Ksenia 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 pri meni so...lep dan vam želi koza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Zverinice lahko noč pa krasen jutrišnji dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jutro vsem in vsakomur posebej Pred mano spet naporen dan od jutra do poznega večera Koza, včeraj je bilo ne dobro....bilo je nad Odlično ŽAREK Škorpije so me presenečale od dopoldneva..preko popoldneva ( to je bilo sploh noro) do večera.....ko sem zaključila še s plesnimi vajami Vidim, da bo šlo za las. Če dobim ta mandat.....sem zmagala in zmaga je šele začetek Imejte se radi........vodnarčku 99 in tigerčku razliko do 200 V torek Palačinke Kje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 v zagorju aja v torek ne bo šlo, mam aerobiko pa v četrtek tud ne mam študijsko dobro jutro zverinice...Audente, sem mislila včeri pop. nate, upam, da si čutila in kaj ti probleme žarek ustvarja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Hvala ti Ksenia vem, sem cutila, da si nekje tam joj enkrat pride levinja v k tebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 kolk je koza dans utrujena... grrrrjeternica a veš da že neki časa razmišljam, če sva se midve že srečali kdaj v Zagorju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 hvala za pozdravčke, pofočke, in pa tudi samo za poglede v zverinjak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 dobro jutro!!!!!!!! xrosex smo se kar malo polenili v tej temi zadnje dni, očitno vsi levi delamo na polno in smo potem precrknjeni, da bi delali še karkoli drugega razen počivali. danes dobim obisk, pride en američan prespat, pa z Mel se zvečer po vsej verjetnosti dobimo, bomo šli malo okoli. jutri pa na štajersko čez vikend. hja glede na to, da smo šli prejšnjič k romeu, predlagam tokrat Palačinko, ki naj bi bila specializirana za tovrstne jedi. nahaja se pa na trubarjevi, mislim, da je kalček trgovina tam zraven. aja. palačinka je odprta do 21 h (če se ne motim). samo informativno. tako da če se bomo dobili bolj pozno, bo treba nekam drugam it. samo jaz ne poznam restavracij v centru mesta, naj kdo drug pove, kje še delajo palačinke ... no, če smo že pri palačinkah - sem jih jaz ravno danes za zajtrk dobila Audi, še čisto malo, pa bo histerije konec. potem pa cel mandat nič delat do par mesecev pred naslednjimi volitvami uh, danes pa na lektoriranje na faks ... itak, da še nisem vaj rešila. :xx!: pa najboljša kolegica ima čez 4 dni rojstni dan, kaj pri bogu ji naj kupim za darilo? razmišljam, da bi se šli malo potepat po dunaju, kaj dobrega popapcat, pa mogoče bo še kakšen fin koncert. moram preverit ... no, se beremo. lepo se imejte vsi skupaj in ne se pozabit toplo oblečt! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Girly, jaz mam do 20.00 čas........pol grem v Kino.......če maš kaj časa......Call me Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ojla! ja da me najdete ko ne vem, kje se me glava drži ... no, stvar je taka ... do 16. 10. imam lektoriranje in glede na to, da vedno malo potegnemo, lahko računam do nekje 16. 30. potem moram laufat v trgovino po hrano, potem pa imam čas, dokler ne pride američan, ampak bi mi najbolj pasalo, da se pri meni dobiva, ker še moram brlog malo v red spravit, da ga ne bo kap zadela. a bi šlo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ko zaključim konzultacije ( cca okoli 18.00 ure) se oglasim če me slučajno Kdo ne preseneti in se mi pridruži pri obisku kina eno karto imam viška Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 a sama greš v kino??? kako pa to? kaj pa greš gledat? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ne ne sama.......službeno.........organiziramo premiero.Vsi nismo angeli Ampak imam pa dve karti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 rabim nekoga ki bi mi- pomil posodo- spucal kopalnic- zlikal do kraja- pomil okna- naredil generalno kuhinje- očistil balkon- zdrgnil tla- pospravil letne šuhe uredil zimske- naredil kosilo za mojgaker men se NE DAno kje naj začnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Vsedi se dol in počakaj da te mine: Kaj moram Fak tudi jaz enega rabim, ampak sem ugotovila, aja posodo daj v pomivalca da tudi skozi nepomita okna čisto dobro vidim, da jest itak nobeden od nas ne rabi prav preveč, da koplanico posprvai vsak za sabo, da je kuhinja čist Ok, če se nič ne kuha v njej, na balkonu so vsake 5 min spet in spet rože Baš me boli.....važn da je v.... in da se imam fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 pomivalca nimam... kopalnica je prašna, v takšni se ne morem razvajat... aja Mystica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 rabim nekoga ki bi mi- pomil posodo- spucal kopalnic- zlikal do kraja- pomil okna- naredil generalno kuhinje- očistil balkon- zdrgnil tla- pospravil letne šuhe uredil zimske- naredil kosilo za mojgaker men se NE DAno kje naj začnem no, jaz temu spisku dodajam še sesanje tepiha, pranje zaves, montiranje ključavnice na nabiralnik in vgraditev stene v kopalnici, ki jo je moja mrcina enkrat ven spulila, ker mu je šla na živce (nekaj je pokalo). prijave na OS. Audi, se vidiva popoldne. šibam zdaj na faks. lepo se imejte vsi skupaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 prva kljukica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Vsedi se dol in počakaj da te mine: Kaj moram Fak tudi jaz enega rabim, ampak sem ugotovila, aja posodo daj v pomivalca da tudi skozi nepomita okna čisto dobro vidim, da jest itak nobeden od nas ne rabi prav preveč, da koplanico posprvai vsak za sabo, da je kuhinja čist Ok, če se nič ne kuha v njej, na balkonu so vsake 5 min spet in spet rože Baš me boli.....važn da je v.... in da se imam fajn Da nisva midva kaj v žlahti... Mucike... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zverinice Girly, jst mam v torek do 19.30 faks ... pol pa v center prit ... mal bo gužva s časom, če je samo do 21h odprto drugač pa tud jst čist lohk ponucam koga za kej mi nardit skoz okna sicer ne gledam kej prida ... lohk bi pa sonce not spustila mačko je treba počesat, se ji vozli delajo posesat ... bi se še kej najdlo, če je kdo zainteresiran za kej delat tud kakšna masaža bi pasala mal razvajanja lepo in lahko noč, zverince Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dobro jutro Petek je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 dobro jutro.... komaj čakam dvanajst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 October 19, 2006 13:13 Lambeth - UK Shipment picked upOctober 19, 2006 17:27 Lambeth - UK Departing originOctober 19, 2006 19:15 Lambeth - UK Departed from DHL facility in Lambeth - UKOctober 19, 2006 22:20 East Midlands - UK Arrived at DHL facility in East Midlands - UKOctober 20, 2006 01:52 East Midlands - UK Departed from DHL facility in East Midlands - UKOctober 20, 2006 04:43 Bergamo - Italy Arrived at DHL facility in Bergamo - ItalyOctober 20, 2006 06:38 Bergamo - Italy Departed from DHL facility in Bergamo - ItalyOctober 20, 2006 08:18 Ljubljana - Slovenia Arrived at DHL facility in Ljubljana - SloveniaOctober 20, 2006 08:38 Ljubljana - Slovenia Departed from DHL facility in Ljubljana - Slovenia Waaau, a to pomeni, da jih bom kmalu dobila!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jaaaaaaaaa!!!!!!!!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.