Audente 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Pofočk med zverine in naše oboževalce Bil prekrasen dan, preživet aktivno, na Primorskem,hoja ob prekrasni reki in na sončku. Vem, da ste se tudi ostali imel fajn. Vsem Priznam, da kar pogrešam eno zverinico. Upam, da se ima dobro in tudi njemu ene dva Točno tako..zaspan ko mina Kaj? A se je tebi tudi kaj fizičnega dogajalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Kaj? A se je tebi tudi kaj fizičnega dogajalo Bi bilo fajn, če bi se mi, da bi vsaj vedel, zakaj sem tako zmatran Danes sem šel samo do sejma vinilk na gospodarcu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Bi bilo fajn, če bi se mi, da bi vsaj vedel, zakaj sem tako zmatran Danes sem šel samo do sejma vinilk na gospodarcu. A vinilke še obstajajo a mašino....gramofon imaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 A vinilke še obstajajo a mašino....gramofon imaš Še obstajajo. Gramofona nimam več. Sem šel iskat kako plato, da dam frendu za bližajoči se rojstni dan Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Še obstajajo. Gramofona nimam več. Sem šel iskat kako plato, da dam frendu za bližajoči se rojstni dan Zanimivo darilo jaz imam kar precej vinilk od Doorsov še Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Dobro jutro! Mi smo pa v soboto imeli Katarinino v našem mestecu, čisto ta pravi sejem (imamo 2 na leto), ko je polno krame zunaj na cesti in po ulicah, ne pa v neki hali brezvezni. V LJ sploh več ne veste, kaj so to sejmi ... Najboljši približek so nedeljski bolšjaki ob Ljubljanici, pa še ti so vse slabši. Sem si kupila leseno šeflo in valjar pri suhi robi, malo naprej pol kile klujecov, na koncu pa še sladkorno peno. Uh, spomini iz otroštva ... Klujece smo tudi že zmazali. Hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Dobro jutro zverine danes sem nekam utrujeno, včerajšnjo pohajkovanje po Primorskem me je namučilo in obeta se en naporen dan, prav nič levje obarvan vsem en lep pozdrav Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Zverine Zanimivo darilo jaz imam kar precej vinilk od Doorsov še jst bi tud to mela Klujece smo tudi že zmazali. Hehe kaj so klujeci samo, da uživate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še levinje , pa gostje pozdravit kaj so klujeci Še dobr, da si ti hitra , men se tut ne sanja, sem najprej prebral kljukce, sam pol mi niso šle skup s pojesti Pa še nč nisem poročal od četrtka zvečer, je blo fajn , moj bodoči sosed ma kr fajn placa , glede hrane bo treba še mal potestirat, rižote je blo velik, skor preveč, sem pa v Kortah jedel boljšo , neki je blo notri, kar mi ni odgovarjal , men je imel okus čist po svinjini , no ne vem, bi treba za recept vprašat , panacota pa dobra, no za dvakrat v usta Drugič pa kej druzga, je treba še mal testenine sprobat , v petek se je blo pa treba najprej k seb spravit , pa mal za službo naredit, pol pa letet na prevzem stanovanja , matr kolk enih papirjev , birokracija terja davek, kaj čmo Pol zvečer pa čvekanje, smo bli kar v formi Čez vikend pa v izi, je treba nabrat moči , brez laufanja pa ni šlo , pa brez muzke tut ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še levinje , pa gostje pozdravit Še dobr, da si ti hitra , men se tut ne sanja, sem najprej prebral kljukce, sam pol mi niso šle skup s pojesti Pa še nč nisem poročal od četrtka zvečer, je blo fajn , moj bodoči sosed ma kr fajn placa , glede hrane bo treba še mal potestirat, rižote je blo velik, skor preveč, sem pa v Kortah jedel boljšo , neki je blo notri, kar mi ni odgovarjal , men je imel okus čist po svinjini , no ne vem, bi treba za recept vprašat , panacota pa dobra, no za dvakrat v usta Drugič pa kej druzga, je treba še mal testenine sprobat , v petek se je blo pa treba najprej k seb spravit , pa mal za službo naredit, pol pa letet na prevzem stanovanja , matr kolk enih papirjev , birokracija terja davek, kaj čmo Pol zvečer pa čvekanje, smo bli kar v formi Čez vikend pa v izi, je treba nabrat moči , brez laufanja pa ni šlo , pa brez muzke tut ne bravo.pestro dogajanje tol sem prepričana da nas povabiš na otvoritev in preizkusimo tvojo kuhinjo,se javim za kuharco za kako morsko rižoto al pa tetenine da je bil hud čvek le kdo se lahko uprem zanimivim in zapeljivim levinjam he he tudi se najdejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jaz se tudi povabim in prinesem moje skutine palačinke palačinke Zdaj še samo nekoga s predjedjo rabimo, pa nekoga s pijačo. Hehe Klujeci so pa suho sadje, tako celo zgubano ... Največkrat se sicer s to besedo označujejo suha jabolka (krhlji), mi pa kar vso suho sadje. Evo. Da boste v bodoče vedeli. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Najprej moramo na vabilo počakat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 *čakamo* Pa ima, da je v Levih objavljeno Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 točno tko no bomo tudi popucale mal......da bo flat kot iz škatlice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 No, jaz se bolj za komandanta in koordinatorja na tem področju javim ... Hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 čaki čaki kako.....saj je v tebi mal device te so ja natančne in imajo rade vse pošlihtano jaz bom bla organizator bo škorpija pucala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 *čakamo* Pa ima, da je v Levih objavljeno predjed lohk prnesem jst nekej bomo že najdl ... sirčki, olive, mal melone pa pršuta (če komu paše ) ... ok čaki čaki kako.....saj je v tebi mal device te so ja natančne in imajo rade vse pošlihtano jaz bom bla organizator bo škorpija pucala na napačno ti računaš devica puca (jst nimam nč device ), lohk sem koordinator al pa organizator ... komandant pa to za pucanje pa moja čarovniška metla ne odgovarja lih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 bo bikec sam pucal ali če kako devico najdemo.........bi mu prav prišla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ufff , kaki plani , ja mal bo treba še počakat , da ga vsaj približno usposobim , pol pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 sm jst vedla, da si tolk pametna, da boš hitr kakšno rešitev najdla torej ........ išče se devica en fajn bikec bo rabu pomoč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 bo bikec sam pucal ali če kako devico najdemo.........bi mu prav prišla vidim, da boste za vse poskrbele , sicer je bikec v dobri kondiciji tko da nč bat , glede pospravljanja sm jst vedla, da si tolk pametna, da boš hitr kakšno rešitev najdla torej ........ išče se devica en fajn bikec bo rabu pomoč še mal pa boste že ženitno ponudbo sestavle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Toto devico ste mi vi določili, ne jaz. Sem vam že 100-krat povedala, da o astr. znamenjih nimam pojma. Kar pomeni, da se lahko vi tudi odločite, da nekaj sem (v tem primeru devica) in me še potem celo hočete prepričat, da na podlagi tega rada pospravljam . Ma nemoj. No go. Janif, ti kar lepo v miru, bomo počakali, sploh ni problema. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 še mal pa boste že ženitno ponudbo sestavle to pa ti vidiš tle ženitno ponudbo mi samo čistačico iščemo sej te ne damo kar vsaki, k bi se na oglas javila Toto devico ste mi vi določili, ne jaz. Sem vam že 100-krat povedala, da o astr. znamenjih nimam pojma. Kar pomeni, da se lahko vi tudi odločite, da nekaj sem (v tem primeru devica) in me še potem celo hočete prepričat, da na podlagi tega rada pospravljam . Ma nemoj. No go. Janif, ti kar lepo v miru, bomo počakali, sploh ni problema. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Dobro popoldne. http://www.hagencartoons.com/cartoon7.gif Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.