Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

No, jaz pa glihkar zaključila s seminarsko. :palec: x:Dx

3x hura za nas 3!!!!

HURA, HURA, HURA!!!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

jst se komot javim :inocent:, teb eno, ti men tri x;)x, da bojo mogoče kej zalegle, pri men je motivacija kot sinusna krivulja, če se komu sanja kaj je to :inocent:, sam se mi zdi da so valovi tko kratki, da sploh ne dojamem, kdaj je najboljši cajt :inocent:

xrolleyesx ne vem, če bo ena brca dost :o|o: me bo treba kar fejst zbrcat :vragec: moja motivacija trenutno v minusu :o|o: še za novinarstvo se nisem mogla spravt, da bi kej konkretnega nardila :inocent: sam začela sm neki packat pa ne gre xnckrivx jutr bo treba to nardit xcivx pol si dam pa cajt do drugega tedna ... očitno bo treba mal spustit možgančke na pašo x:Dx pol pa spet zagrabt xrolleyesx

aja, za sinusno krivuljo sm že slišala, nism pa prepričana, če prov vem, kaj je to :inocent: ... a je taka kt za srčni utrip mogoč x:o)x

No, jaz pa glihkar zaključila s seminarsko. :palec: x:Dx

bravo, bejba :palec: xDDx

HURA, HURA, HURA!!!

xsuperx xsuperx xsuperx :hepko: :hepko: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

(sem se pa znašla, da sem enih 3x napisala, da zaradi omejenosti s prostorom o tem ne bom globlje razpravljala, 1x pa, da več o tem kasneje (yeah right)). x:Dx x:Dx x:Dx

scorpio a si fertik s predavanji ali še kaj prideš na obisk?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

(sem se pa znašla, da sem enih 3x napisala, da zaradi omejenosti s prostorom o tem ne bom globlje razpravljala, 1x pa, da več o tem kasneje (yeah right)). x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: dobr si se to znajdla xDDx x;)x

scorpio a si fertik s predavanji ali še kaj prideš na obisk?

fertik s predavanji x:px ... pa pridem še kej na obisk xcivx xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Uh, danes smo pa kar malo zaspali v brlogu našem ... xnckrivx

Jaz sem že s službe, ob treh imam faks, tako da se zdaj na to psihično pripravljam, pa na zemljiški knjigi moram neke papirje oddat.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Girly, zgleda zamujam tukile neke pomembne informacije - kaj zdej, si kupila potem tisto stanovanje ali kako, zemljiška knjiga itd??? :inocent: x?x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Janif:

ŠTRAMPLE (štrampel, štramplam, štrample, o štramplah, s štramplami)

To so po knjižno slovensko najlonske nogavice oz. najlonke, v LJ pa jim bolj kot ne pravijo žabe.

Dobre lastnosti: skrijejo celulit, delno zavarujejo pred mrazom, noge naredijo enotne barve (če imaš od zoknov ali kratkih hlač malo hecno posončene, npr.).

Slabe lastnosti: smrdijo kot kuga :xx!: , ko so prešvicane, povzročajo občutek srbenja.

Evo. Počasi ti bom začela računat, kaj vse te naučim tukaj x:Dx

No, zdaj sem imela en obisk, potem dobim še enega, potem pa bo počasi treba malo za faks mignit. :o|o:

Čeprav bi raje na kako tortico kam mignila.

:inocent: x:Dx ooo, Girly :palec:, ti maš pa obširno razlago, kot enciklopedija x:px

Pri nas mamo pa torto kr doma, kupljeno sicer x:px, jo je bratova punca prinesla, ker ji je naša mami naredila dve za rojstni dan x:)x, tko da doziram vsak dan dva kosa :inocent:

se še jst pohvalim x^x ekonomija končn kolokvij padu xcivx x:px še makro, pol pa sam še fajni predmeti x^x xDDx

Bravo, Scorpio :palec:, zdej pa sam povej, kdaj bo treba spet čarat x:px

xrolleyesx ne vem, če bo ena brca dost :o|o: me bo treba kar fejst zbrcat :vragec: moja motivacija trenutno v minusu :o|o: še za novinarstvo se nisem mogla spravt, da bi kej konkretnega nardila :inocent: sam začela sm neki packat pa ne gre xnckrivx jutr bo treba to nardit xcivx pol si dam pa cajt do drugega tedna ... očitno bo treba mal spustit možgančke na pašo x:Dx pol pa spet zagrabt xrolleyesx

aja, za sinusno krivuljo sm že slišala, nism pa prepričana, če prov vem, kaj je to :inocent: ... a je taka kt za srčni utrip mogoč x:o)x

Tako je, obvladaš :palec:

Ti si kr pridna, si mela kr tempo, mal se je pa treba spočit kdaj pa kdaj :inocent: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Zverince x:Xx x:Xx

Audi, ti kar pošlji politanke x:px x;)x a so čokoladne x:px

Bravo, Scorpio :palec:, zdej pa sam povej, kdaj bo treba spet čarat x:px

Tako je, obvladaš :palec:

Ti si kr pridna, si mela kr tempo, mal se je pa treba spočit kdaj pa kdaj :inocent: x;)x

x:px x:Xx bom poročala za čaranje xDDx drug četrtek bo kar prov pršlo :inocent: xcivx dons bo treba še mal brcat :vragec: x^x pol pa do ponedeljka ne mrdnem sploh x:px no ........ žuram pa počivam x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

5rca, stanovanje je bilo ful fajno, če odštejem, da neverjetno malo (združena jedilnica, dnevna in kuhinja - niti malo nič ločeno eno od drugega), pa na teraso si mogel čez kuhinjski pult splazit, pa ful mala kopalnica. In horifično pohištvo, ki se prodaja kot luksuzno.

Drugače pa fantastična lokacija, pa ful svetlo, kar je meni zelo pomembno. Ampak je že itak cena bila čisto divja (60 mio za 73 kvadratov), potem pa, ko sem ugotovila, kaj dela še je treba not vložit (absolutno vso pohištvo zamenjat in kopalnico v kompletu prenovit) ... Še nadaljnih par mio gre sigurno (vse je treba dat delat po meri). Tako fantastično pa ni bilo, da bi se v to spustila. Mogoče, če bi ful znižali ceno xscratchx In ven spravili vso pohištvo, da ne bi jaz imela dela s tem.

Pa še Mrcinica je, ko sva prišla ven, izjavil: "Sicer je čisto fajn, ampak če kaj drugega najdeva, bo tudi okay." Kar mi je že približno vse povedalo, kakšnega mnenja je on. x:Dx

Danes sem pa šla na ZK (in zamudila), da bi vpisala stanovanje, v katerem sem zdaj.

Jutri pa day off, samo na faks grem za 2 uri, ostalo pa lenuharim. Aja, zvečer še grem v KUD FP na neko impro pesnjenje ... Me prav zanima, kako bo vse skupaj izpadlo x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ob 9 h sem se zbudila. Sramota. x:Ix Pravo levje lenuharjenje je to bilo.

Ugotovila, da se mi dela herpes, torej moram EXPRES NUJNO v lekarno po tisto strupeno zdravilo.

Potem pa še en kup stvari za postorit, preden pride Mrcinica.

Nekaj se sonček kaže x:)x x8Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ma kaki sneg :xx!: Dlje ko ga ni, raje sem.

Ful toplo danes, kot šus sem uredila 100 stvari, samo faks mi je še ostal.

V Zvezdo šla po tortice. Kaj jaz vem, še zdaj se mi zdi prejaka cena za premalo količino, da so pa tortice, ki jih naredi sosedov mulec najboljše, kar je sploh možno, je pa itak dol djano.

Tako da sem vedno znova razočarana na ljubljanskimi. Premale, predrage, pa še dobre niso glih kaj.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
fino, kr tako naprej :palec: Tvoje stopinje pa niso glih počasne stopinje :inocent: x;)x, pol ni čudn, da si včasih kot brzovlak x:px

Glede bikcov poznam tut kakšne, ki so bolj zasedeni xnckrivx, no kakšna dobra hrana al pa dobra bejba, jih pa hitro oživi :inocent: x:Dx

ja, takšen brzovlak, ki pozabi dihati. xrolleyesx

ja, Venera pač ... hrana, ljubezen, ugodje.

Dober večer, zverine!! (in obiskovalci)

Uh, popoldan pa je bil prav prijeten.

Najprej sicer 2 uri sufferja na faksu, potem tortica z Mrcinico (LJ torte so zanič. Pika.), potem pa me je klicala sestrična, da je ravno v LJ in sva šli na večerjo v Kaval. x:px

Zdaj pa umit in spat, moja ura se bliža.

Jutri pa home sweet home! xsrcx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...