Antoninus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Zdaj je pol šest, jaz sem od sedmih naprej že lahko perajt (sem si pravkar lase oprala, je špe treba posušit, to pa pri meni traja).Cool, ti kar u izi...pošlji OS, ko boš nared. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Deal Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 zakva moram bit ravno zdej doma... pa šele ob desetih v lj. pridem.... uživajta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 zakva moram bit ravno zdej doma... pa šele ob desetih v lj. pridem.... uživajta A ne moreš mal prej priti? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 spet sm neki sladkega zavohala v brlogu uživajte ja no, tkole se jst učim aja, pozdravček zverincam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ...levi so lEvi...(E se izgovarja kot E v pesmi F. Milerja Vedno si sanjala njEga ) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Morgennnnnnnnnn vidim da sta se sladkala no jaz sem v Kavalu jedla:tokrat špinačne rezance z gamberi in bučkamiza sladico garmado z sladoledomfrendice ( praznovale smo RD od ene škorpije) pa panacoto z jagodami he he in isti kelner kot zadnjič. Sprašuje kaj bomo za aperitiv in on meni:Gospa vi boste pa jagra, ane mularija lep dan vam želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 he he in isti kelner kot zadnjič. Sprašuje kaj bomo za aperitiv in on meni:Gospa vi boste pa jadra, ane Bogve, kakšno asociacijo je dobil, ko te je videl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ohhhhhhhhhhhh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Dobro jutro! Audi, vidim, da si se tudi ti sladkala Nama se je pridružil še Janif (last minute varianta) in smo se odpravili v Romeo. Vse kul razen muzika way too much naglas. Komaj smo slišali en drugega. Drugače pa se je Ante navdušil nad palačinkami, je rekel, da bo od zdaj naprej to v gostilnah jedel Danes pa malo na faks pogledat, na tisti en edini zanimiv predmet, jutri pa bo tudi treba na obvezne vaje, pa še pojutrišnjem jih imam, ker en dan flikamo. Razmišljam, kaj bi za zajtrk, pa mi nič pametnega ne pade ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Vesela za vas ja ja sladkala sem se in načvekala..veš tisti čvek za dušo, ko ti nobeden ne teži,pa ti razlaga, to moraš spucat, tam moraš dat mir in tako.......v glavnem pravi ženski čvek dečko se me je takoj spomnil, lepo klepetal z mano in vem, da je bila prijetna asociacija v glavnem, takega sladkanja se manjka........kot tudi žura, ki ga organiziramo levinje zajktrk: 2 medenjaka in EGO uživaj/te kjerkoli že ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ma ja, natakarji v Kavalu so kul. A tisti blond pokavec je bil? Saj on si nas bo za vse večne čase zapomnil, glede na to, kako smo si zmišljevali ... Hm. Medenjake (si jih sama pekla ali so kupljeni?) pa bi jaz raje tako čez celi dan grickala, za zajtrk se mi zdijo malo švoh. Rabim nekaj konkretnega, ker potem do cirka 17 ali 18 h ne bom nič. Me mora cel dan gor držat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ohhhhhhhhhhhh dečko se me je takoj spomnil, lepo klepetal z mano in vem, da je bila prijetna asociacija vrjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ja prav tisti pokovc je bil Prijazen je, to mu moras priznat. Sem razmišljala , da moramo čimprej na kuhano vino v LJ.December je pred vrati, treba določit datum. Sem za isto zasedbo kot je bila v Kavalu.Le kaj porečeta Petrca in El Nino Da vidimo, če so se karte že kaj "umirile" meni bi mogoče odgovarjalo 12.12. zvečer da vidimo, če karte lažejo ali ne Girly, potem zasko na kruh in pol litra mleka, mora bit dovolj za cel dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Se strinjam z 12. 12. zvečer. Za zajtrk bo prišla Mrcinica poskrbet Ziher bo kaj dobrega Novo rožo imam Bo delala družbo dreveščeku. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 zdaj če karte ne lažejo..pol itak ne bom prišla, ker bom povabljena na kavo če karte niso zadele, pol pridem za Mrcino, ki te razvaja KAKŠNO rožo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 zdaj če karte ne lažejo..pol itak ne bom prišla, ker bom povabljena na kavo če karte niso zadele, pol pridem za Mrcino, ki te razvaja KAKŠNO rožo Ja potem si raje izberi en datum, ko boš sigurno imela čas Kaj nam to pomaga, če mogoče ne prideš. Roža v teglčku, ne vem, kako se ji reče. Ne cveti, samo dolge liste ozke ima, malo je palmici podobna. Tako da imam zdaj že 2, ki rasteta. Eno sem predvčerajšnjim presadila, se mi je zdelo, da ji v tistem malem piskrčku ne more kaj preveč pasat, tako da ima zdaj placa kolikor češ. To drugo (novo) pa še moram, ampak ne najdem plastične posodice, ki bi pasala v lončeno. Sem bila v CityParku v tisti trgovini z opremo za bajto, pa noben plastičen lonček ni pasal v nobenega keramičnega. Svašta, kaj se spomnijo prodajat. Dobro, da se probala in ne kar na slepo kupila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 nisi me poštekala itak ne bom šla na kvo, tako d kar akcija za dogovorit se.......in povabit vse prisotne joj kolk si ti zahtevna...............važno da ti bo lonc res včeč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 12. bi men blo čist OK, tko fajn številke , tko da že navijam Za včeraj je že vse Girly napisala , se splača včasih na mobi pogledat , je pa tko hitr minil ,sem pa ugotovil, da brez smetane bo treba še kakšno palačinko več pojest , je bila včeraj potem še običajna večerja pr men, mal skute, pa jogurt s kruhom, pa ni blo dost, še nazaj, pa dva kosa kruha pa sir v lističih gor ,zgleda tak dan, še dobr, da se od kruha najem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 SIR V LISTIČIH hehe .. Jaz vedno v trgovini rečem 10 rezin tega in tega sira. Bom naslednjič rekla 10 lističev ... Me zanima, kako me bodo pogledali Hehe . Prava fora! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 saj obstaja sir v lističih v foliji..............po moje je tistega mislu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Pozdravljeni Res je bila muska mal preveč naglas, ampak družba je to odtehtala. Danes sem opazil, da so postavili jelko (ki je, kot vsako let, smreka) na Prešerca, pa stojnice na tržnici so že nared, tako da se bo cirkus začel. Če mene vprašate velik prezgodaj, ampak trgovci furajo svoje... Sem pa še za kakšno feštico, pa lahko se bi še kdo pridružil, ki ga zadnjič ni bilo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 rrrrrrrr, danes sem zverca ... Cashy mi ni niti rekel adijo, kar mimo je šel (zdravo mi je pa rekel), kaj se me je ustrašu ali kaj, moje današnje oprave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 rrrrrrrr, danes sem zverca ... Cashy mi ni niti rekel adijo, kar mimo je šel (zdravo mi je pa rekel), kaj se me je ustrašu ali kaj, moje današnje oprave? Kakšna oprava pa je to, da se te še Cashy ustraš? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 eeee, taka mačja ... taka majčka ... z leopardjim vzorcem in globokim izrezom na hrbtu ... pa oprijeta črna minika, zlate najlonke in črni špičaki ... če sem pa rada lepa tu in tam, fajn se počutim v svoji koži. ma ni se mi treba opravičevat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.