Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

DOBRO JUTRO!!!

Joj, že vidim, da bo tuga ta vikend.

Še dobro, da dobim obisk. Malo prej, kot napovedano ...

vrtoglavica pa je šla!!! x:Dx x:Dx x:Dx (ne hvali dneva pred nočjo :vragec: )

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ma obiski bodo že danes, ampak še ne vem čisto točno, ob kateri uri.

Lahko pa ju vprašam, če hočeta it laufat, Američani so itak vsi predebeli in jim to ne bi škodilo ... x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Zverince x:Xx x:Xx

Če se hočeš kalit v pisanju (kot bodoča novinarka x;)x ) ti komot pošljem 3 strani navodil za seminarsko, ki jo moram napisat. Kaj praviš? x:Dx x:Dx Da se ne boš pritoževala, da nimaš kaj za delat x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx se nč ne pritožujem xcivx x:px mam tud svojo seminarsko za napisat x;)x bo dost za delat, men ni nikol dolgčas x^x tko da ... nč ne bo x;)x lohk sam s kakšnimi idejami sodelujem :inocent: xDDx

pa ne muli se, no :vragec: xrolleyesx sej sm tuki ... me ni blo doma včer, dons še faks, ni šlo v brlog pogledat xcivx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ooo, glej jo x:Dx

Eh, pa sem že mislila, da se boš prijazno javila :C: :o|o:

Potem pa nič. Bom očitno res sama morala ... Naslednjič pa se kaj javi, ko boš zvečer na faksu, jaz sem kar dokaj blizu doma, se lahko oglasiš na kakšno pijačko ... :palec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma obiski bodo že danes, ampak še ne vem čisto točno, ob kateri uri.

Lahko pa ju vprašam, če hočeta it laufat, Američani so itak vsi predebeli in jim to ne bi škodilo ... x;)x

:inocent: x:Dx ti si pa huda x;)x, no le pejta sej je sam en krog po Ljubljani, jo bosta mal spoznala,

pa še zgubit se ne morta, je vse označen x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

uh, jaz definitivno ne grem zraven. mi ljubljana ni tako všeč, da bi še turiste po njej furala :xx!:

lahko pa ju na kakšno tortico peljem, ali pa v dobro gostilno kaj finega pojest, pa žurat ... take stvari mi bolj ležijo x:Dx x;)x x:Dx

čeprav se še ne počutim čisto dobro, sem se danes med kupovanjem darila kar malo upehala. je bilo treba nujno na vročo čokolado s cimetom in smetano, potem pa še naravni pomarančni sok. x:px je zadnjič Klarus rekla, da je treba vitamine ... hehe ... x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx saj tako sem mislil, sej se ne morta zgubit x;)x, čeprav sem prepričan, da jim

bo tvoj drug predlog bolj pri srcu x:px, čez dobre slovenske gostilne jih ni x^x, sploh

pa ne v Ameriki x:o)x, no tut tam se kakšna dobra najde, sam je toooooooolk draga,

da te kar apetit mine xnckrivx x;)x

Ti si pa kr privošči vitamine :palec:, se je treba mal ojačat x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ooo, glej jo x:Dx

Eh, pa sem že mislila, da se boš prijazno javila :C: :o|o:

Potem pa nič. Bom očitno res sama morala ... Naslednjič pa se kaj javi, ko boš zvečer na faksu, jaz sem kar dokaj blizu doma, se lahko oglasiš na kakšno pijačko ... :palec:

xDDx To se pa z veseljem javim x:px x;)x seminarsko pa :sori: še svoje se mi na da lih :inocent: xnckrivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Scorpio: Kaj pa, če menjava? Kakšna je tvoja tema? x:Dx x;)x

Janif: Če bomo šle na tortico, te definitivno povabimo zraven. Ok?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Scorpio: Kaj pa, če menjava? Kakšna je tvoja tema? x:Dx x;)x

moram komentirat oziroma kritično vrednotit enega izmed filmčkov, k smo jih gledali med predavanji ... socialna in politična psihologija xcivx menjaš x?x :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ja jebela cesta, NA ISTEM SVA!!! Jaz pa recenzijo Flisarjeve Nore Nore (v primerjavi z dramo po želji). Najboljše, da se kar skupaj dol usedeva in isto napiševa, samo vsaka pač svoje podatke vstavi x;)x x:Dx :palec:

Katere filme ste pa gledali?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Na Trudija pa se sploh mulim, nas je povsem zapustil ...

:O: ..Don't Be So Hard On Yourself x:Dx

Veš kako je....ne morš met oz. car je lahk sam eden x^x x:Dx ...pa jest vsem, da sm...sam dokler se lahko zadovoljite z drugimi, pol mene, ne da ne rabte, ampak nevem, če si me glih zaslušte x:Dx x;)x

For Your Eyes Only x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

ja jebela cesta, NA ISTEM SVA!!! Jaz pa recenzijo Flisarjeve Nore Nore (v primerjavi z dramo po želji). Najboljše, da se kar skupaj dol usedeva in isto napiševa, samo vsaka pač svoje podatke vstavi x;)x x:Dx :palec:

Katere filme ste pa gledali?

ene kao dokumentarne ... od dveh eksperimentov ... finta je itak v tem, kako se ljudje hitr uklonim(j)o, kako se da na folk vplivat pa to ... pa kaj nardi moč (Das Experiment xrolleyesx ), včer smo pa Leni Riefenstahl gledal, Triumf volje :vio: Če si mela Miheljaka, ste zihr tud to gledali xDDx

Pri kom pa ti delaš seminarsko x?x bi res lohk kakšno idejo skup dobili x:Ix x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:O: ..Don't Be So Hard On Yourself x:Dx

Veš kako je....ne morš met oz. car je lahk sam eden x^x x:Dx ...pa jest vsem, da sm...sam dokler se lahko zadovoljite z drugimi, pol mene, ne da ne rabte, ampak nevem, če si me glih zaslušte x:Dx x;)x

For Your Eyes Only x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

joj, Trudi xrolleyesx sej, če ne bi skoz tko poudarjal tole ... sej vemo, da si lev x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

joj, Trudi xrolleyesx sej, če ne bi skoz tko poudarjal tole ... sej vemo, da si lev x;)x

Ja ampak, sam da ne pozabš tega, pa da prpopaš še kakga x:Xx zdraven...tole mene včas zaskrbi x:Dx ..pa da ti v kri pride x:Dx x:Dx

Evo repkica tud zate x:Xx

:vragec:

pujs je bolj okusen...

zlomk...tralala

x:Dx :palec:

čista platina ... :2src:

joj, mi smo pa res fajn. :palec:

He he he x:Dx x:Dx x:Dx x^x dbest x:Dx :palec: :palec: :palec:

ampak je res x:px x:Dx x;)x

Ja ampak, sam da ne pozabš tega, pa da prpopaš še kakga x:Xx zdraven...tole mene včas zaskrbi x:Dx ..pa da ti v kri pride x:Dx x:Dx

Evo repkica tud zate x:Xx

x:px joj, sej sm res pozabla te polupčkat x:Xx x:Xx x;)x nč skrbet xcivx pozabit pa skor ne moremo x:px pa še enga za povrhu x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

evo mene nazaj ... je prišla kolegica na cedevito, onih američank pa še kar od nikoder xnckrivx

Scorpio, jaz imam ene 3 strani navodil, kako to moram naredit .. upoštevat vse ... od sloga, strukture, teme, idej ... pa na vse lastno mnenje, pa lastne kritike na tuje kritike itd. skratka v nulo moram analizirat zadevo. delam pa na FF, ne na FDV. miheljaka sicer nisem imela za noben predmet, se mi pa zdi car. zraven ferfile in balažica.

grem malo hladilnik izropat ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Scorpio, jaz imam ene 3 strani navodil, kako to moram naredit .. upoštevat vse ... od sloga, strukture, teme, idej ... pa na vse lastno mnenje, pa lastne kritike na tuje kritike itd. skratka v nulo moram analizirat zadevo. delam pa na FF, ne na FDV. miheljaka sicer nisem imela za noben predmet, se mi pa zdi car. zraven ferfile in balažica.

:O: :O: mi nimamo nič navodil xrolleyesx :inocent: literaturo moramo sami dobit, no, neki mamo ... ostalo pa čist po svoje xcivx x:px neki bomo že skup spacali :inocent: Miheljak je drugač zakon x^x xcivx ful hitro minejo predavanja xDDx

pomoje bo najboljš, da kar vsaka svojo seminarsko nardiva x:Dx x;)x kava lohk pa pade tko za vmes x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...