Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Ja glede na to, da je še skoraj 2 tedna do takrat, lahko tisto drugo stvar, zaradi katere ne bi mogel prit, čisto komot prestaviš. x:Dx

:palec: točn tko x^x x;)x

:vragec: :vragec: :vragec: joj, si ti en anti x:Dx :vragec: x;)x

No, jaz bom še razmislila. Imam raje intimnejše vzdušje. :vio:

xsmx joj, sm najprej prebrala, da sm ante :P :inocent:

anti kaj sem :0:

intimnejše vzdušje x:Dx x:px sej ne bo pršlo pol foruma xrolleyesx če se nam še kdo pridruži, se pa jst z Audi strinjam xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

anti = posamostaljen pridevnik (po Toporišiču) oz. samostalnik, izpeljan iz pridevnika (po Muhi).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

anti = posamostaljen pridevnik (po Toporišiču) oz. samostalnik, izpeljan iz pridevnika (po Muhi).

xyesx sem zaštekala x:Dx sam še zmer ne vem, za kaj sem tko anti :inocent: za tvoje ideje :vragec: al za tisto tvoje intimno vzdušje :frog: :flower:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ante ne ga zezat. Pa ravn tebe bomo pogrešal.

Girly, meni bi Kaval družba fuuuuuul ugajala :2src: ampak če se ravno kdo hoče pridružit, pa tudi nismo take zverine, da ga na vzamemo s seboj, se ti ne zdi x:Xx

Ne vem, če lahko kej prestavim. če mi rata, se pa sigurno udeležim: A na TV, da bi šla? Pa še bodygarda rabš? A boš o romih kej odpredavala al kaj? x:Dx x;)x

jaz imam tudi rajši bolj umirjene zadve, ampak za tako družbo se bi pa vseeno pojavil zraven, če bo možno.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Ne vem, če lahko kej prestavim. če mi rata, se pa sigurno udeležim: A na TV, da bi šla? Pa še bodygarda rabš? A boš o romih kej odpredavala al kaj? x:Dx x;)x

jaz imam tudi rajši bolj umirjene zadve, ampak za tako družbo se bi pa vseeno pojavil zraven, če bo možno.

nevem o čem bo tema :vragec: nikjer nismo več varni, tudi na nacionalki ne x^x kdo me bo pazil pred razjarjeno množico oboževalk.........se je treba pripravit na vsak scenarij :xx!: x:)x

umirjenost tudi meni odgovarja, ja :2src:

:switz: Zlektorirala par člankov za jutrišnje vaje. Ugotovila, da so naši novinarji povsem nepismeni, kje natanko so pa usposabljali lektorje, ki so takšne članke skozi spustili, pa mi je še manj jasno. xnckrivx

Scorpio, anti sem uporabila v zvezi s tistim, da si sporočilo na veliko postnila. x:Dx

A je danes kaj pametnega po TV?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

nevem o čem bo tema :vragec: nikjer nismo več varni, tudi na nacionalki ne x^x kdo me bo pazil pred razjarjeno množico oboževalk.........se je treba pripravit na vsak scenarij :xx!: x:)x

umirjenost tudi meni odgovarja, ja :2src:

aja, zdele sm se spomnu, da gre za piramido. A maš dve karti? Drugač bo moral pa kr en vrli politik paziti na svoje pristaše. x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Uh, Audi, tebi pa je danes prav tečno, ko tako vneto postaš po forumu x:Dx x:Dx x:Dx

ŠTUDIRAT SE SPRAVI, kot si se najprej namenila!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Jaz sem pa za danes zaključila. Prišla do sklepa, da se mi resnično ne da ugotavljati razlike med dramo (navadno), tragikomedijo in dramo meščanstva in utemeljevat, zakaj eno specifično delo nekaj je in nekaj ni, tako da se bom kar spravila :sleeping:

Hm. Kaj pa, če bi še prej kaj maznila na hitrco? x?x xscratchx

Lahko noč zverinam in obiskovalcem brloga!!!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

danes se mi je oglasila in najavila moja super prijateljica, druidka xsrcx

sva šla najprej v čajnico, pa je bila zabasana čist, potem sva pa zavila v Romea in si naročila palačinke. Prvič doslej v Romeu... bile so super, vendar premalo, v Kavalu jih dobiš več x:px ...za 12.12. pa ne vem... kot pivski kolega bom zelo slab x:Dx

Mačona, da sem se pozabil poslovit? xscratchx xnckrivx....mi ne uspe pogosto tako zamočit pri bontonu....sorry

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:flower: :flower: :flower: Dobro jutro!! :flower: :flower: :flower:

Danes pa dokaj umirjen dan pred mano. Za uro in pol grem na faks, potem za kakšno urco v službo, popoldne pa se bom podala v knjižnico, da sfiniširam seminarsko (do nedelje, ne danes, of course).

Pa eno knjigo še moram prebrat za potrebe naslednjega predavanja. Ime mi je Damjan. A je že kdo bral?

Čudovit dan prav vsem! :flowers:

Janif, ti pa sonček pričaraj, ko že tako rad s tisti palčko mahaš ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hellloooooooooo :2src:

Cashy...daj no, saj ga ne bomo pili, zabavali se boomo.

Scorpio.......čestitam, k narejenemu izpitu.

Girly........lep dan pred tabo.....

pred menoj žurerski vikend.

Uživajte in bodite lepo.......kjerkoli že xsrcx

Ksenia, Klarus x:Xx

Hellloooooooooo :2src:

.

pred menoj žurerski vikend.

Uživajte in bodite lepo.......kjerkoli že xsrcx

Ksenia, Klarus x:Xx

x:Dx x:Dx x:px :palec: x:Xx xsrcx

Ti tudi... x:Xx xsrcx xDDx

Mucke in mucki... x:Xx xsrcx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Še bikec pozdravi x:px, dons sem stokrat bolj kot včeraj :onfire: :onfire: :hepko: :hepko:, je pomagalo včerajšne počivanje, pa hitra hoja x:px, pa

še petek je x:)x Uživite, kjerkoli že ste :hepko: :hepko:

:flower: :flower: :flower: Dobro jutro!! :flower: :flower: :flower:

Danes pa dokaj umirjen dan pred mano. Za uro in pol grem na faks, potem za kakšno urco v službo, popoldne pa se bom podala v knjižnico, da sfiniširam seminarsko (do nedelje, ne danes, of course).

Pa eno knjigo še moram prebrat za potrebe naslednjega predavanja. Ime mi je Damjan. A je že kdo bral?

Čudovit dan prav vsem! :flowers:

Janif, ti pa sonček pričaraj, ko že tako rad s tisti palčko mahaš ...

Težka, težka :vragec:, tale oblačnost xcivx, v hribih je sonce, na morju pa tut x:px, mal vetra rabim za podporo, pomaham lohk pa vseeno xwizardx xwizardx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Xx x:Xx

a prideš na žur 12.12 xrolleyesx

:eek: x:px x:px x:Dx x:Xx

Z veseljem bi, če bi bilo med vikendom... :sori:

Ta mesec odpade kakršnokoli žuraje med tednom... :xx!: xrolleyesx :vragec: x:Dx

Delamo kakšen dan tud po 12 ur... :vragec:

Šlamparija, pa zdaj flikamo do konca leta... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

SIR V LISTIČIH x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

hehe .. Jaz vedno v trgovini rečem 10 rezin tega in tega sira. Bom naslednjič rekla 10 lističev ... Me zanima, kako me bodo pogledali :eek: x:Dx x:Dx x:Dx Hehe . Prava fora!

je, že Audi odgovorila x;)x, kr poglej v trgovini, sam ga nimajo pri siru in salami, ampak v hladilnici, če lohk tako rečem, tam kjer je topljeni sir, pa jogurti ... x:px Ene dva ruknem, pa dva kosa kruha pa je x:)x

:vragec: :vragec: :vragec: joj, si ti en anti x:Dx :vragec: x;)x

Girly nč bat x:px, kakor jst poznam dogajanje tukile, se kakšne astronomske številke lunatikov ni za bat x;)x xnckrivx

danes se mi je oglasila in najavila moja super prijateljica, druidka xsrcx

sva šla najprej v čajnico, pa je bila zabasana čist, potem sva pa zavila v Romea in si naročila palačinke. Prvič doslej v Romeu... bile so super, vendar premalo, v Kavalu jih dobiš več x:px ...za 12.12. pa ne vem... kot pivski kolega bom zelo slab x:Dx

:inocent: Kakšne si pa naročil x?x, jih bom moral naslednjič sprobati v Kavalu x;)x

eeee, taka mačja ... x:Dx taka majčka ... z leopardjim vzorcem in globokim izrezom na hrbtu ... pa oprijeta črna minika, zlate najlonke in črni špičaki ... če sem pa rada lepa tu in tam, fajn se počutim v svoji koži. ma ni se mi treba opravičevat. x:Dx

x:px tole bi blo pa za fotke x;)x xnckrivx

prišla z masaže zdaj pa študirat x:px

Audi :palec:, maš fajn ikonco dons x:px

Kam po hodiš na masaže, če ni skrivnost x:px

Guest mačona
x:px tole bi blo pa za fotke x;)x xnckrivx

x:Dx x:Xx

Mačona, da sem se pozabil poslovit? xscratchx xnckrivx....mi ne uspe pogosto tako zamočit pri bontonu....sorry

eh, pred mano se ni treba delati pretirano finega in zadržanega in tako ... x:Dx Strelci in bonton - to je bolj tako ... x:Dx samo pol si mislim, da se me izogibajo ali bojijo ali kaj ... kadar me ne pozdravijo, ne odzravijo, se ne poslovijo. vsak ma svoje skrbi. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...