janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 khm, mislim, da res ne samo ...... a bi vidva lohk v četrtek al pa sredo mam jst bolj cajt kot v torek do 7. novembra je pa res še daleč sej takrat se tud lohk dobimo, če bo cajt dons sem te pa ujel , je težko zadnje čase, kljub vsemu treningu , čist naspidirana Lahko tut kakšen drug dan, jst bom že prilagodil treninge, sicer pa je zadnji teden treba bolj na izi , sam šegirly je treba prepričat za palačinke mislim, ne trening Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Jaz lahko v torek po 20.00 uri.......pol do 7.novembra ne gre Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 dons sem te pa ujel , je težko zadnje čase, kljub vsemu treningu , čist naspidirana Lahko tut kakšen drug dan, jst bom že prilagodil treninge, sicer pa je zadnji teden treba bolj na izi , sam šegirly je treba prepričat za palačinke mislim, ne trening naspidirana, seveda še sonček je zdejle neki pogledal ... pa zbudila sem se mal bolj, najedla girly pomoje ne bo težko prepričat za palačinke, seveda trening bi bil že mal druga štorija Jaz lahko v torek po 20.00 uri.......pol do 7.novembra ne gre pol bom pa jst prilagodila moje plane oziroma jih prestavila na sredo, pa se lohk za jutr zmenimo ... jst tud po 20. uri ... preden pridem iz Bežigrada v center, traja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 jaz sem za katerikoli dan, glavno, da so palačinke. tako da se kar zmenite za cajt, pa dan, pa kraj, pa jaz pridem. pa skoraj dvomim, da se tudi Mel in Cashy ne bosta prikazala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 no evo, se že premika , ja pol pa kr jutr, tam do 20.30 bi se pa lohk zbral , drugač je bla pa zdej v igri Palačinka, na Trubarjevi, je Girly fajn pohvalila ena varianto , jst bi jo rad sprobal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 naspidirana, seveda še sonček je zdejle neki pogledal ... pa zbudila sem se mal bolj, najedla girly pomoje ne bo težko prepričat za palačinke, seveda trening bi bil že mal druga štorija pol bom pa jst prilagodila moje plane oziroma jih prestavila na sredo, pa se lohk za jutr zmenimo ... jst tud po 20. uri ... preden pridem iz Bežigrada v center, traja za trening verjamem, se je zadnjič neki pritoževala , čeprav moram priznat, da me je ravno v četrtek ena ta huda tekačica prepričevala, da tako počas pa ne morem laufat , no dobr ona laufa na Grintovec ... Kdaj maš konec ob osmih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 v Palačinki ne bo šlo, ker so odprti samo do 21 h ... sicer pa sem slišala, da so se nekaj poslabšali ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RocK-St-R 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kaj ni bla to enkrat tema o levih?? Citiraj !!!!JUVENTUS 43w3r!!!! David T. LOwE yA!!!!Fashion Is My PaSsIoN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 v Palačinki ne bo šlo, ker so odprti samo do 21 h ... sicer pa sem slišala, da so se nekaj poslabšali ... a tako, sem nekje nekaj prebral o zažganih palačinkah , ja pol pa kr kr Romeu, tam jih je še velik za sprobat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zmenjeno Jaz bom že tak tam, tako, da vas preidem samo počekirat sem povabljena tja.........zvedela pravkar ja tema je o levih ki smo danes malo tečni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 V Romeu Can't wait... Jutri popoldne imam muzikologijo. Tako da če štejemo še to, da se grem vmes domov zrihtat, imam čas ob približno... 20h Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kdaj maš konec ob osmih Ob 19.30 mam konc ... sam moram še v center prit ... tam okrog 20h sem tam, če dobim hitr za parkirat V Romeu Can't wait... Jutri popoldne imam muzikologijo. Tako da če štejemo še to, da se grem vmes domov zrihtat, imam čas ob približno... 20h jeeeeeeeee pol lohk rečemo, da kar velja v Romeu da ne bomo čist off topic muce pa mačkoni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 no, zmenjeno. grem spat, da ne bo jutri spet kriza. audi, za jutri. SE VIDIMO!!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutro levinje levčki in obiskovalci Danes bo en težek dan, spet ta luna v ško kolk jo ne maram He he grem se raje učit, bo bolj pametno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 mucica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Mel, kaj pa ti ob enih čudnih urah kličeš ... Sem takrat že trdno spala, sploh nisem slišala telefona. Audi, držim pesti danes. Se vidimo zvečer. Cashy tudi verjetno pride, ampak bo zamudil, ker ima vaje z bendom. Zdaj pa malo pospravit, pa na šiht. Končno se stvari umirjajo. vsem za dobro jutro! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Zverince komi čakam pačalinke zvečer Audi, jst tud pesti držim a umirja se kaj lepo ... pr men namreč še ne še mal se poafnam tle gor ... pol pa naprej delat mogoč pa dons še kej vmes najdem frej ... oziroma prov sigurn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 joj, jaz jih tudi komaj čakam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 vse zmenjeno, palačinke , sem zihr že zaradi tega že zdaj tko fajn Jutro levinje levčki in obiskovalci Danes bo en težek dan, spet ta luna v ško kolk jo ne maram He he grem se raje učit, bo bolj pametno zvečer bo luna že v strelcu, tako da nič bat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 pa kaj imate vi s temi lunami? dan je takšen, kot si ga narediš. luna v tem ali onem je glih baš vseeno. in danes bo itak da hudo dober, če gremo na palačinke tako da je za mene danes luna v palačinki. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gifkaj pa ti čaraš pa kaj imate vi s temi lunami? dan je takšen, kot si ga narediš. luna v tem ali onem je glih baš vseeno. in danes bo itak da hudo dober, če gremo na palačinke tako da je za mene danes luna v palačinki. jaaaaaaaaaaa, fajn luna je to se strinjam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 kaj pa ti čaraš tole...http://www.e-trudi.com/img/immagine/27511.jpg Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Iiiiiiiiiiii, kolk je corti pa tko zmedeno gleda Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.