Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Potrebujem vašo pomoč... :inocent:

Ve kdo za kakšne outlete v okolici Rima?

Zanimajo me tudi lokacije Miu Miu, Prada, Ralph Lauren in Lacoste butikov. Še kakšni predlogi za shopping v Rimu? (Pa s tem ne mislim kakšnih pregrešno dragih Bottega Veneta oblek. ;))

Anyone?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Potrebujem vašo pomoč... :inocent:

Ve kdo za kakšne outlete v okolici Rima?

Zanimajo me tudi lokacije Miu Miu, Prada, Ralph Lauren in Lacoste butikov. Še kakšni predlogi za shopping v Rimu? (Pa s tem ne mislim kakšnih pregrešno dragih Bottega Veneta oblek. ;))

Anyone?

Kaj pa si druzga napisala, kot te zadeve, ki so pregrešno drage... xcivx

....je pa drgač južno od Vatikana ena taka zadevica

Ja cene...'pregrešno drage' x:Dx x:Dx , kot zgoraj omenjeno....je pa drugače tud Valentino pa Dolce&Gabana, pa se mi vidi ka tud LaCoste (sam ni zihr)

Valentino :2src:

(Mogoče je edini način, da prebolim tisto Valentino torbico (ki sem jo vrgla v smeti, ker je bila že ''stara'') ta, da si kupim novo. :lol: Kakšne donacije? :inocent:)

Ne ne... Valentino je predrag, I have no such money now. :vragec:

Dolce & Gabbana mogoče, ampak Miu Miu bi bil super no... A se ti kaj sanja, kje je kakšen butikec - če sploh je? (Ali pa še bolje - outlet za reveže like me? Da ne bom samo gledala in se čudila.)

Verjetno bom ostala kar pri RL in Lacoste... To bom pa menda našla. xrolleyesx

Guest mačona
Ne ne... Valentino je predrag, I have no such money now. :vragec:

Dolce & Gabbana mogoče, ampak Miu Miu bi bil super no... A se ti kaj sanja, kje je kakšen butikec - če sploh je? (Ali pa še bolje - outlet za reveže like me? Da ne bom samo gledala in se čudila.)

pismo, ti si revež? jaz sem pol itak brez vsega. x:Dx že Zara in shit like that je zame predrag. :o|o:

če bi zadela miljion, bi ga brez premisleka zaružila za cunje, čeveljčke, perilo, nakit, torbice ... x:px x:Dx

pismo, ti si revež? jaz sem pol itak brez vsega. x:Dx že Zara in shit like that je zame predrag. :o|o:

če bi zadela miljion, bi ga brez premisleka zaružila za cunje, čeveljčke, perilo, nakit, torbice ... x:px x:Dx

Glede na to, koliko sem ta mesec zapravila, je trenutno tudi Zara shit predrag zame. :lol:

Počutim se kot klošar pred Mercatorjem. :o|o:

Eh.

Pa take lepe Miu Miu čeveljčke sem videla onlajn.

I go find a window and throw myself out of it into the nearest Miu Miu store.

Guest mačona
Počutim se kot klošar pred Mercatorjem. :o|o:

jaz se vedno tako počutim, razen redkokdaj, ko si vbijem v glavo, da mam čist zadost stvari v omari in da sem čist fajn zrihtana. to je pa tudi parkrat na mesec. x:Dx :o|o:

jaz se vedno tako počutim, razen redkokdaj, ko si vbijem v glavo, da mam čist zadost stvari v omari in da sem čist fajn zrihtana. to je pa tudi parkrat na mesec. x:Dx :o|o:

Zadost stvari v omari? Kaj je to? :inocent: :lol:

Trudi, hvala ti za pomoč.

Upam, da se bom znašla v Rimu.

Drugače... si pa še vedno lahko ogledam znamenitosti. :lol: :D x:Dx

Bl slabo ti to gladaš pa opazuješ :o|o:

Oh, oprosti, sem res že malo zaspana. Sicer si pa zdaj res že off, torej se ne motim več. Zdaj grem pa res spat. Lahko noč.

It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

saj ne vem, ali naj zaželim lahko noč ali dobro jutro ... xnckrivx

no, en dokaj okay vikend za mano. bi lahko bilo boljše, i guess, ampak bo tudi tako moralo bit dobro.

ura je skoraj 3, zaspana nisem, ker sem prespala polovico sobote in nedelje in zdaj razmišljam, če se mi da it pomivat posodo ali ne.

sanja se mi ne, kdaj, ampak tako sem si komolec potolkla, da imam modrico direkt otečeno ... čeprav me boli ne kaj preveč (niti na dotik), mogoče me bo komaj čez par dni začelo xnckrivx

Matilda (welcome back - kje si sploh bila?), itak, da sem še za pijačo, najraje kdaj proti večeru. x:Dx Pa prisrčno vabljena v društvo poskuševalcev palačink.

Mel, a ti že dela telefon?

Audente, odločila prav, ni žal, pa kaj ekstra navdušena tudi nisem. No, vsaj obžalovala ne bom (neodločitve).

Scorpio, tako hudo malo, kot sem jaz na faksu, je to že cel čudež, če se srečava ... Hehe ... no, to leto bo menda treba (prvi semester) k Hačku hodit, se je odločil, da so vaje obvezne :xx!: Katera smer pa si? Baje je faks čisto nov, itak, da me še ni bilo tam, da bi videla to čudo ...

eh .. si grem nohteke na nogicah nalakirat ... :o|o: po TV zdaj menda itak ni nič ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Dobro jutro zverinice :2src:

Očitno me angelčki ljubijo, spala sladko in imela nežne sanje, ves čas so me spremljale prekrasne modre očke, ki mi vlivajo upanje in zaupanje. Nocoj samo v sanjah, prav kmalu spet v živo xsrcx

V zverinjaku tudi celo noč živo. Lepo, saj smo zverine, mar ne?

Matilda,

nekam zgodaj se ti vračaš v zverinjak. x:Dx

Melody,

vse boš našla, samo če boš ti tako želela. x:Xx x:)x

Girly,

Ti najbolje veš, kaj je zate dobro in privoščim ti. x:)x xsrcx

Trudi,

ti si itak edini carski Lev x:px a v zverinjaku tako ali tako prevledujemo mucke x;)x

ja, pa res, kako dobro se poznaš. xDDx

Draga, ti očitno samo misliš, da poznaš svojo deviškost, ko s takim nedolžnim obrazom deliš nasvete, pišeš navodila, opozorila......leporečiš, naj bo Devica Marija s teboj, ker ko se ponavi strelčeva zgodba ne bo imela enakega konca.........zverinjak zelo težko prebavlja Mačone, očitno je, da obožuje Mucke xDDx

Vsem in vsakomur posebej:

SPOZNAJ ČLOVEKA V ČLOVEKU IN NE V LJUDEH xsrcx

Kot je napisala Marsa, pred nami je deloven in izzivov poln teden. Ogromno aktivnosti, potovanj, predstavitev in ker sem modra, se bom prepustila toku, do petka, petek bo dan za molk in crkljanje xsrcx

Vsem zverinicam, vodnarčkom, bikcem, kozici in repkom (ki mi z svojim "stupkom" prebudijo pravi občutek) iz xsrcx želim prijeten teden x^x

Vsekakor vam pošiljam 99 x:Xx .............a žal Vsem ne :vragec:

Matilda (welcome back - kje si sploh bila?), itak, da sem še za pijačo, najraje kdaj proti večeru. x:Dx Pa prisrčno vabljena v društvo poskuševalcev palačink.

Čau, bila sem v Franciji in Italiji. Z najdražjim sva se šla en tak malo razpotegnjen (beri skoraj dva tedna) naravoslovno-kulturni dan in bilo je super. Če si res za pijačo, mi kar pusti sporočilo, pa se bova zmenili. Jaz sicer zvečer ponavadi bolj lenarim, ali pa lovim roke za seminarje, ampak kakšnega si bom pa že lahko ukradla tudi zate. O tem društvu poskuševalcev palačink nisem sicer še nič slišala, ampak imaš vso mojo pozornost :2src: ! Na palačinke sem nora!

Audente, ja, res sem zgodnja, ali sem pa pozna, ampak po mojih izkušnjah so tudi še drugi taki ponočnjaki. Sicer se pa trudim, da bi se tega odvadila in prav dobro mi že gre. V svojih boljših (in mlajših) časih, bi na forumu visela verjetno celo noč, včeraj sem bila pa pozna le zato, ker sem morala še pospraviti za obiski, ki sva jih imela. Sedaj (ko sem že skoraj stara mama) sicer redko hodim spat kasneje kot ob enih. Sem pridna, a ne? w:Iw

It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham

slabi 2 uri spanja, pa cel dan dela pred mano.

i'm gonna die :xx!:

ne bo hudega...... naredi si kaki napitek, ki vsebuje veliko c vitamina....c vitamin je energetska bomba :palec: xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ne bo hudega...... naredi si kaki napitek, ki vsebuje veliko c vitamina....c vitamin je energetska bomba :palec: xsrcx

:palec: :palec: imaš prav, hvala. sem preveč fertik, da bi sama sploh pomislila na kaj takega. samo mehansko še delujem, razmišljam več skoraj ne. nujno rabim spanec.

skenslala vse od popoldneva, iz službe šla prej, zdaj cmarim lepinjo s sirom za kosilo, potem pa spat.

pa kar neka otožna postajam, sploh ne vem, zakaj, kar naprej mi gre po glavi No Bravery od James Blunta ...

And I see no bravery

No bravery in your eyes anymore

Only sadness. :C:

Verjetno je komaj zdaj vse skupaj začelo prihajat za mano ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...