Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dobro jutro zverinice! x:Dx

No, o Američankama še ne duha ne sluha. xnckrivx Da kar takoj potešim Trudijevo in Janjevo radovednost.

Včeraj sem pa zaspala kot top med gledanjem TV-ja, zato sem kar naenkrat izginila.

Zdaj pa razmišljam, če bi še malo poležala ali si naj grem spečt palačinke za zajtrk.

Janif, držim pesti za maraton. xrainbowx xcrossfingx Pa sporoči, kako je šlo. Zdaj si menda pri maši, tako da tega ne boš videl, do popoldneva, ko bo že vsega fertik x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Jutro, zverine x:Xx xsrcx

dejmo hitr sončka v brlog x:px x8Dx pa tele oblake pregnat :vragec: neki se motajo okol xcivx

da ne boš pozabil, da se ura prestavi!

x:Dx jst sm pa res pozabla :inocent: x:Dx dobr, da si me spomnla xDDx se pa tko hvalim, kolk sem dolg spala ... do pol 11h ... pa ura še 10 ni xrolleyesx x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ja nič dobro s soncem ne kaže :vragec:

bomo vsaj nekaj za faks mignili, ker nas ne bo ven vleklo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

hehe ... no, meni se že perilo pere ... SPET ... pa kuhinja bo danes na vrsti za pospravljanje.

sklepam, da ne prideš pomagat x:Dx x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

je dons taka gužva na cestah okol Ljubljane, da res ne pridem x:Dx x;)x lohk pa ti prideš pol, k boš že ogreta pa navajena pospravljat ... okna so za pomit, tud za oprat je kej ... se najde še kej, če maš željo xcivx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sploh mi ne govori o oknih! bom šla po Audijinem prepičanju: dokler se da skozi videt, so še čisto dobra. x:Dx

imam ostalega dovolj. sem pa včeraj tako bano zglancala, pa umivalnik, da sta kot nova! x:Dx skoraj se vidiš lahko not!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jst se že dolg držim tega prepričanja :inocent: se jim že precej pozna x:Dx xrolleyesx ma ja, mal bojo še počakala, se jih bom že enkrat lotila x:o)x

pridna :palec: zdej pa počivat xcivx oziroma se razvajat ... a niso nedelje za to :inocent: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pa kaj jaz vem, zdaj sem zaradi bolezni par dni ležala in mi je že malo tečno. :xx!:

Pa tiste palačinke še mi zmeraj hodijo po glavi ... In še ravno pol granatnega jabolka imam x:px

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

evo, končno novice za Trudija in Janija

hey ...

so we ended up staying one more day in hvar and are

currently in split and we have tickets for a bus that

leaves at 11.30 and arrives in zagreb at 5...then we

will try and get the 6.10 bus that you mentioned,

leaving from zagreb, and arrive at 8.31 at the bus

station...hopefully this will work out for you!!!

thanks again for being so sweet and so flexible...we

have a full day of traveling ahead of us, so we will

just plan to look for you at the bus station when we

arrive...and i have your number in case we cant find

you...

see you tonight around 8.30!!!

cheers,

michelle

Evo.

Po moje bosta danes precrknjeni, da bi kamorkoli šli. Jutri bo pa menda že šlo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

evo, končno novice za Trudija in Janija

hey ...

so we ended up staying one more day in hvar and are

currently in split and we have tickets for a bus that

leaves at 11.30 and arrives in zagreb at 5...then we

will try and get the 6.10 bus that you mentioned,

leaving from zagreb, and arrive at 8.31 at the bus

station...hopefully this will work out for you!!!

thanks again for being so sweet and so flexible...we

have a full day of traveling ahead of us, so we will

just plan to look for you at the bus station when we

arrive...and i have your number in case we cant find

you...

see you tonight around 8.30!!!

cheers,

michelle

Evo.

Po moje bosta danes precrknjeni, da bi kamorkoli šli. Jutri bo pa menda že šlo ...

Hopa :O: ..Aj Spaj Mit Maj Litl Aj x:Dx ... x:px x:px

Ja sej dans se je treba mal spočit...maš prav x:Dx x;)x

Sem prišla do ene dokaj hude rešitve, kako bi mi to izpeljali, pa še Janija po poti razveselimo. :palec: x:Dx

Jutri zvečer se Trudi in Jani naslikata pri meni, naredimo Janiju obljubljene skutine palačinke, zmažemo, potem pa še kam gremo, če se nam bo dalo.

A sta za?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Sem prišla do ene dokaj hude rešitve, kako bi mi to izpeljali, pa še Janija po poti razveselimo. :palec: x:Dx

Jutri zvečer se Trudi in Jani naslikata pri meni, naredimo Janiju obljubljene skutine palačinke, zmažemo, potem pa še kam gremo, če se nam bo dalo.

A sta za?

Sliš se blazno dobr, res....sam......

:C: :C: :V: ..zvečer men no go :xx!: :o|o: :C: ....fuck** job

x:px sem vedel, da moram sem pokukat x;)x

:onfire: :onfire: :hepko: ufffff, ne morem zdej preveč skakat :inocent:, evo poročila z maratona x:px,

zelo fajn je blo, me je kar samo neslo :wOOt:, cajt pod 2 uri :vio:, ura 53 minut, zanimivo, da na koncu

nisem bil ne vem kako zmatran, pa tut izgledal sem menda dobro, bo treba preverit na fotki x:)x, kakšne

krize ni blo, šele po 16 km sem začel odštevat x^x, je pa fino tako med množico laufat, to mi najbolj všeč,

ker te kar ponese x;)x, je bilo tudi nekaj navijanja :palec:, žal tudi rešilci, tri sem videl x:o)x, pa ena

avtomobilstka se je spravla iz dunajske zavijat proti postaji, glih po štartu maratona xrolleyesx, sej pleh je

trpežen, sem slišal da so eni kr po avtu tolkel xcivx, še dobr da smo laufal, da niso bli kakšni protesti :vragec:,

ker pol bi bil tist avto zihr na strehi al pa vsaj na boku :inocent:

Popoldne sem si privoščil še eno slano kopel, pa z enim gelom, ki smo ga dobili, sem noge namazal, tko da

mislim, da kakšne krize ne bo x;)x

Za skutne palačinke sem pa zmeri, angleško tut znam kukr tolk x:px, tko da jest sem zaaaaaaaaa x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:px sem vedel, da moram sem pokukat x;)x

:onfire: :onfire: :hepko: ufffff, ne morem zdej preveč skakat :inocent:, evo poročila z maratona x:px,

zelo fajn je blo, me je kar samo neslo :wOOt:, cajt pod 2 uri :vio:, ura 53 minut, zanimivo, da na koncu

nisem bil ne vem kako zmatran, pa tut izgledal sem menda dobro, bo treba preverit na fotki x:)x, kakšne

krize ni blo, šele po 16 km sem začel odštevat x^x, je pa fino tako med množico laufat, to mi najbolj všeč,

ker te kar ponese x;)x, je bilo tudi nekaj navijanja :palec:, žal tudi rešilci, tri sem videl x:o)x, pa ena

avtomobilstka se je spravla iz dunajske zavijat proti postaji, glih po štartu maratona xrolleyesx, sej pleh je

trpežen, sem slišal da so eni kr po avtu tolkel xcivx, še dobr da smo laufal, da niso bli kakšni protesti :vragec:,

ker pol bi bil tist avto zihr na strehi al pa vsaj na boku :inocent:

Popoldne sem si privoščil še eno slano kopel, pa z enim gelom, ki smo ga dobili, sem noge namazal, tko da

mislim, da kakšne krize ne bo x;)x

Za skutne palačinke sem pa zmeri, angleško tut znam kukr tolk x:px, tko da jest sem zaaaaaaaaa x:)x

Ej :O:

Ti si zmatran, ti si utrujen, tvoje noge so težke....

http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gif

....Ti rabiš jutri počitek, potrebuješ, da nabereš moči...za čapalinke.............

mater, reč, da si zmatran xrolleyesx ...k jest jutr ...mi ne znese ..... :o|o:

x:Dx x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx Trudi že čara x:Dx x;)x dobr, da nisi bejba, bi te hitr hotl inkvizitorji na grmado dat x:px xrolleyesx sej bojo še palačinke pa kšne Američanke tud x;)x drugač je pa dost fejst bejb, tko da se za dve Američanki res ni treba jokcat x:Dx x;)x x:Xx (nism pozabla x:Dx )

Bikec, fajn laufal, vidim x:Xx x:px priden, priden ... pa kar še neki skačeš :eek: fotko bi tud tuki mal prečekiral :inocent: x:px men se nč čudnega ne zdi, da je kar peljala vmes bejba ... v Lj vidiš čist vsega dost na cestah xrolleyesx sam, da ni nobenga povozila xDDx

še enga x:Xx da ne bojo noge bolele, da boš lohk skakal med prazniki ... bo kmal poln luft čarovnic x:px xcivx

aja, lahko noč, zverince x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ojla!!

No, včeraj zvečer sta prišli in takoj zaspali. Danes gresta na Bled in prideta nazaj enkrat zvečer. Mislim, da odideta jutri, ampak ne več čisto točno, kdaj. Se včeraj nismo o tem pogovarjale. Bom pa vse pravočasno sporočila.

Zdaj pa dalje delat.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...