Ksenia 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 škoda da nisem bližje Ljubljani, al pa da ne vozim, majke mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 škoda da nisem bližje Ljubljani, al pa da ne vozim, majke mi Ja sej... kako si kaj drgače Ksenč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nisem imela časa kaj več napisat Tudi meni je bilo hudo fajn med samo "mularijo", pismo se človek kar pomladi. Res smo se od srca nasmejali, ker smo imeli take zanimive, simpatične tem.......no da o šloganju, ko smo našega El Nina čisto zbegali z vsemi vprašanji v vsakem hecu je del resnice Ksenia, pismo bi te jaz prisla iskat ce te potem eden nazaj pelje Bo treba kakega fejst leva najti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Stanovanje je bilo kul, kot je včeraj ElNino povedal, ne tako hudo fajno, kot na slikah, ampak vseeno fajn. Kopalnica mogoče malo premala, pa "dnevna soba" hkrati še kuhinja in jedilnica, ampak spalnici pa presentljivo prostorni. Kako pa se pride na teraso, je pa zgodba za sebe. Tu mač, česa takega pa še ne. Skratka, vložit bi bilo treba še kar nekaj dela, da bi vse skupaj zgledalo kul (najprej ven vrečt vso pohištvo), tako da bomo videli ... Čakam, da pokliče Amerikanec (ali karkoli pač je), pa kuhinjo bi bilo treba nujno malo v red spravit in se mi seveda niti približno ne da. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Girly, kaj ti je svetoval natakar pri Kavalu glede stanovanj? Videl sem, da sta imela kar konkreten pogovor Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kdaj gremo spet na večerjo? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Hehe .. Ja, to je pa "moj" natakar ... Ne vem, ali tip cele dneve dela ali je glih slučajno zmeraj tam, ko jaz pridem. On je tudi pravkar kupil nov plac, mi je govoril kje, pa za kakšno ceno itd. Mel, a nisi pravkar s na večerji? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Tečno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Amerikanec javil, da ne pride, ker ga na meji zaradi nekih papirjev glede zavarovanja niso spustili čez Se bom kar odpravila na Štajersko, tukaj je tečno kot drek. Fajn vikend vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kje so fotke Party je bil prav poseben - noben ni fotkal. Pa tud nihče ni kadil, pa nacuril se ga tud nihče ni...tako, da je bilo precej edinstveno in meni zelo všečno Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Party je bil prav poseben - noben ni fotkal. Pa tud nihče ni kadil, pa nacuril se ga tud nihče ni...tako, da je bilo precej edinstveno in meni zelo všečno Nič muzike, nič lupčkanja, nič Boljš, da ni fotk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nič muzike, nič lupčkanja, nič Boljš, da ni fotk A za muzko pa lubčkanje si drugač ti poskrbel? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Lubčkal ste se tud? Kar vse poprek? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Lubčkal ste se tud? Kar vse poprek? Ti povej kje pa kdaj se dobiva, pa ti bom zaupal takšne stvari Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 A za muzko pa lubčkanje si drugač ti poskrbel? Ne, za fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ne, za fotke ni bila modna revija ali nabor modelov bil je prijeten lnf klepet kar ni potrebno dokazovat z fotkami sicer je Ante že vse napisal aj en lep po levje uživaški dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sam... a ni dobra fora... glih levi, pa nobenih fotk Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...........sva bili samo dve levinji............potem sta bila dva ovna, ena tehtnica, en bik, ena škorpija, en kozorog in ena nisem vprašala bom drugič.........sicer v živo videt nekoga ali na fotki je kot noč in dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Predvidevam da zame ne veš dve levinji torej vidve z Girly, Melody tehtnica, Scorpio škorpica in jst ta tretja ovnica poleg El Nina in Antoninusa pa seveda en bik in kozorog kar pomeni da smo bli rogovilci v občutni premoči Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 hvala ti..........nikoli ampak nikoli ne bi rekla, da si oven.........sem hotela že na pamet napisat , da se mi zdi da si vodnarka lepo se imej se mi zdiš eno luškano bitje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 To pa zato ker sem baje več rakasta kot ovnasta Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 rakica tko kot Ante no držte se ....grem se spedenat pol pa v life Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Zverine spet en dan za razvajanje To pa zato ker sem baje več rakasta kot ovnasta zato sva se pa midve fajn začvekali tale miting bo treba res ponovit aja, na radiu ni blo pa nč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ojla! Uh, ste čez vikend kar malo zaspali, vidim ... Jaz sem še zmeraj na Štajerskem, sonček sije kot za stavo in razmišljam, če bi se spravila kam ven. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ojla! Uh, ste čez vikend kar malo zaspali, vidim ... Jaz sem še zmeraj na Štajerskem, sonček sije kot za stavo in razmišljam, če bi se spravila kam ven. Točno tako..zaspan ko mina Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.