Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 hvala vsem, ki ste mislili name Prepričana sem v uspeh Tko da party bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 bravo Audi jst tud prepričana vate se še jst pohvalim ekonomija končn kolokvij padu še makro, pol pa sam še fajni predmeti aja, čerrrrrrrrrrr, levčki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, jaz pa glihkar zaključila s seminarsko. 3x hura za nas 3!!!! HURA, HURA, HURA!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 jst se komot javim , teb eno, ti men tri , da bojo mogoče kej zalegle, pri men je motivacija kot sinusna krivulja, če se komu sanja kaj je to , sam se mi zdi da so valovi tko kratki, da sploh ne dojamem, kdaj je najboljši cajt ne vem, če bo ena brca dost me bo treba kar fejst zbrcat moja motivacija trenutno v minusu še za novinarstvo se nisem mogla spravt, da bi kej konkretnega nardila sam začela sm neki packat pa ne gre jutr bo treba to nardit pol si dam pa cajt do drugega tedna ... očitno bo treba mal spustit možgančke na pašo pol pa spet zagrabt aja, za sinusno krivuljo sm že slišala, nism pa prepričana, če prov vem, kaj je to ... a je taka kt za srčni utrip mogoč No, jaz pa glihkar zaključila s seminarsko. bravo, bejba HURA, HURA, HURA!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 (sem se pa znašla, da sem enih 3x napisala, da zaradi omejenosti s prostorom o tem ne bom globlje razpravljala, 1x pa, da več o tem kasneje (yeah right)). scorpio a si fertik s predavanji ali še kaj prideš na obisk? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 (sem se pa znašla, da sem enih 3x napisala, da zaradi omejenosti s prostorom o tem ne bom globlje razpravljala, 1x pa, da več o tem kasneje (yeah right)). dobr si se to znajdla scorpio a si fertik s predavanji ali še kaj prideš na obisk?fertik s predavanji ... pa pridem še kej na obisk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Uh, danes smo pa kar malo zaspali v brlogu našem ... Jaz sem že s službe, ob treh imam faks, tako da se zdaj na to psihično pripravljam, pa na zemljiški knjigi moram neke papirje oddat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Girly, zgleda zamujam tukile neke pomembne informacije - kaj zdej, si kupila potem tisto stanovanje ali kako, zemljiška knjiga itd??? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Janif: ŠTRAMPLE (štrampel, štramplam, štrample, o štramplah, s štramplami) To so po knjižno slovensko najlonske nogavice oz. najlonke, v LJ pa jim bolj kot ne pravijo žabe. Dobre lastnosti: skrijejo celulit, delno zavarujejo pred mrazom, noge naredijo enotne barve (če imaš od zoknov ali kratkih hlač malo hecno posončene, npr.). Slabe lastnosti: smrdijo kot kuga :xx!: , ko so prešvicane, povzročajo občutek srbenja. Evo. Počasi ti bom začela računat, kaj vse te naučim tukaj No, zdaj sem imela en obisk, potem dobim še enega, potem pa bo počasi treba malo za faks mignit. Čeprav bi raje na kako tortico kam mignila. ooo, Girly , ti maš pa obširno razlago, kot enciklopedija Pri nas mamo pa torto kr doma, kupljeno sicer , jo je bratova punca prinesla, ker ji je naša mami naredila dve za rojstni dan , tko da doziram vsak dan dva kosa se še jst pohvalim ekonomija končn kolokvij padu še makro, pol pa sam še fajni predmeti Bravo, Scorpio , zdej pa sam povej, kdaj bo treba spet čarat ne vem, če bo ena brca dost me bo treba kar fejst zbrcat moja motivacija trenutno v minusu še za novinarstvo se nisem mogla spravt, da bi kej konkretnega nardila sam začela sm neki packat pa ne gre jutr bo treba to nardit pol si dam pa cajt do drugega tedna ... očitno bo treba mal spustit možgančke na pašo pol pa spet zagrabt aja, za sinusno krivuljo sm že slišala, nism pa prepričana, če prov vem, kaj je to ... a je taka kt za srčni utrip mogoč Tako je, obvladaš Ti si kr pridna, si mela kr tempo, mal se je pa treba spočit kdaj pa kdaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ojla zverine............a bi kdo napolitanke jedu........Kraš varianta Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Zverince Audi, ti kar pošlji politanke a so čokoladne Bravo, Scorpio , zdej pa sam povej, kdaj bo treba spet čarat Tako je, obvladaš Ti si kr pridna, si mela kr tempo, mal se je pa treba spočit kdaj pa kdaj bom poročala za čaranje drug četrtek bo kar prov pršlo dons bo treba še mal brcat pol pa do ponedeljka ne mrdnem sploh no ........ žuram pa počivam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 5rca, stanovanje je bilo ful fajno, če odštejem, da neverjetno malo (združena jedilnica, dnevna in kuhinja - niti malo nič ločeno eno od drugega), pa na teraso si mogel čez kuhinjski pult splazit, pa ful mala kopalnica. In horifično pohištvo, ki se prodaja kot luksuzno. Drugače pa fantastična lokacija, pa ful svetlo, kar je meni zelo pomembno. Ampak je že itak cena bila čisto divja (60 mio za 73 kvadratov), potem pa, ko sem ugotovila, kaj dela še je treba not vložit (absolutno vso pohištvo zamenjat in kopalnico v kompletu prenovit) ... Še nadaljnih par mio gre sigurno (vse je treba dat delat po meri). Tako fantastično pa ni bilo, da bi se v to spustila. Mogoče, če bi ful znižali ceno In ven spravili vso pohištvo, da ne bi jaz imela dela s tem. Pa še Mrcinica je, ko sva prišla ven, izjavil: "Sicer je čisto fajn, ampak če kaj drugega najdeva, bo tudi okay." Kar mi je že približno vse povedalo, kakšnega mnenja je on. Danes sem pa šla na ZK (in zamudila), da bi vpisala stanovanje, v katerem sem zdaj. Jutri pa day off, samo na faks grem za 2 uri, ostalo pa lenuharim. Aja, zvečer še grem v KUD FP na neko impro pesnjenje ... Me prav zanima, kako bo vse skupaj izpadlo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 dobro jutro še brlog mal preluftat levji dan bo danes tud vi si naredite takega Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 morgen.................. zverinjak danes bo lep dan, ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ob 9 h sem se zbudila. Sramota. Pravo levje lenuharjenje je to bilo. Ugotovila, da se mi dela herpes, torej moram EXPRES NUJNO v lekarno po tisto strupeno zdravilo. Potem pa še en kup stvari za postorit, preden pride Mrcinica. Nekaj se sonček kaže Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pri nas tudi.......sonček za oblaki jaz bi rada SNEG Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ma kaki sneg :xx!: Dlje ko ga ni, raje sem. Ful toplo danes, kot šus sem uredila 100 stvari, samo faks mi je še ostal. V Zvezdo šla po tortice. Kaj jaz vem, še zdaj se mi zdi prejaka cena za premalo količino, da so pa tortice, ki jih naredi sosedov mulec najboljše, kar je sploh možno, je pa itak dol djano. Tako da sem vedno znova razočarana na ljubljanskimi. Premale, predrage, pa še dobre niso glih kaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 fino, kr tako naprej Tvoje stopinje pa niso glih počasne stopinje , pol ni čudn, da si včasih kot brzovlak Glede bikcov poznam tut kakšne, ki so bolj zasedeni , no kakšna dobra hrana al pa dobra bejba, jih pa hitro oživi ja, takšen brzovlak, ki pozabi dihati. ja, Venera pač ... hrana, ljubezen, ugodje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dober večer, zverine!! (in obiskovalci) Uh, popoldan pa je bil prav prijeten. Najprej sicer 2 uri sufferja na faksu, potem tortica z Mrcinico (LJ torte so zanič. Pika.), potem pa me je klicala sestrična, da je ravno v LJ in sva šli na večerjo v Kaval. Zdaj pa umit in spat, moja ura se bliža. Jutri pa home sweet home! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Jutroooooooooooooooo čutim od nog do glave.....da bo danes lep dan............včerajšnja masaža naredila čudežeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 muca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 repka no še ena ki mi polepša dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 repka no še ena ki mi polepša dan počasi prihajam h seb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 AHOJ!!! Celo sonček se malo kaže Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 AHOJ!!!Celo sonček se malo kaže kaka levinja si mi ti?????????? ušla iz našega čveka in me pustila v krempljih dveh bluzatorejev ampak sem jima bila kos.............smo se tolk smejal da se je gora tresla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.