Audente 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Dobro jutro, dober dan, dober večer Čestitke Rikiju in njegovemu "gospodarju".......ker lepo skrbita zanj, da tako lepo raste Mel, tvojemu cukrčku Vsem pa eno lahko noč lepe sanje in imejte se radi PS: Radovednosti nisem potešila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 muce čestitke tud od Mel kužiki Trudi, je mel kosmatinko super praznovanje uživajte, zverine ne se kregat jst tiste, ki mi ne sedejo, zignoriram se ni za ukvarjat, če ti kdo ne paše lahko noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ura 5. 30 zjutraj, jaz pa že pokonci. Hitro pod tuš, umit lase, pripravit nekaj za zajtrk, do konca spakirat, potem pa v službo. Ob 13 h pa v Zagreb. In potem delo do večera. Uh, to bo še veselo. Imejte lep teden! Audi Cashy Janif Matilda Melody Scorpio Trudi (abc red) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Dan, zverince prezgodnje ure so tole zame jst bi se zjutri še mal po levje razvajala pa počasi zbujala tko pa ... delat treba pa uživat seveda Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Morgen pozdravljen zverinjak .....pa nobene zverine nikjer.....uf, so pa levi res eni zamerljivčki... a včasih je treba mal čez pogledat.,pa je....... grem jaz se cartat k frizerju.Lep dan vsem tigru pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Zverince pofočk v brlog pozdravček veličanstvom grem jaz se cartat k frizerju. de best si bo tud treba vzet cajt za kavico, da te vidimo spet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 pravijo mi.ko pridem v službo..da sem vsak dan lepša no vmes bila tudi že na Uz...čist po levje sem jih dr. povedala ene par nazaj ti presneti dohtarji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 pravijo mi.ko pridem v službo..da sem vsak dan lepša no vmes bila tudi že na Uz...čist po levje sem jih dr. povedala ene par nazaj ti presneti dohtarji pa je vse kul zgledaš pa res zmer boljš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 pa je vse kul zgledaš pa res zmer boljš to res godi samo kaj ko iz enih ust niti najmanjše pohvale a pravijo da se najlepše stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ dejmo se pustit presenetit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 KU KU KUKUC..................levinje in levčki in obiskovalci zverin............malo vas je zadnje čase http://www.i-pets.com/blog/lions1.jpg Uživajte kjerkoli že ste..............kot ta družinica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 brjutr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 kozica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 En ki je mal tigra pozdravlja levčke... Dobro jutro mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ena, ki je kar tam tretjino Levinje, pozdravlja Vodolijo. evo mucke.http://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-091.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Zverine pejmo na sonček, kaj se bomo tle po brlogu valjal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 En ki je mal tigra pozdravlja levčke... Dobro jutro mucki... tigerček pa ostalim tudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Mucke.. x:Xx http://xo.typepad.com/blog/tigers.jpg kok sta luškane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Dobro jutro, zverince smo se naspali en krasen dan je pred nami bikec, tale slikca je pa čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jutro repkica...zverin itak tko da ni ostalim 99 Luftarčku še posebej....nekam se je izgubil zadnje dni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Heej Kako gre? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Hudo dobr.................dogaja danes sem v Lj zvečer sicer pa določene stvari so pa ampak gledam da me ta lepe držijo gor in ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Hudo dobr.................dogaja danes sem v Lj zvečer sicer pa določene stvari so pa ampak gledam da me ta lepe držijo gor in ti kwa že spet koncert v Krizankah? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 kwa že spet koncert v Krizankah? ne ne...tokrat me je en štajerski medvedek povabil na čvek in kuhano vino koncert pa NE bo v križankah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 privat party???? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jutro je......zverinjak tukaj totalno zatišje....pa ne da se pripravljate na zimsko spanje Vseeno ....naredite si prekrasen dan.......pred nami Martinov vikend v MB in Prekmurju privat party???? ni bil samo party Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.