girly 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 DOBRO JUTRO!!! Uh, danes sem pa zgodnja Še celo Audi prehitela, pa direkt za pohvalit sem Počivanje očitno pomagalo, se že boljše počutim, samo še kakšno fino juhico pa skledo solate za kosilo pojem, pa bom super. Torej nas je za četrtek že 5 , od "stalnih" še samo Audi manjka. (kaj je zdaj s tem???) Grem malo za knjige, zjutraj si največ zapomnim, pa še slabega feelinga za čez dan se rešim. Prijeten dan vsem skupaj, pa upam, da bo kaj sončka! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 JUTROOOOOOOOOOOOOOOO je Si res zgodnja lepo vsem vam in nam en lep kraljevsko razpoložen dan in čimmanj premišljevanja http://www.game-reserve.com/gallery/lion/images/lioness.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 zverince ja, čimmanj premišljevanja ne bo problem ... dons prazna buča Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 lačna sem........pa še kar v službi .........pa glava me boli........ grem domov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Uff, ste zgodne levinje , jst sem mam zdej dva dneva dopust , mal berem za diplomo , no neki se trudim, sam vmes me kdaj zmanjka , pa čeprav sem zjutraj poležaval Sem mal službene maile prečekiral , ker sem imel dva neodgovorjena klica , cela frka , sem zgleda kr prav vzel dopust, bojo že počakal dva dneva , če ne naj pa kdo drug naredi no, pa naj se še janif spomni kraja, pa smo Hmm, mal premišljujem, ali bi šli na palačinke ali na kej druzga , sej lohk razširimo naše ime na društvo za testiranje palačink in ostalih sladkih dobrot , Kaval me neki vabi , moj bodoči sosed , Romeo je tut med kandidati (mal je edin majhen, to mu je minus), pol se pa spomnim sam še picerij, kot Piazza, Etna ..., ker imajo pa čist navadne palačinke , sam placa majo pa več No, zdej pa povejte Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Dobro jutro vsem domačim in gostom! xrosex Janif, s pljuči nikoli nisem imela problemov, ko pa sem takrat po laufanju (začetek okrobra, se mi zdi) prišla domov, so me pa ful bolela. In še me zdaj niso čisto nehala. Čeprav se zadnja 2 tedna ta bolečina pojavlja bolj redko in v milejši obliki, samo občasno, ko globje vdihnem, recimo, pa samo na eni strani pljuč (ne zmeraj na isti). Sem že celo razmišljala, da bi šla k zdravniku, pa nekako ni bilo časa. (Ne kadim, če se to komu zdi pomembna informacija.) Tako da sem od takrat naprej kar malo skeptična glede laufanja pozimi. Fitnes je pa tudi meni tečen kot šus, ful monotona stvar, pa zdi se mi, da si tam ravno ne nabiraš kondicije, samo mišično maso povečuješ. Razen, če greš na trak laufat, kar pa sem slišala, da naj ne bi bilo ravno dobro za sklepe ali ne vem kaj že. Aha - s četrtkom se pa jaz strinjam Zdej bom napisal tisto, kar mi je po občutku prišlo na misel, sam sem raje še mal prečekiral, pa nisem strokovnjak , men se zdi, da si ti takrat pretiravala, oz. tekla prehitro za tvojo pripravljenost, previsok pulz povroči hitro dihanje, ker telo rabi več kisika, dihanje je pa zelo pomembno pri teku, mal me čudi, da nisi to že med tekom občutila , oz. da nisi navajena teči v takih razmerah, recimo če bi meni kdo rekel pred desetimi leti, da mi bo pri 5, 6 stopinj teči čisto običajno, bi mu rekel, da mal pretirava, da jst pod 10 stopinj ne bom laufal , pol se pa telo navadi, pa gre Potem je še vprašanje, kako se oblečeš, pa kje bolj švicaš ... Preseneča me edino, da se ti to tolk časa pozna. Glede fitnesa se pa čist strinjam s tabo, jst recimo ne vem, kam bi se dal vmes med serijami dviganja uteži, nisem pač tip človeka, ki bi šel pred špegu in tam pol napenjal mišice in se občudoval, kar jih kar dost stalnih dela in pol sem hodil tam gor in dol po tistem omejenem prostoru, pa v življenju ne vem, če sem bil več kot desetkrat na fitnesu V tako malo obiskih mi je stvar postala dolgočasna, da sploh ne vem, kaj bi počel tam tri do štirikrat na teden , teči po traku mi je dolgočasno, mal se igram z brzino pa z naklonom in pol sploh ne laufam tko kot se zagre , še najbolj mi sede kolo, sam samo zaradi tega pa že ne bom plačeval fitnes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Uff, ste zgodne levinje , jst sem mam zdej dva dneva dopust , mal berem za diplomo , no neki se trudim, sam vmes me kdaj zmanjka , pa čeprav sem zjutraj poležaval Sem mal službene maile prečekiral , ker sem imel dva neodgovorjena klica , cela frka , sem zgleda kr prav vzel dopust, bojo že počakal dva dneva , če ne naj pa kdo drug naredi Hmm, mal premišljujem, ali bi šli na palačinke ali na kej druzga , sej lohk razširimo naše ime na društvo za testiranje palačink in ostalih sladkih dobrot , Kaval me neki vabi , moj bodoči sosed , Romeo je tut med kandidati (mal je edin majhen, to mu je minus), pol se pa spomnim sam še picerij, kot Piazza, Etna ..., ker imajo pa čist navadne palačinke , sam placa majo pa več No, zdej pa povejte JAZ SEM TA KAVALA, samo eden mora rezervirat mizo..........sicer nau nič.Jaz pridem ob pol osmih zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 JAZ SEM TA KAVALA, samo eden mora rezervirat mizo..........sicer nau nič.Jaz pridem ob pol osmih zvečer Ni problema , saj majo telefon, v četrtek dopoldne je verjetno dovolj zgodaj Jst lohk tut pridem takrat , ker ne bom tolk dolg kot zadnjič , aja tebe ni blo,v petek grem najprej v službo, pol pa prevzem stanovanja, pa bi mel rad bistre oči Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Okay. Kaval it is. Saj mislim, da je bila Mel tudi za Kavala .. Ali je bil to celo Cashy Zdaj se pa res ne spomnim. No, eden je bil. Torej miza za .. um ... da preštejem. Audi, Janif, Cashy, Mel, Scorpio in jaz. 6 ljudi. Ja to bo pa prav veselo. Zdaj se še je samo glede prevoza treba zmenit. Audi, ti boš očitno uro in pol prehitra, kar pomeni, da se pri meni nacrtaš do takrat. Scorpio, ti verjetno prideš posebej - a veš, kje je Kaval? Če ne, se tudi ti pri meni prej prikaži, gremo skupaj. Mel, tebe bo verjetno treba nekje v mestu pobrat. Kje in kdaj (pa ima, da si tokrat točna! ) Če prav razumem, Cashy in Janif stanujeta nekje skupaj. A je vaju tudi treba pobrat (upam, da se še Audi spomni, kje sta)? No, če je še kakšen interesent, naj se javi (na Levih) do jutri 14 h, potem delam rezervacijo. Evo. Smo zmenjeni. Simple kot pasulj. Imam pa zdaj do konca tedna poln, jutri ven s kolegico, v sredo LF, v četrtek couchsurferje, v petek menda en kolokvij na faksu, če se mi bo dalo it (najverjetneje ne), čez vikend pa, če ne dobim nekega Italijana na obisk, drapam vzhodno. Home sweet home. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Uuu, Girly , takoj akcija , tako delajo levinje , glede prevoza se še zmenimo, jst lohk pridem do Kavala tko ali drugače Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Neki je tudi Ante govoril da se v četrtek najdeva na Prešernovem trgu...pa zdej nevem a se je hecal a je resno mislil, pa se nam lahko pridruži, če želi...........ampak a šele ob 21.00 , fak to bo kriza zame Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Neki je tudi Ante govoril da se v četrtek najdeva na Prešernovem trgu...pa zdej nevem a se je hecal a je resno mislil, pa se nam lahko pridruži, če želi...........ampak a šele ob 21.00 , fak to bo kriza zame Ante naj kr pride , da udarva kakšno muzičko , sej mislim ta pravga, a ne A Girly nahecava za pol ure prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ante? To pa prvič slišim No, daj se pozanimaj, pa sporoči. Ja očitno bi Janifu tudi prej pasalo. Saj lahko se zmenimo prej, zamudniki bodo pač kasneje prišli, kaj čemo ... Da vidimo, kaj Mel, Sco in Cashy na to pravijo .... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 no da vidimo kaj bo Ante reku Pustimo se presenetiti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 no da vidimo kaj bo Ante reku Pustimo se presenetiti Jst načeloma lahko pridem tja, če je seveda vsem povabljenim prav.Saj je to Kaval pod Šmarno a? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Jst načeloma lahko pridem tja, če je seveda vsem povabljenim prav.Saj je to Kaval pod Šmarno a? prepričana sem, da nihče ne bo imel nič proti, Janif že komaj čaka, da bosta obdelala vso muziko Girly, ti kar za 8 rezerviraj Jaz bi bila že ob pol osmih tam , ker sem rahlo osivela, in ne bi do polnoči Lahko se mi kdo pridruži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 prepričana sem, da nihče ne bo imel nič proti, Janif že komaj čaka, da bosta obdelala vso muziko Girly, ti kar za 8 rezerviraj Jaz bi bila že ob pol osmih tam , ker sem rahlo osivela, in ne bi do polnoči Lahko se mi kdo pridruži Ja, men bi bilo tud fino z Janifom se mal bolj poment, ker zadnjič smo bili ves čas v kakem trušču. Jaz lahko pridem že mal pred osmo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ja, men bi bilo tud fino z Janifom se mal bolj poment, ker zadnjič smo bili ves čas v kakem trušču. Jaz lahko pridem že mal pred osmo. deal. seminarska je narejena, jutri jo še na en dva tri predstavim...........zdaj grem spat tale Luna Marsa, me ubija no saj do četrtka bo ravno mimo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 me je levinja poslala v leve se pofočkat jst tud lohk že okol osmih al pa že mal prej vem, kje je Kaval Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ok. Zaenkrat torej 8 ljudi, od 19. 30 h naprej, ko se kdo prikaže, se pač prikaže. Kul. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 očitno bom jaz prva see you soon aja pa en lep dan vam želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Levi in levinje? Zadnje dni bolj tigrice,še raje mačkice, ki se rade crtajo... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 piko, ti si nas res spregledal samo za crkljanje nam gre, ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Še levinje pozdravit , pa gostje in goste , levov ni kej dost videt zadnje cajte vse zmenjeno vidim , včeraj nisem mogu na luno, ko sem prišel z lufta, ker neki ni delal ,dbest, jst pridem zgodi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 6 plus Ante je 8?ej, ante, a ti za dva ješ, ali si za dva širok? najbrž sem le nekoga spregledal... jah, jaz najbrž tudi lahko pridem že pred osmo uro...ob šestih imam konec faksa...če bi šel direktno na osmico bi prišel že ob sedmih tja...če grem pa domov in pridem z avtom bi pa kake pol ure kasneje prispel... no, saj bomo videli, kako in kaj žal ne bom do srečanja več dosegljiv na netu in zato upam, da je srečanje zatrdno dogovorjeno...pridem torej okrog pol osme Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.