Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 masaža in drenaža....in užitek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 same dobre stvari se tukaj propagirajo Mal sončka je pa blo, hvala vetru za podporo , še zmer sem v službi , ja če pa eni biksajo, jutr se mi pa tut ne da , še vedno pa dobre volje in to je bistveno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Janif, ti si zakon, vedno poskočen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 lahko noč, zverine Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Waaaau 12.12. je meeting Dresscode? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 če bo šlo vse po sreči pa res..........12.12.............Prada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Dobro jutro! Iti ali ne iti v trgovino (in prisilno hujšati)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Dobro jutro! Iti ali ne iti v trgovino (in prisilno hujšati)?kdo te bo pa prisilil? lenoba? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Ja prisilno bom hujšala, ker nimam nič hrane, ker sem zadnjič videla hroščeka in vse stran pometala. V trgovino pa mi ni za it zaradi mraza :xx!: Če bi bilo toplo, bi se verjetno celo odpravila peš. Se nekam naspidirano danes počutim (že naredila tibetanske vaje, pa dala eno rundo perila prat, pa lase oprala). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 hroščeka !!!??? ej, punca, december je, zunaj je skoraj 10 stopinj, ti pa govoriš o mrazu ...mal se skuliraj, zažvižgaj, kako lep je dan, ker lahko živiš in pojdi v trgovino...drugače ne boš več dolgo živa, ker bo vsak dan bolj mraz, ko sploh ne boš želela v trgovino...do aprila tako ne boš zdržala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Mi je čisto gladko vseeno, kateri mesec je in koliko stopinj je. 10 stopinj (v LJ sicer 2) je mraz. Vse do 20 se meni zdi mraz. Lep dan je ker lahko živim??? Lep dan je, ker si ga jaz takega naredim, ne ker lahko živim. To je itak temeljna človekova pravica, ki je ne jemljem ravno kot privilegij, ampak kot dejstvo. Dejstvo pa je tudi, da dokler bo mraz, bom jaz zunaj samo tisto malo časa, kar je nujno potrebno. In zaenkrat še ni neke sile. Še imam v zmrzovalniku nekaj babičine potice. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 no, če ne bi živela, si ne bi mogla narediti lepega dne meni je tudi vse do 20 mraz, če moram igrat zunaj z bendom...me pa recimo ni zeblo, ko sem si s fitnessom poživil krvno cirkulacijo.In sedaj je spet vse po starem, odkar študiram ergo, več telovadi, manj te bo zeblo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Če ne bi živela, se mi niti sanjalo ne bi, da lep dan sploh obstaja Telovadim zdaj že 3 ali 4 dni tiste tibetanske vaje, 3 komade od vsake na dan, kar mi vzame glih 5 minut in se mi to zdi absolutno dovolj Lahko pa se kdaj zmeniva za badminton, ko si se tako vneto enkrat javljal Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ja, ja, ja, badminton, ja, te pa moram opozorit, da ne igram "penzionistično", tako, da se boš v igri z menoj precej natekla, zadihala, preznojila in namučila...in sam zase želim isto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Ja kar povej, kdaj imaš čas. Jaz ga v ponedeljek nimam, ker je Mrcina dobil vabilo za en prednovoletni žur, kamor je vabljen s spremljevalko V torek bom verjetno okrevala. Od srede naprej pa bi že šlo. Pa še možne lokacije in cenik (za študente): Športni center Dolgi most: pon - pet (10 - 17 h) 1200 SIT vsi ostali termini (torej vikendi in zvečer) 2000 SIT Bit Center: študenski termin pon - pet (8 - 15 h) 900 SIT Konex Klub: po 16 h in nedelje 2400 SIT, pred 16 h in sobote 1800 SIT Ostalih pa ne najdem. Vsekakor je BIT center najboljša varianta, če mene vprašaš. Drugače pa bi tudi squash kdaj probala, še nisem nikoli igrala in se mi zdi kar zanimivo. Je pa študentska cena (BIT center) pon-pet 8-15 h 800 SIT. Samo loparje bi še bilo treba dobit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kje je toti Bit Center?najbrž je treba loparje prinesti s seboj...torej ga moram še prej kupit če pomislim, bi bil petek še najboljša varianta zame...tako nekako po 10. uri... moram še preverit obveznosti, urnik itd... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 BIT center je na Litijski, če se ti slučajno sanja, kje je to. Zraven je ena fajna kitajska restavracija, tako da bi meni kar pasalo, da se dobiva malo pred kosilom in potem grem še jaz tja in nama z mrcinico vzamem nekaj za jest, da ne bo treba kuhat. Ob 12 ali pa 13 h bi se meni čisto dopadel tajming ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Zverine so pa danes kar zaspale, pa obiska tudi nobenega ni v brlog Očitno je vse vreme na prosto zvabilo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 evo bikca , zadnje dni sam še spim , kot medved, včeraj zvečer več kot 2 uri , ni blo cajta za laufat , donsdo pol enajstih, vmes edino še jem, mal na muzko skačem , aja pa dons sem srajce dal prat, pa me je mal v križu zagrabil ,EMŠO ali kaj , zdaj pa res laufat , aja telovadil sem pa že nekaj dons Janif, ti si zakon, vedno poskočen. ooo, hvala , sonce v 3. bajti, pa še na strelčevski stopinji mata neki na tem ,nisem glih za not privezat , pa tut zic leder ni glih za hvalit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kivi mi je cel jezik razžrl. in vedno slabše je. prej me je samo po desni strani peklo, zdaj pa že po celem, pa še v grlo se širi. satan. nauk: ne pojej 2 kivijev enega za drugim. končaj po prvem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kake kivije maš ti to , te pa še niso bili prav mehki , če se jst kej spoznam , drugač pa pomaga banana čez , da mal zmanjša kislino Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ja hitro si se to spomnil povedat. zdaj, ko je že mimo kiviji so bili fajni mehki, pa lepo sladki, prav dobri so bili, sem bila pozitivno presenečena. zato pa potem toliko večji šok. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 me ni blo za računalnikom , sem si privoščil rokometni večer na TV, mal pavze po laufanju , se pravi so bili bolj veliki, ker take majhne kot jih imamo zdaj doma, jst kr po dva zmažem , drugače imajo pa lahko kiviji kr dost kisline , kr usta skp vleče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ma tako lepo čisto normalno veliki so bili. imam afto in ful težko jem, samo na eni strani žvečim in ravno tam me je peklo kot satan potem sem si šla zobe umit, ampak ni pomagalo. me je kar povsod začelo pečt. da o afti ne govorim :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 a tako, no mal , zobe umivat pa ne pomaga , kaj sladkega bi tut šlo, sam to ne gre najbolj skup Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.