girly 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 bom se drugič na banano spomnila pravočasno sicer pa DOBRO JUTRO, zverine in gostje! danes nič sončka, prav bedno :xx!: z Mel sva zmenjeni za bolšjaka in knjižni sejem, pa ne vem, če bo kaj iz tega (glede na vreme). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Zverince fajn vikend za mano včeraj šla celo na knjižni sejem Girly, notr je toplo, prov fajn med tistimi knjigami je pa tko al tko spat hodim ob 5h zadnje cajte, tko da bo treba mal nadoknadit tole Audi, hvala Naredite si sonček pa fajn dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Dan je lep..........sončka kar nekaj.Šla sem si nabrat energije v gozd,pod nogami šelestelo jesensko listje in prav ničše ne diši po zimi............videla teloh, kako brsti Sedaj v miru popijem kavico in potem naprej študirat izpit je že v Torek En lep in nežen levji vsem, zverinam in ne zverinam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Še lase oprat, potem pa spat. Lahko noč pa lepe sanje! xrosex Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Hja lenobe še kar spijo Jaz pa ravno razmišljam, če bi šla v službo že ob 8 h ali šele ob 10 h in če bi si naredila za zajtrk palačinke ali se mi mogoče ne da. No, najprej grem pod tuš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 MORGEN Bom jaz tebi dala spijo.........meni samo še davki in DDV in Davčno pravo po glavi roji Nič nič .....bo treba delat in študirat Fajn dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ja, ja, ti si kar zmišljuj Enkrat si se že prej zbudila, pa se ti ni dalo cmpa vklopit, danes si se tudi zbudila, pa si si učila ... Sami izgovori Lepo kar priznaj, da si lenušček En nov deo roll-on sem si kupila, opasno diši .. Po tistih kuglicah, ki jih v bano namečeš, ko se greš kopat No, mrcinici ziher ne bo všeč, ga že direkt vidim No, zdaj pa počasi na šiht. Umita sem, želodček je poln (samo nekaj sladkega še fali), samo oblečem se še in šus. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Evo mene doma s šihta. Pa če jaz nimam najboljše službe kar jih je. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Girly Kolk mi gre na živce ta snov :xx!: :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sigurno ne bolj kot meni ta knjiga, ki jo berem (za faks). Mater je tečna. Še nikoli nisem brala 150 listov debele knjigice 1 teden. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ooo, hvala , sonce v 3. bajti, pa še na strelčevski stopinji mata neki na tem ,nisem glih za not privezat , pa tut zic leder ni glih za hvalit aaa, to je krivo. sem mislila, da si poskočen, ker si pač bikec. ja, lohk majo zgleda tut stopinje kr velik pomen ... hm, ne boš verjel, ko sem šla gledat za svoje osebne planete - vse mam na ovnovskih in dvojčkovskih stopinjah. ...... aja, tisti planetek pa lepo negujem ... vedno bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sigurno ne bolj kot meni ta knjiga, ki jo berem (za faks). Mater je tečna. Še nikoli nisem brala 150 listov debele knjigice 1 teden. :xx!: skratka.....ne da se mi......bežim nazaj za knjige Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Zverince v brlogu sm pa potuho najdla zdejle še zmer na šihtu, pol pa za knjige tud jst kaj pa mal skupinske motivacije men se tud ne da Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Skupinske motivacije? Do explain Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Če rabite kakšno skupinsko demotivacijo, se kar obrnite name. Ja prav primerno tmuran dan za take reči. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Skupinske motivacije? Do explain se mi zdi, da bi vsi rabli mal brce v rit al pa mal motivacije za tole učenje pa branje pa to ... bi skupinska motivacija pršla čist prov Če rabite kakšno skupinsko demotivacijo, se kar obrnite name. Ja prav primerno tmuran dan za take reči. mah, demotivacije je že dost jst sm se kar odjavla ... bo treba to mal bolj konkretno narest, brezveze ene šestke lovit a se kdo javi za brco v rit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sem ugotovila, da moram v BTC po nove štrample Mater se mi ne da. Glavno, da sem od 12 h naprej 5 palačink zmazala, z nutello in banano. Ko pride Mrcinica, pa bova še granatno jabolko. No, ponavadi je tako, da ga jaz lupim in se trudim tiste bubike ven izluščit, on pa sproti vse poje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jutro.............. Meni je moj včeraj prinesel kar tri pare novih štramplovvvvvvv same črne Uživajte dan, mislite name.......zdaj pa učittttt. Čao Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Audi, držimo pesti za izpit (in plonkanje ) Jaz pa črnih štamplov ne maram, ker mi še bolj suhe nogice naredijo. Tako da si vedno kožne kupim. Pa nekako mi ne uspe, da jih ne bi uničila v roku odmah. Eni pač nismo rojeni za to Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ma da sem direkt vedela, da Mrcini ne bo všeč ta moj novi roll-on deo. ki diši po kuglicah za v bano ... No, sem si vseeno šla še enega kupit, za vsak slučaj, da jih ne bi zmanjkalo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Zverince, en lep dannnnnnnnnnn za Audi držimo pesti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mal za Audi navijat , itak bo Se pa v brlogu naučim kakšne nove izraze , pecirk sem že osvojil, sam mi ne gre z jezika, kljujeci al kaj je blo že zadnjič, tut pri štramplah nisem bil zihr , si prav jezik lomim se mi zdi, da bi vsi rabli mal brce v rit al pa mal motivacije za tole učenje pa branje pa to ... bi skupinska motivacija pršla čist prov mah, demotivacije je že dost jst sm se kar odjavla ... bo treba to mal bolj konkretno narest, brezveze ene šestke lovit a se kdo javi za brco v rit jst se komot javim , teb eno, ti men tri , da bojo mogoče kej zalegle, pri men je motivacija kot sinusna krivulja, če se komu sanja kaj je to , sam se mi zdi da so valovi tko kratki, da sploh ne dojamem, kdaj je najboljši cajt Če rabite kakšno skupinsko demotivacijo, se kar obrnite name. Ja prav primerno tmuran dan za take reči. Ante, za demotivacijo bi pa lohk dobil že kej kot diplomo , pridem dam, vidim kako postlja sameva, brat že peto uro špila igrico , pravo delovno vzdušje ni kej aaa, to je krivo. sem mislila, da si poskočen, ker si pač bikec. ja, lohk majo zgleda tut stopinje kr velik pomen ... hm, ne boš verjel, ko sem šla gledat za svoje osebne planete - vse mam na ovnovskih in dvojčkovskih stopinjah. ...... aja, tisti planetek pa lepo negujem ... vedno bolj. fino, kr tako naprej Tvoje stopinje pa niso glih počasne stopinje , pol ni čudn, da si včasih kot brzovlak Glede bikcov poznam tut kakšne, ki so bolj zasedeni , no kakšna dobra hrana al pa dobra bejba, jih pa hitro oživi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 PozdravDanes se prav dobro počutim, kljub temu da nisem skoraj nič spal. Najbrž je bila včerajšnja demotivacija tako uspešna, da sem porabil zelo malo energije Audi, upam da ti je/bo šlo na izpitu vse gladko. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Janif: ŠTRAMPLE (štrampel, štramplam, štrample, o štramplah, s štramplami) To so po knjižno slovensko najlonske nogavice oz. najlonke, v LJ pa jim bolj kot ne pravijo žabe. Dobre lastnosti: skrijejo celulit, delno zavarujejo pred mrazom, noge naredijo enotne barve (če imaš od zoknov ali kratkih hlač malo hecno posončene, npr.). Slabe lastnosti: smrdijo kot kuga :xx!: , ko so prešvicane, povzročajo občutek srbenja. Evo. Počasi ti bom začela računat, kaj vse te naučim tukaj No, zdaj sem imela en obisk, potem dobim še enega, potem pa bo počasi treba malo za faks mignit. Čeprav bi raje na kako tortico kam mignila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, kot se bo na koncu izkazalo, bom imela še preveč strani za seminarsko. (To se ne šteje kot plus temveč kot nesposobnost držanja znotraj dogovorjenih okvirjev). Crap. Ne bom oštevilčila in upala, da jih stara ne bo šla štet. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.