Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 smeh in solze.......vse obeenem......ker naj bodo solze sreče.......bila sem v gozdu in se bolje počutim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 jst se pa z likalnikom sprehajam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 važno je, da se sprehajaš iz leve proti desni moja "žehta" še ni suha koliko bi meni sedajle en sladoled "sedu" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Levinje pa levčki vas še mal polupčkam pozdravčke pa sončka pošljem ... do jutri Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 DOBRO jutro pri nas sicer ni sončka :xx!: a je sonček v srcu za las je zmanjkalo in to je to. En lep dan zverinam in vsem ostalim imenovanim in neimenovanim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 mucica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Dobro jutro Levinje, Levi in seveda tudi Simpatizerji, volitve so mimo, zdaj bo življenje spet malo bolj "normalno".... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 brjutr...jst pa še vedno ne vem kolk sem popularna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 brjutr...jst pa še vedno ne vem kolk sem popularna Dobro jutro Ksenč, kako si kaj? Hehehe, ja a si kandidirala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja haha baje za KS pa pojma nimam v čem je fora... so me tko lepo napeljal na to, da nisem mogla rečt ne sem pa včeraj dobila kar nekaj presenečenih odzivov folka ki me pozna... itak sem vzela tole za hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja haha baje za KS pa pojma nimam v čem je fora... so me tko lepo napeljal na to, da nisem mogla rečt ne sem pa včeraj dobila kar nekaj presenečenih odzivov folka ki me pozna... itak sem vzela tole za hec Opaaaaa, potem boš zdaj sedela v parlamentu KS.... čestitke.... iiiii http://www3.shrani.si/files/smallcat1013495.gif a tako zgledajo načitani Levi? ma saj me ne čudi, da zgleda tako zdolgočasen. pravijo, da Leve bolj zanima življenje kot knjige. http://www3.shrani.si/files/scholar1013497.jpg Jap kar se mene tiče to lahko potrdim, čeprav so tudi obdobja, ko kako knjigo vzamem v roke, sam moram potem takoj preveriti, kako prebrano v realnem življenju deluje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Dobro jutro Levinje, Levi in seveda tudi Simpatizerji, volitve so mimo, zdaj bo življenje spet malo bolj "normalno"....o ebor tebe pa že dolgo ni bilo naokoli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Dobro jutro! Uh, mi je pasal ta vikend. V petek sem prišla domov s šihta in ugotovila, da ne bo nič s počitkom, ker sva z Američanom (a si je kdo zapomnil njegovo ime ) ugotovila, da morava biti cez 2 uri in pol v MB, drugače bo zamudil vlak do Dunaja (ki iz LJ pride cca 56 E, iz MB pa 38 E ). No, potem je bilo treba na hitro vse skupaj spakirat in letet. Domov prišla povsem uničena, ugotovila, da naš maček konzumira tudi sirov burek (adijo pol večerje) in šla spat, menda še ni bila ura niti 9. Zbudila v soboto ob 10.30 h, potem pa trgovina, pa pijačke, pa to, pa ono ... in je bil večer. Ponoči umrla baterija na telefonu, tako da nisem mogla nikoga poklicat in nedeljo preživela pri babici in dedku. Vreme super lepo. Šli volit (kompletna familija), kjer so me hoteli prepričat, naj se podpišem .. kao za večjo legitimnost ... yeah right. Ne vi meni ... Še malo, pa bodo volilni listki imeli plac namenjen podpisu ... Volila samo župana (zmagal ), ker ima kul sina, mali je res faca. Pri svetniških kandidatih list gladko prečrtala, da si ne bi kdo česa sam risal in obkroževal med štetjem ... Itak nikogar nisem poznala, kaj čem jaz sodit ... Strankarskemu bulshittanju pa zaenkrat še ne nasedam. Se bomo prodali, ko bo treba najt službo ... Life's a bitch. Včeraj nazaj v LJ okrog polnoči, pobrala štoparja, ki je bil takšno teslo, da je to že težko verjet. Učitelj telovadbe (star čez 45), ki se prišteva med umetnike (enači se s profesorji likovne in glasbene vzgoje) in se LJUBITELJSKO ukvarja s triatlonom. Ljubiteljsko my ass. Se s tem ukvarja moj bivši, pa ni ničesar ljubiteljskega v tem. Lahko se ti ljubiteljsko ukvarjaš z eno izmed teh treh disciplin, nikakor pa z vsem tremi. No, sem mu povedala, kaj si o tem mislim, se je celo pot ven vlekel, na koncu pa le utihnil in več ni moril. Mater, če še kdaj poberem kakšnega starega štoparja ... Neunost ljudi me zmeraj znova preseneča. In ko sem že mislila, da sem na tem forumu videla vse, kar se videti da ... Mrcina čisto fertik, ker celo nedeljo ni dobil SMS-ov, me zbudil danes pred službo, pa se mi še sanja ne, o čem je govoril. Sem bila preveč zaspana. No, zdaj pa tudi jaz počasi na šiht. Zvečer zmenjena z Matildo, greva kakšno rečt, za jutri bi bilo fino, če se zedinite, če palačinke so ali niso , jaz sem še zmeraj absolutno za. Kje pa ob kateri uri? Audi, za uspeh, pravijo sicer, da komaj v tretje gre rado, bomo se naslednji mandat za 14 dni prijavili na vašem domačem naslovu, da ne bo več šlo mimo za las ... No, zdaj pa letim ... Še je treba pod tuš. Se e beremo, danes bom menda bolj redno čekirala forum ... če bo komu za čvekat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 EBOR, WB pa ne da si si ti en fajn dopust privoščil? Ti ga privoščim No meni je do čveka ampak se moram učit za izpit. Tokrat se mi ne gre za desetko, važno je , da naredim Ja Ebi, tudi Simpatizerji niso več kar so bili, da veš meni po uradnit rezultatih zmanjkali trije glasovi he he saj so čez dve leti parlamentarne volitve Pa pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zverinice Audi tud to je uspeh in naslednjič boš mela še te glasove za palačinke bi se jst tud zdej mal zmišljevala, če lohk rajši kakšen drug dan kot jutri ......... sem pa absolutno za čeprav bi lažje sredo ali četrtek velik sončka v brlog Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 EBOR, WB pa ne da si si ti en fajn dopust privoščil? Ti ga privoščim No meni je do čveka ampak se moram učit za izpit. Tokrat se mi ne gre za desetko, važno je , da naredim Ja Ebi, tudi Simpatizerji niso več kar so bili, da veš meni po uradnit rezultatih zmanjkali trije glasovi he he saj so čez dve leti parlamentarne volitve Pa pa A daj no... Med tiste tepce bi šla? Mislim da te je škoda za tja... Mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Klarus, Audi, ja ni bil dopust, delo, novi projekti, kar gužva, saj včas malo pokukam, samo napišem nič, ker enostavno ni bilo časa, da bi se v kake globoke debate zapletel, da bi pa vsake toliko napisal živjo, mi pa tudi ni....Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 A daj no... Med tiste tepce bi šla? Mislim da te je škoda za tja... i Mucki... Alef ja, točno tja bi šla, če bi mi bo le uspelo.Morda me je res škoda, ampak čutim tako Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala... Ebor, saj vem kaj si mi hotel povedat. Morda mi uspe, da mi enkrat ne bo treba nič delat. Bom bila samo spremljevalka. Ej, da vidiš kako mi je v sredo uspel plesat, čisto po predsedniško..............KAr se tiče parcele, lahko ti prodam eno od svojih Scorpio, bomo šle na palčinke po počitnicah. V torek imam izpit, potem sem na dopustu iin 7.november....torek..bo pravi datum GREM nazaj študirat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja kako 7. november!?!?! jaz sem od 6. do 11. novembra v Zagrebu se ne strinjam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 da bi spustil palačinke ta teden , jst mislim da si lohk vseeno privoščimo , tisti ki lohk za Audi za izpit 7. november je še mal daleč, pa bovling mam napovedan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 se povsem strinjam z janijem. no, midva sva zmenjena. če ne bo nihče drug imel časa, bova pač sama ... glavno, da so palačinke. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 tako se govori, no jst mislim, da bomo vsaj trije , Scorpio se ne bo kar tako odpovedala palačinkam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala... Ebor, saj vem kaj si mi hotel povedat. Morda mi uspe, da mi enkrat ne bo treba nič delat. Bom bila samo spremljevalka. Ej, da vidiš kako mi je v sredo uspel plesat, čisto po predsedniško..............KAr se tiče parcele, lahko ti prodam eno od svojih Ja zmenen, rabem parcelo z velik sonca ob gozdu, kak potoček mora tudi bit... aja pa cena ugodna (tle se bo najbrž zataknil, ker nerada daješ popust... ekhm prej sem gledu kle dajo popust na gume 30%!!!) P.S.: Dobro se nauči.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja zmenen, rabem parcelo z velik sonca ob gozdu, kak potoček mora tudi bit... aja pa cena ugodna (tle se bo najbrž zataknil, ker nerada daješ popust... ekhm prej sem gledu kle dajo popust na gume 30%!!!) P.S.: Dobro se nauči.... Pracela ni problem, cena Ni ugodna so vse ostale lastnosti, infrastruktura v teku tako da z všečnostjo ne bi smelo biti problemov Pri meni na gumice 5% več, amapk ne vem, če je dimenzija "za tvojega" sploh še na zalogi Eh, za 6 bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 tako se govori, no jst mislim, da bomo vsaj trije , Scorpio se ne bo kar tako odpovedala palačinkam khm, mislim, da res ne samo ...... a bi vidva lohk v četrtek al pa sredo mam jst bolj cajt kot v torek do 7. novembra je pa res še daleč sej takrat se tud lohk dobimo, če bo cajt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.