Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Morgen zverine x:Dx

a ne poznate na uro :vragec:

Levi smo natančni, točni in pedantni x^x

in si ne privoščimo celournega zamujanja, če pride kaj vmes :2src: potem čakajoče obvestimo o tem. Ste že kdaj razmišljali, zakaj ima prihajajoči vedno bolj vesel izraz na obrazu kot čakajoči xDDx ne :xx!: poglejte naslednjič x8Dx

Upam, da so vam palačinke "sedle". Meni namreč niso in sem celo noč :sick: :sick:

jaz sem si privoščila prekmursko variant, noro dobro za pojest a prehudo za želodec :xx!:

Važno da je prvi izpit uspel, čista devetka x^x

En prekrasen dan xsrcx in 121 x:Xx za vse x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Hja ni šlo obvestit, ker sem doma pozabila telefon. Posledično se tudi z Melody nisva 100 let našli in zamudili 200 let.

Se opravičujem, bom začela jemat ananasove tablete za izboljšanje spomina, da v bodoče več ne bom pozabljala telefona. xnckrivx

Smo pa se imeli fajn, kot je seveda bilo za pričakovat, saj se v tej temi javljamo sami fajn ljudje x;)x x:Dx (občasno se najdejo kakšne izjeme).

Zbolela sem povsem. Služben telefon prevezala na domačega in bom cel dan ležala. Upam, da mi pride mrcinica kaj dobrega skuhat, čeprav je ravno prej dobival neke ideje o kosilu (zunaj). Še ne ve, da sem povsem :xx!: , si misli, da tako zvenim zaradi včerajšnjega večera.

Glede palačink - da na kratko poročam. Sem naročila schwarzwaldsko, ki je v Palačinki ful dobra, tukaj pa sem pogrešala malo več višenj, pa lešniki so bili za moj okus predrobno zmleti in so se ti kar kotali po ustih in ni bilo variante, da jih normalno požereš. Ananasova zadnjič mi je bila malo boljša, tako da je ta -4. Evo.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

xrosex xrosex za Girly, da se čimprej pozdravi x:)x

Audi :vio: , saj ni bil tak problem, sva bila dva, pa sem zato potem dvojno porcijo palačink x:px,

a, ti pa pol tak problem :vragec:, po moje je problem smetana, jst bom naslednjič tut brez, ker

moj želodec dobro prenaša sladko, edino kakšna smetana zna biti problematična x:o)x

No, da še jst kaj povem o palačinkah, prvo sem Ferrero Rocher, dobr je sedla, glih prav je bilo

za moj okus čokolade in nutelle, da ni bilo preveč vsega x:px, skutne so pa itak meni zelo pri srcu,

tko da :yumy:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Mucki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zverinice x:Xx

girly xwizardx da se hitr zrihtaš x:Xx

jst sem tud schwarzraldsko pa mi je bla dobra :yumy: ... sem imela ful višenj :inocent: x:px lešnikov pa zarad mene sploh ne bi blo treba :inocent: x:Dx

dveh pa ne bi mogla sploh :eek: xcivx

drugač je pa tale teden res noro na cestah :o|o: bikica se je včer spet zaletela, tokrat avto čist preveč :sori: dobr, da njej ni nč xsrcx

pazite nase zverince xsrcx pa eno krasno noč x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro!!!

Čisto :switz: sem se zbudila. Zvečer sem se pokrila z vsem, kar sem našla, pa en lekadol napitek spila :xx!: , pa zaspala že ob neki neviđeni uri. Pred tem pa še eno dramo brala, ful je fajna.

Danes spet v službo, bo treba vse naredit, ker imava jutri z mrcinico fraj in se bova cel dan razvajala :2src: . Joj, kako bo lušno. x:Dx xsrcx

Hm ... sem brala o teh palačinkah zdaj in ne vem, če si jih ne bi omislila za zajtrk ... So se mi kar sline začele cedit. x:px

Uživajte vsi skupaj!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Še tuki pozdravim, Girly je pa zgodna x:px, pa boljš vidim :palec:, jst sem šel tut včeraj že spat, tko da sem dons kot rožca, še mal poskočim :hepko: :hepko:, pa naprej v akcijo x;)x

Vidim, da si 2x poskočil, še enkrat namesto mene, ki ne morem, ker imam fentan gleženj x;)x

Kaj pa se z Audi dogaja? Kar poniknila je ...

Grem jaz tudi počasi na šiht, da bom prej fertik ... Danes je spet ful dela, moram vse notri dobit za včeraj in jutri (in danes).

Bi bilo ful fajn, če bi rikše vozile tu okoli, da ne bi rabila hodit ... Moram si it po en elastični ovoj ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Vidim, da si 2x poskočil, še enkrat namesto mene, ki ne morem, ker imam fentan gleženj x;)x

Kaj pa se z Audi dogaja? Kar poniknila je ...

Grem jaz tudi počasi na šiht, da bom prej fertik ... Danes je spet ful dela, moram vse notri dobit za včeraj in jutri (in danes).

Bi bilo ful fajn, če bi rikše vozile tu okoli, da ne bi rabila hodit ... Moram si it po en elastični ovoj ...

Audi je šla v toplice, ne vem, če že, ima pa dopust, kakor je rekla x:px in toplice so v planu x;)x

xwizardx še mal za gleženj čarat, kaj si pa počela x?x, a nisi bla doma včeraj :inocent:, pol pa kr po povoj :palec:, še eno mazilo

obstaja, če imaš otečeno, sam se zdejle ne spomnem imena x:o)x

ja nesla sem smeti, potem se mi je zvrtelo in sem telebnila po stopnicah. mi je mrcina prinesel neko kremo za namazat gleženj, so mu dali v lekarni. ampak se mi ne zdi, da bi kaj pomagalo ... če grem k zdravniku, pa mi bodo gips namontirali ... in bo mojega šefa glih kap zadela, glede na to, da imamo naslednji teden neke tiskovke, še naslednji pa sem v zagrebu, kjer bo letanja še in še. pa enkrat sem že imela gips, na drugem gležnju in od takrat naprej več ni tako gibljiv, tako da več nočem tega satana.

trudi, kaj pa ti zavijaš z očmi?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ja nesla sem smeti, potem se mi je zvrtelo in sem telebnila po stopnicah. mi je mrcina prinesel neko kremo za namazat gleženj, so mu dali v lekarni. ampak se mi ne zdi, da bi kaj pomagalo ... če grem k zdravniku, pa mi bodo gips namontirali ... in bo mojega šefa glih kap zadela, glede na to, da imamo naslednji teden neke tiskovke, še naslednji pa sem v zagrebu, kjer bo letanja še in še. pa enkrat sem že imela gips, na drugem gležnju in od takrat naprej več ni tako gibljiv, tako da več nočem tega satana.

trudi, kaj pa ti zavijaš z očmi?

xvrtcx xvrtcx xflowx xflowx za tebe, preveč si pridna xcivx, no če je prava krema bo pomagala, samo ne čisto takoj, tako da kar lepo mazat x:)x,

pa ne preveč hodit, pa več počivat, v Zagreb greš pa 6. kakor se spomnem, do takrat bi pa moralo bit že boljš :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...