Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

bom se drugič na banano spomnila pravočasno x;)x

sicer pa DOBRO JUTRO, zverine in gostje!

danes nič sončka, prav bedno :xx!:

z Mel sva zmenjeni za bolšjaka in knjižni sejem, pa ne vem, če bo kaj iz tega (glede na vreme).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Zverince x:Xx x:px

fajn vikend za mano x^x x:px

včeraj šla celo na knjižni sejem :2src: Girly, notr je toplo, prov fajn xcivx med tistimi knjigami je pa tko al tko :2src: x:px

spat hodim ob 5h zadnje cajte, tko da bo treba mal nadoknadit tole xrolleyesx :inocent:

Audi, hvala x:Xx

Naredite si sonček pa fajn dan xhypnox xflowx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dan je lep..........sončka kar nekaj.

Šla sem si nabrat energije v gozd,

pod nogami šelestelo jesensko listje in prav nič

še ne diši po zimi............videla teloh, kako brsti x:Ix

Sedaj v miru popijem kavico in potem naprej študirat x:)x :vio: izpit je že v Torek x^x

En lep in nežen levji x:Xx vsem, zverinam in ne zverinam xsrcx

Hja lenobe še kar spijo :vragec:

Jaz pa ravno razmišljam, če bi šla v službo že ob 8 h ali šele ob 10 h in če bi si naredila za zajtrk palačinke ali se mi mogoče ne da. xnckrivx

No, najprej grem pod tuš.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja, ja, ti si kar zmišljuj xrolleyesx Enkrat si se že prej zbudila, pa se ti ni dalo cmpa vklopit, danes si se tudi zbudila, pa si si učila ... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Sami izgovori x:Dx

Lepo kar priznaj, da si lenušček x:Dx x:Dx x;)x

En nov deo roll-on sem si kupila, opasno diši .. Po tistih kuglicah, ki jih v bano namečeš, ko se greš kopat :2src: No, mrcinici ziher ne bo všeč, ga že direkt vidim :o|o:

No, zdaj pa počasi na šiht. Umita sem, želodček je poln (samo nekaj sladkega še fali), samo oblečem se še in šus.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Sigurno ne bolj kot meni ta knjiga, ki jo berem (za faks). Mater je tečna. Še nikoli nisem brala 150 listov debele knjigice 1 teden. :xx!:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
ooo, hvala x:Xx, sonce v 3. bajti, pa še na strelčevski stopinji mata neki na tem :inocent: x;)x,

nisem glih za not privezat xnckrivx, pa tut zic leder ni glih za hvalit :inocent:

aaa, to je krivo. sem mislila, da si poskočen, ker si pač bikec. x:Dx :palec: ja, lohk majo zgleda tut stopinje kr velik pomen ...

hm, ne boš verjel, ko sem šla gledat za svoje osebne planete - vse mam na ovnovskih in dvojčkovskih stopinjah. :eek: xnckrivx ...... x:px x:Dx aja, tisti planetek pa lepo negujem ... vedno bolj. :inocent: x:Dx :palec:

Skupinske motivacije?

Do explain :inocent:

x:Dx se mi zdi, da bi vsi rabli mal brce v rit al pa mal motivacije za tole učenje pa branje pa to ... :inocent: bi skupinska motivacija pršla čist prov xcivx xDDx

Če rabite kakšno skupinsko demotivacijo, se kar obrnite name. Ja prav primerno tmuran dan za take reči. x^x

mah, demotivacije je že dost :o|o: jst sm se kar odjavla ... bo treba to mal bolj konkretno narest, brezveze ene šestke lovit xrolleyesx

a se kdo javi za brco v rit :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Sem ugotovila, da moram v BTC po nove štrample :o|o:

Mater se mi ne da.

Glavno, da sem od 12 h naprej 5 palačink zmazala, z nutello in banano.

Ko pride Mrcinica, pa bova še granatno jabolko. No, ponavadi je tako, da ga jaz lupim in se trudim tiste bubike ven izluščit, on pa sproti vse poje. :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Audi, držimo pesti za izpit (in plonkanje x;)x ) xcrossfingx

Jaz pa črnih štamplov ne maram, ker mi še bolj suhe nogice naredijo. :vragec: Tako da si vedno kožne kupim. Pa nekako mi ne uspe, da jih ne bi uničila v roku odmah. Eni pač nismo rojeni za to xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma da sem direkt vedela, da Mrcini ne bo všeč ta moj novi roll-on deo. ki diši po kuglicah za v bano ... :o|o:

No, sem si vseeno šla še enega kupit, za vsak slučaj, da jih ne bi zmanjkalo x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mal za Audi navijat :onfire: :onfire:, itak bo x;)x

Se pa v brlogu naučim kakšne nove izraze x:px, pecirk sem že osvojil, sam mi ne gre z jezika, kljujeci al kaj je blo že zadnjič, tut pri štramplah xnckrivx

nisem bil zihr :inocent:, si prav jezik lomim x:Dx :switz:

x:Dx se mi zdi, da bi vsi rabli mal brce v rit al pa mal motivacije za tole učenje pa branje pa to ... :inocent: bi skupinska motivacija pršla čist prov xcivx xDDx

mah, demotivacije je že dost :o|o: jst sm se kar odjavla ... bo treba to mal bolj konkretno narest, brezveze ene šestke lovit xrolleyesx

a se kdo javi za brco v rit :inocent: x:Dx

jst se komot javim :inocent:, teb eno, ti men tri x;)x, da bojo mogoče kej zalegle, pri men je motivacija kot sinusna krivulja, če se komu sanja kaj je to :inocent:, sam se mi zdi da so valovi tko kratki, da sploh ne dojamem, kdaj je najboljši cajt :inocent:

Če rabite kakšno skupinsko demotivacijo, se kar obrnite name. Ja prav primerno tmuran dan za take reči. x^x

:inocent: Ante, za demotivacijo bi pa lohk dobil že kej kot diplomo xnckrivx, pridem dam, vidim kako postlja sameva, brat že peto

uro špila igrico xcivx, pravo delovno vzdušje ni kej x;)x

aaa, to je krivo. sem mislila, da si poskočen, ker si pač bikec. x:Dx :palec: ja, lohk majo zgleda tut stopinje kr velik pomen ...

hm, ne boš verjel, ko sem šla gledat za svoje osebne planete - vse mam na ovnovskih in dvojčkovskih stopinjah. :eek: xnckrivx ...... x:px x:Dx aja, tisti planetek pa lepo negujem ... vedno bolj. :inocent: x:Dx :palec:

fino, kr tako naprej :palec: Tvoje stopinje pa niso glih počasne stopinje :inocent: x;)x, pol ni čudn, da si včasih kot brzovlak x:px

Glede bikcov poznam tut kakšne, ki so bolj zasedeni xnckrivx, no kakšna dobra hrana al pa dobra bejba, jih pa hitro oživi :inocent: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pozdrav

Danes se prav dobro počutim, kljub temu da nisem skoraj nič spal. Najbrž je bila včerajšnja demotivacija tako uspešna, da sem porabil zelo malo energije x:Dx x;)x

Audi, upam da ti je/bo šlo na izpitu vse gladko.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Janif:

ŠTRAMPLE (štrampel, štramplam, štrample, o štramplah, s štramplami)

To so po knjižno slovensko najlonske nogavice oz. najlonke, v LJ pa jim bolj kot ne pravijo žabe.

Dobre lastnosti: skrijejo celulit, delno zavarujejo pred mrazom, noge naredijo enotne barve (če imaš od zoknov ali kratkih hlač malo hecno posončene, npr.).

Slabe lastnosti: smrdijo kot kuga :xx!: , ko so prešvicane, povzročajo občutek srbenja.

Evo. Počasi ti bom začela računat, kaj vse te naučim tukaj x:Dx

No, zdaj sem imela en obisk, potem dobim še enega, potem pa bo počasi treba malo za faks mignit. :o|o:

Čeprav bi raje na kako tortico kam mignila.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

No, kot se bo na koncu izkazalo, bom imela še preveč strani za seminarsko. (To se ne šteje kot plus temveč kot nesposobnost držanja znotraj dogovorjenih okvirjev). Crap.

Ne bom oštevilčila in upala, da jih stara ne bo šla štet.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...