Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Hja, tudi jaz nimam literature. Bo treba kar lepo v knjižnico ... Pa malo pobrskat, če je kaj uporabnega.

Lahko pa ti moja skopiram, če ti bodo kaj prav prišla mogoče. Da kakšno idejo dobiš. Če boš znala brat, seveda ... hehe ... x:Dx

Ti na OS pošljem svojo cifro, da naslednjič pokličeš, ko se boš tukaj blizu potikala.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Hja, tudi jaz nimam literature. Bo treba kar lepo v knjižnico ... Pa malo pobrskat, če je kaj uporabnega.

Lahko pa ti moja skopiram, če ti bodo kaj prav prišla mogoče. Da kakšno idejo dobiš. Če boš znala brat, seveda ... hehe ... x:Dx

Ti na OS pošljem svojo cifro, da naslednjič pokličeš, ko se boš tukaj blizu potikala.

xyesx pametno si se to spomnla x;)x

bo treba se najprej odločit, kater film bomo delali xrolleyesx :inocent: pa uno knjigo, k jo mam, prečekirat, kaj je uporabnega not ... čakam, da mi ideja pade v glavo xideax pol bo na ekspres napisano :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:px joj, sej sm res pozabla te polupčkat x:Xx x:Xx x;)x nč skrbet xcivx pozabit pa skor ne moremo x:px pa še enga za povrhu x:Xx

http://www.budilka.net/forum/images/smiles/icon_pray.gif no viš, kok se prec bolš počutm x:Xx x;)x

evo mene nazaj ... je prišla kolegica na cedevito, onih američank pa še kar od nikoder xnckrivx

Američanke :inocent: ..... x:px x:px x:px

x:px a tko fajn obiske maš :inocent: :fiju:, zmer pa pridem, ko je kej zanimivga, mi se pa ravno poslavljamo

od naših Kanadčanov :vio:, tete pa strica x;)x

Z makaroni sem se nafilal x:px, sem bil na testeninki, še mal vinca sem čez spil, pa mal torte :inocent:,

tko da priprava za jutr je uspešna x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

evo Trudi, še njuna fotka .. samo za tebe. x:Dx x:Dx

OooooooooUuuuuuuuuuuuuu Yeeeessssssssssssssss http://www.budilka.net/forum/images/smiles/icon_pray.gif http://www.budilka.net/forum/images/smiles/icon_pray.gif x:px x:px x:px

nice weeeeery niceee x:px ...kdaj se jih da oplazt vsaj z očmi x:Dx

Scorpio: Kaj pa, če menjava? Kakšna je tvoja tema? x:Dx x;)x

Janif: Če bomo šle na tortico, te definitivno povabimo zraven. Ok?

x:px :palec: x:Xx x:Xx dobra ideja, za take zadeve sem pa zmer xnckrivx x:Dx

A zdaj sta se kar oba za zraven javila??? x:Dx x:Dx x:Dx

Ja ne vem, kdaj prideta, po prvotnih planih v ponedeljek, po drugotnem planu danes, ampak kot vse kaže, bo tretji plan tudi ven prišel xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

A zdaj sta se kar oba za zraven javila??? x:Dx x:Dx x:Dx

Ja ne vem, kdaj prideta, po prvotnih planih v ponedeljek, po drugotnem planu danes, ampak kot vse kaže, bo tretji plan tudi ven prišel xnckrivx

No sej jest se nikamor ne štulm xcivx ....razn ke pa bi se mal vmes med uni dve x:px x:Dx

vaju oba obvestim, ko američanki prideta, pa se bomo zmenili ... samo morata onidve res najprej prit ... za danes že slabo kaže xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

vaju oba obvestim, ko američanki prideta, pa se bomo zmenili ... samo morata onidve res najprej prit ... za danes že slabo kaže xnckrivx

No sej dans je goody...jest tak delam xrolleyesx ...pol pa se lejku kej zmenmo...pa baje ti nebi vodičke po lublan špilala...se javm x:px x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx glej ti njega x:Dx x:Dx

takoj, ko kaj več zvem, javim. obljubim. tako da če slučajno spet ponikneš s foruma (in levov) si boš sam kriv, če ne boš nič videl ... x;)x

ni mi jasno, zakaj se ne javita. nista bili online že 24 ur, tako da sploh ne vem, kje se trenutno nahajata. nazadnje sta bili na hrvaškem in sicer Kaštel Kambelovac, če se komu slučajno sanja, kje to je ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

da ne boš pozabil, da se ura prestavi!

za letet (kriiiiiiiiiiiiiiiiila) pa bo menda boljši redbull x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

takoj, ko kaj več zvem, javim. obljubim. tako da če slučajno spet ponikneš s foruma (in levov) si boš sam kriv, če ne boš nič videl ... x;)x

ni mi jasno, zakaj se ne javita. nista bili online že 24 ur, tako da sploh ne vem, kje se trenutno nahajata. nazadnje sta bili na hrvaškem in sicer Kaštel Kambelovac, če se komu slučajno sanja, kje to je ...

x:px evo men se, smo se ravno letos vozili, malo naprej od Splita v smeri proti Trogirju, to je še kar pot, če se mal ustavljata na kakšnih zanimivih placih, recimo Trogir, Primošten, Šibenik ...

Ej....sej so tud OS-ji al pa Maili pa bi blo zaželjeno akko tako sporočilo x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

A nazadnje sta se od tam javli :O: ....to je pri Splitu

x:px evo men se, smo se ravno letos vozili, malo naprej od Splita v smeri proti Trogirju, to je še kar pot, če se mal ustavljata na kakšnih zanimivih placih, recimo Trogir, Primošten, Šibenik ...

he he si mal pred mano postnu....ja tam je to :palec:

da ne boš pozabil, da se ura prestavi!

za letet (kriiiiiiiiiiiiiiiiila) pa bo menda boljši redbull x;)x

x:px za to pa nč bat, jst kot zaprisežen ljubitelj spanja, na take malenkosti

ne morem pozabit, eno uro dalj bom spal :onfire: :onfire:, to sem nekje

drugje napisal, ta krajši tek na 10km je letos prej že ob 9.30 xcivx in to je bil

glavni razlog, da sem se kr na 21 km prijavil :inocent:

x:px maš prav, vince je bolj za sproščenost :inocent:, sam da se ne bom pol

med Kenijce rinil :inocent:, matr so suhi x:o)x

jutrček... kolk so eni polni samih sebe.... včeraj odpovedala en se mi zdi zelo simpatičen sprehod in potem ostala doma z dolgim nosom, naj bi moj prišel že ob 12 iz dela, pa bi potem nekam šli (njegova ideja tko da sem kr :eek: ) no in je prišel ob petih al kdaj... ja sej me je potem peljal "nekam" bezveze. Smo pa potem udarili eno poslovno debato s kolegi... moram pogledat kdaj je ženska rojena, definitivno ima nekaj v levu - kolk težko dopovedat zadeve. škoda za sprehod v glavnem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...