Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Zgleda da ne gredo samo medvedi na zimsko spanje... xrolleyesx x:Dx :vragec:

Mačke tudi... x:px x:Dx

Mucke... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Preden grem spet na zrak :inocent:, še tuki pokukam x;)x

Heeej cukrčki :D

Kdaj se vidimo spet? :)

Če kdo mene vpraša, kmal x:px, ta torek ne morem, to že zdej povem x;)x, bomo spet mal čaral :inocent:,

drugač pa x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:8): pozdravljeni :vio:

danse je levinja utrujena, lena in nostalgična x:Dx

nič se mi ne da in še vsem samo utrujam

x;)x

samo da bom šla počet to na kavč x:Dx

Oj, mucka... x:Xx xsrcx

Ja, tako kot je na slikci ti pa res ne bi priporočal... x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Uh, sem kar zaspala za par uric x:Dx Se zbudim in je zunaj že tema :eek: Toliko o zimskem spanju x;)x x:Dx

Janif, jaz sem tudi absolutno za in to čimprej. V sredo ne morem, drugače pa gre vse skozi.

Aja ... to sem še te mislila vprašat. Kako pa ti čez zimo vzdržuješ kondicijo, a na fitnes hodiš? Jaz še namreč zmeraj nisem prebolela razbolelih pljuč, ki so posledica vdihavanja mrzlega zraka med laufanjem kakšen mesec (ali še več) nazaj. Sem že celo razmišljala, če sem slučajno astmo spet dobila (sem imela, ko sem bila mala). :vragec:

Grem dalje brat knjigo. PA zaspanost še me tudi ni povsem minila xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Uh, sem kar zaspala za par uric x:Dx Se zbudim in je zunaj že tema :eek: Toliko o zimskem spanju x;)x x:Dx

Janif, jaz sem tudi absolutno za in to čimprej. V sredo ne morem, drugače pa gre vse skozi.

Aja ... to sem še te mislila vprašat. Kako pa ti čez zimo vzdržuješ kondicijo, a na fitnes hodiš? Jaz še namreč zmeraj nisem prebolela razbolelih pljuč, ki so posledica vdihavanja mrzlega zraka med laufanjem kakšen mesec (ali še več) nazaj. Sem že celo razmišljala, če sem slučajno astmo spet dobila (sem imela, ko sem bila mala). :vragec:

Grem dalje brat knjigo. PA zaspanost še me tudi ni povsem minila xnckrivx

Dbest :onfire: :onfire:, kaj pa kakšen četrtek x:px

Glede moje kondicije je pa tkole, na fitnes se ne spravim xcivx, če po pravici po vem, mi tam hitr postane dolgčas xnckrivx, tako da je potem odvisno od razmer, če je zelo mraz, kar nekaj po nulo, potem samo hitra hoja, tukaj pa ni ovir, orng obleč pa na zrak x^x, tut rokavice vzamem x:px, kape pa ne x;)x, sicer pa pri nas kaj več kot -10 zelo redko x;)x, nič drugače ni, če je sneg oz. led, edino namesto superg dam gojzarje gor, v njih sem tut že laufal :switz:, je kr utrudljivo po kakšnem mal južnem snegu, 2 km prelaufam, pa mam dost x:Dx Če je pa suho, pa laufam brez problema tam do nule, tudi pod nulo sem že laufal x:)x, sam tisto zahteva mal psihološke priprave x;)x Greš pa pozimi mal počasneje, pa bolj čez nos dihaš x:px, z mrzlim zrakom nimam problemov, čeprav pravijo, da ni glih najboljš za pljuča xcivx

Razbolela pljuča, hmmm xscratchx, nisem glih strokovnjak, kako in kdaj pa to občutiš x?x, ker kakšnega mrzlega zraka pa se letos prav ne spomnim :inocent:, jst edino čutim pljuča, če bi forsiral na kakšnem Cooperju, tam se mi je že zgodilo, sam je blo hitr dobr, šel sem še čist počas dva kroga, pa je minil x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Dobro jutro vsem domačim in gostom! xrosex xsrcbumx

Lepo sem se naspala, pa že malo za faks ponovila, malo še bo treba, ampak sem na splošno zadovoljna, da sem tako zgodaj že sploh kaj naredila. Zdaj pa perilo obesit, pa novo dat prat, pote pa bo počasi treba v trgovino, mi bo gela za pranje zmanjkalo :o|o:

Janif, s pljuči nikoli nisem imela problemov, ko pa sem takrat po laufanju (začetek okrobra, se mi zdi) prišla domov, so me pa ful bolela. In še me zdaj niso čisto nehala. Čeprav se zadnja 2 tedna ta bolečina pojavlja bolj redko in v milejši obliki, samo občasno, ko globje vdihnem, recimo, pa samo na eni strani pljuč (ne zmeraj na isti). Sem že celo razmišljala, da bi šla k zdravniku, pa nekako ni bilo časa. xnckrivx (Ne kadim, če se to komu zdi pomembna informacija.)

Tako da sem od takrat naprej kar malo skeptična glede laufanja pozimi. xnckrivx Fitnes je pa tudi meni tečen kot šus, ful monotona stvar, pa zdi se mi, da si tam ravno ne nabiraš kondicije, samo mišično maso povečuješ. Razen, če greš na trak laufat, kar pa sem slišala, da naj ne bi bilo ravno dobro za sklepe ali ne vem kaj že.

Nič, sem se odločila, da bo najprej treba nekaj pojest, potem pa lahko začnem dalje funkcionirat. Pa kakšen lekadol spit, ker se me spet hoče nekaj lotit. :vragec:

Aha - s četrtkom se pa jaz strinjam :palec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

glede na to, da me kuha, se mi vrti in mi že od včeraj gre na bruhanje, bi rekla, da se me je že prijela :vragec: satan jedni.

sfiniširala knjigo, ful fajn, zdaj pa moram v trgovino po sadje, da me spravi k sebi.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

No, sem si nabavila 4 banane, 1 ananas - svež, pa še enega v konzervi, pa breskve v konzervi, pa eno rdečo in eno zeleno papriko. Pa eno solato. Ima, da me to pozdravi.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja če sta vidva s cashyjem za četrtek, bi se čisto dalo zmenit.

Audi, Scorpio (in kdorkoli drug bi se še rad pridružil)?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...