Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

če bi poznal razmere v Zagorju bi vedel da Švagan nima pravega protikandidata... in da je ogrmno naredil za zagorje... in da je Človek... in da nazadnje niti ni imel potikandidata... da je imel skoraj 100 % podporo v prejšnjih letih. da so ljduje ga volili čeprav je bil edini kandidat... v zagorju bodo spremembe na tem položaju ko ga ne bo več na listi ;) je pa zanimivo kako se bo bolikoval Občinski svet ... mislim da se bo v tem mandatu dokazal kaj velja. ker bo povsem druga zasedba

moje mnenje

in zakaj sem napisala lažnivce - ker sem imela občutek da ne voliš ker so pač lažnivci VSI ;)

Deli na socialnih omrežjih

ej moram napisat...........

max mi gredo na K.... levi, ki si domišljajo, da bom plesala, kot oni igrajo.

Jim ne bo uspelo, pa če grad nardijo......tko ga bom na G.... naslednjič, ko ga srečam, da bo videl zvezde.....pa naj ga Saturn J... kolikor hoče....me sploh ne zanima.

Klarus, kolk si imela prav..........samo ni bila slaba vest, ampak naduvanost do konca..........LOL :vragec:

čez škorpije jih ni x:Xx pa še kak bogi bikec se najde vmes x:Xx x:Xx da ti bo lažje in da ti utrujenost preženem xsrcx xsrcbumx

ena huda pesmica je na radiu x:px x:px x:px

če bi poznal razmere v Zagorju bi vedel da Švagan nima pravega protikandidata... in da je ogrmno naredil za zagorje... in da je Človek... in da nazadnje niti ni imel potikandidata... da je imel skoraj 100 % podporo v prejšnjih letih. da so ljduje ga volili čeprav je bil edini kandidat... v zagorju bodo spremembe na tem položaju ko ga ne bo več na listi ;) je pa zanimivo kako se bo bolikoval Občinski svet ... mislim da se bo v tem mandatu dokazal kaj velja. ker bo povsem druga zasedba

moje mnenje

in zakaj sem napisala lažnivce - ker sem imela občutek da ne voliš ker so pač lažnivci VSI ;)

Za razmere v Zagorju, res ne vem....je blo mišljeno bol na splošno.....

Ja volim....in ja so lažnivci oz. praznoobljubci.........vsi..........pol pač med slabimi oz. temi izbereš manj slabe....če že x:Dx x;)x

čez škorpije jih ni x:Xx pa še kak bogi bikec se najde vmes x:Xx x:Xx da ti bo lažje in da ti utrujenost preženem xsrcx xsrcbumx

bla, bla, bla......................oz. kakor za koga..................

kaj pa če bi enrkat vsi bojkotirali te lažnivce?

no, to so nas tudi naučili ...

volit je treba it, ker drugače, kot je rekel trudi, se nimaš kaj za pritoževat proti sistemu, pa še v preteklosti smo se potem brezveze borili za volilno pravico. če se ne strinjaš z nobenim kandidatom, pa pač napačno izpolniš listek (ne obkrožiš nobenega kandidata, obkrožiš vse (ali vsaj dva), če piše, da moraš številko obkrožit, jo pač prečrtaš in še kaj bi se našlo).

boljše izkazat aktivnost in takšne vrste nestrinjanje s sistemom kot pasivnost.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Audi, hvala za predloge x:Xx od politike mam ful, hvala vseen :palec: pomoje bom pisala neki v zvezi z odzivom glasbe na politiko oziroma na politično dogajanje ... subkulture pa to xDDx

Girly ... jedla sm rafaelo :yumy: je res tolk različnih, da se bo treba še večkrat dobit, da bomo vse sprobali x:Dx x:px

ti tud na FDV??? se mogoč še kdaj srečava :inocent: xcivx

drugač pa, zverince x:px uživajte xsrcx sonček je :love: sm že sitna s tem sončkom x:Dx imejmo se radi xsrcx x:Xx

no, to so nas tudi naučili ...

volit je treba it, ker drugače, kot je rekel trudi, se nimaš kaj za pritoževat proti sistemu, pa še v preteklosti smo se potem brezveze borili za volilno pravico. če se ne strinjaš z nobenim kandidatom, pa pač napačno izpolniš listek (ne obkrožiš nobenega kandidata, obkrožiš vse (ali vsaj dva), če piše, da moraš številko obkrožit, jo pač prečrtaš in še kaj bi se našlo).

boljše izkazat aktivnost in takšne vrste nestrinjanje s sistemom kot pasivnost.

:palec: točno tko ... če ne greš volit, v bistvu podpiraš to, kakor se odočijo drugi :o|o: in pol se nimaš pravice pizdit nad tem, kdo je izvoljen in kako dela xrolleyesx x^x x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ja itak, da sem prepozno sporočilo poslala :vragec:

damn. :vragec:

kakorkoli, life goes on. jebat ga sad.

Audi, nisem nekih konkretnih stvari našla glede tistega, o čemer sva se pogovarjali. xnckrivx Tako da bi težko kaj rekla ... :ermm:

Bom pa malo pozorna v bodoče, pa ti sporočim, če pridem do česa pametnega.

Hja zdaj pa ne vem, kam se naj dam ... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Mucke x:Xx mačkoni x:Xx x:px

Ksenia hvala x:Xx

jst pa vem, kam se bom dala .... prov kmal :inocent: samo še v posteljo xcivx mi dons prov paše bit doma xrolleyesx obdelala že eno knjigo za esej (tema bo nekej v zvezi z odsevom politike v glasbi ... subkulture pa to x:px ), najdla eno diplomsko, sam se mi ne da več brat ... oči treba spočit xsrcx pa sebe tud x^x ... jutr dalje xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

samo tuki pokukam x:px, pa sem prec bolj živahen :onfire: :onfire:

Sami dobri predlogi tuki :hepko: :hepko:, girly, audi :palec:, jst sem itak za :yumy:,

vidim da se ponudba izboljšuje x:px, no pri men je skuta zakon, tko da skuta + nutella

zadnjič 4+ (bikec zahtevna stranka, rozine na nutello čist najbolj ne grejo, pa najboljše

so mi itak skutne brez rozin xnckrivx), je bila pa konkretna, zato pa še plus zraven x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Girly,

ti si slabo brala x:Ix verjemi x:)x morda pa na kurbarijo vleče vse skup x:Dx ali pa na filanje ega........to tuki eni obvladajo v nulo in čez x:px kaj jaz vem x:Dx

upam da si se prav odločila in da si uživala x^x ker druge priložnosti ni :V:

tako da kakorkoli že.........važno, da si se imela/ se imaš fajn xsrcx

jaz bikica z asc v Levu x:Ix in Levi so vedno prvi x^x biki takoj za njimi :2src:

če verjamete v pravljice :vragec:

Ne verjamemo, jih raje naredimo... x:Dx x^x

Morgen, muce... xsrcx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Levi SO vedno prvi že po difoltu, tu sploh ni debate ... medtem ko drugi morajo pošteno pljuniti v roke, da so zadnji. xcivx x:Dx x:Dx

x:Dx :vragec:

Ne... x:Dx ...samo domišljajo si da morajo bit... :vragec: xrolleyesx x:o)x

itak so najboljši, ampak mislijo, da morajo bit še boljši, čeprav so že itak dbest. x^x

:fiju: :sniky: :vragec: x:Dx

DRUGI najboljši... x^x x^x x:o)x :frog:

PRVI in pol daleč za njimi Vodnarji, Dvojčki, Device, pa pogojno Strelci in Ribe, pa ajd Tehtnice, ostalo pa .. eh ... :P

pol pa ne svinjaj po naši temi in pojdi poiskat device :vragec: x^x

Bomo pa tle mal....k smo itak NAJbolšejši x^x x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...