Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

eeee, taka mačja ... x:Dx taka majčka ... z leopardjim vzorcem in globokim izrezom na hrbtu ... pa oprijeta črna minika, zlate najlonke in črni špičaki ... če sem pa rada lepa tu in tam, fajn se počutim v svoji koži. ma ni se mi treba opravičevat. x:Dx

zebe :O:

To že koga ogreje, sam tebe pa po moje mal hladi? :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
ma kaj me bo hladilo, v lokalu je vroče, pa skoz se gibam ... :o|o: x:Dx ma mene sploh več ne hladi, odkar delam tale dva šihta. drgač sem ful en zmrzljivček. letos pa kar vroča. :eek:

ma kaj me bo hladilo, v lokalu je vroče, pa skoz se gibam ... :o|o: x:Dx ma mene sploh več ne hladi, odkar delam tale dva šihta. drgač sem ful en zmrzljivček. letos pa kar vroča. :eek:

aha, sem mislil, da si šla taka ven pa na faks. Drugače so pa dekolteji in razni izrezi na majicah edine hladilne naprave na svetu, ki v bistvu dvignejo temperaturo :inocent: x:Dx

Danes sem opazil, da so postavili jelko (ki je, kot vsako let, smreka) na Prešerca, pa stojnice na tržnici so že nared, tako da se bo cirkus začel. Če mene vprašate velik prezgodaj, ampak trgovci furajo svoje...

Sem pa še za kakšno feštico, pa lahko se bi še kdo pridružil, ki ga zadnjič ni bilo.

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz sem pa zadnjič ravno šla mimo, ko so obešali te lučke. 2 tipsona v ibercugih. Kaj je to bilo za enega dretja in preklinjanja ... Prav nič nista bila v prazničnem vzdušju x:Dx

Sem pa bila lani čisto šokirana, ko sem šla decembra v London, tam pa NIČ. Kitajska četrt je bila nacirana - ampak, če boljše pomisliš - kdaj pa ni? Pa Ice Age junaki so viseli od povsod, pa ena veleblagovnica je imela rdeče trake speljane, da je izgledala kot javna hiša x:Dx , tukaj pa se je tudi končalo. Ništa od ništa. Sloh nisi imel občutka, da se bliža novo leto.

Moram pa pohvalit eno štacuno v belgijskem Brugge-u, ki ima celo leto božično vzdušje. Prodajajo tisoč in eno stvar za božič in novo leto, ni lučke za na smrekico, ki je ne bi našel, ali pa trakcev, pa že naciranih dreveščkov ... Bom prilimala sliko, samo najt moram. Res ful fajni plac za keš zapravit. Hehe ... x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz sem pa zadnjič ravno šla mimo, ko so obešali te lučke. 2 tipsona v ibercugih. Kaj je to bilo za enega dretja in preklinjanja ... Prav nič nista bila v prazničnem vzdušju x:Dx

Sem pa bila lani čisto šokirana, ko sem šla decembra v London, tam pa NIČ. Kitajska četrt je bila nacirana - ampak, če boljše pomisliš - kdaj pa ni? Pa Ice Age junaki so viseli od povsod, pa ena veleblagovnica je imela rdeče trake speljane, da je izgledala kot javna hiša x:Dx , tukaj pa se je tudi končalo. Ništa od ništa. Sloh nisi imel občutka, da se bliža novo leto.

Moram pa pohvalit eno štacuno v belgijskem Brugge-u, ki ima celo leto božično vzdušje. Prodajajo tisoč in eno stvar za božič in novo leto, ni lučke za na smrekico, ki je ne bi našel, ali pa trakcev, pa že naciranih dreveščkov ... Bom prilimala sliko, samo najt moram. Res ful fajni plac za keš zapravit. Hehe ... x:Dx

To bo najbrž tud vzrok, zakaj lučke pustijo pol gor do marca - ne morejo se zmeniti, kdo jih bo pobral. Pri nas s tem prazničnem vzdušjem pričnejo tako zgodaj, da se ga, ko se prazniki zares pričnejo, že nažreš. Pa razne detonacije se bodo tud kar kmalu začele po moje. Komi čakam xrolleyesx

To bo najbrž tud vzrok, zakaj lučke pustijo pol gor do marca - ne morejo se zmeniti, kdo jih bo pobral. Pri nas s tem prazničnem vzdušjem pričnejo tako zgodaj, da se ga, ko se prazniki zares pričnejo, že nažreš. Pa razne detonacije se bodo tud kar kmalu začele po moje. Komi čakam xrolleyesx

Se popolnoma strinjam. Pretiravajo. Z vsem.

Mi je pa Ljubljana strašno lepa v decembru, taka, pravljična x:)x

In ko zadiši še po kuhancu :2src: :2src:

Uh, danes pa mi gre pisanje od rok. :palec: x:Dx Na novo sklepala že 2 strani seminarske, ki bosta dodatek okostnjaku, ki sem ga oddala prejšnjič.

Me prav zanima, kaj vse še se bo danes pojavilo na ekranu ... x?x

Aha ... pa okrasna buča mi je splesnivila, sem pravkar opazila. :o|o: To je torej smrdelo po prešvicanih najlonkah. Mi ni bilo jasno, od kod nadležen vonj ... :xx!:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Zverince xsrcx x:Xx

12. men tud odgovarja x:px kuhanček pa družbica fajna :2src:

Aha ... pa okrasna buča mi je splesnivila, sem pravkar opazila. :o|o: To je torej smrdelo po prešvicanih najlonkah. Mi ni bilo jasno, od kod nadležen vonj ...

xsmx kakšne ti včasih pokaš :lol: :palec:

dober večer pa lahko noč mačke x:Xx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx Dobro jutro!!! x:Dx

Joj, sem jaz zadnje dni en priden človek! Celo pred Audi se zbujam x8Dx , pa še po bajti mi uspe veliko naredit. :palec: x:Dx

Verjetno mi kakšen planet čez .. um .. ne vem že kaj, hodi. xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

xsrcx

Pofočk x:Xx

zbudila in vstala sem pred tabo, ampak bila tako zalepljena in utrujena od včerajšnjih plesnih vaj x:px da mi se ni dalo PC vklapljat x:Dx

resno razmišljam, da se vpišem na hip-hop :2src: :2src:

sedaj delam samo še zase in na sebi x:Xx

treba bo malo stilske spremembe, tako da bo ready za na Tv in vašo družbo :2src:

ej en fajn dan............ne tak k včeri x^x

Pravkar skapirala, da že 12 dni zamujam z vračilom knjig v knjižnico xnckrivx

Svašta.

Se nekako ne morem navadit, da jih lahko imaš v LJ samo 14 dni in ne en mesec, kot pri nas ...

Nič, bo treba odrinit na pot, da še ne bom več zamudnine dobila, potem pa počasi v službo. Potem pa na faks. Jupajdijada. xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mačke x:Xx komaj najdem čas, da pozdravim xrolleyesx :inocent:

jutr že zadnje predavanje ta semester :inocent: potem bo pa več časa x:px xDDx ............................... vsaj zdaj tko zgleda xcivx x^x

krasen večer vsem xsrcx

sedaj delam samo še zase in na sebi x:Xx

treba bo malo stilske spremembe, tako da bo ready za na Tv in vašo družbo :2src:

ej en fajn dan............ne tak k včeri x^x

:palec: lepo, da delaš zase x;)x za našo družbo si pa itak že :2src: x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Uh, Audi, potem bova na istem. Jaz sem moram spet seminarske lotit, posebej tistih treh strani, ki so se mi včeraj zdele tako brilijantne, danes pa že malo manj :o|o:

Mater se mi ne da.

Grem raje en kivi pojest. x^x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

xDDx sej ni panike x:px si privoščim, nč bat xsrcx

to to to to..........v tem je čar x:Dx

Uh, Audi, potem bova na istem. Jaz sem moram spet seminarske lotit, posebej tistih treh strani, ki so se mi včeraj zdele tako brilijantne, danes pa že malo manj :o|o:

Mater se mi ne da.

Grem raje en kivi pojest. x^x

meni se tudi nič ne da. ampak zdaj grem. preden me upavajo hlapi razbitega lkaka za nohte :vragec:

Girly na velik napiši da je lunin party 12.12.2006.....pohod od šanka do šanka po stari Ljubljani.............dobrodošli vsi :2src: x:px xsrcx ki imajo radi dobro družbo x^x

Lahko bi tudi kakšni Štajerci uletel

12.12. namreč x;)x

A jaz??? :eek: :eek:

Zakaj pa jaz?

Pa kdo je rekel, da hočem vse??

Nisi ravno ti zadnjič izjavila, da se "Kaval družba" dobi?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

to to to to..........v tem je čar x:Dx

meni se tudi nič ne da. ampak zdaj grem. preden me upavajo hlapi razbitega lkaka za nohte :vragec:

Girly na velik napiši da je lunin party 12.12.2006.....pohod od šanka do šanka po stari Ljubljani.............dobrodošli vsi :2src: x:px xsrcx ki imajo radi dobro družbo x^x

12.12. namreč x;)x

Izgleda, da 12.12 ne bom v Lj :o|o: Se bo nekdo moral fajn met za dva. Nekdo pa lahko tud dva kuhanca spije namesto enega. x^x

lunin party 12.12.2006.....pohod od šanka do šanka po stari Ljubljani.............dobrodošli vsi :2src: x:px xsrcx ki imajo radi dobro družbo x^x

12.12. namreč x;)x

to je to x^x x:px sm že jst :frog:

"Kaval družba", vabljeni pa itak še drugi x:px ..................... mogoč pa jst hočem vse :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja glede na to, da je še skoraj 2 tedna do takrat, lahko tisto drugo stvar, zaradi katere ne bi mogel prit, čisto komot prestaviš. x:Dx

to je to x^x x:px sm že jst :frog:

"Kaval družba", vabljeni pa itak še drugi x:px ..................... mogoč pa jst hočem vse :inocent: x:Dx

:vragec: :vragec: :vragec: joj, si ti en anti x:Dx :vragec: x;)x

No, jaz bom še razmislila. Imam raje intimnejše vzdušje. :vio:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Izgleda, da 12.12 ne bom v Lj :o|o: Se bo nekdo moral fajn met za dva. Nekdo pa lahko tud dva kuhanca spije namesto enega. x^x

Ante ne ga zezat. Pa ravn tebe bomo pogrešal.

Girly, meni bi Kaval družba fuuuuuul ugajala :2src: ampak če se ravno kdo hoče pridružit, pa tudi nismo take zverine, da ga na vzamemo s seboj, se ti ne zdi x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...