Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 A niso BATA tudi dobre Mene danes mal noge bolijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 A niso BATA tudi dobre Mene danes mal noge bolijo No vidiš, mene pa ne! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 No vidiš, mene pa ne! Mah ne zarad čevljev Zaradi visokih pet, ker jih sicer ne nosim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mah ne zarad čevljev Zaradi visokih pet, ker jih sicer ne nosim Ampak je bilo vredno! Super čeveljčke si imela!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 kolk jst dons delam... kr hudo... verjetno sam zato, da bi šla hitreje ura naprej.... pa noče neki bi vprašala - a ktera ve kje se original CD z unimi vajami Yoga Zone dobi... jst mam že čist zdrkan cd pa bi tole kar original nabavla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Glede visoke pete pa...A veš kako veš, kdaj je peta dovolj visoka?Ko si obuješ čevlje in lahko z njimi hodiš le v brezvetrju, pa še takrat imaš ob vsakem koraku občutek, da si boš zlomila gleženj, če se te kdo samo dotakne! (Jaz sem imela včeraj 12cm, pa vseeno nisem čutila tega orgazmičnega občutka Morda kdo prodaja čevlje s 13cm peto? ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Orgazmični občutek sem imela, ko sem sezula čevlje in je mojškorpijo mi zmasiral nogice in sva se skupaj sladkala.....potem Koza pojma nimam...........sem brez Yoge skulirana Vikend je skor tukile Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sej jst sem kr preveč odmaknjena (veš kaj mislim) rabim pogon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jaz bi te z veseljem zaposlila in te povabim za cel vikend na Gorenjsko. Full se imam za učit.Volitve so.......čakali bomo na izzide, res bi rada Zmagala ker imam potem ogromno možnosti.Še eno izobraževanje me čaka jutri.Želje se uresničujejo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 itak da se zdej pa lahko rečem petek jeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA dobila sem MIU MIUUUUUU!!!!!!!!!!!!! Vse pohvale net-a-porterju!!! Naročila sem jih v sredo zvečer, danes sem jih že dobila, na škatli je bila čudovita mašnica!! Super so!! Res jih priporočam vsem, ki radi kupujete onlajn! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 zaspanaaaaaaaaaa ... premalo spanja, definitivno. pa grlo me boli. :xx!: meni je vseeno glede torka, nekje po 20 h imam čas, tako da si vi kar zmenite med seboj in se jaz prilagodim. zdaj pa domov spat, v takšnem stanju ne morem na štajersko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Bravo Mel Girly pozdravi se Ksenia misli name Jaz pa študijskemu vikendu nasproti in imejte se radi............ne mislit na smrt vsem 99 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Kaj misliš če je vse res Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja mislim nate uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 UF.........toliko mam za naštudirat, se mi nič ne da Utrujenost je prišla za menoj a bom preživela Hvala ker misliš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 men se tud nič ne da... sem že migala zdejle bi sedla in jedla in jedla in jedla... grrrrr, znak da sem nesrečna... bezveze.Jutri se bom nasmehnila pa rekla uni v špeglu - ej stara, prav super si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 čaki, a sem ti poslala eno najnoviju fotku kjer sem najbolja, kot zmeraj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 verjamem v čudeže Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hm tole je moj podpis na msnju anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 aja..................a nisi brez podpisa verjamem ja, da bom lahko preplonkala cel IZPIT v torek :xx!: :xx!: katera je koza jaz ali ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jaz sem sigurno koza.... hm a da nimam podpisa... zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja nimaš podpisa koza sem ja.....ker je res............jebi ga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Zverince kakšne koze sm misnla, da sm v brlogu Mel de best za čevlje Girly, se še zmenimo za torek jst si bom vzela cajt Audi, držimo pesti verjamemo vate krasen vikend, zverine Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.