Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ves da sem imela ze napisan - levi so tolk dbest! pol se mi pa ni dal nekaj vlect vcerajsnje duhovitosti..... ok, ajde, se mal hvalnic?lev je izvrsten gostitelj, prireja dbest zabave.Ker je pozitivc in (tud) zato privlacen za druge, naredi dober vtis (kar mu tudi ogromno pomeni, tud ce ne kazhe). joj ste sitni levi skoz vas je treba sam hvalit pa se z vami ukvarjat! kdo se bo pa z ribam, a? :xx!: Marsa čuj ti si te tak fajna... A ti si riba?ja ribe so fajne.... itak, hehehehehee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 no vidis, thanx!te pa nom v ribe posiljala zato. jeah, sem riba.ribica, takorekoc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no vidis, thanx!te pa nom v ribe posiljala zato. jeah, sem riba.ribica, takorekoc. Ja ribice imamo levi (viš tkole morš napisat, da so levi tud zraven omenjani) rad (zlate še posebej kajne) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahaha Levi ja....Moja teta Levinja z Levovim Plutonom na Levovem ascendentu, s katero se vidimo samo vsakih nekaj let, me je vzela "v šolo"! Pazite, kadar vas imajo "v šoli" Levi, ker to si boste zelo dobro zapomnili! Seveda me je ze davno nehala sprasevat, kako pa kaj moj neobstoječi fant itd in ali imam morda punco, pazi zdaj je na vrsti biznis! Torej, jaz nimam notranjega miru, vsaki 2 leti menjam sluzbo, nikjer ne obstanem. In potem sta me mati Rakica z Ascendentom Lev (na njem pa Mars) in teta Levinja vzeli v roke glede mojih sluzb. Bolj kot sem razlagala, cesa vsega sem se zadnje leto lotila in mi je propadlo, manj sta mi verjeli in bolj sta mi vsiljevali svojo resnico, da bi morala bit taka in taka pa taka. Sem ze bla na robu solz, ker smo se drli en prek drugega in jaz se nocem odprto kregat in je bilo zame hudo ponizanje, da sem se morala braniti pred njima zaradi svoje smole v zivljenju, pa kje je tu logika????! Na koncu moja teta rece, kaj sem ze po horoskopu. Pravim Riba. Ona pa : "Ubogaaaa..."Dalje ona, kaj sem jaz v ascendentu. Pravim da sem Skorpijon. Ona pa v zrak:" To je to! Tocno! To pomeni, da si ANTIPATIČNA!" Ona dalje moji mami: "Saj ne more bit drugace!! 'Stefka', ne sekiraj se zarad svoje hcere, ni sama kriva, ce se spusca v negativne situacije, moras vedet, da je ljudje ne sprejemajo, ker je ANTIPATIČNA in nikol ne bo z nicemer zadovoljna, vedno ko bo prisla v novo situaicjo med nove ljudi, bo oprezna in zadrzana, namesto odprta in sproscena in NIKOLI ne bo znala poskrbeti zase, ker Ribam gre vedno vse narobe! Ja ja ja saj imam jaz mojo dobro prijateljico astrologinjo, mi je vse povedala o Skorpijonih in Ribah...Cuj pikica, ti kar ostani doma na kmetiji in pridno delaj, mogoce pa pride mimo kak bogat moski nekoc..." Toliko o Levih. Pravo olajsanje je bilo zame, ko so se koncno spakirali nazaj v njihovo domovino. Letos pa res, v solarnem horoskopu imam Luno na Saturnu, pa sem dobila same cudovite potrditve o svoji neprimernosti s strani moskih pa zensk. V tem tednu "tetine resnice o meni" sem imela tranzitni Saturn v opoziciji z mojo natalno Venero ( na vrhu 3. hise- sorodstvo). Pa sem dobila po grbi celo od tete, ki sem jo vedno mela spostovala. Je moja Venera v opoziciji z njenim Ascendentom in lezi tocno na njenem Jupitru! in mi je vedno predstavljala nek vzor za prijazno in toplo osebnost, tu jo imam zdaj hudica. Tudi ona je vedno hotela bit ponosna name, pa sem jo zdaj tako razocarala s svojim luzerstvom. Najbolj mi je prekipelo, ko mi je govorila, koliko tecajev in šolanja se je lotila in da vedno je imela koristi od moskih, nikol ni bla samska. Pa seveda, ko pa je bila manekenka nekoc madona. Tdui jaz sem se lotila dragih tecajev, ampak nisem nikjer dobila šanse potem tega opravljat, se ve sedaj, kako je, antipatija valda. Ne strinjam se pa pika. Je ze pozabljeno. Če lahko kaj pripomnim, jako sitne leve si imela v svoji okolici, brrrrrrr, jaz bi se jih izogibal v velikeeeeem loku.... (radij pol galaksije vsaj....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 haha, tole si pa super povedala, znas v vsaki situaciji najt... nekaj duhovitega in vse.fajn da si se naucila tko gledat.sicer pa ti potrjujes tolre mojo teorijo o sco luni.- ti mas pa hecno zlahto. vem, ja, sicer, kako je, ce te hoce lev pokomandirat in 'kaj bi vse uboga ribica morala'. no men mat ni rekla da sem antipaticna, je pa siknila - pa si res pravi sco...nikol pa sicer nismo govoril na tak nacin, da bi nekaj bilo sam slabo... ja, nikol da nam nic ne gre!!! :xx!:in 'ah jaz sem itak cist sfantazirana'... al pa sosedje, ko so mi 3x petko razsul, skoz, joj vi maste pa res smolo.jaz pa: narobe!! x!x sreco imam totalno!!! NIKOL blo v avtu ne mene ne tamalega. sam ne mi s takimi!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 kaj se hvaliste, mačice , tele zadnje dni... se pozna luna v levu? ej, a če maš tipa z luno v levu, to pomen, de si ... fejst? (lev mi drgač zaseda večino 6. hiše, začne se pa že v 5., ma ni blo v času mojega rojstva nobenga planeta tam.. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Tok nabijate dons o levu, da sm šla prov pogledat, če ga mam kje. No, gamam, ampak samo v VI. hiši. No, zdej pa povejte, kaj to pomen????? Pa hitr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Tud jaz ga imam, ampak v samo v V. hiši....... Le kaj to pomeni? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se hvaliste, mačice , tele zadnje dni... se pozna luna v levu? ej, a če maš tipa z luno v levu, to pomen, de si ... fejst? (lev mi drgač zaseda večino 6. hiše, začne se pa že v 5., ma ni blo v času mojega rojstva nobenga planeta tam.. ) Ok, oki bom jaz prevzel krivdo, sem namreč opazu, da tema Lev nekak ni levu primerno aktivna zato se mal kle angažiram... takorekoč ljubiteljsko,.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tok nabijate dons o levu, da sm šla prov pogledat, če ga mam kje. No, gamam, ampak samo v VI. hiši. No, zdej pa povejte, kaj to pomen????? Pa hitr! Nebi vedu, jaz še nimam hiše, pa tudi ne vem če jih bom imel kdaj 6..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 pomeni najbrz, da ste fajn! mantis - ne daj se, ribka... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nebi vedu, jaz še nimam hiše, pa tudi ne vem če jih bom imel kdaj 6..... Butl! A ti dam jst kakšno? Baje jih mam 9 al pa clo več. Kaj pa vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud jaz ga imam, ampak v samo v V. hiši....... Le kaj to pomeni? Da imaš eno hišo manj kot Pika Pikica..... (hja tle se pa vid- kakor je naš profesor elektrotehnike reku , kera se je dobr omožila....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 pajade. in ono hiso imate pa v ribah in kaj to pomen in ono pa v devici in kaj to pomen...in lilit maste pa v strelcu in kaj to pomen,in mc maste v biku in kaj to pomen (aja ne, to se pol nova tema kar odpre). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Butl! A ti dam jst kakšno? Baje jih mam 9 al pa clo več. Kaj pa vem. Hmm Pika Pikica tegale nebi komentiru...... Marsa a ti si tud padla v tole debato o nepremičninah...ej spet noben levov ne omenja.... Spešli to Tinka: BAAAAANNNNNN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pajade. in ono hiso imate pa v ribah in kaj to pomen in ono pa v devici in kaj to pomen...in lilit maste pa v strelcu in kaj to pomen,in mc maste v biku in kaj to pomen (aja ne, to se pol nova tema kar odpre). A vidš, zdej si tri stavke za brez veze porabla, namest, da bi mi razložila, kaj to pomen! Ga pa res serješ dons, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vidš, zdej si tri stavke za brez veze porabla, namest, da bi mi razložila, kaj to pomen! Ga pa res serješ dons, no! Hja sej je vmes spuščala vrstice.. Pika Pikica a ti nimaš nč leva v sebi, da bi znala brat med vrsticami.... haloooooo.....Jasn maš dost dela z nepremičninami pol je pa tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da imaš eno hišo manj kot Pika Pikica..... (hja tle se pa vid- kakor je naš profesor elektrotehnike reku , kera se je dobr omožila....) Hvala za razlago....še dobro, da te imamo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 BAAAAANNNN hvala....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 zoprno se je pogovarjat, ce ne mores povedat enega stavka, brez da bi te baral za kake razlage in ukvarjanja.to je glavni razlog, zakaj foruma astro tud odprem ne vec.ne da se mi... odgovorim enemu, jih 15 uleti..,.in niti ne iscete... smo si ze zbrusil jezike za stalno isto govort.zdaj so tud drugi, tako da jaz sem se tu distancirala. pol moram razmisljat, ce povrsno, se zmotim, pa mi ne gre na zivce sam zato, ker prec polo nazaj pod nos kaj dobim, pac pa zato, ker mi gre na zivce, ce se zmotim. in vcas moram se PREBIT cez strahotne solate, da sploh vidim, kaj oni sprasuje.tko da cim mi disi po cem taksnem, ZBEZIM.men je prav tko fajn o seb govort pa da bi en MEN govoril kolk da kajjaz vem. ko pa vam bom napisala, bejbije boste navezovale nase x!x - se bomo pa skregal. in ne boste kupile in never priznale. ce bom pa rekla super za glasbo, blazotni talenti, dbest videz, boste pa rekle, jes, cist vse si zadela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pajade. in ono hiso imate pa v ribah in kaj to pomen in ono pa v devici in kaj to pomen...in lilit maste pa v strelcu in kaj to pomen,in mc maste v biku in kaj to pomen (aja ne, to se pol nova tema kar odpre). Joj, kako sem jaz tumasta ......Kaj le sprašujem takšne bedarije .....Priznam, grešnica sem, ker sprašujem bedarije ......ja pa Pika Pikica-ti tudi ......... Še vedno pa ne vem kaj to pomeni ..........torej, vprašanje je namenjeno tistim, ki imajo namen kaj pametnega odgovoriti ........... Sorry Marsa, če ti moje vprašanje ni po godu ....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 To Pika Pikica: prosim, pa še kdaj.....To Tinka: đast đoukin..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, oki bom jaz prevzel krivdo, sem namreč opazu, da tema Lev nekak ni levu primerno aktivna zato se mal kle angažiram... takorekoč ljubiteljsko,....ker mam lih rada mačke (res se (vodnarka) štekam z levi ), te razsvetlim (da se ne boš po nepotrebnem sekiral ).. pri hišah je kr uravnikovka, vsi jih mamo natančno 12 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.