Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 uf jaz še predstavitev seminarske potem eni opravki zvečer pa v boj z biki, ovni , škorpijami in........nevem za vse see you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 boj , dobro opravi s seminarsko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 oki no ne boj pretep ali kaj takega bolj čvek z vsemi se veselim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kdo vse pride danes? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 bo nas kr neki več kot običajno , pa nč se ne bomo tepli Lohk jih pa tut naštejem Aliana, Audi, Girly, Scorpio, pa ti, Ante, Cashy, Sstane verjetno, jst, kasneje pa prideta še 5rca in El Nino. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Wiiiiii cel party!! Če bi to vedela prej, ne bi jedla tri dni. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a tist k zadni pride plača večerjo pol, al kako? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Could be. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a tist k zadni pride plača večerjo pol, al kako? In imel najmanj časa jest Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a tist k zadni pride plača večerjo pol, al kako? dobra fora Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Jutrooooooooo dobro je uspel tale naš Party Girly takšna kot vedno, levinja Melody vsa sijoča kot iz škatlice Cashy nekam zaspano nocoj a v svojem stilu Janif kaj naj rečem Antoninus me je prijetno presenetil Scorpiogirl je taka kot vedno Petrca in ElNino pa sploh.......vtise še obdelujem. V glavnem ste vsi prijetni...dobra družba itak da se mi obeta najboljše kot se zame spodobi STaneta je sol zadržala , Aliano pa mraz Nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Jutrooooooooo dobro je uspel tale naš Party Girly takšna kot vedno, levinja Melody vsa sijoča kot iz škatlice Cashy nekam zaspano nocoj a v svojem stilu Janif kaj naj rečem Antoninus me je prijetno presenetil Scorpiogirl je taka kot vedno Petrca in ElNino pa sploh.......vtise še obdelujem. V glavnem ste vsi prijetni...dobra družba itak da se mi obeta najboljše kot se zame spodobi STaneta je sol zadržala , Aliano pa mraz Nočko Ne, vsi ste bili po parih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 PofočkPršu dam. Košta fina, ampak mal skromna za inkvizitorje. Fajn družba . El Nino, hvala za vpogled v karte. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Pa saj vi ste vsi zmešani, da se usred noči še za računalnik spravljate. Jaz sem prišla domov, padla v posteljo in spala do jutra - ne da bi se vmes enkrat samkrat zbudila. Poln želodček dela svoje ... Hehe Bilo je pa ful fajn Smo že zmenjeni za naslednjič nekje ob kuhanem vinu, ko bodo lučke visele po Ljubljani Grem na šiht, da se že enkrat izkopljem iz tega dela, potem pa gledat stanovanje, ki mi baje ne bo všeč , zvečer pa pride Amerčan, ki je trenutno v Italiji, vmes pa še je bil malo v Iraku, po rodu pa Filipino (če sem prav razumela). Tako da, če bi se kdo čez vikend rad pridružil pohajkovanju po mestu ali kakšni večerni pijački, naj se javi. Lep dan vsem skupaj in hvala za enkraten večer! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zverince dobro jutro včeraj je blo krasno super družbica, bo treba kmal spet ponovit v mestu, med lučkami ... kuhano vino pa to zdej pa delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Dobro jutro simpatizerji in zverinica res je bilo fajn. Vidim da ste ga sekal kar skor do jutra Kuhano vino.......pridem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 no, bo treba počasi na šiht. zmazala zajtrk, za poslastico še en domači čokoladni puding z malinovcem, zdaj pa se mi seveda spet nikamor ne da. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jaz danes cel dan na sladkarijah sej bo minil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, smo bli po parih Midva s šla mal na sprehod in shoping pa se je stvar zavlekla do pol 10h pol se mi pa ni dalo nikamor več hodit, razen na toplo v posteljo next time Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, smo bli po parih Midva s šla mal na sprehod in shoping pa se je stvar zavlekla do pol 10h pol se mi pa ni dalo nikamor več hodit, razen na toplo v posteljo next time Držimo te za besedo......veseli december nekje v Lj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Grem na šiht, da se že enkrat izkopljem iz tega dela, potem pa gledat stanovanje, ki mi baje ne bo všeč , zvečer pa pride Amerčan, ki je trenutno v Italiji, vmes pa še je bil malo v Iraku, po rodu pa Filipino (če sem prav razumela). Tako da, če bi se kdo čez vikend rad pridružil pohajkovanju po mestu ali kakšni večerni pijački, naj se javi. Jaz bi se danes prav rada pridružila pohajkovanju po Ljubljani, ampak se bojim, da bi mi moj dragi malo zameril, če spet zamudim 3 ure. Jutri imam pa čas!! Tako da, če bo tale stvar še pri tebi, gremo lahko na martini. (P.s.: Včeraj je skoraj padel s postelje - pa ni ravno majhna - ko sem prišla v apartma in prižgala luč. Potem je potreboval še kakšne pol ure, da je dojel, da sem samo jaz in ne kakšna invazija čarovnic z Venere. Ah ja. Moški.) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 v soboto pred koncertom Tinkare pa mogoče še celo res...da bi malo pohajkovali po lj... z veseljem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kje so fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jaz sem ravno dobro k sebi prišla, se mi zdi dans že cel dan kot da bi neki sanjala, ni čudno če sva komaj ob 22h prišla takrat jst začnem že delne odklope na možganih delat do 24h nekje ratam rastlinca pol pa sam še v postlo padem Drugače mi je blo pa včeri full fajn, če nebi imela MMS in bi hotla kick-at some ass gratinirane palačinke so ble sicer dobre, čeprav presladek sneg in presuha masa za moj okus, danes sem čist žejna in celo jutro že vodo žlokam. Mislim da si bom naslednjič kar take kot cashy naročila oz. bo treba prej prit in kako glavno jed poskusit me je imel da bi pri Ninu kej ukradla pa kako bi to zgledal ko je pa že tako majhno porcijo dobil, da je bil na poti domov še lačen Nad Lunatki sem pa itak tko kot zmeri prijetno presenečena, mi je edino žal res da sva tako pozno uletela ko ste se že vse tapametno verjetno načvekal in nisem imela časa in prave energije še z vsemi posamezniki kako rečt. S Scorpio sem se ujela, je imela "srečo" da je sedela blizu, če mi nekak tipi škorpijoni ne sedejo pa morm rečt da so bejbe zakon čvekarice in seveda tigrice... ups LEVINJE tudi, tehtnice, ovnice - no to sem pa jst pa sploh najbolj zakon mal heca! Torej fajn je blo na novo spoznat - po sedežnem redu: Melody, Girly, Scorpio, Audente, Antoninusa in ponovno fajn videt Janifa in Cashya naslednjič upam da se nam pridružita res še Aliana, Sstane in mogoče še kake forumovske "star(ejš)ine" ...npr. Pikica, contesa, mačona, klarus, Toda, druidka, valkira, miško, ... joj brezveze naštevat tok vas je... full folka uglavnem, ki jih že od poletja nisem srečala bi blo fajn še videt na takem prijetnem partiju x!x če bi vsi prišli sploh dvomim da bi imel Kaval dosti prostora Kdaj pa laufa kuhano vino Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.