janif 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 se vidi, da se pri levih spet dogaja , bikec zgleda ne more brez palačink , zihr bojo koristle pri laufanju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Upam, da se bom do torka uspela naspati, da mi ne bo glava padla v palačinke. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Upam, da se bom do torka uspela naspati, da mi ne bo glava padla v palačinke. do torka zvečer je še slabih 92 ur , eno polovico ubodeš, pa bi moglo bit ,sam tolk še jst ne poležavam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 iiiii http://www3.shrani.si/files/smallcat1013495.gif a tako zgledajo načitani Levi? ma saj me ne čudi, da zgleda tako zdolgočasen. pravijo, da Leve bolj zanima življenje kot knjige. http://www3.shrani.si/files/scholar1013497.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 do torka zvečer je še slabih 92 ur , eno polovico ubodeš, pa bi moglo bit ,sam tolk še jst ne poležavam Še ti ne poležavaš? Should I be worried? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 http://www3.shrani.si/files/tiger0211014456.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Zverinice grem se malo preluftat naporen dan za menoj in utrujena ful Aha...........za torek in palačinke bo kriza Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Muce Čist nedeljsko počutje danes ... dan za razvajanje in izležavanje palačinke pa lohk zarad mene katerikoli dan ta teden Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 dobro jutro zverinice pomoje je nedelja levji dan tako, da bomo kar po levje uživali danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Dobro jutro zverine in ostali obiskovalci Prekrasna nedelja se nam / mi obeta.Vstala sem že zelo zgodaj, predelala znova in znova Upravljanje s kadri Spala prekrasno, sanjala samo o lepih stvareh.Danes bom razvajala vodnarko in ško z dobrim kosilom........vmes vsekakor še študirala No in sedaj si grem dat glas. Imejte prekrasen dan, pozabite na skrbi in uživajte Vsem 99 in enemu še 2 zraven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Dobro jutro zverine in ostali obiskovalci Prekrasna nedelja se nam / mi obeta.Vstala sem že zelo zgodaj, predelala znova in znova Upravljanje s kadri Spala prekrasno, sanjala samo o lepih stvareh.Danes bom razvajala vodnarko in ško z dobrim kosilom........vmes vsekakor še študirala No in sedaj si grem dat glas. Imejte prekrasen dan, pozabite na skrbi in uživajte Vsem 99 in enemu še 2 zraven 101 je že, pa dam jaz samo 99 ... 200 jih mora bit... Dat SI greš glas Morgen, mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 101 je že, pa dam jaz samo 99 ... 200 jih mora bit... Dat SI greš glas Morgen, mucki... Ja itak A si ne da vsak pošten državljan sam sebi glas ali kako 200 jih rabim Vodnarček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 mucica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ooooooooo repkica kolk sem mal nervozna in ne da se mi učit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ooooooooo repkica kolk sem mal nervozna in ne da se mi učit mah ne bit nervozna...pački, do jutri...to boš še bol komi čakam na četrtek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 haha jst sem tud svoje ime obkrožila men je vseeno, kako se tole izteče... Audente tebi pa želim iz srca tvojo osebno zmago go girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 hvala koza predvsem ker vem, da je iz srca da si to tudi jaz želim iz srca, tudi veš zakaj če mi ne uspe tokrat, mi bo čez dve leti ali pa potem čez dve leti Sreča je na strani pogumnih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 sreča je na strani drznih malce norih vendar tistih, ki uživajo Življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 uživajo Življenje in ga živijo..........takšno kot je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ker Življenje je Igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 dobro jutro zverinice pomoje je nedelja levji dan tako, da bomo kar po levje uživali danes točno tko, nedelji vlada Sonce. in Levi so družinski ljudje, zato jim glih nedelja najbolj paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 in jaz se trudim, da je igra kot jo jaz režiram težko igram po navodilih drugih čeprav trenutna dogajanja morda kažejo na drug veter......a se ne dam, tudi burji ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 v sebi veš kdo si in kam greš... ne gleda na to, kaj se dogaja danes... nikaterim nikdar ne uspe, ti si že zmagovalka. Ful imam filing da si v tem trenutku v zmedi... si čudovita oseba... samo tolk... koza gre likat zdej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ...res sem mal v zmedi ........malo je dovoljeno biti Zmagovalka seveda, ker jemljem stvari točno take kot se, se jih ne bojim in se jim ne upiram, kar si neskončno želim, toliko časa vztrajam, da mi uspe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 malo ? dovoljeno ti je vse, smeh, solze, upanje, strah, razočaranje... vse ti je dovoljno v porciji katero občutiš... ampak občutila boš pa končno veselje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.