Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Zverince x:Xx xsrcx

da se vam mal pohvalim oziroma da vam zbudim skomine :vragec: x:px ... včer sm šla z bikico na tiste vaše palačinke :yumy: so toooooooooolk dobre, da se vam drugič zihr prslinim zravn :inocent: x:px

pa še mimgrede ... a ma kdo kakšno idejo, kakšen naslov dat eseju, ki mora imet temo Zvok (oziroma glasba) in politika :inocent: :eek:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

da se vam mal pohvalim oziroma da vam zbudim skomine :vragec: x:px ... včer sm šla z bikico na tiste vaše palačinke :yumy: so toooooooooolk dobre, da se vam drugič zihr prslinim zravn :inocent: x:px

pa še mimgrede ... a ma kdo kakšno idejo, kakšen naslov dat eseju, ki mora imet temo Zvok (oziroma glasba) in politika :inocent: :eek:

Sex, drugs & rock n roll... x?x x:Dx :vragec: x:Xx

Mucki... xsrcx x:Xx x:Xx xDDx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:hepko: :hepko: dbest, kmalu bomo društvo ustanovil x:px za testiranje palačink x:Dx

Ah, eseji xcivx, v mojih cajtih so bli še spisi x;)x, men grejo sami bolj taki naslovi po glavi: Glasni politiki :inocent:

Evo še nekoga

s soncem v levu, z ascedentom v levu in saturnom v levu...situacijo omili luna v vodnarju hehehehe

lp,

Petra

še ena luna v vodnarju x:px, sam jst nisem lev x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

U, jaz bi šla z bikcem tja na palačinke.....ne z bikico x:Dx

so pa res dobre........palačinke, kajne x:px

Naslov eseja:

x:Ix Politika kot glasba ali Glasba kot politika

:vio: Naj glasba umiri politiko

x;)x ALi glasba lahko vpliva na politične odločitve

Kaj jaz vem? Odvisno o čem boš pisala? Imaš kako idejo o tem x:)x

O politiki ti že lahko kaj pošljem, če želiš?

Vodnarček 99 x:Xx

Bikec tebi pa en lep pozdrav x:Dx

Vodnarček 99 x:Xx

Bikec tebi pa en lep pozdrav x:Dx

x:Dx x:Dx xsrcx

101 x:Xx ... xDDx

Dvesto jih mora bit, mam rad okrogle cifre... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

lepo lepo......mene naprej vleče Luna v kozorogu.......

no malo bolj bi se lahko pohvalila.........če si prava levinja x:Dx x:px

Po pričakovanjih bi res moralo tko bit x:Dx , pa me je mama naučila in mi v glavo vtepla da je skromnost lepa čednost, in da krona ne pade z glave zarad tega x:Dx x:Dx x:Dx

lp,

Petra

Hehehehe....ne vem če! Jo je pa tu in tam lepo in prav malo z glave odložiti za dobro odnosov z drugimi ljudmi. Vsaj men se tko zdi. x;)x

To, da jo, če jo odložiš, je malo (ali pa velik popolnoma) drugače, kot pa če ti pade x;)x

Mater je danes spet dela ... Saj to ni res :vragec: KOMAJ ČAKAM NA VIKEND!!!!

Nenaspana, utrujena, tečna, vrti se mi (nizek pritisk), pa vsak čas bom menda lačna postala (pa nimam časa jest). Vi pa tu meni o palačinkah ... :vragec:

Jaz predlagam, da ustanovimo (kot je Janif predlagal) društvo poskuševalcev palačink in jih sproti lepo tudi ocenjujemo, da bomo imeli pregleden seznam x:Dx

Evo mojo lestvico zaenkrat:

schwarzwaldska v Palačinki (Trubarjeva) - (palačinka, višnje, nutella, oreščki, smetana) - 5,

ananas + nutella v Romeu - 4 (malo slabša od sch. ampak še zmeraj blazno dobra).

Scorpio, nič nisi povedala, katero si ti jedla. xnckrivx

In predlagam, da se prav za en dan dogovorimo, ali pa 2 na mesec recimo, ko gremo nekam palačinke probat. x:Dx Recimo prvi torek v mesecu in tretji četrtek v mesecu. Kdo pride, pride.

No, meni je danes moja mrcinica palačinke že za zajtrk pripravila (nutella + zdrobljeni lešniki), tako da mi zdaj nekaj bolj konkretnega paše ... (že vidim Aakhutov komentar, ki ga tistih enkrat na mesec, ko sem jaz na Metelkovi, itak da ni tam :vragec: ).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Girly :2src: svetovni predlog.

Ti boš predsednica Društva preskuševalcov palačink.

Scorpia bo piar

in potem izdamo brošuro: Kje so najboljše palačinke v Lj in Mb.

vsekakor ne bomo samo po Lj šetali, ali kako?

in nikogar vabili, kdo je je x^x

no meni dogaja danes. plani se iz ure v uro spreminjajo, politika je res huda reč.

a se ne dam xDDx itak se mi obeta vikend in cel naslednji teden družba samih škorpijonov :wOOt: :wOOt: kako bom to preživela x^x :ermm:

no, kul. pa ima, da se še en javi za oblikovanje kataloga, ki ga bomo konec vsakega leta izdali. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

oz. nesramna, zajebana, hinavska, lažnjiva.....kot vsi politiki x8Dx

x:Dx :vragec: ja pa saj to nas učijo na faksu (FDV) .. kar se janezek nauči, to janezek zna ... x:Ix

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

a gre kdo volit letos?

Vsakič

......sej, če ne greš, potem se nimaš kaj preveč pritoževat, nad stanjem in vsem skupaj, ker nič ne narediš oz. vsaj poizkusuš, da bi bilo drugače.......

kaj pa če bi enrkat vsi bojkotirali te lažnivce?

jst ti ne morem dat glasu žal...

hehe me zanima kolk bom jst dobila glasov ;) me baš boli patak... ne bom šla volit ;) se saj ne bom po galvi tolkla komu sem glas dala... pa itak se ve zmagovalec tu pri nas....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...