Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Pofočk med zverine in naše oboževalce :2src: :2src:

Bil prekrasen dan, preživet aktivno, na Primorskem,

hoja ob prekrasni reki in na sončku.

Vem, da ste se tudi ostali imel fajn.

Vsem x:Xx x:Xx

Priznam, da kar pogrešam eno zverinico.

Upam, da se ima dobro in tudi njemu ene dva x:Xx x:Xx

Točno tako..zaspan ko mina :inocent:

Kaj? A se je tebi tudi kaj fizičnega dogajalo x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kaj? A se je tebi tudi kaj fizičnega dogajalo x:Dx

Bi bilo fajn, če bi se mi, da bi vsaj vedel, zakaj sem tako zmatran :8):

Danes sem šel samo do sejma vinilk na gospodarcu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A vinilke še obstajajo xrolleyesx a mašino....gramofon imaš xDDx

Še obstajajo. Gramofona nimam več. Sem šel iskat kako plato, da dam frendu za bližajoči se rojstni dan x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Dobro jutro!

Mi smo pa v soboto imeli Katarinino v našem mestecu, čisto ta pravi sejem (imamo 2 na leto), ko je polno krame zunaj na cesti in po ulicah, ne pa v neki hali brezvezni. xrolleyesx V LJ sploh več ne veste, kaj so to sejmi ... Najboljši približek so nedeljski bolšjaki ob Ljubljanici, pa še ti so vse slabši. :o|o:

Sem si kupila leseno šeflo in valjar pri suhi robi, malo naprej pol kile klujecov, na koncu pa še sladkorno peno. Uh, spomini iz otroštva ... x:Dx x:Dx x:Dx Klujece smo tudi že zmazali. Hehe x:Dx x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Še levinje x:Xx x:Xx, pa gostje pozdravit x:Xx

x?x x?x :eek: kaj so klujeci :inocent:

Še dobr, da si ti hitra x;)x, men se tut ne sanja, sem najprej prebral kljukce, sam pol mi niso šle skup s pojesti x:Dx

Pa še nč nisem poročal od četrtka zvečer, je blo fajn x^x, moj bodoči sosed ma kr fajn placa x:px, glede hrane bo treba še mal potestirat, rižote je blo velik, skor preveč, sem pa v Kortah jedel boljšo xnckrivx, neki je blo notri, kar mi ni odgovarjal xscratchx, men je imel okus čist po svinjini :eek:, no ne vem, bi treba za recept vprašat x;)x, panacota pa dobra, no za dvakrat v usta x:Dx Drugič pa kej druzga, je treba še mal testenine sprobat x:px, v petek se je blo pa treba najprej k seb spravit :inocent:, pa mal za službo naredit, pol pa letet na prevzem stanovanja x:px, matr kolk enih papirjev xcivx, birokracija terja davek, kaj čmo xnckrivx Pol zvečer pa čvekanje, smo bli kar v formi x:px Čez vikend pa v izi, je treba nabrat moči x:px, brez laufanja pa ni šlo :hepko: :hepko:, pa brez muzke tut ne xsuperx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Še levinje x:Xx x:Xx, pa gostje pozdravit x:Xx

Še dobr, da si ti hitra x;)x, men se tut ne sanja, sem najprej prebral kljukce, sam pol mi niso šle skup s pojesti x:Dx

Pa še nč nisem poročal od četrtka zvečer, je blo fajn x^x, moj bodoči sosed ma kr fajn placa x:px, glede hrane bo treba še mal potestirat, rižote je blo velik, skor preveč, sem pa v Kortah jedel boljšo xnckrivx, neki je blo notri, kar mi ni odgovarjal xscratchx, men je imel okus čist po svinjini :eek:, no ne vem, bi treba za recept vprašat x;)x, panacota pa dobra, no za dvakrat v usta x:Dx Drugič pa kej druzga, je treba še mal testenine sprobat x:px, v petek se je blo pa treba najprej k seb spravit :inocent:, pa mal za službo naredit, pol pa letet na prevzem stanovanja x:px, matr kolk enih papirjev xcivx, birokracija terja davek, kaj čmo xnckrivx Pol zvečer pa čvekanje, smo bli kar v formi x:px Čez vikend pa v izi, je treba nabrat moči x:px, brez laufanja pa ni šlo :hepko: :hepko:, pa brez muzke tut ne xsuperx

bravo.pestro dogajanje tol x:px

sem prepričana da nas povabiš na otvoritev in preizkusimo tvojo kuhinjo,

se javim za kuharco za kako morsko rižoto al pa tetenine :love:

da je bil hud čvek :flowerface: :sorcerer: le kdo se lahko uprem zanimivim in zapeljivim levinjam xflowx

he he tudi se najdejo :0:

Jaz se tudi povabim in prinesem moje skutine palačinke palačinke x:Dx x:Dx x:Dx

Zdaj še samo nekoga s predjedjo rabimo, pa nekoga s pijačo. Hehe x:Dx x;)x

Klujeci so pa suho sadje, tako celo zgubano ... Največkrat se sicer s to besedo označujejo suha jabolka (krhlji), mi pa kar vso suho sadje. Evo. Da boste v bodoče vedeli. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

*čakamo* :U: :inocent:

Pa ima, da je v Levih objavljeno :vragec:

:palec:

predjed lohk prnesem jst x:px nekej bomo že najdl ... sirčki, olive, mal melone pa pršuta (če komu paše x;)x ) ... ok x?x x:Dx

čaki čaki kako.....saj je v tebi mal device :vio: te so ja natančne in imajo rade vse pošlihtano x8Dx

jaz bom bla organizator x:Dx bo škorpija pucala x^x

x:Dx x:Dx x:Dx na napačno ti računaš xrolleyesx devica puca (jst nimam nč device x^x ), lohk sem koordinator al pa organizator ... komandant pa to x:px x^x za pucanje pa moja čarovniška metla ne odgovarja lih x:Dx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

bo bikec sam pucal x:px ali če kako devico najdemo.........bi mu prav prišla x:px x:px x:px

:inocent: x:Dx vidim, da boste za vse poskrbele x:Dx, sicer je bikec v dobri kondiciji tko da nč bat x;)x, glede pospravljanja x:)x

x^x sm jst vedla, da si tolk pametna, da boš hitr kakšno rešitev najdla x:px x:Dx torej ........ išče se devica xcivx xDDx en fajn bikec bo rabu pomoč :palec: x;)x

x:px x:Dx še mal pa boste že ženitno ponudbo sestavle :inocent: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Toto devico ste mi vi določili, ne jaz. Sem vam že 100-krat povedala, da o astr. znamenjih nimam pojma. xnckrivx Kar pomeni, da se lahko vi tudi odločite, da nekaj sem (v tem primeru devica) in me še potem celo hočete prepričat, da na podlagi tega rada pospravljam :o|o: . Ma nemoj. No go. :vragec:

Janif, ti kar lepo v miru, bomo počakali, sploh ni problema. :palec: x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:px x:Dx še mal pa boste že ženitno ponudbo sestavle :inocent: x:Dx

to pa ti vidiš tle ženitno ponudbo :vragec: x:Dx mi samo čistačico iščemo x:px xDDx sej te ne damo kar vsaki, k bi se na oglas javila xflirtx x;)x

Toto devico ste mi vi določili, ne jaz. Sem vam že 100-krat povedala, da o astr. znamenjih nimam pojma. xnckrivx Kar pomeni, da se lahko vi tudi odločite, da nekaj sem (v tem primeru devica) in me še potem celo hočete prepričat, da na podlagi tega rada pospravljam :o|o: . Ma nemoj. No go. :vragec:

Janif, ti kar lepo v miru, bomo počakali, sploh ni problema. :palec: x:Dx

x:Dx xsmx :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...