levu in saturnom v levu...situacijo omili luna v vodnarju hehehehe lp,Petra Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 lepo lepo......mene naprej vleče Luna v kozorogu.......no malo bolj bi se lahko pohvalila.........če si prava levinja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.