Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 O, si našel hmm... po moje ene 15, 20 minut.. lahko tud manj zvečer.. greš na obvoznico proti Kranju pol pa slediš navodilom od girly.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 razmišljam a naj grem z avtom ali busom...zaradi parkir placa. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Koliko je iz BTC do tega Kavala Jaz sem doma blizu Žal in imam cirka 15 minut do tja (zvečer). So pa včasih nepredvideni zastoji na Celovški, ki ti lahko dodatnih 5 do 10 min vzamejo. razmišljam a naj grem z avtom ali busom...zaradi parkir placa. Glede parkirplaca ni treba pretirano skrbet. Do zdaj se je še vedno kaj našlo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 O, si našel hmm... po moje ene 15, 20 minut.. lahko tud manj zvečer.. greš na obvoznico proti Kranju pol pa slediš navodilom od girly..Na PIKI končam okoli 19h, bo ob pol osmih že kdo tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Audi, Antoninus, Cashy in Janif bodo ziher zgodnji, jaz poberem še Mel, za katero že zdaj vem, da jo bom čakala, ker ima ona pač svojih akademskih 15, tako da bova malo pred osmo tam, 5rca in ElNino prideta malo po deveti, Aliana menda tudi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Mogoče pa res pridem pogledat. Je kak hotel tam za prespat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Uff, pa ta bo cel lunin party Stane blizu maš motel Medno, tam so sprejemljive cene Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Uff, pa ta bo cel lunin party Stane blizu maš motel Medno, tam so sprejemljive cene Aha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Dobro jutro!!! Zunaj dežek pada, mokro je povsod, jaz pa mala miška, grem na dolgo pot ... Hehe ... to mi je zdaj prvo v glavo padlo Nas je že deset!! Uh, to bo fajn ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Dobro jutro pismo tole bo res party.............no jaz vsekakor pridem, kdaj točno še ne vem Girly tole si čisto po kraljevsko organizirala Z Mel se zmeni pol ure prej, da do 20.30 prideta Ups, ne smem preveč govorit, da potem ne bom jaz zadnja Uživajte vsi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 A zdaj pa naenkrat že več ne veš, kdaj prideš?? Pa si ti bila glavni pobudnik za to, da vse skupaj na zgodnejši čas prestavimo. Z Mel sva zmenjeni ob 19.30 h, kar pomeni, da bi nekje do 20 h že lahko bili tam ... Upam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 A zdaj pa naenkrat že več ne veš, kdaj prideš?? Pa si ti bila glavni pobudnik za to, da vse skupaj na zgodnejši čas prestavimo. Z Mel sva zmenjeni ob 19.30 h, kar pomeni, da bi nekje do 20 h že lahko bili tam ... Upam. nekaj pomembnega je vmes prišlo, zdravje me muči in sem se, ker sem se v Lj dogovorila še za en obisk. Pa saj ne bom dve uri tam ......no. do osme bom tudi jaz tam rezerviraj mi sedež Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 No, le zrihtaj to zdravje, pa naj te temeljito pregledajo, da ti ne bo treba nazaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zverine nas bo pa res polna gostilna to smo prov v gostilniškem delu, ne v kavarni tole srečanje pa res že komaj čakam No, le zrihtaj to zdravje, pa naj te temeljito pregledajo, da ti ne bo treba nazaj. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zverine nas bo pa res polna gostilna to smo prov v gostilniškem delu, ne v kavarni tole srečanje pa res že komaj čakam Ja, v gostilni bomo , sicer pa lahko dobimo vse kar imajo v kavarni , glede sladkega mislim Pa še mal za Audi čarat , pa dobro opravi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 hvala.....vse pod kontrolo..... vse zmenjeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jebela cesta, sem zmatrana ... Pa še na en žur moram ob 21 h ... Če je meni tega treba ... Sem pa bila na faksu in prišla do zaključka, da je ta eden in edini predmet celo zanimiv (koristna sta 2). Bom mogoče še kdaj celo šla. Komaj čakam na jutri. Čeprav sem danes fajn čorbico jedla, pa piceto s sirom in neko zeleno začimbo, sem pozabila, katero (ni koriander!), mrcinica pa špinačne široke rezance z jurčki. Če ne bo to tele primitivno veni nehalo trobit, mu bom šla avto skupaj stolčt. Prekleta pezdeta, naj se prej od doma spravijo, če se jim mudi. Pizdarija mi grejo na živce. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zgleda, če bo bog dal in moja navigatorka povedala pravo smer, da prideva... da spoznam malo levinje... (da bom še malo on topic), črne, mačkaste, rjoveče... da se malo navadim na tele zverinice bojda pašete z ovnčki ... še malo on topic... danes sem zevdel da je ena oseba ki je kazala skoraj vse znake ovna... levinja... keri hudič prevarantski ja... eno škorpijonko sem pa zadel ja... te se pa težko zgreši... samo to je že za drugi topic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zgleda, če bo bog dal in moja navigatorka povedala pravo smer, da prideva... da spoznam malo levinje... (da bom še malo on topic), črne, mačkaste, rjoveče... da se malo navadim na tele zverinice bojda pašete z ovnčki ...Bomo videli če gredo levi z ovni jutri. Upam samo, da se bom jutri zvečer boljš počutu, kot se sedaj Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ja js bom jutri najbrž precej zmatran bom busy busy busy od jutra do večera, ne spomnim se kdaj sem imel nazadnje tako dolg urnik, od osmih do devetih, pa še vožnja pa to zvečer pa obisk pri kraljih živali... cel žur... a imajo odprto kuhinjo zvečer? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ja js bom jutri najbrž precej zmatran bom busy busy busy od jutra do večera, ne spomnim se kdaj sem imel nazadnje tako dolg urnik, od osmih do devetih, pa še vožnja pa to zvečer pa obisk pri kraljih živali... cel žur... a imajo odprto kuhinjo zvečer?Ne vem, ker nisem še nikdar bil tam Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ja po moje bi jo do kakih pol desetih morali imeti, če je gostilna odprta do enajstih Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Jutro mrcine, zveri, biki, ovni..pa ne vem KDO še vse jaz sem še skuštrana :xx!: lep dan bo in še lepš večer aja btw...ovni pa levi menda dobr funkcionirajo če oven dominira ej kje si pa še to videl nič bat smo nežne, simpatične in zgovorne zveri lep dan kjerkoli že boste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 tuki se vsi pripravljajo za nocojšnji party Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 to nas drži pokonc in daje energijo , ob štirih grem pa tako domov, pol pa v izi do večera Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.