Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ja haha baje za KS pa pojma nimam v čem je fora... so me tko lepo napeljal na to, da nisem mogla rečt ne ;)

sem pa včeraj dobila kar nekaj presenečenih odzivov folka ki me pozna... itak sem vzela tole za hec x:Dx

Opaaaaa, potem boš zdaj sedela v parlamentu KS.... čestitke....

iiiii xsrcx

http://www3.shrani.si/files/smallcat1013495.gif

a tako zgledajo načitani Levi? :eek: ma saj me ne čudi, da zgleda tako zdolgočasen. pravijo, da Leve bolj zanima življenje kot knjige. x:Dx :palec:

http://www3.shrani.si/files/scholar1013497.jpg

Jap kar se mene tiče to lahko potrdim, čeprav so tudi obdobja, ko kako knjigo vzamem v roke, sam moram potem takoj preveriti, kako prebrano v realnem življenju deluje....

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro Levinje, Levi in seveda tudi Simpatizerji, volitve so mimo, zdaj bo življenje spet malo bolj "normalno"....

o ebor xsrcx :vio: tebe pa že dolgo ni bilo naokoli x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dobro jutro!

Uh, mi je pasal ta vikend. V petek sem prišla domov s šihta in ugotovila, da ne bo nič s počitkom, ker sva z Američanom (a si je kdo zapomnil njegovo ime xnckrivx ) ugotovila, da morava biti cez 2 uri in pol v MB, drugače bo zamudil vlak do Dunaja (ki iz LJ pride cca 56 E, iz MB pa 38 E xrolleyesx ). No, potem je bilo treba na hitro vse skupaj spakirat in letet.

Domov prišla povsem uničena, ugotovila, da naš maček konzumira tudi sirov burek (adijo pol večerje) in šla spat, menda še ni bila ura niti 9. Zbudila v soboto ob 10.30 h, potem pa trgovina, pa pijačke, pa to, pa ono ... in je bil večer.

Ponoči umrla baterija na telefonu, tako da nisem mogla nikoga poklicat in nedeljo preživela pri babici in dedku. Vreme super lepo.

Šli volit (kompletna familija), kjer so me hoteli prepričat, naj se podpišem .. kao za večjo legitimnost ... yeah right. Ne vi meni ... Še malo, pa bodo volilni listki imeli plac namenjen podpisu ... Volila samo župana (zmagal x:Dx ), ker ima kul sina, mali je res faca. Pri svetniških kandidatih list gladko prečrtala, da si ne bi kdo česa sam risal in obkroževal med štetjem ... Itak nikogar nisem poznala, kaj čem jaz sodit ... Strankarskemu bulshittanju pa zaenkrat še ne nasedam. Se bomo prodali, ko bo treba najt službo ... Life's a bitch. :vragec:

Včeraj nazaj v LJ okrog polnoči, pobrala štoparja, ki je bil takšno teslo, da je to že težko verjet. Učitelj telovadbe (star čez 45), ki se prišteva med umetnike (enači se s profesorji likovne in glasbene vzgoje) in se LJUBITELJSKO ukvarja s triatlonom. Ljubiteljsko my ass. Se s tem ukvarja moj bivši, pa ni ničesar ljubiteljskega v tem. Lahko se ti ljubiteljsko ukvarjaš z eno izmed teh treh disciplin, nikakor pa z vsem tremi. No, sem mu povedala, kaj si o tem mislim, se je celo pot ven vlekel, na koncu pa le utihnil in več ni moril. Mater, če še kdaj poberem kakšnega starega štoparja ... Neunost ljudi me zmeraj znova preseneča. In ko sem že mislila, da sem na tem forumu videla vse, kar se videti da ...

Mrcina čisto fertik, ker celo nedeljo ni dobil SMS-ov, me zbudil danes pred službo, pa se mi še sanja ne, o čem je govoril. Sem bila preveč zaspana.

No, zdaj pa tudi jaz počasi na šiht. Zvečer zmenjena z Matildo, greva kakšno rečt, za jutri bi bilo fino, če se zedinite, če palačinke so ali niso x:px , jaz sem še zmeraj absolutno za. Kje pa ob kateri uri? x:px

Audi, :palec: za uspeh, pravijo sicer, da komaj v tretje gre rado, bomo se naslednji mandat za 14 dni prijavili na vašem domačem naslovu, da ne bo več šlo mimo za las ...

No, zdaj pa letim ... Še je treba pod tuš.

Se e beremo, danes bom menda bolj redno čekirala forum ... če bo komu za čvekat x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

EBOR, WB :2src:

pa ne da si si ti en fajn dopust privoščil? Ti ga privoščim x:Dx

No meni je do čveka ampak se moram učit za izpit. Tokrat se mi ne gre za desetko, važno je , da naredim x:Dx

Ja Ebi, tudi Simpatizerji niso več kar so bili, da veš x:px meni po uradnit rezultatih zmanjkali trije glasovi x:)x he he saj so čez dve leti parlamentarne volitve :vio: :vio: :vio:

Pa pa xsrcx

Zverinice x:Xx xsrcx

Audi :palec: tud to je uspeh xcivx in naslednjič boš mela še te glasove :palec: x;)x

za palačinke bi se jst tud zdej mal zmišljevala, če lohk :inocent: x:Ix rajši kakšen drug dan kot jutri ......... sem pa absolutno za :yumy: čeprav bi lažje sredo ali četrtek :inocent:

velik sončka v brlog xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

EBOR, WB :2src:

pa ne da si si ti en fajn dopust privoščil? Ti ga privoščim x:Dx

No meni je do čveka ampak se moram učit za izpit. Tokrat se mi ne gre za desetko, važno je , da naredim x:Dx

Ja Ebi, tudi Simpatizerji niso več kar so bili, da veš x:px meni po uradnit rezultatih zmanjkali trije glasovi x:)x he he saj so čez dve leti parlamentarne volitve :vio: :vio: :vio:

Pa pa xsrcx

:eek: xrolleyesx :vragec:

A daj no... x:Dx

Med tiste tepce bi šla? xrolleyesx

Mislim da te je škoda za tja... x:Dx :palec:

Mucki... x:Xx xsrcx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Klarus, Audi, ja ni bil dopust, delo, novi projekti, kar gužva, saj včas malo pokukam, samo napišem nič, ker enostavno ni bilo časa, da bi se v kake globoke debate zapletel, da bi pa vsake toliko napisal živjo, mi pa tudi ni....

Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala... :palec: xDDx :palec:

A daj no...

Med tiste tepce bi šla?

Mislim da te je škoda za tja... i

Mucki...

Alef ja, točno tja bi šla, če bi mi bo le uspelo.

Morda me je res škoda, ampak čutim tako x:Xx

Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala...

Ebor, saj vem kaj si mi hotel povedat. Morda mi uspe, da mi enkrat ne bo treba nič delat. Bom bila samo spremljevalka. Ej, da vidiš kako mi je v sredo uspel plesat, čisto po predsedniško..............KAr se tiče parcele, lahko ti prodam eno od svojih x:px x:px x:px x:Ix

Scorpio, bomo šle na palčinke po počitnicah. V torek imam izpit, potem sem na dopustu iin 7.november....torek..bo pravi datum xsrcx

GREM nazaj študirat x:Xx

ja kako 7. november!?!?! :vragec:

jaz sem od 6. do 11. novembra v Zagrebu :vragec:

se ne strinjam. xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

:inocent: da bi spustil palačinke ta teden :vragec:, jst mislim da si lohk vseeno privoščimo x:px, tisti ki lohk x:)x

xcrossfingx xcrossfingx za Audi za izpit :hepko: :hepko:

7. november je še mal daleč, pa bovling mam napovedan x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

se povsem strinjam z janijem. :palec: x:Dx

no, midva sva zmenjena. x:)x če ne bo nihče drug imel časa, bova pač sama ... glavno, da so palačinke. x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Audi eh ti smola, če bi mi zrihtala kako parcelo tam okoli vas, bi se mogoče preselil na vaš konec (tako kot recimo Arhar) in ni vrag, da bi imela potem dovolj glasov, heheheheheehe... kakorkoli ne obupaj, saj bodo kmalu spet volitve, boš pa za predsednika kandidirala...

Ebor, saj vem kaj si mi hotel povedat. Morda mi uspe, da mi enkrat ne bo treba nič delat. Bom bila samo spremljevalka. Ej, da vidiš kako mi je v sredo uspel plesat, čisto po predsedniško..............KAr se tiče parcele, lahko ti prodam eno od svojih x:px x:px x:px x:Ix

Ja zmenen, rabem parcelo z velik sonca ob gozdu, kak potoček mora tudi bit... aja pa cena ugodna (tle se bo najbrž zataknil, ker nerada daješ popust... ekhm prej sem gledu kle dajo popust na gume 30%!!!)

P.S.: Dobro se nauči....

Ja zmenen, rabem parcelo z velik sonca ob gozdu, kak potoček mora tudi bit... aja pa cena ugodna (tle se bo najbrž zataknil, ker nerada daješ popust... ekhm prej sem gledu kle dajo popust na gume 30%!!!)

P.S.: Dobro se nauči....

Pracela ni problem, cena Ni ugodna :sori:

so vse ostale lastnosti, infrastruktura v teku tako da z všečnostjo ne bi smelo biti problemov x^x

Pri meni na gumice 5% več, amapk ne vem, če je dimenzija "za tvojega" sploh še na zalogi :wOOt: xnckrivx

Eh, za 6 bo x:Xx

:palec: tako se govori, no jst mislim, da bomo vsaj trije x;)x, Scorpio se ne bo kar tako odpovedala palačinkam x:px

x:Dx x:Dx :inocent: khm, mislim, da res ne :yumy: samo ...... a bi vidva lohk v četrtek al pa sredo :inocent: x:px mam jst bolj cajt kot v torek x:Ix do 7. novembra je pa res še daleč xcivx sej takrat se tud lohk dobimo, če bo cajt x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...