Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ma nisem jezna x:Dx

S kolegico sva se odločili, da bova za pust Hula hula plesalki x:Dx x:Dx

Ona mora shujšat 12 kil, jaz pa samo trebuh v red spravit do takrat :o|o: Suffer xrolleyesx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

ma nisem jezna x:Dx

S kolegico sva se odločili, da bova za pust Hula hula plesalki x:Dx x:Dx

Ona mora shujšat 12 kil, jaz pa samo trebuh v red spravit do takrat :o|o: Suffer xrolleyesx

Ja kaj bi bilo pa loh s tvojim trebuhom narobe? Na zunanji strani najbrž nič. :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Rabi malo učvrstitve. x;)x x:Dx

evo .. kako bi moralo biti .. in kako je .. bomo zrihtali, ni panike, me sploh ne skrbi. en teden vsak dan 20 trebušnjakov pa malo bolj tekočo hrano jest (čoko, gris, čorbice, pire s paradižnikovo omako, kohačove murke ... x:px ), pa bo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:)x He he, maš kar na zalogi prej in pozneje slike. Sicer pa neke katastrofe ni videti. Naj ti uspe, kar si zamisliš. :palec:

Hvala, hvala. Tvoje besede v božja ušesa x;)x

Ma ne, ni katastrofe, imam srečo, da lahko jem kar (in ob kolkih) hočem, pa se ne pozna kaj preveč. Pred pustom pa je običajni ritual, da je treba malo trebuščka izgubit, pač malo telovadbe, jem pa še zmeraj lahko blazno dobre stvari x:px , samo malo bolj tekočega agregatnega stanja. x^x

Slike pa so v bistvu ravno obratno. Ta trebušasta je od predlani, "boljša" pa od lani poleti. x;)x Letošnjih pa nimam xnckrivx , bi pa bile bolj predlanskih kot lanskim podobne x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Oooo, čestitke!!! :onfire: :hepko: :flower: xsuperx :^: xrosex xflowx xsingx :medal: :flowers: :flowerface:

Upam, da ti je "material" kaj pomagal ... Hehe x:Dx

hvala x:Xx :hepko: :hepko: :flower: po pravici ... tud pogledala nisem, ni blo cajta :inocent: sam une svoje zapiske oziroma kar sm mela sprintano sm prečekirala .... Lukšič očitno impresioniran nad mojim nakladanjem :inocent: x^x x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ma Lukšič je zakon, tudi na skoraj vseh študentskih žurih ga najdeš :palec: Nas povsem razume, hehe x:Dx x:Dx

Ma obesil se mi je šofer od firme, ki nam v službi pobira pošto in mi že cel čas sms-e pošilja. :o|o: Jaz pa se sploh ne spomnim, kako izgleda x:Dx

Še ne vem čisto točno, kako se ga naj na najprijaznejši možen način losam (sem mu že povedala, da imam mrcinico) - glede na to, da bi ipak rada videla, da je pošta dostavljena.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uuuu, Girly :palec:, kaka postavca x:px, pa popek xflirtx, to bi se mogla še Mel pogledat :inocent:, da ne bi tolk komplicirala xnckrivx

Girly............kva si jezna dans :o|o: meni pa tolk dogaja x;)x šibam na kofe z bp x:Xx imejte se skrajno fajn x^x

Janif bo se našla ena vodnarka in bo vse pospravila x:px obljubim :palec: x^x xsrcx

xflirtx vodnarka x:px, da ne bo še mojo luno zraven zmešala x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Girly..........kaka bejba..........prava tigrica x:Dx

joj, dons sm pa res les xrolleyesx :o|o: jst se tud pridružujem temle komentarjem x:px x;)x

Scorpiogirl :palec: :palec: :palec: a to Igor Lukšič xrolleyesx

xyesx kaj pa z očmi telovadiš x?x :inocent: ti kar kej sočnega povej :palec: x:Dx

Janif, kdaj bo kraljevsko levja žurka x:)x

zanima tud mene x:px x;)x sicer pa ... si kar vzemi cajt :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Se še bikec na hitr javi x:px, jutro al dan kukr kdo želi x:Dx, ta prava žurka bo spomladi, kot se za bikce spodobi :inocent:, da bo že tolk toplo, da bomo lohk tut balkon koristli x:px

Pa girly moram pohvalt x:Xx, kakšno propagando si mi naredila :palec:, me bojo spoznale še tiste :inocent:, ki me doslej niso x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx x:Dx Saj prav, da te spoznajo x;)x

Nič se mi ne da, zaspana sem. Grem :sleeping: , dokler se mrcinica ne prikaže.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Se še bikec na hitr javi x:px, jutro al dan kukr kdo želi x:Dx, ta prava žurka bo spomladi, kot se za bikce spodobi :inocent:, da bo že tolk toplo, da bomo lohk tut balkon koristli x:px

Pa girly moram pohvalt x:Xx, kakšno propagando si mi naredila :palec:, me bojo spoznale še tiste :inocent:, ki me doslej niso x;)x

Ej spomlad je že tuki kar se vremena tiče, zato kar prižgi cdplayer al platenšpiler al karkol že maš x:px

Čokolada, čokolada. x:px Marmelade nimam tako hudo rada, sem dokaj izbirčen človek. xrolleyesx

A si res za? x:px Zdaj do 9 h je še Palačinka odprta, Romeo pa celo še dlje. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Čokolada, čokolada. x:px Marmelade nimam tako hudo rada, sem dokaj izbirčen človek. xrolleyesx

A si res za? x:px Zdaj do 9 h je še Palačinka odprta, Romeo pa celo še dlje. x:Dx

Ja, če je čokolada, pol sem pa res za. x:px Sam povej kdaj.

Zdaj je pol šest, jaz sem od sedmih naprej že lahko perajt (sem si pravkar lase oprala, je špe treba posušit, to pa pri meni traja).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...