ScorpioGirl 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Ja glede na to, da je še skoraj 2 tedna do takrat, lahko tisto drugo stvar, zaradi katere ne bi mogel prit, čisto komot prestaviš. točn tko joj, si ti en anti No, jaz bom še razmislila. Imam raje intimnejše vzdušje. joj, sm najprej prebrala, da sm ante anti kaj sem intimnejše vzdušje sej ne bo pršlo pol foruma če se nam še kdo pridruži, se pa jst z Audi strinjam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 anti = posamostaljen pridevnik (po Toporišiču) oz. samostalnik, izpeljan iz pridevnika (po Muhi). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Izgleda, da 12.12 ne bom v Lj Se bo nekdo moral fajn met za dva. Nekdo pa lahko tud dva kuhanca spije namesto enega. zdajle sem se spomnila...........sem mislila da boš šel z menoj na TV za bodygarda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 anti = posamostaljen pridevnik (po Toporišiču) oz. samostalnik, izpeljan iz pridevnika (po Muhi). sem zaštekala sam še zmer ne vem, za kaj sem tko anti za tvoje ideje al za tisto tvoje intimno vzdušje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Ante ne ga zezat. Pa ravn tebe bomo pogrešal. Girly, meni bi Kaval družba fuuuuuul ugajala ampak če se ravno kdo hoče pridružit, pa tudi nismo take zverine, da ga na vzamemo s seboj, se ti ne zdi Ne vem, če lahko kej prestavim. če mi rata, se pa sigurno udeležim: A na TV, da bi šla? Pa še bodygarda rabš? A boš o romih kej odpredavala al kaj? No, jaz bom še razmislila. Imam raje intimnejše vzdušje. jaz imam tudi rajši bolj umirjene zadve, ampak za tako družbo se bi pa vseeno pojavil zraven, če bo možno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Ne vem, če lahko kej prestavim. če mi rata, se pa sigurno udeležim: A na TV, da bi šla? Pa še bodygarda rabš? A boš o romih kej odpredavala al kaj? jaz imam tudi rajši bolj umirjene zadve, ampak za tako družbo se bi pa vseeno pojavil zraven, če bo možno. nevem o čem bo tema nikjer nismo več varni, tudi na nacionalki ne kdo me bo pazil pred razjarjeno množico oboževalk.........se je treba pripravit na vsak scenarij :xx!: umirjenost tudi meni odgovarja, ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Zlektorirala par člankov za jutrišnje vaje. Ugotovila, da so naši novinarji povsem nepismeni, kje natanko so pa usposabljali lektorje, ki so takšne članke skozi spustili, pa mi je še manj jasno. Scorpio, anti sem uporabila v zvezi s tistim, da si sporočilo na veliko postnila. A je danes kaj pametnega po TV? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 nevem o čem bo tema nikjer nismo več varni, tudi na nacionalki ne kdo me bo pazil pred razjarjeno množico oboževalk.........se je treba pripravit na vsak scenarij :xx!: umirjenost tudi meni odgovarja, ja aja, zdele sm se spomnu, da gre za piramido. A maš dve karti? Drugač bo moral pa kr en vrli politik paziti na svoje pristaše. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 aja, zdele sm se spomnu, da gre za piramido. A maš dve karti? Drugač bo moral pa kr en vrli politik paziti na svoje pristaše. karte imam.........lahko jih še dobim da bi le pazil..........pristašice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Uh, Audi, tebi pa je danes prav tečno, ko tako vneto postaš po forumu ŠTUDIRAT SE SPRAVI, kot si se najprej namenila!!! Jaz sem pa za danes zaključila. Prišla do sklepa, da se mi resnično ne da ugotavljati razlike med dramo (navadno), tragikomedijo in dramo meščanstva in utemeljevat, zakaj eno specifično delo nekaj je in nekaj ni, tako da se bom kar spravila Hm. Kaj pa, če bi še prej kaj maznila na hitrco? Lahko noč zverinam in obiskovalcem brloga!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 danes se mi je oglasila in najavila moja super prijateljica, druidka sva šla najprej v čajnico, pa je bila zabasana čist, potem sva pa zavila v Romea in si naročila palačinke. Prvič doslej v Romeu... bile so super, vendar premalo, v Kavalu jih dobiš več ...za 12.12. pa ne vem... kot pivski kolega bom zelo slab Mačona, da sem se pozabil poslovit? ....mi ne uspe pogosto tako zamočit pri bontonu....sorry Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Še zverince pocmokat dobro jutro, dober dan tole je dons čist prezgodnja ura še mi tipke bežijo po tipkovnici Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Dobro jutro!! Danes pa dokaj umirjen dan pred mano. Za uro in pol grem na faks, potem za kakšno urco v službo, popoldne pa se bom podala v knjižnico, da sfiniširam seminarsko (do nedelje, ne danes, of course). Pa eno knjigo še moram prebrat za potrebe naslednjega predavanja. Ime mi je Damjan. A je že kdo bral? Čudovit dan prav vsem! Janif, ti pa sonček pričaraj, ko že tako rad s tisti palčko mahaš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Hellloooooooooo Cashy...daj no, saj ga ne bomo pili, zabavali se boomo.Scorpio.......čestitam, k narejenemu izpitu.Girly........lep dan pred tabo..... pred menoj žurerski vikend. Uživajte in bodite lepo.......kjerkoli že Ksenia, Klarus Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Hellloooooooooo .pred menoj žurerski vikend. Uživajte in bodite lepo.......kjerkoli že Ksenia, Klarus Ti tudi... Mucke in mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ti tudi... Mucke in mucki... a prideš na žur 12.12 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Še bikec pozdravi , dons sem stokrat bolj kot včeraj , je pomagalo včerajšne počivanje, pa hitra hoja , pa še petek je Uživite, kjerkoli že ste Dobro jutro!! Danes pa dokaj umirjen dan pred mano. Za uro in pol grem na faks, potem za kakšno urco v službo, popoldne pa se bom podala v knjižnico, da sfiniširam seminarsko (do nedelje, ne danes, of course). Pa eno knjigo še moram prebrat za potrebe naslednjega predavanja. Ime mi je Damjan. A je že kdo bral? Čudovit dan prav vsem! Janif, ti pa sonček pričaraj, ko že tako rad s tisti palčko mahaš ... Težka, težka , tale oblačnost , v hribih je sonce, na morju pa tut , mal vetra rabim za podporo, pomaham lohk pa vseeno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 a prideš na žur 12.12 Z veseljem bi, če bi bilo med vikendom... Ta mesec odpade kakršnokoli žuraje med tednom... :xx!: Delamo kakšen dan tud po 12 ur... Šlamparija, pa zdaj flikamo do konca leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 SIR V LISTIČIH hehe .. Jaz vedno v trgovini rečem 10 rezin tega in tega sira. Bom naslednjič rekla 10 lističev ... Me zanima, kako me bodo pogledali Hehe . Prava fora! je, že Audi odgovorila , kr poglej v trgovini, sam ga nimajo pri siru in salami, ampak v hladilnici, če lohk tako rečem, tam kjer je topljeni sir, pa jogurti ... Ene dva ruknem, pa dva kosa kruha pa je joj, si ti en anti No, jaz bom še razmislila. Imam raje intimnejše vzdušje. Girly nč bat , kakor jst poznam dogajanje tukile, se kakšne astronomske številke lunatikov ni za bat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 danes se mi je oglasila in najavila moja super prijateljica, druidka sva šla najprej v čajnico, pa je bila zabasana čist, potem sva pa zavila v Romea in si naročila palačinke. Prvič doslej v Romeu... bile so super, vendar premalo, v Kavalu jih dobiš več ...za 12.12. pa ne vem... kot pivski kolega bom zelo slab Kakšne si pa naročil , jih bom moral naslednjič sprobati v Kavalu eeee, taka mačja ... taka majčka ... z leopardjim vzorcem in globokim izrezom na hrbtu ... pa oprijeta črna minika, zlate najlonke in črni špičaki ... če sem pa rada lepa tu in tam, fajn se počutim v svoji koži. ma ni se mi treba opravičevat. tole bi blo pa za fotke prišla z masaže zdaj pa študirat Audi , maš fajn ikonco dons Kam po hodiš na masaže, če ni skrivnost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 tole bi blo pa za fotke Mačona, da sem se pozabil poslovit? ....mi ne uspe pogosto tako zamočit pri bontonu....sorryeh, pred mano se ni treba delati pretirano finega in zadržanega in tako ... Strelci in bonton - to je bolj tako ... samo pol si mislim, da se me izogibajo ali bojijo ali kaj ... kadar me ne pozdravijo, ne odzravijo, se ne poslovijo. vsak ma svoje skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Kam po hodiš na masaže, če ni skrivnost moja kolegica ima kozmetični salon....grem kar peš do nje.....in včeraj sem kar malo kinknila hudo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 moja kolegica ima kozmetični salon....grem kar peš do nje.....in včeraj sem kar malo kinknila hudo Hmmm pri masaži, da si kinknla... hja... rajtam, da to ni bila ravno erotična masaža... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Hmmm pri masaži, da si kinknla... hja... rajtam, da to ni bila ravno erotična masaža... ne erotična limfna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ne erotična limfna Masaža al drenaža? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.