girly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 glej ti njega, kaj si je omislil hudo! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Morgen zverine a ne poznate na uro Levi smo natančni, točni in pedantni in si ne privoščimo celournega zamujanja, če pride kaj vmes potem čakajoče obvestimo o tem. Ste že kdaj razmišljali, zakaj ima prihajajoči vedno bolj vesel izraz na obrazu kot čakajoči ne :xx!: poglejte naslednjič Upam, da so vam palačinke "sedle". Meni namreč niso in sem celo noč jaz sem si privoščila prekmursko variant, noro dobro za pojest a prehudo za želodec :xx!: Važno da je prvi izpit uspel, čista devetka En prekrasen dan in 121 za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Hvala koza Si v redu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 jutro bejbe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Morgen zverine a ne poznate na uro Levi smo natančni, točni in pedantni in si ne privoščimo celournega zamujanja, če pride kaj vmes potem čakajoče obvestimo o tem. No, to je preklemano res Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Hja ni šlo obvestit, ker sem doma pozabila telefon. Posledično se tudi z Melody nisva 100 let našli in zamudili 200 let. Se opravičujem, bom začela jemat ananasove tablete za izboljšanje spomina, da v bodoče več ne bom pozabljala telefona. Smo pa se imeli fajn, kot je seveda bilo za pričakovat, saj se v tej temi javljamo sami fajn ljudje (občasno se najdejo kakšne izjeme). Zbolela sem povsem. Služben telefon prevezala na domačega in bom cel dan ležala. Upam, da mi pride mrcinica kaj dobrega skuhat, čeprav je ravno prej dobival neke ideje o kosilu (zunaj). Še ne ve, da sem povsem :xx!: , si misli, da tako zvenim zaradi včerajšnjega večera. Glede palačink - da na kratko poročam. Sem naročila schwarzwaldsko, ki je v Palačinki ful dobra, tukaj pa sem pogrešala malo več višenj, pa lešniki so bili za moj okus predrobno zmleti in so se ti kar kotali po ustih in ni bilo variante, da jih normalno požereš. Ananasova zadnjič mi je bila malo boljša, tako da je ta -4. Evo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 jutro bejbe.... bejba..........a se vidimo jutri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 xrosex xrosex za Girly, da se čimprej pozdravi Audi , saj ni bil tak problem, sva bila dva, pa sem zato potem dvojno porcijo palačink ,a, ti pa pol tak problem , po moje je problem smetana, jst bom naslednjič tut brez, kermoj želodec dobro prenaša sladko, edino kakšna smetana zna biti problematična No, da še jst kaj povem o palačinkah, prvo sem Ferrero Rocher, dobr je sedla, glih prav je biloza moj okus čokolade in nutelle, da ni bilo preveč vsega , skutne so pa itak meni zelo pri srcu,tko da Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 no, zdaj sem še si menda gleženj zvila ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 levinja počasi počasiiiiiiiiiiiiiii počivaj malo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 čakam, da dobim lekadol + C in granatno jabolko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Zverinice girly da se hitr zrihtaš jst sem tud schwarzraldsko pa mi je bla dobra ... sem imela ful višenj lešnikov pa zarad mene sploh ne bi blo treba dveh pa ne bi mogla sploh drugač je pa tale teden res noro na cestah bikica se je včer spet zaletela, tokrat avto čist preveč dobr, da njej ni nč pazite nase zverince pa eno krasno noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jutro Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Dobro jutro!!! Čisto sem se zbudila. Zvečer sem se pokrila z vsem, kar sem našla, pa en lekadol napitek spila :xx!: , pa zaspala že ob neki neviđeni uri. Pred tem pa še eno dramo brala, ful je fajna. Danes spet v službo, bo treba vse naredit, ker imava jutri z mrcinico fraj in se bova cel dan razvajala . Joj, kako bo lušno. Hm ... sem brala o teh palačinkah zdaj in ne vem, če si jih ne bi omislila za zajtrk ... So se mi kar sline začele cedit. Uživajte vsi skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Še tuki pozdravim, Girly je pa zgodna , pa boljš vidim , jst sem šel tut včeraj že spat, tko da sem dons kot rožca, še mal poskočim , pa naprej v akcijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Vidim, da si 2x poskočil, še enkrat namesto mene, ki ne morem, ker imam fentan gleženj Kaj pa se z Audi dogaja? Kar poniknila je ... Grem jaz tudi počasi na šiht, da bom prej fertik ... Danes je spet ful dela, moram vse notri dobit za včeraj in jutri (in danes). Bi bilo ful fajn, če bi rikše vozile tu okoli, da ne bi rabila hodit ... Moram si it po en elastični ovoj ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Vidim, da si 2x poskočil, še enkrat namesto mene, ki ne morem, ker imam fentan gleženj Kaj pa se z Audi dogaja? Kar poniknila je ... Grem jaz tudi počasi na šiht, da bom prej fertik ... Danes je spet ful dela, moram vse notri dobit za včeraj in jutri (in danes). Bi bilo ful fajn, če bi rikše vozile tu okoli, da ne bi rabila hodit ... Moram si it po en elastični ovoj ... Audi je šla v toplice, ne vem, če že, ima pa dopust, kakor je rekla in toplice so v planu še mal za gleženj čarat, kaj si pa počela , a nisi bla doma včeraj , pol pa kr po povoj , še eno maziloobstaja, če imaš otečeno, sam se zdejle ne spomnem imena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ja nesla sem smeti, potem se mi je zvrtelo in sem telebnila po stopnicah. mi je mrcina prinesel neko kremo za namazat gleženj, so mu dali v lekarni. ampak se mi ne zdi, da bi kaj pomagalo ... če grem k zdravniku, pa mi bodo gips namontirali ... in bo mojega šefa glih kap zadela, glede na to, da imamo naslednji teden neke tiskovke, še naslednji pa sem v zagrebu, kjer bo letanja še in še. pa enkrat sem že imela gips, na drugem gležnju in od takrat naprej več ni tako gibljiv, tako da več nočem tega satana. trudi, kaj pa ti zavijaš z očmi? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 trudi, kaj pa ti zavijaš z očmi?Uradno...vaje za očke Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ja nesla sem smeti, potem se mi je zvrtelo in sem telebnila po stopnicah. mi je mrcina prinesel neko kremo za namazat gleženj, so mu dali v lekarni. ampak se mi ne zdi, da bi kaj pomagalo ... če grem k zdravniku, pa mi bodo gips namontirali ... in bo mojega šefa glih kap zadela, glede na to, da imamo naslednji teden neke tiskovke, še naslednji pa sem v zagrebu, kjer bo letanja še in še. pa enkrat sem že imela gips, na drugem gležnju in od takrat naprej več ni tako gibljiv, tako da več nočem tega satana. trudi, kaj pa ti zavijaš z očmi? za tebe, preveč si pridna , no če je prava krema bo pomagala, samo ne čisto takoj, tako da kar lepo mazat ,pa ne preveč hodit, pa več počivat, v Zagreb greš pa 6. kakor se spomnem, do takrat bi pa moralo bit že boljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 dobro jutro levčki pri meni ( kot vedno) vse pod kontrolo prekrasen sonček imamo aja Audi ima še dons fajno žurko.....pol pa dopust z Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.