ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Zverince, en lep večer Detajli?Ahm... ZBRISANO. Ker nočem, da bi vsi vedeli. zgrešila no, očitno je fajn tko, da bejba, kar uživaj OB TEJ URI jaz bom raje na ško skočila jst bi tud na koga skočila pa me noben ne čaka v postelji prvezan Uh, vam gre enim lepo. Jaz se pa trenutno ukvarjam z vprašanjem "Nam je ljubezen vsem v pogubo?". Mogoče bi me moral Mrcina začasno znogirat, da bi se lahko bolj vživela v temo ... ktere drame pa maš to to bi lohk cel esej napisala mal zafilozofirala pa to sam pol ne bi bla seminarska, ampak esej pa dejmo mal čarat boš mela hitr dost idej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Imam Ibsenovo Noro in Flisarjevo Noro Noro. Saj če bi se pravi čas spravila zraven, ne bi bilo problema ... Tako pa Ma, saj bo. Glavno, da vsaj nekaj oddam, imam potem 1 mesec čas popravljat. Kakšen skelet bom pa že spravila skupaj. Dobro, da sta 2 drami in ne 2 romana. Tisto bi šele bilo dela ... A je kdo za redbull? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 grem jaz skočit nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Nočko, Audi pa lepe sanje Imam Ibsenovo Noro in Flisarjevo Noro Noro. Saj če bi se pravi čas spravila zraven, ne bi bilo problema ... Tako pa Ma, saj bo. Glavno, da vsaj nekaj oddam, imam potem 1 mesec čas popravljat. Kakšen skelet bom pa že spravila skupaj. Dobro, da sta 2 drami in ne 2 romana. Tisto bi šele bilo dela ... A je kdo za redbull? lohk ti redbull, jst bi rajši eno pivo al pa dva deci fajnga vinčka ma, neki boš že napisala, sej ti gre pa če lohk pol 1 mesec porpavljaš, je kar kul Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Ja ti si malo daleč ... Se ne moreš ravno kadarkoli v LJ odrolat na en drink Žal ... A boš počasi kaj na faksu, da prideš malo okoli? Audi, lahko noč. Oz. je verjetno boljše, da ti zaželim prijetno ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Aha, mi je že zalaufalo. Eno stran sem že naklepala. Janif, še malo čaraj. Očitno pomaga. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Jutro kratka noč je bila vsem 99 zverinam in našim oboževalcem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Se strinjam o kratki noči. Nič pametnega naredila do kakšnih dveh, potem šla za 3 ure spat, zdaj pa veselo dalje. Bližam se polovici, počasi bo najtežji del za mano. Potem mi ostane še samo jezikovna analiza in nekaj bullshitanja o avtorju, pa bibliografija in ostale formalnosti. Juhej! Držite pesti. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 zverinica zate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Evo, fertik, še kakšnih 15 ur popravljanja in dopolnjevanja me čaka, ampak za silo bo. Zdaj pa vse 4 od sebe do 11 h. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Bikec se je vrnil.....lepo tudi tebi sončka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 bravo, Girly, pridna , bi se lohk kdaj po tebi zgledoval Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Še zverince polupčkat pa počohat pol pa šibat, sm že pozna Ja ti si malo daleč ... Se ne moreš ravno kadarkoli v LJ odrolat na en drink Žal ... A boš počasi kaj na faksu, da prideš malo okoli? sej sm skor vsak dan na faksu izpit mam v torek (politologijo), pol bo pa cajt za kavo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Še zverince polupčkat pa počohat pol pa šibat, sm že pozna sej sm skor vsak dan na faksu izpit mam v torek (politologijo), pol bo pa cajt za kavo REPKa.................sam da ne boš prekurila.............. jaz pa jutri v MB na koncert...sem danes dobila dovoljenje, da lahko komi čakam, spet bo neki za moje očke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Šarmantnost moškega leva nima meja. Noja ima jo. Če ga omeji ženska. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 REPKa.................sam da ne boš prekurila.............. jaz pa jutri v MB na koncert...sem danes dobila dovoljenje, da lahko komi čakam, spet bo neki za moje očke Audi a to pomeni, da greva drug teden na palačinke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOO zverinjak KAj bo danes dober dan............brez prikazni......samo Audi a to pomeni, da greva drug teden na palačinke? Ja a še vedno ti častiš razložim na štiri oči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOO zverinjak KAj bo danes dober dan............brez prikazni......samo Ja a še vedno ti častiš razložim na štiri oči Aaa, pol pa ne greva, če jaz častim, hehehehehehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Aaa, pol pa ne greva, če jaz častim, hehehehehehehehe.... Greva greva ker si stavu stavo izgubil :xx!: grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hiter pozdravček še v brlog REPKa.................sam da ne boš prekurila.............. jaz pa jutri v MB na koncert...sem danes dobila dovoljenje, da lahko komi čakam, spet bo neki za moje očke super ti samo uživaj se ni za bat, da bi prekurla pade tud kakšna žurka vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zverinjak total mir danes kje smo vsi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zverince zbudit fajn se mejte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 repka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Heeej cukrčki Kdaj se vidimo spet? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Juhu!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.