ScorpioGirl 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Zverinice sem ugotovila včeraj, da je en moj kolega levček super oseba .... ste mi zmer bolj všeč Scorpio, že končala seminarsko? Jaz še niti začela nisem V bistvu še niti do knjižnice nisem prišla. Ni bilo časa pol sva pa na istem ma ja, zdej se učim tko da čist zabušavam ne ... pride seminarska mal kasneje na vrsto, je še nekej časa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Heeeeej!!! I'm back! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 in...................... come va Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Dobro jutro!!! Danes bo spet en naporen dan. Knjižnica (končno), kjer jih moram prepričat, da sem vrnila knjigo, za katero trdijo, da še jo vedno imam (ne vem, zakaj bi si nekdo želel prisvojiti Petronija) in potem kopirat en kup člankov, da lahko seminarsko skupaj spravim, ki jo moram, za razliko od Scorpie, oddati že čez dober teden. Shopping. Obvezno rabim nove štrampeljce. In to en kup njih. Pa šal. Lanski izginil neznano kam. Pa Barcaffe in nekaj mačjih priboljškov za mojo gostiteljico in njene mucice v Zagrebu. Oprat stvari. Nadnujno. Da bodo do ponedeljka suhe in zlikane. Poslat miljavžnt mejlov (druga služba). Če bo čas (in volja), skočit še v 1. službo in zavrtet par telefonov ter naše predrage umetnike spomnit, da naj takrat in takrat čakajo tam in tam. To bo pa menda dovolj za danes. Vsaj upam, da ni nič drugega. Sem pa prepričana, da se bom še česa spomnila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Jutro zverine in sončen pozdrav odmaknjenim Spet bo/je krasen dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Oj, mucki... Vas kaj zebe? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Bikec ti danes spet malo po tigrovo Oj, mucki... Vas kaj zebe? ne nas ljubezen zverin greje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 .......se skriješ v svoj zverinjak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 fasala alergijo na tatarsko omako v mcdonaldsovem fish macu. tam, kjer sem jo imela okrog ust (in še malo po licu), imam zdaj rdeče fleke. svašta. Audi a boš kaj v LJ ta vikend? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Audi ne bo v LJ Danes me bodo po kraljevsko (kot se za levinje spodobi) gostili in stregli v eni priznani restavraciji,Jutri si bom šla potešit RADOVEDNOST k enemu medvedku v MB in pobrigala se bom zase Pika a greš z mano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 no, zdaj pa imam že tudi drugod po telesu te fleke ... damn. grem spat v upanju na najboljše, ko se zbudim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Zverine a je v brlogu kej bolj toplo mraz pa ne da se mi učit premal spala ... bo treba it počivat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 danes mi je hčera podarila knjigo oa Astrologiji in kaj preberem Pogrnite rdečo preprogo, naj zadonijo fanfare, njegovo veličanstvo prihajaj. Lev / Levinja je pač kralj vesolja in pripadniki tega znamenja res izžarevamo neko posebno dostojanstvo, včasih tudi vzvišenost. Leva spoznamo po kraljevskem vedenju, včasih že po samem načini, kako vstopi v prostor. Levi so ponosni in dostojanstveni ljudje, ki v javnosti radi izstopajo.........predvsem smo Radovedni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 danes mi je hčera podarila knjigo oa Astrologiji in kaj preberem Pogrnite rdečo preprogo, naj zadonijo fanfare, njegovo veličanstvo prihajaj. Lev / Levinja je pač kralj vesolja in pripadniki tega znamenja res izžarevamo neko posebno dostojanstvo, včasih tudi vzvišenost. se absolutno strinjam Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 zdaj res grem......morda srečam kakega tigra ali pa doživim kako prijetno presenečenje proti jutru nikoli se ne ve v vijolično črnih barvah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Najprej VSE NAJBOLJŠE Trudijevemu kosmatincu!!! Dalje pa vsem dobro jutro! Upam, da je en prijeten dan pred nami. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 danes mi je hčera podarila knjigo oa Astrologiji in kaj preberem Pogrnite rdečo preprogo, naj zadonijo fanfare, njegovo veličanstvo prihajaj. Lev / Levinja je pač kralj vesolja in pripadniki tega znamenja res izžarevamo neko posebno dostojanstvo, včasih tudi vzvišenost. Leva spoznamo po kraljevskem vedenju, včasih že po samem načini, kako vstopi v prostor. Levi so ponosni in dostojanstveni ljudje, ki v javnosti radi izstopajo.........predvsem smo Radovedni Klanjam se, vaše veličanstvo... Morgen mucke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Zverince spet en levji dan za razvajanje no, učit se bo tud treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Najprej VSE NAJBOLJŠE Trudijevemu kosmatincu!!! Dalje pa vsem dobro jutro! Upam, da je en prijeten dan pred nami. Hvala. ...si vsaj opazla...... ....in tolk o tem kok se vsi špilajo poduhovljenost in kako bsi vse sprejemajo.....v resnici pa so slabiči, lažnivci in hinavščina....heh :xx!: slabši od ......... :xx!: :xx!: ....kako ritoližništvo in vsiljevane za iskanje pozornosti...od levinj pa tega res nisem pričakoval...za scomi je blo jasno in ta nekatere znake... ....tko da se mi neda več tole brat...k nima smisla in se ne čudim da je Slovenija taka k je....hinavščina, metanje polen pod noge in grožnje :xx!: .....aja toe pa morem še dodat....jest se za razliko od večine nikol nism mel za nevem kako poduhovlenga, pa bla, bla.....jes vem da nekaterih ne prenesem in to tud povem, pa vem, da se nestrpen do nekaterih.....votever in tega ne skrivam, kokr večina (tudi levinje, kar me malo preseneča....)...pa tako lezenje nekam..aja v rit jasno...heh....kok se delajo fini, pa so daleč od tega..........ampak življenje vrne, to vem,,,,,jest bom sigurno in vem da bom mel prilko..... .....aja je pa svetla izjema ScorpioGirl ....je tudi opazla hvala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ..ampak življenje vrne, to vem,,,,,jest bom sigurno in vem da bom mel prilko.... haha... kako tipična levovska izjava... :xx!: hvala za leve, ki znajo biti resnični levi, ne pa... mali mož na prste stopi.. :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Bomo vidl, kdo se bo nazadnje smejal Astra....pa ti noben denar ne bo pomagal.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 nič jasno. xnckrivx Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Danes ima moj cukrček rojstni dan. Stara je eno leto. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Melody...ČESTITKE tudi tvojemu cukrčku Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Za rojstni dan je dobil riž?!?!?!? Pa boga žival ... Da se ne boš čudil, če ga zjutraj več ne bo. Jaz bi se že namulila in šla xrosex še za živalco od Mel Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.