girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 DOBRO JUTRO!!! Joj, že vidim, da bo tuga ta vikend. Še dobro, da dobim obisk. Malo prej, kot napovedano ... vrtoglavica pa je šla!!! (ne hvali dneva pred nočjo ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 jutro , si pa zgodna , pa boljš ,še mal počarat , če bo pa tuga ,pa prid jutr mal navijat , če ne bojo že obiski Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ma obiski bodo že danes, ampak še ne vem čisto točno, ob kateri uri. Lahko pa ju vprašam, če hočeta it laufat, Američani so itak vsi predebeli in jim to ne bi škodilo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Zverince Če se hočeš kalit v pisanju (kot bodoča novinarka ) ti komot pošljem 3 strani navodil za seminarsko, ki jo moram napisat. Kaj praviš? Da se ne boš pritoževala, da nimaš kaj za delat se nč ne pritožujem mam tud svojo seminarsko za napisat bo dost za delat, men ni nikol dolgčas tko da ... nč ne bo lohk sam s kakšnimi idejami sodelujem pa ne muli se, no sej sm tuki ... me ni blo doma včer, dons še faks, ni šlo v brlog pogledat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ooo, glej jo Eh, pa sem že mislila, da se boš prijazno javila Potem pa nič. Bom očitno res sama morala ... Naslednjič pa se kaj javi, ko boš zvečer na faksu, jaz sem kar dokaj blizu doma, se lahko oglasiš na kakšno pijačko ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ma obiski bodo že danes, ampak še ne vem čisto točno, ob kateri uri. Lahko pa ju vprašam, če hočeta it laufat, Američani so itak vsi predebeli in jim to ne bi škodilo ... ti si pa huda , no le pejta sej je sam en krog po Ljubljani, jo bosta mal spoznala, pa še zgubit se ne morta, je vse označen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 uh, jaz definitivno ne grem zraven. mi ljubljana ni tako všeč, da bi še turiste po njej furala :xx!: lahko pa ju na kakšno tortico peljem, ali pa v dobro gostilno kaj finega pojest, pa žurat ... take stvari mi bolj ležijo čeprav se še ne počutim čisto dobro, sem se danes med kupovanjem darila kar malo upehala. je bilo treba nujno na vročo čokolado s cimetom in smetano, potem pa še naravni pomarančni sok. je zadnjič Klarus rekla, da je treba vitamine ... hehe ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 saj tako sem mislil, sej se ne morta zgubit , čeprav sem prepričan, da jimbo tvoj drug predlog bolj pri srcu , čez dobre slovenske gostilne jih ni , splohpa ne v Ameriki , no tut tam se kakšna dobra najde, sam je toooooooolk draga, da te kar apetit mine Ti si pa kr privošči vitamine , se je treba mal ojačat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ooo, glej jo Eh, pa sem že mislila, da se boš prijazno javila Potem pa nič. Bom očitno res sama morala ... Naslednjič pa se kaj javi, ko boš zvečer na faksu, jaz sem kar dokaj blizu doma, se lahko oglasiš na kakšno pijačko ... To se pa z veseljem javim seminarsko pa še svoje se mi na da lih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Scorpio: Kaj pa, če menjava? Kakšna je tvoja tema? Janif: Če bomo šle na tortico, te definitivno povabimo zraven. Ok? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Scorpio: Kaj pa, če menjava? Kakšna je tvoja tema? moram komentirat oziroma kritično vrednotit enega izmed filmčkov, k smo jih gledali med predavanji ... socialna in politična psihologija menjaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja jebela cesta, NA ISTEM SVA!!! Jaz pa recenzijo Flisarjeve Nore Nore (v primerjavi z dramo po želji). Najboljše, da se kar skupaj dol usedeva in isto napiševa, samo vsaka pač svoje podatke vstavi Katere filme ste pa gledali? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Na Trudija pa se sploh mulim, nas je povsem zapustil ... ..Don't Be So Hard On Yourself Veš kako je....ne morš met oz. car je lahk sam eden ...pa jest vsem, da sm...sam dokler se lahko zadovoljite z drugimi, pol mene, ne da ne rabte, ampak nevem, če si me glih zaslušte For Your Eyes Only Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ZASLUŽIMO???? Da si ne boš ti enih batin prislužil ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ZASLUŽIMO???? Da si ne boš ti enih batin prislužil ... Všeči mi tvoj Levji odgovor Zaslužte ja ...sej veš kako je z Levi in Levinjami...so radi takorekoš non-stop oboževani Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ne, da smo RADI .... SMO non-stop oboževani ... razen od faušljivcev ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja jebela cesta, NA ISTEM SVA!!! Jaz pa recenzijo Flisarjeve Nore Nore (v primerjavi z dramo po želji). Najboljše, da se kar skupaj dol usedeva in isto napiševa, samo vsaka pač svoje podatke vstavi Katere filme ste pa gledali?ene kao dokumentarne ... od dveh eksperimentov ... finta je itak v tem, kako se ljudje hitr uklonim(j)o, kako se da na folk vplivat pa to ... pa kaj nardi moč (Das Experiment ), včer smo pa Leni Riefenstahl gledal, Triumf volje Če si mela Miheljaka, ste zihr tud to gledali Pri kom pa ti delaš seminarsko bi res lohk kakšno idejo skup dobili Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ne, da smo RADI .... SMO non-stop oboževani ... razen od faušljivcev ... Ja sej to je dejstvo boljše od najbolšega smo Levi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ..Don't Be So Hard On Yourself Veš kako je....ne morš met oz. car je lahk sam eden ...pa jest vsem, da sm...sam dokler se lahko zadovoljite z drugimi, pol mene, ne da ne rabte, ampak nevem, če si me glih zaslušte For Your Eyes Only joj, Trudi sej, če ne bi skoz tko poudarjal tole ... sej vemo, da si lev Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ja sej to je dejstvo boljše od najbolšega smo Levi pujs je bolj okusen... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 čista platina ... joj, mi smo pa res fajn. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 joj, Trudi sej, če ne bi skoz tko poudarjal tole ... sej vemo, da si lev Ja ampak, sam da ne pozabš tega, pa da prpopaš še kakga zdraven...tole mene včas zaskrbi ..pa da ti v kri pride x:Dx Evo repkica tud zate pujs je bolj okusen... zlomk...tralala čista platina ... joj, mi smo pa res fajn. He he he dbest ampak je res Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ja ampak, sam da ne pozabš tega, pa da prpopaš še kakga zdraven...tole mene včas zaskrbi ..pa da ti v kri pride x:Dx Evo repkica tud zate joj, sej sm res pozabla te polupčkat nč skrbet pozabit pa skor ne moremo pa še enga za povrhu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 evo mene nazaj ... je prišla kolegica na cedevito, onih američank pa še kar od nikoder Scorpio, jaz imam ene 3 strani navodil, kako to moram naredit .. upoštevat vse ... od sloga, strukture, teme, idej ... pa na vse lastno mnenje, pa lastne kritike na tuje kritike itd. skratka v nulo moram analizirat zadevo. delam pa na FF, ne na FDV. miheljaka sicer nisem imela za noben predmet, se mi pa zdi car. zraven ferfile in balažica. grem malo hladilnik izropat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Scorpio, jaz imam ene 3 strani navodil, kako to moram naredit .. upoštevat vse ... od sloga, strukture, teme, idej ... pa na vse lastno mnenje, pa lastne kritike na tuje kritike itd. skratka v nulo moram analizirat zadevo. delam pa na FF, ne na FDV. miheljaka sicer nisem imela za noben predmet, se mi pa zdi car. zraven ferfile in balažica. mi nimamo nič navodil literaturo moramo sami dobit, no, neki mamo ... ostalo pa čist po svoje neki bomo že skup spacali Miheljak je drugač zakon ful hitro minejo predavanja pomoje bo najboljš, da kar vsaka svojo seminarsko nardiva kava lohk pa pade tko za vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.