Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Živjo, sem končno nazaj. Niti ne vem čisto dobro kako dolgo me ni bilo, je bilo pa super. Sedaj pa spet na faks, sicer mi je pa všeč, torej tudi to sploh ni slabo. Kaj novega pri zverinicah? Girly si še za pijačko?
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham
Deli na socialnih omrežjih

Se strinjam Audente, ampak meni ne uspe vedno izkoristiti dne. Imaš kakšen dober recept, sploh za grde in temne zimske dni?
It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

joj joj....sem ti tako lepo napisala....pa me je dol vrglo.

Kako meni to uspeva? Enostavno, res.

Vsako jutro, ko se pogledam v ogledalo se sama sebi nasmehnem in si rečem: Spet en lep dan pred menoj. Vedno sem rada aktivna in si potem naložim veliko obveznosti. Vsakega uspeha ( svojega in drugih) se veselim, rada pomagam drugim, vedno. In sem srečna.

In vsak uspeh mi da krila za nove naloge............od nekdaj.

Me določene stvari prizadenejo, neiskrenost in laž, a žal to tudi obstaja in to sprejemam kot del življenja..........veselim se drobnih radosti xsrcx

čer...

jst pa danes dan preživela ob štedilniku, knjigi, likanju, pečenem kostanju, čveku s sestro, neki se trudila spacat na temo sreča... in se nehote vprašala - sem srečna? in si odgovorila - ne glede na težave, sem... fajn zaključek dneva tale misel... bučo si bom pa zjutraj oprala, se mi zdejle ne da... grem brat x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...