Pujsita 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jst pa proti Korošici Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jst pa proti Korošici Keri a jo poznam Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 o lejjo dečvo... uživaj jst pa proti trgovininič mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 Keri a jo poznam Jaz je ne . Upam, da jo osvojim, pa da ujamem bus, če ne bom pa kar nekje obrnila, ne bi jaz po temi markacij iskala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 bom pa kar nekje obrnila, Sam ne preveč, k greš pol tud lohk v napačno smer Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Dobro jutro zverinice! No, o Američankama še ne duha ne sluha. Da kar takoj potešim Trudijevo in Janjevo radovednost. Včeraj sem pa zaspala kot top med gledanjem TV-ja, zato sem kar naenkrat izginila. Zdaj pa razmišljam, če bi še malo poležala ali si naj grem spečt palačinke za zajtrk. Janif, držim pesti za maraton. Pa sporoči, kako je šlo. Zdaj si menda pri maši, tako da tega ne boš videl, do popoldneva, ko bo že vsega fertik Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jutro, zverine dejmo hitr sončka v brlog pa tele oblake pregnat neki se motajo okol da ne boš pozabil, da se ura prestavi! jst sm pa res pozabla dobr, da si me spomnla se pa tko hvalim, kolk sem dolg spala ... do pol 11h ... pa ura še 10 ni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ja nič dobro s soncem ne kaže bomo vsaj nekaj za faks mignili, ker nas ne bo ven vleklo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ja nič dobro s soncem ne kaže bomo vsaj nekaj za faks mignili, ker nas ne bo ven vleklo ... v to pa mal dvomim nedelja je dan, ko se ne dela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 hehe ... no, meni se že perilo pere ... SPET ... pa kuhinja bo danes na vrsti za pospravljanje. sklepam, da ne prideš pomagat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 je dons taka gužva na cestah okol Ljubljane, da res ne pridem lohk pa ti prideš pol, k boš že ogreta pa navajena pospravljat ... okna so za pomit, tud za oprat je kej ... se najde še kej, če maš željo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sploh mi ne govori o oknih! bom šla po Audijinem prepičanju: dokler se da skozi videt, so še čisto dobra. imam ostalega dovolj. sem pa včeraj tako bano zglancala, pa umivalnik, da sta kot nova! skoraj se vidiš lahko not! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jst se že dolg držim tega prepričanja se jim že precej pozna ma ja, mal bojo še počakala, se jih bom že enkrat lotila pridna zdej pa počivat oziroma se razvajat ... a niso nedelje za to Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pa kaj jaz vem, zdaj sem zaradi bolezni par dni ležala in mi je že malo tečno. :xx!: Pa tiste palačinke še mi zmeraj hodijo po glavi ... In še ravno pol granatnega jabolka imam Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 evo, končno novice za Trudija in Janija hey ... so we ended up staying one more day in hvar and arecurrently in split and we have tickets for a bus thatleaves at 11.30 and arrives in zagreb at 5...then wewill try and get the 6.10 bus that you mentioned,leaving from zagreb, and arrive at 8.31 at the busstation...hopefully this will work out for you!!!thanks again for being so sweet and so flexible...wehave a full day of traveling ahead of us, so we willjust plan to look for you at the bus station when wearrive...and i have your number in case we cant findyou... see you tonight around 8.30!!!cheers,michelle Evo. Po moje bosta danes precrknjeni, da bi kamorkoli šli. Jutri bo pa menda že šlo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 evo, končno novice za Trudija in Janija hey ... so we ended up staying one more day in hvar and arecurrently in split and we have tickets for a bus thatleaves at 11.30 and arrives in zagreb at 5...then wewill try and get the 6.10 bus that you mentioned,leaving from zagreb, and arrive at 8.31 at the busstation...hopefully this will work out for you!!!thanks again for being so sweet and so flexible...wehave a full day of traveling ahead of us, so we willjust plan to look for you at the bus station when wearrive...and i have your number in case we cant findyou... see you tonight around 8.30!!!cheers,michelle Evo. Po moje bosta danes precrknjeni, da bi kamorkoli šli. Jutri bo pa menda že šlo ... Hopa ..Aj Spaj Mit Maj Litl Aj ... Ja sej dans se je treba mal spočit...maš prav Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sem prišla do ene dokaj hude rešitve, kako bi mi to izpeljali, pa še Janija po poti razveselimo. Jutri zvečer se Trudi in Jani naslikata pri meni, naredimo Janiju obljubljene skutine palačinke, zmažemo, potem pa še kam gremo, če se nam bo dalo. A sta za? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sem prišla do ene dokaj hude rešitve, kako bi mi to izpeljali, pa še Janija po poti razveselimo. Jutri zvečer se Trudi in Jani naslikata pri meni, naredimo Janiju obljubljene skutine palačinke, zmažemo, potem pa še kam gremo, če se nam bo dalo. A sta za? Sliš se blazno dobr, res....sam...... ..zvečer men no go :xx!: ....fuck** job Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ja da si pravi party brejker ... jaz pa do večera menda delam ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 To pač ni glih v moji moči.... A bojo sam jutr na obisku Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sem vedel, da moram sem pokukat ufffff, ne morem zdej preveč skakat , evo poročila z maratona ,zelo fajn je blo, me je kar samo neslo , cajt pod 2 uri , ura 53 minut, zanimivo, da na koncu nisem bil ne vem kako zmatran, pa tut izgledal sem menda dobro, bo treba preverit na fotki , kakšnekrize ni blo, šele po 16 km sem začel odštevat , je pa fino tako med množico laufat, to mi najbolj všeč,ker te kar ponese , je bilo tudi nekaj navijanja , žal tudi rešilci, tri sem videl , pa ena avtomobilstka se je spravla iz dunajske zavijat proti postaji, glih po štartu maratona , sej pleh jetrpežen, sem slišal da so eni kr po avtu tolkel , še dobr da smo laufal, da niso bli kakšni protesti ,ker pol bi bil tist avto zihr na strehi al pa vsaj na boku Popoldne sem si privoščil še eno slano kopel, pa z enim gelom, ki smo ga dobili, sem noge namazal, tko damislim, da kakšne krize ne bo Za skutne palačinke sem pa zmeri, angleško tut znam kukr tolk , tko da jest sem zaaaaaaaaa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sem vedel, da moram sem pokukat ufffff, ne morem zdej preveč skakat , evo poročila z maratona ,zelo fajn je blo, me je kar samo neslo , cajt pod 2 uri , ura 53 minut, zanimivo, da na koncu nisem bil ne vem kako zmatran, pa tut izgledal sem menda dobro, bo treba preverit na fotki , kakšnekrize ni blo, šele po 16 km sem začel odštevat , je pa fino tako med množico laufat, to mi najbolj všeč,ker te kar ponese , je bilo tudi nekaj navijanja , žal tudi rešilci, tri sem videl , pa ena avtomobilstka se je spravla iz dunajske zavijat proti postaji, glih po štartu maratona , sej pleh jetrpežen, sem slišal da so eni kr po avtu tolkel , še dobr da smo laufal, da niso bli kakšni protesti ,ker pol bi bil tist avto zihr na strehi al pa vsaj na boku Popoldne sem si privoščil še eno slano kopel, pa z enim gelom, ki smo ga dobili, sem noge namazal, tko damislim, da kakšne krize ne bo Za skutne palačinke sem pa zmeri, angleško tut znam kukr tolk , tko da jest sem zaaaaaaaaa Ej Ti si zmatran, ti si utrujen, tvoje noge so težke....http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gif....Ti rabiš jutri počitek, potrebuješ, da nabereš moči...za čapalinke............. mater, reč, da si zmatran ...k jest jutr ...mi ne znese ..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Trudi že čara dobr, da nisi bejba, bi te hitr hotl inkvizitorji na grmado dat sej bojo še palačinke pa kšne Američanke tud drugač je pa dost fejst bejb, tko da se za dve Američanki res ni treba jokcat (nism pozabla ) Bikec, fajn laufal, vidim priden, priden ... pa kar še neki skačeš fotko bi tud tuki mal prečekiral men se nč čudnega ne zdi, da je kar peljala vmes bejba ... v Lj vidiš čist vsega dost na cestah sam, da ni nobenga povozila še enga da ne bojo noge bolele, da boš lohk skakal med prazniki ... bo kmal poln luft čarovnic aja, lahko noč, zverince Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ojla!! No, včeraj zvečer sta prišli in takoj zaspali. Danes gresta na Bled in prideta nazaj enkrat zvečer. Mislim, da odideta jutri, ampak ne več čisto točno, kdaj. Se včeraj nismo o tem pogovarjale. Bom pa vse pravočasno sporočila. Zdaj pa dalje delat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ojla en lep pozdravček vidim da se dogaja in prav je tako jaz pa zbolela , čarovnice so naredile svoje, in namesto kopanja in masiranja tuki k vam malo pokukam grem lepo nazaj poležavat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.